Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Blok 7.2

Het is goed de review

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (827)

  • Beoordeling: 7.2

    Het is goed de review
    Geschreven door Klant Blok uit egmond aan den hoef op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Kennis van zaken, snelle levering en plaatsing-aansluiten en service verlening
    Geschreven door Klant Bierma uit bakkum op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    alles was prima met de bestelling en bezorging. Ze waren alleen eerder dan afgesproken. Ze waren in de buurt. Maar ik was niet geinformeerd. Gelukkig kon mijn dochter de bestelling ontvangen en betalen. De doos is aan de onderzijde stuk maar piepschuim wel in orde.
    Geschreven door Klant Zonneveld uit limmen op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vertrouwd en goed adres, ook in Corona tijd prima telefonisch geholpen!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    zie boven
    Geschreven door Klant Pranger uit castricum op 08-01-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Ben niet helemaal goed geinstalleerd
    Geschreven door Klant uit castricum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 3.3

    Co Res is niet tevreden met de hoofdset geeft geen goed geluid door .H EEL VEEL STORING ,,,,...
    Geschreven door Klant Res uit castricum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Keurig geholpen, goed advies. Voor nu en nog eens!
    Geschreven door Klant Verver uit castricum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Vakkundige plaatsing 👌
    Geschreven door Klant Bakker uit castricum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en vriendelijke bekwame installateurs van de inbouw koelkast
    Geschreven door Klant Blaas uit castricum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goede kwaliteit en goede service
    Geschreven door Klant uit krommenie op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft ons op een snelle, vriendelijke en informatieve manier van dienst geweest bij de aankoop van een product in de winkel te Heemskerk
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer kundig personeel
    Geschreven door Klant Terol uit uitgeest op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende zaak Kundig Snelle levering. 👌👌
    Geschreven door Klant Ollebek uit wormer op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ruim assortiment, deskundig en goede afspraken
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    we zijn allereerst in de winkel ontzettend goed geholpen. we hadden na eigen research een goed beeld wat we wilden en de verkoper dacht goed met ons mee en vond een alternatief toen een apparaat niet meer geleverd kon worden. ook qua prijs was het helemaal in orde. we hebben gebruik gemaakt van de inmeetservice en maar goed ook want anders had onze afzuigkap niet geplaatst kunnen worden. levering ging veel sneller dan verwacht en na een belletje van expert stond hun vakman de volgende dag al bij ons om alles keurig te plaatsen. ik ben blij dat we voor expert gekozen hebben!!
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service. Vriendelijk, hulpvaardig, beleefd. Aanbevolen
    Geschreven door Klant Ferguson uit wormerveer op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Kamps uit heemskerk op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zoals altijd weer deskundige en eerlijke voorlichting en goede thuisbreng service met vriendelijke en relaxed medewerkers...
    Geschreven door Klant Sprenger uit castricum op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Heel tevreden over het verstrekken van informatie, bestelling en aflevering.
    Geschreven door Klant Lecuivre uit akersloot op 21-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De levering en installatie van mijn nieuwe vaatwasser, is volgens afspraak verlopen. Daarbij hebben de installateurs mij geïnformeerd omtrent het eerste gebruik en waarop te letten tijdens het gebruik.
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundige en vriendelijke bediening.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer deskundig en prima advies gekregen.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service behulpzame mensen en het product wat ik per telefoon bestelde is goed en op de afgesproken tijd geleverd .Dank daarvoor .
    Geschreven door Klant Bekking uit krommenie op 18-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Niet gedacht te slagen bij Expert, altijd gezocht bij een heeeeel grote keten. Verassend.
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit limmen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen en de bezorging was uitstekend.
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    het advies, de aankoop en de installatie was zoals je zou wensen: duidelijk, mee denkend, deskundig advies, vriendelijk, snel en tegen een goede prijs. Zo vind je ze tegenwoordig niet vaak meer. Aanrader deze winkel!
    Geschreven door Klant uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Reeds vertelt
    Geschreven door Klant uit limmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.1

    Doe ik niet aan mee.
    Geschreven door Klant uit limmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk personeel, dat deskundig en behulpzaam is. Komen afspraken na en houden je op de hoogte van je bestelling.
    Geschreven door Klant Haaften uit beverwijk op 16-12-2020