Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Je wordt goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (656)

  • Beoordeling: 7.3

    Je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert geeft goed advies. De bediening in de winkel is goed, evenals de service.
    Geschreven door Klant Schuurmans uit krommenie op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.4

    wij zijn heel tevreden, en kopen zeker nog verder bij jullie!
    Geschreven door Klant uit egmond aan zee op 21-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    De bestelling van de vaatwasser, de koelkast en de afzuigkap ging zoals we hebben afgesproken en de monteur verstaat zijn vak.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit uitgeest op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundigheid en kennis van de aan te kopen producten door de verkoper in de winkel Ben tevreden over de aankoop
    Geschreven door Klant De Graaf uit castricum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Een goede zaak, waar je nog als klant gewaardeerd wordt, hoe klein de aankoop ook is
    Geschreven door Klant Molenaar uit castricum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima
    Geschreven door Klant De Wit uit heiloo op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service!!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-12-2019
  • Beoordeling: 7.8

    tv beeld Samsung is scherp
    Geschreven door Klant uit castricum op 02-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    In het algemeen zijn wij tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit bakkum op 25-11-2019
  • Beoordeling: 7.1

    nee
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Keurige afhandeling na de bestelling, vlotte bezorging en duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Jonkergouw uit alkmaar op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Castricum de beste winkel van het dorp door: Danny de Graaf!!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-11-2019
  • Beoordeling: 6.5

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-11-2019
  • Beoordeling: 5.9

    Misschien hebben andere klanten een betere ervaring. Expert staat toch bekend om zijn goede service. Helaas hebben wij dat niet zo ervaren.
    Geschreven door Klant Couwenberg uit uitgeest op 11-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Onze ervaring met expert Castricum was verrassend goed ! 👍
    Geschreven door Klant Hendriks uit zaandam op 10-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Alles is naar wens verlopen
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is toch ons favoriete zaak !!
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik beveel deze zaak aan voor al uw witgoed en andere zaken
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Hele goede bediening. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Duivenvoorden uit uitgeest op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Goed, ruim aanbod van grote tv\'s
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima persoonlijke bediening.
    Geschreven door Klant Verhulsdonck uit akersloot op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede informatie, vriendelijke verkoper, goede prijs
    Geschreven door Klant Huisman uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 6.4

    Ik stond al een minuut of 10 voor een vitrine de dect-phones te bestuderen, zonder opgemerkt te worden. Toen ik mijn keuze min of meer had bepaald, ben ik naar de toonbank gegaan. Na enige tijd is een verkoper meegelopen naar de vitrine en heb ik mijn keuze kenbaar gemaakt. Van de gevraagde toelichting werd ik nauwelijks wijzer. Ik ben bij mijn keuze gebleven en de koop verliep verder vlot, al was ik wel chagrijnig omdat ik de verwachte korting niet kreeg.
    Geschreven door Klant Van Den Kommer uit uitgeest op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede en betrouwbare mensen.
    Geschreven door Klant Liphuyzen uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel met breed assortiment en deskundig personeel, ben zeer goed geadviseerd en geholpen door eigenaar Danny de Graaf.
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wegens de goede service en snelle levering is voor mij Expert de Graaf uit Castricum de winkel om ook mijn nieuwe aankopen te doen. Prijs /kwaliteit is uitstekend in orde.
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundig en vriendelijk. Top!
    Geschreven door Klant Van Kijk Uit uit castricum op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    had een nieuwe kookplaat nodig, en kwam toch weer uit bij de vertrouwde Expert winkel. ervaren personeel, bijzonder vriendelijk en snel. liep met een goed gevoel de winkel weer uit.
    Geschreven door Klant Charmant uit uitgeest op 31-10-2019