Navigatie

Beoordelingen Expert Tubbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tubbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tubbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Prima service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (128)

  • Beoordeling: 9.8

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit borne op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn uitstekend geholpen bij het maken van een keuze voor onze wasmachine en droger van Miele. De medewerker was vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant Koning uit son en breugel op 03-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prijzen zijn volledig marktconform. Dus laten we het allemaal lekker lokaal houden !
    Geschreven door Klant Bijvank Beheer B.v. uit tubbergen op 30-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke medewerker.
    Geschreven door Klant Lohuis uit almelo op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, alles snel afgehandeld en snel laten bezorgen. Top zoals altijd bij expert!
    Geschreven door Klant uit enter op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Hele goede ervaringen mee!
    Geschreven door Klant uit almelo op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig telefonisch geholpen, goed meegedacht om het product naar mijn wens te vinden. Correcte levering en aansluiting in huis
    Geschreven door Klant Gosseling uit ootmarsum op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    We kunnen iedereen Expert adviseren
    Geschreven door Klant uit mander op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer vakkundig geholpen. Aardig en duidelijke. Niets is teveel. Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Koelkast was plotseling kapot, gebeurd altijd als je het echt niet gebruiken kunt. Even Expert Tubbergen gebeld: het was geen probleem. Ze hadden een ruime keuze staan, was direkt leverbaar, ik kon kiezen of ik de koelkast wilde laten brengen of hem liever zelf wilde ophalen. Snel en zeer effektief geholpen. Hartelijk dank en zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit velen duitsland op 22-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    service van expert tubbergen meer dan uitstekend mede door de kennis die de medewerkers hebben en klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant uit almelo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vakkundig, vriendelijk goed advies en service
    Geschreven door Klant uit geesteren op 30-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het zijn vakmensen die weten waar ze ijver praten, gewoon tevreden
    Geschreven door Klant Mast uit tubbergen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit albergen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede ervaring, denken mee met de klant, servicegericht.
    Geschreven door Klant uit geesteren op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik was bij Expert in Tubbergen, wilde cadeaus voor medewerkers kopen. Kreeg uitstekend advies, leuke ideen, een goeie aanbieding en alles werd zeer snel geleverd. Erg aan te bevelen!!
    Geschreven door Klant uit velen duitsland op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Weinig ervaring met Expertzaak in onze woonplaats.
    Geschreven door Klant Huizink uit schagen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ondanks dat er een lage bezetting was i v m ziekte toch heel snel geleverd.
    Geschreven door Klant Lohuis uit geesteren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.4

    by levering de situatie van tevoren controleren om deze problemen te verhelpen.
    Geschreven door Klant Bleumink uit uelsen op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    alles verliep volgens wens.
    Geschreven door Klant Paus uit geesteren op 14-08-2020
  • Beoordeling: 6.9

    geen klachten
    Geschreven door Klant uit geesteren op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn geholpen. Alle mogelijkheden met nieuwe tv toestel doorgenomen met ons.
    Geschreven door Klant uit almelo op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met leuk personeel
    Geschreven door Klant Dos Santos uit tubbergen op 23-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Tubbergen levert goed advies en service. Ben dik tevreden
    Geschreven door Klant Merz uit tubbergen op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Tot nu toe nooit nare aankopen gedaan bij Expert. Goede kwaliteit en keus
    Geschreven door Klant Suithoff uit almelo op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Expert Tubbergen. Een klein probleempje werd direct opgelost. Dank hiervoor
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede winkel met vlotte service en goede nazorg!
    Geschreven door Klant Smit uit ootmarsum op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Al die jaren dat we klant zijn bij Expert Tubbergen zijn we altijd correct, vriendelijk en kundig geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Ga zo door!!
    Geschreven door Klant Wolberink uit geesteren op 14-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben erg tevreden met de vaatwasser. Goede hulp en snelle levering
    Geschreven door Klant uit ootmarsum op 14-04-2020