Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Prettige feestdagen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1304)

  • Beoordeling: 7.2

    Prettige feestdagen
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 07-12-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Betere communicatie qua uitleg van het product!
    Geschreven door Klant uit castricum op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    zeer kundige monteurs, die alles tot in de pervectie hebben gedaan
    Geschreven door Klant Kempers uit castricum op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en aardige personeel die behulpzaam zijn
    Geschreven door Klant Boekel uit castricum op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goede service en vriendelijke mensen!
    Geschreven door Klant Uijlenbroek uit castricum op 05-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is onmisbaar in ons dorp.! Z hebben erg veel, ruime keuze en goede kwaliteit en.... je wordt erg prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Castricum is met recht een expert! Van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak kom graag terug want hier weten ze waar ze t over hebben
    Geschreven door Klant Teeling uit wormer op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn prima geholpen bij Expert Tijdens onze aankoop van een laptop
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Verkoper had eventueel kunnen aangeven dat de deuren van de geleverde koel vries combinatie ook de mogelijkheid hebben links te scharnieren. Nu moet dit achteraf gerealiseerd worden! Service monteurs excellent trouwens.
    Geschreven door Klant Kooij uit krommenie op 28-11-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Bel mij maar, ik ben heel oud en dit onpersoonlijke contact vind ik niet prettig..
    Geschreven door Klant uit bakkum op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel, prima geholpen en goede service
    Geschreven door Klant De Graaf uit limmen op 25-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    prima locale winkel, goede service
    Geschreven door Klant uit castricum op 24-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel waar je als klant gezien wordt .
    Geschreven door Klant Weda uit koedijk op 24-11-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ik vind het een fijne winkel met heel vriendelijk personeel, niet alleen in de winkel maar ook de telefoniste en bezorgers.
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 23-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer kundig, eerlijk en goed advies. Buitengewoon goede service
    Geschreven door Klant uit akersloot op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Een aantal artikelen gekocht in de winkel in Castricum, werd heel vriendelijk en met aandacht geholpen, waarbij uitstekende adviezen werden gegeven. Hele fijne winkel met fijne medewerkers.
    Geschreven door Klant Van Breemen uit castricum op 22-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Vlotte bediening. Gericht advies.
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant De Boer uit castricum op 21-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant - Ummels uit castricum op 21-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Expert is gewoon een fijne winkel. Jaren koop ik al hier de wat grotere aankopen. Redenen zijn heel simpel, je betaalt soms iets meer maar als er wat is dan Jan je fysiek naar de winkel. Je wordt altijd goed geholpen tijdens aankoop naar ook tijdens levering en als er wat aan de hand is.
    Geschreven door Klant Nannes uit alkmaar op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben uitstekend geholpen kreeg een goede uitleg over het doo mij gekochte product.Zeer comfortabele sfeer in de winkel.Kortom heel relex..
    Geschreven door Klant Renckens-hoek uit castricum op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Heb een stofzuiger gekocht, goed en duidelijk advies gekregen in de winkel.
    Geschreven door Klant Glorie uit castricum op 18-11-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Geen commentaar
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant Niesten uit heemskerk op 14-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundige meewerker zonder haast
    Geschreven door Klant Greidanus uit zaandam op 13-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede service komt afspraken na en denkt mee
    Geschreven door Klant Aussum uit beverwijk op 11-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    wat ik zocht en graag wilde hebben had Expert
    Geschreven door Klant uit limmen op 10-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Expert, goed adres.
    Geschreven door Klant Van Wonderen uit castricum op 10-11-2022