Navigatie

Beoordelingen Expert Maastricht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Maastricht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Maastricht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Goede prijs kwaliteit verhouding en hier wordt je nog echt als een (Koning) klant behandeld!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (345)

  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs kwaliteit verhouding en hier wordt je nog echt als een (Koning) klant behandeld!
    Geschreven door Klant uit margraten op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik koop bijna alles bij expert omdat de prijs beter is dan bij andere zaken en goede service
    Geschreven door Klant Beckers uit maastricht op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima dus!!
    Geschreven door Klant uit maastricht op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Pluymakers uit maastricht op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede zaak, waar nog aandacht wordt geschonken aan de klant. Verder wordt er met je meegedacht en zijn ze niet beroerd om iets te laten zien.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel Eerlijk advies Top service
    Geschreven door Klant uit maastricht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit maastricht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ga eigenlijk alleen naar Expert
    Geschreven door Klant uit maastricht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Misschien betaal je iets meer. Dat weegt niet op tegen de service die Expert biedt.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    indien U een elektro artikel zoekt kan ik expert aanbevelen, vriendelijke behulpzame mensen daar.
    Geschreven door Klant Aquarius uit maastricht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Tijdens actie weken een prachtige diepvrieskast gekocht met 20% korting, Keurig op de plek gezet door een zeer nette vriendelijke bezorger, top!
    Geschreven door Klant Bours uit elsloo lb op 17-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Nette winkel, nette mensen, net assortiment tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hebben kennis van zaken. Kom er zeker terug.
    Geschreven door Klant Knape uit maastricht op 16-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijk te woord gestaan en men neemt zich de tijd. Kan iedereen expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 09-11-2020
  • Beoordeling: 2.9

    Slechte ervaring
    Geschreven door Klant Smeets uit maastricht op 08-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Apparaat voldoet volledig aan de wensen. Een zeer scherpe prijs. Alleen jammer dat in het voortraject e.e.a. mis is gegaan m.b.t. het de eerder gemaakte keuzes. Tot 2 keer toe kan een eerder gekozen model alsnog niet geleverd worden. Dat kan gebeuren, echter duurt de terugkoppeling hierover veel en veel te lang. Vervolgens wordt het nieuw gekozen model, ondanks meerdere toezeggingen, veel te laat geleverd. Er zijn dan weer een aantal weken voorbij. Bijkomend aspect is dat je als klant zelf iedere keer moet vragen naar de stand van zaken want Expert neemt geen contact op. Inspreken van een voice-mail is doelloos aangezien niemand je terug belt. Buiten het feit dat in de meeste gevallen er in 1e instantie vaak niemand de telefoon opneemt. Wanneer je er dan nog bij optelt dat de koelkast tot 2 keer toe niet op het vermelde tijdstip/week is binnen gekomen in de winkel, wordt je al weer een stuk minder vrolijk. Hopeloos wordt het wanneer je hier weer zelf achteraan moet gaan bellen. Wanneer uiteindelijk de bezorger bijna 3 uur later komt dan het afgesproken tijdstip (na 2 uur te laat heet hij wel gebeld dat hij onderweg was, dat dan weer wel!) zakt de moed je wel een beetje in de schoenen. Uiteindelijk ben je achteraf blij dat alles goed functioneert en opgelucht dat het product er eindelijk is. Personeel is vriendelijk en behulpzaam maar heeft toch nog extra begeleiding nodig om bovenstaande in betere banen te leiden. En dat kan en moet veel beter!
    Geschreven door Klant Leclercq uit maastricht op 07-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    een goedkoop merk kopen, zoals Beko, is ook van goede kwaliteit. Ik heb hier al een droogmachine van, en sinds gisteren ook een koelkast. { een hele mooie ! }. Mijn volgende aankoop wordt een wasmachine. Ook van Beko, en natuurlijk ook van Expert !!
    Geschreven door Klant uit maastricht op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben tevreden maar het kan soms wel wat vlotter maar van daag de dag word alles op de corona gelegd , wel een goed smoesje.
    Geschreven door Klant Dankers uit maastricht op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    door de goede uitleg en service, blij dat ik gekozen heb voor Expert
    Geschreven door Klant uit maastricht op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ga zeker nog eens terug,goede service. En persoonlijker als media markt.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Je wordt als klant vriendelijk en en correct behandeld en je krijg een het juiste advies
    Geschreven door Klant uit maastricht op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Klant vriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant Brouwer uit maastricht op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Brusselse poort Maastricht goede service en informatie
    Geschreven door Klant Coolen uit maastricht op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Bizonder in deze online tijdperk waar de druk nog hoger ligt. Heb ik bewondering voor jullie als Expert medewerker die alles doen voor een tevreden klant. Toppi.
    Geschreven door Klant Aarts uit maastricht op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    goede tot uitstekende service
    Geschreven door Klant uit maastricht op 21-10-2020
  • Beoordeling: 2.9

    Winkel is telefonisch niet bereikbaar. Afspraken worden niet nagekomen.
    Geschreven door Klant Heuberger uit maastricht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Als een apparaat direct leverbaar is loopt alles op rolletjes maar bij een langer lever- traject ontbreekt het aan communicatie....moet beter kunnen
    Geschreven door Klant Roomans uit maastricht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    perfecte service en uitleg van het gekochte product ook voor en na de levering
    Geschreven door Klant Giesen uit maastricht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De apparatuur werkt perfect tot heden
    Geschreven door Klant Wasbauer uit maastricht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren is Expert Maastricht onze huisleverancier. Het persoonlijke advies en deskundigheid daar kan internet niet tegen op en dat om de hoek. Super!
    Geschreven door Klant Meurders uit maastricht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service. Vakkundig. Alleen telefonische minder. Wordt ook niet teruggebeld.
    Geschreven door Klant uit neerharen op 20-10-2020