Navigatie

Beoordelingen Expert Maastricht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Maastricht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Maastricht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wienk 9.9

voortreffelijke informatie en uitstekende service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (369)

  • Beoordeling: 9.9

    voortreffelijke informatie en uitstekende service
    Geschreven door Klant Wienk uit maastricht op 09-04-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Het geadverteerde artikel na indienen klacht toch tegen de geadverteerde prijs kunnen bestellen. Jammer dat er een klacht voor nodig was, maar prettig toch van de actie gebruik te hebben kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 07-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kom al jaren bij expert maastricht en ik word hier altijd super geholpen
    Geschreven door Klant Op den Buijsch uit maastricht op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden met mijn aankoop vriendelijkebezorgingover het algemeen zeer tevreden
    Geschreven door Klant Pieters uit maastricht op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn super tevreden over Expert. Goede hulp aan de telefoon bij bestelling en heel goede service bij het brengen van onze producten. Zal zeer zeker weer terug gaan en bij hun iets kopen.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd naar tevredenheid informatie ontvangen en meegedacht over passende oplossingen
    Geschreven door Klant Martens uit maastricht op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Een goede uitleg wat betreft keuze en werking van het apparaat. We zijn al meer dan 40 jaar klant, dat zegt voldoende over de tevredenheid.
    Geschreven door Klant Willems uit eijsden op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden over levering en montage.
    Geschreven door Klant Maes uit maastricht op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zeer vriendelijk en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant uit maastricht op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Heb ik al geschreven
    Geschreven door Klant uit maastricht op 11-03-2021
  • Beoordeling: 6.5

    Zie mijn klacht
    Geschreven door Klant uit maastricht op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    De verhouding tussen prijs en kwaliteit is heel goed. Wel wat lange levertijd. Ik ben ook telefonisch goed geholpen.Een goede opzet van de website 👍
    Geschreven door Klant Wetzl uit maastricht op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn heel goed geholpen door expert (dhr.Henry Brouwers) . Heeft de functies van de bedieningstoetsen heel goed uitgelegd.
    Geschreven door Klant Prevaes uit eijsden op 01-03-2021
  • Beoordeling: 5.9

    Tijdens mijn winkelbezoek een goede uitleg gekregen mbt het product. Wegens corona werd de winkel helaas gesloten. Ik ben niet op de hoogte gehouden mbt mogelijke datum van levering. Ik had wel al een aanbetaling gedaan. Na 15x zelf te bellen tot de dag van vandaag nog steeds geen duidelijkheid over de actie die destijds bij het product hoorde. Nadat ik had aangegeven dat ik de bestelling anders zou annuleren gezien ik het apparaat nodig had was het ineens wel mogelijk te leveren. De levering heeft inmiddels als plaatsgevonden. Ik word steeds afgewimpeld met de zelfde boodschap we bellen terug ivm de actie maar vervolgens doen ze dit niet. Erg jammer gezien ik via via bij expert terecht ben gekomen.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    zijn zeer tevreden over prijs levering en instaleren van onze nieuwe T, V,
    Geschreven door Klant Gorissen uit eijsden op 20-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend product geleverd met bijzonder goede service.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Brusselsepoort Maastricht, genieten wij al vele jaren een geweldige service van alle aankopen die door de jaren heen zijn aangekocht.
    Geschreven door Klant Wijsen uit maastricht op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Een telefoontje en alles verloopt vlekkeloos
    Geschreven door Klant Weling uit gronsveld op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Alles is goed en oke
    Geschreven door Klant uit maastricht op 09-02-2021
  • Beoordeling: 5.7

    De service is slecht. Het teveel betaalde krijgen we niet terug. We zijn teleurgesteld, dit hadden we niet verwacht.
    Geschreven door Klant Scholl uit beek op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zei het al, koop er al jaren en ben een super tevreden klant! mensen zijn vriendelijk, kundig en vooral geen poeha. doen wat ze zeggen en je kunt het zo duur maken als je zelf wil, ze dwingen je niets op. ik koop er graag en kan het iedereen aanbevelen :)))
    Geschreven door Klant Huter uit maastricht op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    altijd goede ervaring gehad met Expert , dus dik tevreden
    Geschreven door Klant Moenen uit maastricht op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt heel goed ingelicht over het product wat je wilt kopen.
    Geschreven door Klant Bulte uit maastricht op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goede en snelle service; en klantgericht !
    Geschreven door Klant De Bruijn uit maastricht op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs kwaliteit verhouding en hier wordt je nog echt als een (Koning) klant behandeld!
    Geschreven door Klant uit margraten op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik koop bijna alles bij expert omdat de prijs beter is dan bij andere zaken en goede service
    Geschreven door Klant Beckers uit maastricht op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima dus!!
    Geschreven door Klant uit maastricht op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Pluymakers uit maastricht op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede zaak, waar nog aandacht wordt geschonken aan de klant. Verder wordt er met je meegedacht en zijn ze niet beroerd om iets te laten zien.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel Eerlijk advies Top service
    Geschreven door Klant uit maastricht op 16-12-2020