Navigatie

Beoordelingen Expert Tubbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tubbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tubbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Huizink 8.4

Deze zaak is gewoon een goede keuze voor een aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (178)

  • Beoordeling: 8.4

    Deze zaak is gewoon een goede keuze voor een aankoop.
    Geschreven door Klant Huizink uit schagen op 11-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Ga ik aanbevelen
    Geschreven door Klant uit harbrinkhoek op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit mander op 21-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk, luisteren goed naar mijn wensen. Advies op maat, super snelle levering oude spullen weer meegenomen. Zelfs het tv kastje nog netjes schoon gemaakt. Gewoon perfect.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 05-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Ga zo door dan is het goed.
    Geschreven door Klant Grootelaar uit tubbergen op 19-02-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Aan huis geleverd, geïnstalleerd en advies gegeven! Top service!
    Geschreven door Klant Eertman uit borne op 16-02-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel. Prima service!!!
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 15-02-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ik vind het een goede website
    Geschreven door Klant Scherphof uit de pollen op 07-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Tubbergen: aan te bevelen. Snelle deskundige hulp en snelle levering van goede apparatuur: wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant uit heiden op 07-02-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service, betrouwbaar en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon heel goed, top
    Geschreven door Klant uit geesteren op 27-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    wees duidelijk, dat werkt
    Geschreven door Klant uit sanet y negrals alicante op 25-01-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Hier is het prima winkelen
    Geschreven door Klant Vve Tubbergen uit tubbergen op 24-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een aanrader zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van deskundigheid en klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant uit vasse op 19-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service.
    Geschreven door Klant Hottenhuis uit tubbergen op 06-12-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ruim assortiment en goede service en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit geesteren op 03-12-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Tubbergen is een prettige winkel met vriendelijke en deskundige medewerkers. Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb!
    Geschreven door Klant Verheij uit uelsen op 26-11-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 25-11-2021
  • Beoordeling: 8.6

    We kregen een eerlijk advies en een snelle aflevering van de apparatuur
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 04-11-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Tubbergen Wij zijn er erg goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe tv. We kregen goed advies, van de vriendelijke verkoper, die alle tijd en aandacht voor ons nam.
    Geschreven door Klant Brouwer uit langeveen op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Uitstekend geholpen. Had toch verkeerde keuze gemaak en omwisselen was geen probleem. Dat bedoel ik met Service.
    Geschreven door Klant Kamphuis uit tubbergen op 29-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service altijd goed en conform afspraak leveren
    Geschreven door Klant Van de Weer uit albergen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.3

    ben tevreden over expert
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 07-09-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima geholpen en geadviseerd.
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 20-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed voor elkaar
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 10-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en hulp
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 08-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    een hele goede website.
    Geschreven door Klant Ramaker uit almelo op 30-07-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Kroeze uit saasveld op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ben zeer tevreden expert Tubbergen
    Geschreven door Klant Kuipers uit vasse op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel, meedenkend en prima service!!
    Geschreven door Klant Bekhuis uit fleringen op 28-07-2021