Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.5

niet nodig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (643)

  • Beoordeling: 6.5

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-11-2019
  • Beoordeling: 5.9

    Misschien hebben andere klanten een betere ervaring. Expert staat toch bekend om zijn goede service. Helaas hebben wij dat niet zo ervaren.
    Geschreven door Klant Couwenberg uit uitgeest op 11-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Onze ervaring met expert Castricum was verrassend goed ! 👍
    Geschreven door Klant Hendriks uit zaandam op 10-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Alles is naar wens verlopen
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is toch ons favoriete zaak !!
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik beveel deze zaak aan voor al uw witgoed en andere zaken
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Hele goede bediening. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Duivenvoorden uit uitgeest op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Goed, ruim aanbod van grote tv\'s
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima persoonlijke bediening.
    Geschreven door Klant Verhulsdonck uit akersloot op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede informatie, vriendelijke verkoper, goede prijs
    Geschreven door Klant Huisman uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 6.4

    Ik stond al een minuut of 10 voor een vitrine de dect-phones te bestuderen, zonder opgemerkt te worden. Toen ik mijn keuze min of meer had bepaald, ben ik naar de toonbank gegaan. Na enige tijd is een verkoper meegelopen naar de vitrine en heb ik mijn keuze kenbaar gemaakt. Van de gevraagde toelichting werd ik nauwelijks wijzer. Ik ben bij mijn keuze gebleven en de koop verliep verder vlot, al was ik wel chagrijnig omdat ik de verwachte korting niet kreeg.
    Geschreven door Klant Van Den Kommer uit uitgeest op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede en betrouwbare mensen.
    Geschreven door Klant Liphuyzen uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel met breed assortiment en deskundig personeel, ben zeer goed geadviseerd en geholpen door eigenaar Danny de Graaf.
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wegens de goede service en snelle levering is voor mij Expert de Graaf uit Castricum de winkel om ook mijn nieuwe aankopen te doen. Prijs /kwaliteit is uitstekend in orde.
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundig en vriendelijk. Top!
    Geschreven door Klant Van Kijk Uit uit castricum op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    had een nieuwe kookplaat nodig, en kwam toch weer uit bij de vertrouwde Expert winkel. ervaren personeel, bijzonder vriendelijk en snel. liep met een goed gevoel de winkel weer uit.
    Geschreven door Klant Charmant uit uitgeest op 31-10-2019
  • Beoordeling: 6.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekend assortiment en verkopers met verstand van zaken
    Geschreven door Klant Klaver uit egmond-binnen op 23-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Redelijk informatief over producten
    Geschreven door Klant uit castricum op 22-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit koog aan de zaan op 20-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    tevreden
    Geschreven door Klant Steenman uit castricum op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer vriendelijk personeel wat echt de tijd voor je neemt. Prima service.
    Geschreven door Klant Van der Meijden uit assendelft op 15-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    volgens mij komen alle produkten die hier in huis staan van expert dus niets te klagen. ben binnenkort aan een nieuwe droger toe. kom maar op met een mooie aanbieding!!
    Geschreven door Klant Holstvoogd uit krommenie op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    eens Expert, altijdExpert
    Geschreven door Klant uit egmond a/d hoef op 10-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    ALLLES TOPPPIE
    Geschreven door Klant Pike uit castricum op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Castricum een aanrader.
    Geschreven door Klant uit wormer op 05-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super attente medewerkers, super service! Eerlijke informatie!
    Geschreven door Klant uit castricum op 05-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Reparatie snel en deskundig gedaan Zoals afgesproken. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant De Boer uit castricum op 02-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch in alle opzichten!!! Bediening, deskundigheid, volle aandacht etc.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-07-2019