Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lensink 9.1

prima mensen in de winkel en op de werkvloer.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (606)

  • Beoordeling: 9.1

    prima mensen in de winkel en op de werkvloer.
    Geschreven door Klant Lensink uit castricum op 16-05-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Bij Expert is men flexibel en snel en luister men naar de klant.
    Geschreven door Klant uit limmen op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.2

    niet nodig van andere koper hoorde ik het zelfde
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    vindt dit niet nodig
    Geschreven door Klant Brakenhoff uit limmen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 8.1

    snelle hulp, duidelijk en goed advies , gewoon top !!
    Geschreven door Klant Breedveld uit uitgeest op 13-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar Danny de Graaf!!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Top winkel. Alles komen ze na wat er af gesproken wordt.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit zaandam op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De Graaf heeft enkele zeer goede merkproducten, door de bomen zie je hier mo zeer goed het bos. De medewerkers geven prima uitleg en zijn nieuwsgierig naar het doel van de aankoop
    Geschreven door Klant Lammens uit castricum op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Koop nooit het goedkoopste krijg je later misschien later spijt van.
    Geschreven door Klant Hartog uit hoorn op 28-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    zeer goed geholpen door deskundig personeel die niet alleen maar op verkopen uit waren.
    Geschreven door Klant uit krommenie op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vrijdagmiddag rond kl klok van 15:00 uur een TV gekocht en dezelfde avond nog geleverd en geïnstalleerd. Blijkt TV te groot. Omwisselen geen probleem en geld terug ook geen probleem. Grote klasse!!
    Geschreven door Klant Wit uit alkmaar op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring, prima service
    Geschreven door Klant uit limmen op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel.
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben geen klachten
    Geschreven door Klant Van Os uit castricum op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Persoonlijke aandacht zonder dwang van aankoop. Overzichtelijke presentatie van de producten.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is de winkel, waar je geholpen wordt, naar je geluisterd, om tot je juiste aankoop te komen.
    Geschreven door Klant Klomp uit castricum op 01-03-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Hulpvaardigheid is niet erg groot, als oudere of chronischzieke zie je maar hoe je je aankoop aan de praat krijgt.
    Geschreven door Klant uit castricum op 26-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met nog ouderwets persoonlijk aandacht en advies. Maar wel met de nieuwste apparaten. Duidelijke uitleg hierover. Aanrader!
    Geschreven door Klant Hageman uit heiloo op 23-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advisering en top inbouwmonteur.
    Geschreven door Klant Nijman uit limmen op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    expert is een mooi bedrijf.met kundige mensen,aandacht volop
    Geschreven door Klant Groot uit limmen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    We moesten een nieuwe afzuigkap (keuken) . We dachten dat het hele afzuigkap (schouw) afgehaald moest worden. Kwam monteur van Expert kijken. Die zei dat het best zonde is voor de muur en tegels. Het zou veel schade toebrengen. Monteur stelde voor om het schouw te laten staan en inbouw afzuiginstallatie in te doen. Het idee ervan zou niet zo praktisch zijn vanwege kleurverschil op schouw en rvs afzuigplaten en afzuigtoren. Ik wilde graag rvs afzuigkap en de schouw is van hout. Het resultaat mag er wezen, we zijn blij dat de monteur met een eerlijk voorstel kwam aanzetten. En dat Expert de kosten eerlijk laag heeft gebracht terwijl wij een heel nieuw compleet afzuigkap van rvs in de winkel uitgezocht hadden. Dit is beter wat de monteur Ruud heeft voorgesteld! De schouw kan ik mooi verven met hechtprimer van hardkunstof en daarna met aluminiumverf voor hout. Zo zal het weer mooi worden! Bedankt Ruud! Familie Ruinaard, Castricum
    Geschreven door Klant Ruinaard uit castricum op 13-02-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Deskundig advies
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 12-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Delden uit castricum op 10-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Wasmachine bij Expert in Castricum gekocht. Prima advies, goede prijs en aflevering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Edam uit castricum op 04-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    er kunnen goede afspraken gemaakt worden met een correcte aflevering
    Geschreven door Klant uit limmen op 25-01-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Advies en service tijdens verkoop zeer matig. Plaatsing en installatie van het product verliepen uitstekend.
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    er wordt tijd voor de client genomen, en als de kennis tekort schiet wordt er een collega bij geroepen om te helpen.
    Geschreven door Klant Nijziel uit castricum op 18-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed gedaan
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-01-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Van een lokale winkelier mag als hij ten opzichte van het internet wil concurreren een wat persoonlijker en klantvriendelijker benadering worden verwacht
    Geschreven door Klant uit castricum op 14-01-2019