Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kuilman 7.5

Zie bovenstaand

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (707)

  • Beoordeling: 7.5

    Zie bovenstaand
    Geschreven door Klant Kuilman uit akersloot op 05-08-2020
  • Beoordeling: 6.2

    nee
    Geschreven door Klant uit castricum op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige benadering door de medewerker. Het product wat ik heb gekocht bevalt prima.
    Geschreven door Klant uit castricum op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service bij een vertrouwde lokale vakzaak!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 22-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service in de winkel en deskundige montage ze hebben bij mij een Bosch inbouwvaatwasser geplaatst en ingebouwd, in 1 woord echt KEURIG. En ik kreeg daarna ook nog uitleg over het apparaat. TOP👍🏻
    Geschreven door Klant Baltus uit uitgeest op 22-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    expert is in de buurt. heeft persoonlijke aandacht. goeie gasten, die bezorgers. ik kan altijd overleggen over de laagste prijs.
    Geschreven door Klant Zonneveld uit castricum op 16-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede en vriendelijke service. Alles volgens afspraak verlopen!
    Geschreven door Klant Holster uit heiloo op 09-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en een meer dan uitstekende installatie. Ga zo door!
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Niet opdringerig dat is erg prettig voordeel kopen in je woonplaats erg fijn mocht er iets zijn ben je altijd dicht bij huis om even naar binnen te lopen
    Geschreven door Klant uit castricum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    prima voorlichting over de telefoon en ook daarna. IJskast volgens afspraak geleverd en in oude IKEA keuken geinstalleerd.
    Geschreven door Klant uit egmond-binnen op 03-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    De geleverde service was zonder meer goed en is voor ons een reden om bij een volgende aankoop weer voor Expert te kiezen.
    Geschreven door Klant Admiraal uit akersloot op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert is de verhouding prijs-kwaliteit meestal goed, en vooral bij de aanbiedingen. Het personeel is behulpzaam en de sfeer in het algemeen goed.
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede zaak .
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben een prima uitleg gehad over de nieuwe wasmachine En keurig , En op tijd bezorgd Prima geregeld
    Geschreven door Klant Zonneveld uit castricum op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijke, goede benadering en advies
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima informatie op de website; levering snel en efficient. DANK
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie prijs voor de samsung frame kunnen krijgen (omdat de laatste in de voorraad, van het oude model kapot was). Netjes en snel afgeleverd en opgehangen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ben eigenlijk altijd al fan geweest van Expert. Daar word je vriendelijk en deskundig geholpen. Komen ze er niet uit, dan vragen ze een collega om hulp. Ik ben een dag later teruggewenst want ik kreeg een instelling niet voor elkaar en ook toen werd er tijd vrij gemaakt om het systeem nog een keer uit te leggen. Wees Loyaal Koop Lokaal
    Geschreven door Klant Harmse uit castricum op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    wij komen al jaren bij ons in het dorp bij Expert DE Graaf.goede adviezen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig winkelen, kennis van zaken en goede service
    Geschreven door Klant uit heiloo op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik word altijd goed geadviseerd over mijn aankopen. Fijne winkel met persoonlijke aandacht en is ook nog dichtbij.
    Geschreven door Klant Van de Linden uit castricum op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele fijne ervaring, er werd veel tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd! Uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Himst uit castricum op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Misschien kunnen we bepaalde producten on line elders goedkoper aanschaffen, We doen dit niet omdat er niets gaat boven een deskundige leverancier in de nabije omgeving. Als er iets is weten we waar we moeten zijn voor een snelle respons. De enige manier om dat niet kwijt te raken is consequent bij een goede lokale leverancier je spullen aanschaffen.
    Geschreven door Klant Glass uit limmen op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Het is van belang dat de winkeliers in het dorp worden gesteund (zeker als er sprake is van vakmanschap en goede service) om verdere opheffing van winkels te voorkomen. Verschillende zaken zijn gesloten zonder dat er andere voor terugkomen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 28-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig geholpen met de keuze van tv! Erg blij mee!
    Geschreven door Klant uit castricum op 24-04-2020
  • Beoordeling: 5.6

    was ik niet duidelijk?
    Geschreven door Klant Koppelaar uit heiloo op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Heel erg goed geholpen, geadviseerd! Bezorgers zeer vriendelijk en goede uitleg!
    Geschreven door Klant Admiraal uit heemskerk op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advies en netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit wormer op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een goede en vriendelijke winkel met deskundig personeel en een ruime hoeveelheid aan artikelen!
    Geschreven door Klant uit bakkum op 09-04-2020
  • Beoordeling: 6.7

    Zie voorgaande tekst
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-04-2020