Navigatie

Beoordelingen Expert Stadskanaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Stadskanaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Stadskanaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 1.0

Hele slechte ervaringen. Afspraken worden niet nagekomen. Beter ergens anders kopen,desnoods duurder. Scheelt je een hoop ergenis.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (13)

  • Beoordeling: 1.0

    Hele slechte ervaringen. Afspraken worden niet nagekomen. Beter ergens anders kopen,desnoods duurder. Scheelt je een hoop ergenis.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 18-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Als ik in een winkel kom voor iets ben ik al op de hoogte van het product wat ik wil aanschaffen, internet geeft veel info
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 11-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitgebreide collectie van apparatuur. Uitstekende service. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Ennik uit musselkanaal op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Niks op aan te merken
    Geschreven door Klant Ente uit stadskanaal op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    ik zou iedereen adviseren kijk eens eerst in je eigen regio/plaats voordat je op de web site gaat bestellen. De persoonlijke service die je krijgt en ook zij brengen het thuis en sluiten het aan indien gewenst. Expert Stadskanaal hebben we weer iets nodig dan melden we ons zeer zeker weer Eric.
    Geschreven door Klant uit onstwedde op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    product doet wat het moet doen, morst niet bij schenken. schaalverdeling op kijkvenster is goed leesbaar
    Geschreven door Klant uit borger op 02-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In de afgelopen jaren meerdere succesvolle aankopen bij Expert Stadskanaal gedaan en altijd goede service.
    Geschreven door Klant Kiers uit tweede valthermond op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    prima service, goede uitleg bij het product, niet op voorraad de volgende dag wel kunnen ophalen in de winkel.
    Geschreven door Klant Godijk uit gasselternijveen op 27-10-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Adviezen en levering goed, zoals verwacht.
    Geschreven door Klant Wittmaekers uit gasselte op 24-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Klant vriendelijk en snel en goede service
    Geschreven door Klant Lubben uit valthermond op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Alles is goed geregeld.
    Geschreven door Klant Van Beek uit stadskanaal op 25-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    expert is prima.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 03-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nee dank
    Geschreven door Klant uit nieuw buinen op 06-02-2018