Navigatie

Beoordelingen Expert Stadskanaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Stadskanaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Stadskanaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wittering 9.1

De bezorger was zeer behulpzaam en Vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (77)

  • Beoordeling: 9.1

    De bezorger was zeer behulpzaam en Vriendelijk.
    Geschreven door Klant Wittering uit STADSKANAAL op 11-07-2024
  • Beoordeling: 7.1

    Mijn ervaring met Expert is redelijk goed Alleen de levertijd is bij sommige apparaten slecht.
    Geschreven door Klant Folkers uit stadskanaal op 17-04-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Expert al vele jaren vaste klant Nu een nieuwe inbouw koelkast van het merk Siemens gekocht .energie klasse D zeer zuinig daar gaan we voor . Wat ik wel evennkwijt wil . ( dat ondanks zelf de metingen standaard zijn er toch nog €119,00 overheen kwamen voor het inbouwen . Daar ook over gebeld . Maar expert zegt dan ook dat er klanten komen die wat willen kopen alles op laten meten en er even over willen beraden , en je ziet ze niet meer terug . Dus als trouwe vaste klant worden de goed mensen met de ( andere mensen om het zo maar te benoemen op extra kosten gezet . Verder alles keurig verlopen maar dat andere vind ik een min puntje . Tot zover mijn ervaring .
    Geschreven door Klant uit borger op 12-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige winkel.Uitsekende service
    Geschreven door Klant Abbes uit stadskanaal op 11-04-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Goed en vakkundig
    Geschreven door Klant uit nieuw-buinen op 06-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Twijfel niet, dit is echt een aanrader!!!
    Geschreven door Klant Smid uit ter apel op 02-03-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Na duidelijke uitleg. Aankoop gedaan.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 27-02-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Mijn ervaring met Expert is zeer goed. De vriendelijke verkopers die de tijd nemen en je heel goed uitleg geven of je een suggestie meegeven in je overweging. Kortom wij zijn meer dan tevreden.
    Geschreven door Klant Hooiveld uit musselkanaal op 23-01-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Nieuwe koffie machine gekocht en ben er helemaal blij mee…😀
    Geschreven door Klant Meinema uit borger op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.9

    De service was top de medewerker zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant uit onstwedde op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Kopen in de winkel bij Expert, wordt je geholpen als \"mens\" en niet als \"nummer\". Dit zegt genoeg lijkt mij.
    Geschreven door Klant Parree uit stadskanaal op 12-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Rosing uit borger op 11-12-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Niwt voor herhaling vatbaar
    Geschreven door Klant uit exloo op 26-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Prima en klant vriendelijke
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 02-08-2023
  • Beoordeling: 9.5

    DE installateur gaat niet eerde weg voordat ik als klant snap hoe de geleverde spullen werken. Als je niet handig bent, zoals ik is dit een geweldige meerwaarde.
    Geschreven door Klant De Vries uit tweede exloermond op 06-07-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit musselkanaal op 02-07-2023
  • Beoordeling: 6.0

    Aardige monteur. Moet echter voor 3e x terug komen. Daar betaal ik nu juist niet voor.
    Geschreven door Klant Berends uit valthermond op 23-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting, installatie en service.
    Geschreven door Klant Drenth uit sellingen op 25-05-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Jullie hadden moeten melden dat jullie niet aan de promotie meedoen
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 10-05-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed vriendelijk en duidelijke uitleg en advies
    Geschreven door Klant uit 2e exloërmond op 04-05-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Bijzonder goed en deskundig geholpen bij verkoop en installeren
    Geschreven door Klant Elting uit gasselte op 20-04-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Super geholpen
    Geschreven door Klant Faber, uit gasselternijveen op 20-04-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt goed geholpen. Bezorgen ook uitstekend
    Geschreven door Klant Woltjes uit stadskanaal op 12-04-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd goede service, afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant uit nieuw-buinen op 16-03-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit musselkanaal op 08-03-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel en kundig personeel. Snelle levering en montage. Kom er graag.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 26-01-2023
  • Beoordeling: 5.8

    Product doet wat hij moet doen. Alleen wou er 1 met meer geheugen maar die was niet aanwezig anders moest die besteld worden denk ik
    Geschreven door Klant uit nieuw-buinen op 19-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Hele fijne winkel
    Geschreven door Klant Rosing uit borger op 14-12-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 14-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    De klant vriendelijkheid is top
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 08-11-2022