Navigatie

Beoordelingen Expert Maastricht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Maastricht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Maastricht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stassen 9.6

Ik heb een wasmachine en droger gekocht waar ik goede uitleg heb gekregen. Ook de bezorging was perfect, en goede uitleg. Een aanrader voor al uw elektriche aparaten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (296)

  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb een wasmachine en droger gekocht waar ik goede uitleg heb gekregen. Ook de bezorging was perfect, en goede uitleg. Een aanrader voor al uw elektriche aparaten.
    Geschreven door Klant Stassen uit maastricht op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Maastricht Brusselsepoort is goed, deskundig en betrouwbaar. Geleverde kwaliteit zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant Coolen uit maastricht op 05-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals als altijd heb ik weer een nieuw product aangeschaft bij Expert. De vaatwasser is deskundig ingebouwd en de oude is meegenomen. Top.
    Geschreven door Klant Ast uit maastricht op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    prima
    Geschreven door Klant uit maastricht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Waarom ergens anders gaan als Expert bij je in de buurt een winkel heeft. Perfect advies, excellente Service.
    Geschreven door Klant Braham uit maastricht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 3.5

    Slecht in nakomen afspraken
    Geschreven door Klant uit maastricht op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    xxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant Godding uit maastricht op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zie eerder
    Geschreven door Klant Peeters uit maastricht op 22-06-2020
  • Beoordeling: 1.0

    het apparaat doet het niet naar behoren
    Geschreven door Klant Bleus uit maastricht op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Super service
    Geschreven door Klant Toulouse uit maastricht op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    alles is naar wens verlopen vanaf de aankoop tot en met de levering van de TV
    Geschreven door Klant Dirix uit maastricht op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De service van Expert is uitmuntend. Er wordt meegedacht met een probleem en de allergrootste moeite gedaan om een oplossing te vinden naar ieders tevredenheid
    Geschreven door Klant Schatorje uit maastricht op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik had op 11-5-20 een Samsung HW-MS650 soundbar voor € 334,- gekocht bij Expert Maastricht en op 16-5-20 was deze Samsung HW-MS650 in de aanbieding voor € 269,- dat is een verschil van € 65,- na wat email contact het verschil van € 60,- op woensdag 3-6-20 terug mogen ontvangen van dhr Brouwers Expert Maastricht . Dat vind t ik een geweldige service alsook de coulance die de heer Brouwers Expert Maastricht mij gegeven heeft. Al met al een geweldige service DANK DAARVOOR !!! en de Samsung soundbar is GEWELDIG boven verwachting goed !
    Geschreven door Klant uit maastricht op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    zoekt U een Tv, een wasmachine, droger, vaatwasser of whatever. Kom naar Expert, voor een goede uitleg en afhandeling van Uw aankoop.
    Geschreven door Klant Aquarius uit maastricht op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De website is duidelijk en overzichtig
    Geschreven door Klant Goubet uit maastricht op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Sonos move gekocht bij Expert. Prima geholpen en goedkoper!
    Geschreven door Klant Chorus uit maastricht op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed services en er wordt altijd gezocht na een goede oplossing. Verder wordt er ook gekeken om problemen zosnel mogelijk op te lossen indien dit door derde diemt te geschieden. Beter iets meer betalen dan Media Markt, maar wel als klant behandeld worden.
    Geschreven door Klant Hollanders uit maastricht op 02-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert Maastricht bij iedereen aan. Prijs/kwaliteitverhouding staat goed in verhouding
    Geschreven door Klant Weijenberg uit heerlen op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is deskundige, geeft professionele hulp op het gevraagde product.
    Geschreven door Klant Mommers uit bunde op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs en prima service!
    Geschreven door Klant uit maastricht op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ben heel tevreden ik raad ieder een aan
    Geschreven door Klant uit maastricht op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super AEG stofzuiger. Fluisterstil (De radio ook hoeft niet harder) en hij zuigt als een gek. Helemaal tevreden.
    Geschreven door Klant Maertens uit maastricht op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies en service voor levering van een nieuwe afwasmachine
    Geschreven door Klant uit maastricht op 23-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super sevice
    Geschreven door Klant Jacobs uit wittem op 18-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Duidelijke uitleg over de producten en snelle afhandeling.
    Geschreven door Klant Mourmans uit maastricht op 11-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Gaan voor alle apparaten naar Expert hebben goede service.
    Geschreven door Klant Franssen uit maastricht op 07-03-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prijs/kwaliteit is prima. Ze zijn behulpzaam en pakken de tijd voor de klant maar daardoor moet je vaak lang wachten voor je geholpen word.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    ben zeer tevreden over service van Expert, kennis van zaken en wijze van informeren van de klant.
    Geschreven door Klant Jansen uit maastricht op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Voor de aankoop van een nieuwe televisie naar de winkel gegaan in Maastricht.Zoals vaker ervaren in deze zaak een perfecte voorlichting op maat naar jouw individuele wensen.Eerlijk en oprecht advies.
    Geschreven door Klant Haenen uit eijsden op 06-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    goede service
    Geschreven door Klant uit maastricht op 03-02-2020