Navigatie

Beoordelingen Expert Maastricht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Maastricht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Maastricht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

bij expert in maastricht prima service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (256)

  • Beoordeling: 9.0

    bij expert in maastricht prima service.
    Geschreven door Klant uit eijsden op 10-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Uiterst tevreden over de algehele service wat betreft uitleg, meedenken met de klant tot het plaatsen en aansluiten van de apparatuur aan toe. Service met hoofdletter S voor het team van Expert Maastricht. Kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Maes uit lanaken op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert brussepoort is op alle fronten goed, service, klantvriendelijke bediening.
    Geschreven door Klant Leenders uit maastricht op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak expert
    Geschreven door Klant Gense uit maastricht op 25-10-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Ummels uit maastricht op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een aanbeveling. Het personeel is vriendelijk en vakbekwaam. Als er iets niet goed zou zijn wordt dit op een correcte manier opgelost.
    Geschreven door Klant Wesche uit maastricht op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Informatie over mogelijkheden, levering en installatie thuis uitstekend.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service, Snelle levering
    Geschreven door Klant uit maastricht op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Altijd goeie service en de juiste prijs, en daar gaat het om.
    Geschreven door Klant Eetcafe 1900 uit maastricht op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Service prima, deskundigheid medewerker prima(te Mstr).
    Geschreven door Klant uit maastricht op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Ik koop al bijna 40 jaar bij expert niet voor de prijs die is wel oké maar voor de service en deskundig uitleg
    Geschreven door Klant Wigny uit maastricht op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Onze Expert filiaal in de Beusselsepoort is meer Dan alleen een witgoed winkel. Het is een bron van kennis en expertise. Hier wordt je door intelligente mensen echt geholpen om tot een goed leuke te komen. De service is jarenlang uitstekend.
    Geschreven door Klant Brack uit maastricht op 20-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Alles goed geinstaleerd
    Geschreven door Klant uit maastricht op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant Van Bijnen uit maastricht op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Service word hier nog met een Hoofdletter geschreven !
    Geschreven door Klant Pletzers uit vlijtingen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 6.4

    met levering wil wel eens iets mis gaan.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 25-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Verschillende m Erken combineren
    Geschreven door Klant uit maastricht op 19-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Kleine zaak t.o.v. De Media Markt, maar deze onderscheidt zich door persoonlijke aandacht. Verder wordt er meer aandacht besteed aan je als klant en ben je geen nummer. Komen ook met eventueel andere molijkheden en er is meer vakkennis aanwezig bij de verkoper.
    Geschreven door Klant Hollanders uit maastricht op 13-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service
    Geschreven door Klant uit eijsden op 04-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Over het algemeen goede services en klant vriendelijkheid ,de prijzen staan wel eens onder discussie.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 04-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    uitstekende kwaliteit voor gekozen product, denken met je mee, leveren netjes en correct de gekozen artikelen af, installeren ze, goede service
    Geschreven door Klant Dresens uit maastricht op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en uitleg
    Geschreven door Klant uit maastricht op 14-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant Wijnants uit maastricht op 05-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service, deskundig , vriendelijk personeel/ eigenaar
    Geschreven door Klant uit maastricht op 23-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Geweldige service
    Geschreven door Klant Van der Woeij uit maastricht op 10-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    ik heb een sound bar gekocht bij expert omdat ik uit ervaring weet dat als er iets is je ook goed geholpen wordt dat heet service niet altijd de goedkoopste maar voor service betaal ik wel wat meer Verder zou ik iedereen aanraden expert maastricht
    Geschreven door Klant Dreessen uit maastricht op 02-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beek lb op 29-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    goed advies en goede service
    Geschreven door Klant uit maastricht op 23-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Koop bij Expert! Daar krijg je oprechte aandacht en een goed advies.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 21-01-2019