Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Gewoon: goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (926)

  • Beoordeling: 7.4

    Gewoon: goed
    Geschreven door Klant uit zaandijk op 09-06-2021
  • Beoordeling: 7.5

    zie hiervoor vermeld
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb al een goed review gegeven.
    Geschreven door Klant Beentjes uit castricum op 03-06-2021
  • Beoordeling: 6.9

    -
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-06-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Mijn PVR ( Personal Video Recorder ) is nog niet aan gesloten. De monteur kreeg het niet voor elkaar. Dus kan ik geen programma`s meer opnemen en ook niet meer afspelen. Was ik niet blij mee.
    Geschreven door Klant uit wormer op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit limmen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en vriendelijk en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bijzonder professioneel en heel vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Kingma uit castricum op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk geholpen en verkoper had kennis van zaken !!
    Geschreven door Klant uit heiloo op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Hier weet je zeker dat je niet belazerd word
    Geschreven door Klant uit bakkum op 27-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel waar je goed en begrijpelijk word geholpen.
    Geschreven door Klant uit wormerveer op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    perfecte zaak voor uw aankopen. goede voorlichting en service. vriendelijk personeel. correcte prijzen.
    Geschreven door Klant Frantsen uit uitgeest op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Klant vriendelijk goede service
    Geschreven door Klant uit zaandam op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    werd eerst geholpen maar in een later stadium bleek dat de medewerker geen kennis had over mijn onderwerp, toen weer moeten wachten op een medewerker die wel kennis van zaken had.
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-05-2021
  • Beoordeling: 1.8

    .koop nooit bij expert!!
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zoal altijd,was aankoop ,voorlichting,levering en installatie uitstekend.👍👏
    Geschreven door Klant Bakker uit castricum op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    zeer kundig en klantvriendelijk. Goede produkten
    Geschreven door Klant uit limmen op 21-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit castricum op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ook in coronatijd snel en goed geholpen, met als extra service het “redden” van mijn dvd uit de kapotte dvd-speler❗️
    Geschreven door Klant uit castricum op 14-05-2021
  • Beoordeling: 4.9

    Inzake personal computing apparaat kun je beter naar een cash-and-carry winkel gaan. Je weet dat ze geen transitiehulp geven maar ze zijn op een aanschaf van rond de 600 euro dan wel 30 euro goedkoper, al moet je er als Castricummer dan wel voor naar Alkmaar.
    Geschreven door Klant uit castricum op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    ...
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    goed winkel met veel keuze en goede service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Erg aardige medewerker en goed geholpen
    Geschreven door Klant Overbeek uit heerhugowaard op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Hendriks uit krommenie op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed bedrijf. Ga er volgende keer zeker weer heen.
    Geschreven door Klant Krom uit krommenie op 03-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Danny en zijn team hebben ons weer keurig geholpen. De bezorgers/monteurs zijn keurig netjes en gezellige gasten om over de vloer te hebben. Deze winkel gun je het gewoon meer dan de grote keten als MediaMarkt en BCC. De persoonlijke service, de kennis en bereikbaarheid via WhatsApp is erg fijn. Ga zo door!
    Geschreven door Klant Martens uit uitgeest op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Een prettige winkel met vrij directe service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Service is geweldig. Zeker als het je nog garantie hebt op je product.
    Geschreven door Klant Hollenberg uit akersloot op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant De Graaf-beemsterboer uit castricum op 14-04-2021