Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Ik ben super geholpen door de medewerkers uit Breda.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (602)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben super geholpen door de medewerkers uit Breda.
    Geschreven door Klant uit breda op 30-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Super goed geholpen door het personeel haagdijk in Breda. Snelle levering en fijne vriendelijke bezorgers.
    Geschreven door Klant uit breda op 30-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Goede machine. Goede gebruiksaanwijzing en door goed te volgen gemakkelijk in te stellen. Maakt veel minder lawaai dan ons vorige apparaat en maakt lekkere koffie.
    Geschreven door Klant De Wit uit breda op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    prijs en product is in verhouding goed
    Geschreven door Klant uit breda op 25-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Netjes geholpen en correct geplaatst door expert
    Geschreven door Klant uit breda op 24-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Heel goed geholpen en geadviseerd door de medewerker in de winkel in Breda
    Geschreven door Klant Burgs uit breda op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben zeer tevreden .Snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit breda op 19-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Wil niet anders je wordt er correct en vriendelijk geholpen kom er al jaren verdient een bloemetje
    Geschreven door Klant Van Dijnsen uit breda op 12-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, persoonlijk en snel.
    Geschreven door Klant uit bavel op 10-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    n iet van toepassing
    Geschreven door Klant uit breda op 09-01-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Niet veel keuze door grootte winkel, wel heel goed geadviseerd en geholpen, zeer deskundige mensen.
    Geschreven door Klant uit breda op 06-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne eerste kennismaking met Expert Breda. Goed geholpen deskundig advies. Apparatuur netjes geplaatst.
    Geschreven door Klant Van Sundert uit etten-leur op 04-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert kun je goed shoppen je wordt er vriendelijk geholpen ze zijn klant gericht
    Geschreven door Klant Van Dongen uit breda op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft ons prima geholpen in de keuze voor een inbouwoven en -magnetron. De levering was sneller dan afgesproken waardoor we de apparatuur konden gebruiken nog voor de kerst. De medewerkers zijn heel vriendelijk en het advies in de winkel was goed. We hadden een tien gegeven als de prijs van de apparatuur iets lager was geweest in vergelijking met de concurrent. Niettemin zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Simons uit breda op 27-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    zeer vriendelijke verkoper goede uitleg en advies bedankt
    Geschreven door Klant Fievet uit breda op 22-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer vakbekwame mensen! Service is top
    Geschreven door Klant Van Tilburg uit breda op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    voor een zaak met persoonlijke aandacht en eerlijk advies moet je bij expert electra zijn.
    Geschreven door Klant Vervaart uit breda op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk en goed geholpen in de winkel Breda, ook thuis bezorger was erg vriendelijk. Ben blij met mijn nieuwe vriezer!
    Geschreven door Klant uit breda op 13-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    keigoed bedrijf Expert Breda
    Geschreven door Klant uit oosterhout nb op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel met deskundig personeel. Niet opdringerig.
    Geschreven door Klant Dammer uit breda op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Op alle fronten presteert expert zeer klantvriendelijk én alert.
    Geschreven door Klant Van Overbeek uit breda op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.3

    goede service, mooi product, koelvries combinatie.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn geholpen door echte vakmensen. Niet zoals bij andere aanbieders door jonge pubers die zo snel mogelijk weer weg willen met halve service. Ik zou het iedereen aanraden
    Geschreven door Klant uit breda op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Expert doet wat het beloofd
    Geschreven door Klant Lansink Rotgerink uit breda op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel, prima service!
    Geschreven door Klant Lutter uit breda op 12-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Door de eigenaar van de Expert aan de Haagdijk te Breda zeer goed geholpen ,uitgebreide uitleg gekregen en is de afspraken die we gemaakt hebben perfect nagekomen.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit breda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en meedenken met de klant. Zo hoort het te zijn.
    Geschreven door Klant uit breda op 02-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met goed advies. Prettig dat er personeel in de winkel is die je adviseren en met je meedenken. Niet een onpersoonlijk klikje op internet voor je bestelling. Daarna maar afwachten of het klopt en waar je geld is gebleven. Kortom, ik ga in de toekomst bij een nieuwe aankoop zeker naar Expert.
    Geschreven door Klant uit terheijden op 27-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon een goede winkel
    Geschreven door Klant uit breda op 21-10-2022
  • Beoordeling: 9.3

    .........?
    Geschreven door Klant uit breda op 20-10-2022