Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Goede ervaring, prima service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (594)

  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring, prima service
    Geschreven door Klant uit limmen op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel.
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben geen klachten
    Geschreven door Klant Van Os uit castricum op 05-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Persoonlijke aandacht zonder dwang van aankoop. Overzichtelijke presentatie van de producten.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is de winkel, waar je geholpen wordt, naar je geluisterd, om tot je juiste aankoop te komen.
    Geschreven door Klant Klomp uit castricum op 01-03-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Hulpvaardigheid is niet erg groot, als oudere of chronischzieke zie je maar hoe je je aankoop aan de praat krijgt.
    Geschreven door Klant uit castricum op 26-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met nog ouderwets persoonlijk aandacht en advies. Maar wel met de nieuwste apparaten. Duidelijke uitleg hierover. Aanrader!
    Geschreven door Klant Hageman uit heiloo op 23-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advisering en top inbouwmonteur.
    Geschreven door Klant Nijman uit limmen op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    expert is een mooi bedrijf.met kundige mensen,aandacht volop
    Geschreven door Klant Groot uit limmen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    We moesten een nieuwe afzuigkap (keuken) . We dachten dat het hele afzuigkap (schouw) afgehaald moest worden. Kwam monteur van Expert kijken. Die zei dat het best zonde is voor de muur en tegels. Het zou veel schade toebrengen. Monteur stelde voor om het schouw te laten staan en inbouw afzuiginstallatie in te doen. Het idee ervan zou niet zo praktisch zijn vanwege kleurverschil op schouw en rvs afzuigplaten en afzuigtoren. Ik wilde graag rvs afzuigkap en de schouw is van hout. Het resultaat mag er wezen, we zijn blij dat de monteur met een eerlijk voorstel kwam aanzetten. En dat Expert de kosten eerlijk laag heeft gebracht terwijl wij een heel nieuw compleet afzuigkap van rvs in de winkel uitgezocht hadden. Dit is beter wat de monteur Ruud heeft voorgesteld! De schouw kan ik mooi verven met hechtprimer van hardkunstof en daarna met aluminiumverf voor hout. Zo zal het weer mooi worden! Bedankt Ruud! Familie Ruinaard, Castricum
    Geschreven door Klant Ruinaard uit castricum op 13-02-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Deskundig advies
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 12-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Delden uit castricum op 10-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Wasmachine bij Expert in Castricum gekocht. Prima advies, goede prijs en aflevering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Edam uit castricum op 04-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    er kunnen goede afspraken gemaakt worden met een correcte aflevering
    Geschreven door Klant uit limmen op 25-01-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Advies en service tijdens verkoop zeer matig. Plaatsing en installatie van het product verliepen uitstekend.
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    er wordt tijd voor de client genomen, en als de kennis tekort schiet wordt er een collega bij geroepen om te helpen.
    Geschreven door Klant Nijziel uit castricum op 18-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed gedaan
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-01-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Van een lokale winkelier mag als hij ten opzichte van het internet wil concurreren een wat persoonlijker en klantvriendelijker benadering worden verwacht
    Geschreven door Klant uit castricum op 14-01-2019
  • Beoordeling: 5.8

    De website is duidelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ben zeer tevreden over de service en deskundigheid van Expert Castricum
    Geschreven door Klant Wit uit limmen op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    NTV
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Pro actief, zinnig advies ontvangen samen met meedenken en info geven over garantie van oud apparaat maakt Expert voor mij een winkel waar ik zeker nog eens terugga
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Castricum is in de omgeving ongeevenaard.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert,betrouwbaar enkwaliteit
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende voorlichting
    Geschreven door Klant Goede uit castricum op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Haal (bijna) alles op electronica gebied in deze winkel. Word goed geholpen, dichtbij, en goede service.
    Geschreven door Klant Hof uit limmen op 16-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima winkel. Ik werd keurig geholpen.
    Geschreven door Klant uit limmen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kom al sinds jaar en dag bij expert, ze zijn niet altijd de goedkoopste echter leveren ze wel service en dit vindt ik zeer belangrijk en ben daardoor ook bereid net even iets meer te betalen.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd weer prima en ontspannen geholpen! Leuke zaak om rond te neuzen ook
    Geschreven door Klant Sprenger uit castricum op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Bij aanschaf van een apparaat krijg je direct uitvoerig uitleg.
    Geschreven door Klant Stroet uit castricum op 05-12-2018