Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Zuidgeest 8.6

zie mijn opmerking

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (448)

  • Beoordeling: 8.6

    zie mijn opmerking
    Geschreven door Klant Zuidgeest uit breda op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ben zeer deskundig te woord gestaan.en ze hebben met mijn wensen rekening gehouden.alles is zeer spoedig verlopen Dus mensen van expert.dank
    Geschreven door Klant Nous uit bavel op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat ik al aangegeven heb Een goede service ,geweldig geholpen, netjes de spullen gemonteerd en geïnstalleerd,een een woord perfect
    Geschreven door Klant Leidner uit breda op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    alles voor elkaar
    Geschreven door Klant uit teteringen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service 👍
    Geschreven door Klant De Kok uit breda op 09-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede ervaring zowel in de winkel als bij de bezorging.
    Geschreven door Klant uit breda op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies van aardige medewerkers in de winkel in Breda, goede service tijdens het hele proces. Alles is zeer snel geleverd en geplaatst. Al met al een fijne ervaring en een aanrader.
    Geschreven door Klant uit breda op 25-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Een degelijke, vertrouwde winkel met vriendelijke, technisch goede mensen. Kan deze Expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant Schets uit breda op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    is al gedaan.
    Geschreven door Klant Daniels uit bavel op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    de bezorging was prima ,en het wasmachine is en werkt perfect.
    Geschreven door Klant uit prinsenbeek op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb een scheerapparaat gekocht, na prima advies en voor een goede prijs. Expert Electra in Breda biedt ouderwetse service en de klant is koning, dus verder zoeken is niet nodig.
    Geschreven door Klant Peter Rijswijk uit breda op 25-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Electra Breda is zeer betrouwbaar. Prima service.
    Geschreven door Klant Nefs uit breda op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    het was lang geleden dat ik iets nodig had uiit het assortiment van Expert,maar de service en het personeel is nog net als vroeger. PRIMA!!
    Geschreven door Klant Evers uit breda op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    mooie wasmachine snel geleverd en goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 03-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel, uitstekende service
    Geschreven door Klant uit breda op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Elektra/expert tot nu toe ged.
    Geschreven door Klant Komen uit breda op 29-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel aante bevelen.
    Geschreven door Klant uit breda op 19-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede servise
    Geschreven door Klant Van der Ven uit breda op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geadviseerd en bezorging en aansluiting van de apparatuur verliep ook soepeltjes.
    Geschreven door Klant uit breda op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn altijd zeer tevreden Goede service . En dat vinden wij heel belangrijk.
    Geschreven door Klant De Ruijter uit breda op 21-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Alleen maar lof.Dus van mij een dikke kus.
    Geschreven door Klant Vuijk uit breda op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Nieuwe wasmachine. Oude was kapot. In winkel nieuwe uitgezocht en de andere dag al netjes afgeleverd. De oude machine meegenomen. Zeer goede service en vriendelijk personeel en bezorgers. Kom hier al jaren.
    Geschreven door Klant Van der Steen uit breda op 20-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Correcte behandeling .weten waar ze over praten . prijs kwaliteit is goed.
    Geschreven door Klant uit breda op 21-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    i bv heeft uw wasmachine zijn beste tijd gehad - ga snel naar Expert aan de Haagdijk en maak bekend dat je graag informatie wil hebben over een goeie wasmachine.
    Geschreven door Klant Siemons uit breda op 16-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ze leggen in de winkel bij expert alles goed en duidelijk uit. Dat is veel duidelijker en makkelijker dan op internet ze leveren goede service en je krijgt gewoon nette mensen over de vloer bij aflevering en ook die leggen alles nog eens uit en sluiten alles aan. Voor mij geen andere keuze dan expert
    Geschreven door Klant Rijckevorsel uit breda op 05-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zoals gewend, vlot geholpen bij Expert. Maar voor mij was het al duidelijk welk product en merk ik wilde. Dus dat schiet op. Maar toch vlotte afhandeling en levering
    Geschreven door Klant uit breda op 31-01-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Het was eigenlijk al een uitgemaakte zaak dat ik een tv wilde kopen in een winkel die voorlichting, deskundigheid en een concurrerende prijs met de grote winkelketens hoog in het vaandel heeft staan. En dit heb ik allemaal bij Expert gekregen bij de aanschaf van een nieuwe tv.
    Geschreven door Klant Achterberg uit breda op 31-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fantastische service en productkennis!
    Geschreven door Klant Bouwens uit breda op 28-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert....een absolute aanrader, zowel op het gebied van vakbekwaamheid als nauwkeurigheid. De klant en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel!
    Geschreven door Klant Franken uit breda op 27-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Aangenaam verrast . Persoonlijke aandacht en meedenken is een verademing in dit ‘in line’ tijdperk !
    Geschreven door Klant uit middelburg op 18-12-2019