Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Tubbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tubbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tubbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Goed geholpen, vriendelijke medewerker. Top uitleg.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (79)

  • Beoordeling: 8.0

    Goed geholpen, vriendelijke medewerker. Top uitleg.
    Geschreven door Klant uit albergen op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    de naam zegt genoeg
    Geschreven door Klant Haghuis uit almelo op 10-01-2019
  • Beoordeling: 5.6

    monteurs waren veel te druk om goed uitleg te geven misschien ivm kerstdagen maar omdat de hele installtie veel geld kost had ik toch betere service verwacht
    Geschreven door Klant uit harbrinkhoek op 03-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ontzettend aardig en deskundig geholpen in de winkel!
    Geschreven door Klant Mensink uit tubbergen op 30-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne en eerlijke zaak.
    Geschreven door Klant uit albergen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 5.4

    Beetje service , kon wel beter. Te commercieel, soms.
    Geschreven door Klant Oude Elberink uit geesteren op 14-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit albergen op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Geen opmerkingen een nette winkel
    Geschreven door Klant uit almelo op 26-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn hier te vreden
    Geschreven door Klant Mast uit tubbergen op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Ik word altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit geesteren op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn erg tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 01-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel met deskundige en vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant uit geesteren op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Een vriendelijk en vakkundig team van medewerkers. Wij komen al jaren bij Expert Tubbergen. Zij komen hun afspraken na en helpen uitstekend bij het maken van beslissingen. Daar kunnen nog veel winkels een voorbeeld aan nemen. Ga zo door!!!
    Geschreven door Klant Wolberink uit geesteren op 28-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Het is een zeer goede winkel
    Geschreven door Klant Braakhuis uit manderveen op 14-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Excellent Service
    Geschreven door Klant Gilman uit amsterdam-zuidoost op 18-08-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Product wat ik heb gekocht zijn we zeer tevreden over. Prijs is vergelijkbaar met andere winkels.
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 09-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Ben als klant goed geholpen zowel advies als prijs.
    Geschreven door Klant Kemna uit tubbergen op 28-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Wordt goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Wagemans uit tubbergen op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    I.v.m. directe levering is Expert Tubbergen de leverancier van onze nieuwe wasmachine geworden. Toppie!! De zaak waar klant zich thuis voelt.
    Geschreven door Klant uit borne op 02-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede service, vriendelijk en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant Kemperink uit borne op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzaam personeel die met je meedenken. Tevens erg goede service.
    Geschreven door Klant Klokkers uit tubbergen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Evers uit manderveen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Lekker soepel geholpen en in een fijne winkel
    Geschreven door Klant Coop Munster uit albergen op 24-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    We zijn een zeer tevreden klant. We bedanken Expert Tubbergen voor de uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit albergen op 17-05-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Goed bedrijf
    Geschreven door Klant uit geesteren op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede prijs ,deskundig advies en plaatsing
    Geschreven door Klant uit albergen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Kijk hier nooit op
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Vleerbos uit albergen op 17-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden over de deskundigheid en de vriendelijkheid van het personeel.
    Geschreven door Klant Lenferink uit geesteren op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    In Tubbergen bij expert prima geholpen.produkt uit de folder niet leverbaar maar een duurdere variant voor dezelfde condities aangeboden gekregen
    Geschreven door Klant uit almelo op 06-02-2018