Navigatie

Beoordelingen Expert Maastricht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Maastricht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Maastricht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bovy 9.7

Voor deskundige voorlichting kies voor Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (314)

  • Beoordeling: 9.7

    Voor deskundige voorlichting kies voor Expert
    Geschreven door Klant Bovy uit maastricht op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel met vakkundige medewerker, goede uitleg over product.
    Geschreven door Klant Mullers uit maastricht op 18-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk, behulpzaam te woord gestaan in de winkel. Zelfs een sms over de levertijd gekregen. Na een vraag, even telefonisch contact opgenomen, ook hier werd ik erg vriendelijk te woord gestaan. De bezorger ging pas weg toen ik van alle vragen een antwoord heb gekregen. Beter kan men niet wensen!
    Geschreven door Klant Bastian uit maastricht op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Heb vrijdag 4-9-20 een review geplaatst
    Geschreven door Klant uit maastricht op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Beko diepvries die wij gekocht hebben is heel fijn voor een redelijke prijs en we kregen het nieuwste model. Verkrijgbaar in allerlei inhoudsklassen. Wij hopen dat hij ons lang trouw mag dienen, maar momenteel bevalt hij prima.
    Geschreven door Klant Berkmans uit eijsden op 27-08-2020
  • Beoordeling: 6.9

    In Maastricht mn Brusselse poort is je product goed maar je moet er boven op blijven zitten om ook de gewenste afspraak op tijd te laten plaats vinden van daar dit commentaar, voor de rest zijn de producten goed van Expert.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 15-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, prijs kwaliteit, fijne winkel en persoonlijke aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Ruppe uit maastricht op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed deskundig benadering.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 07-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top service!!
    Geschreven door Klant Kersten uit voerendaal op 06-08-2020
  • Beoordeling: 7.2

    je kunt altijd rekenen op goed advies en uitleg al kom je 100 maal terug
    Geschreven door Klant Everaers uit maastricht op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    ik koop alle witgoed bij Expert
    Geschreven door Klant Geuskens uit maastricht op 31-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    deskundig advies
    Geschreven door Klant uit maastricht op 28-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Service prima, vind vaak de producten die ik zoek goedkoper dan in andere winkels.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 22-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    GEWOON DOEN !!
    Geschreven door Klant Brandt uit maastricht op 21-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    n v t
    Geschreven door Klant uit maastricht op 20-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, snelle levering. Alles geregeld zoals besproken! Top!
    Geschreven door Klant uit eijsden op 17-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Krijg altijd goede informatie over spullen die ik wil kopen, vriendelijke en behulpzame mensen en voor mij is een winkel dichtbij in Winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht.
    Geschreven door Klant Tonnard uit maastricht op 13-07-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Nee bedankt.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb een wasmachine en droger gekocht waar ik goede uitleg heb gekregen. Ook de bezorging was perfect, en goede uitleg. Een aanrader voor al uw elektriche aparaten.
    Geschreven door Klant Stassen uit maastricht op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Maastricht Brusselsepoort is goed, deskundig en betrouwbaar. Geleverde kwaliteit zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant Coolen uit maastricht op 05-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals als altijd heb ik weer een nieuw product aangeschaft bij Expert. De vaatwasser is deskundig ingebouwd en de oude is meegenomen. Top.
    Geschreven door Klant Ast uit maastricht op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    prima
    Geschreven door Klant uit maastricht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Waarom ergens anders gaan als Expert bij je in de buurt een winkel heeft. Perfect advies, excellente Service.
    Geschreven door Klant Braham uit maastricht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 3.5

    Slecht in nakomen afspraken
    Geschreven door Klant uit maastricht op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    xxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant Godding uit maastricht op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zie eerder
    Geschreven door Klant Peeters uit maastricht op 22-06-2020
  • Beoordeling: 1.0

    het apparaat doet het niet naar behoren
    Geschreven door Klant Bleus uit maastricht op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Super service
    Geschreven door Klant Toulouse uit maastricht op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    alles is naar wens verlopen vanaf de aankoop tot en met de levering van de TV
    Geschreven door Klant Dirix uit maastricht op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De service van Expert is uitmuntend. Er wordt meegedacht met een probleem en de allergrootste moeite gedaan om een oplossing te vinden naar ieders tevredenheid
    Geschreven door Klant Schatorje uit maastricht op 04-06-2020