Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Koolen 7.4

Goede service in de winkel. Jammer dat ze net als de budgetzaken overal extra voor rekenen. Dit stukje echt klantvriendelijkheid was vroeger bij Electra een echte onderscheiding van de andere massa winkels. Nu ben je alleen wat duurder uit, maar de uitleg in de winkel is gelukkig nog beter dan in de massa winkels.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (413)

  • Beoordeling: 7.4

    Goede service in de winkel. Jammer dat ze net als de budgetzaken overal extra voor rekenen. Dit stukje echt klantvriendelijkheid was vroeger bij Electra een echte onderscheiding van de andere massa winkels. Nu ben je alleen wat duurder uit, maar de uitleg in de winkel is gelukkig nog beter dan in de massa winkels.
    Geschreven door Klant Koolen uit breda op 15-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zijn goed deskundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant Claassen uit breda op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima adres. Goed en deskundig en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit breda op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Breda : Hier pas een tv gekocht, goede uitleg in de winkel en van de monteur, keurig geholpen. Daarna Sonos beam gekocht, weer dezelfde goede service
    Geschreven door Klant Tijssen uit breda op 15-05-2019
  • Beoordeling: 8.8

    ‘N zéér betrouwbaar adres voor uw aankopen!!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit breda op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima personeel weet waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant Altink uit breda op 19-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Jammer dat Nederland niet samenwerkt met België. Niet online, niet via de winkel en niet de winkels onderling.
    Geschreven door Klant Borghmans op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel met vele producten. Goed in prijs en kwaliteit. Goed en geduldig personeel. Aanrader! Maarten Verstegen, Breda
    Geschreven door Klant Verstegen uit breda op 19-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed werk geleverd
    Geschreven door Klant De Kok uit breda op 13-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goeie service/winkel. Wel even bellen of het artikel in huis is
    Geschreven door Klant Zuidgeest uit breda op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service goede prijzen
    Geschreven door Klant uit breda op 22-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service
    Geschreven door Klant uit breda op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    vriendelijk en goed personeel ook de bezorgers een dikke 9
    Geschreven door Klant Van Aert uit breda op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    bij Expert wordt je deskundig en duidelijk geadviseerd.
    Geschreven door Klant Lips uit breda op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wat een service van dit bedrijf Expert, een goed ontvangst en goed geïnstrueerd in de winkel, deze mensen nemen de tijd voor je en geven een goede uitleg Ga gerust hier naar deze winkel en geniet van deze service
    Geschreven door Klant Leidner uit breda op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Airfryer besteld en was volgende dag al binnen. Ik werd direct gebeld. Kreeg hem moeilijk mee op de fiets maar men heeft oplossing bedacht om hem te kunnen vervoeren. Prima service!
    Geschreven door Klant uit breda op 21-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft gewoon hele goede persoonlijke aandacht met een super service
    Geschreven door Klant uit breda op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service vriendelijk personeel zowel in de winkel als bij het thuisbezorgen
    Geschreven door Klant Jongeneelen uit breda op 12-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Degelijk bedrijf met goede service!
    Geschreven door Klant uit breda op 09-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    alles is oke
    Geschreven door Klant uit teteringen op 02-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Naast prima advies een uitstekende service bij bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Zandbergen uit breda op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    ben zeer tevreden ,zal Uw product positief doorgeven.
    Geschreven door Klant Peeters uit breda op 26-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Zoals wij altijd al gewend waren zijn wij ook bij Expert Electra weer bijzonder goed geholpen. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden en kunnen iedereen aanraden om hier je apparatuur aan te schaffen. Je bent dan verzekerd van vriendelijk en vakkundig advies en goede service. Soms wel duurder dan bijv. Media Markt maar wel goed en goede service.
    Geschreven door Klant Van der Zwan uit breda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Eletra-Expert is zoals wij gewend zijn een goede winkel in een winkelstraat waar \"doe maar normaal dan doe je al gek genoeg \" sfeer bepalend is voor de sfeer in de straat maar ook in de winkels. Dit houdt in dat de vriendelijkheid, deskundigheid ,assortiment en de mensen die er werken zorgen dat je nog met plezier naar de winkel gaat om je geld te spenderen. Ik zou dan ook nooit mijn geld besteden aan online shoppen . Gewoon gezellig naar de winkel en bij het genot van een verse kop koffie overgaan tot aankoop. Niet te vergeten dat je bij Electra-Expert ook nog gratis kan parkeren aan de achterkant vd zaak en op de Haagdijk betaald parkeren met het eerste kwartier GRATIS.
    Geschreven door Klant Creemers uit breda op 13-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    een min punt voor mij zijn de te kleine letters in het instructie boekje(met loupe)
    Geschreven door Klant Verkuijl uit breda op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Betrouwbare verkoper en deskundige en rustige monteur.
    Geschreven door Klant Van de Corput uit prinsenbeek op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert Electra ben je aan het goede adres, altijd goed advies en een perfecte service!
    Geschreven door Klant Frencken uit breda op 06-12-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant Rovers uit made op 03-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Het bestelde product werkt goed en is naar behoren afgeleverd
    Geschreven door Klant Musquetier uit breda op 19-09-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert wordt u bijzonder goed geïnformeerd over de aankoop, u krijgt een duidelijke uitleg, de verkopers zijn niet opdringerig. Wat verlangt u nog meer. Expert doet wij ze beloven.
    Geschreven door Klant Van Gils uit breda op 11-09-2018