Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Maastricht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Maastricht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Maastricht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Zeer goede service en uitleg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (234)

  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en uitleg
    Geschreven door Klant uit maastricht op 14-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant Wijnants uit maastricht op 05-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service, deskundig , vriendelijk personeel/ eigenaar
    Geschreven door Klant uit maastricht op 23-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Geweldige service
    Geschreven door Klant Van der Woeij uit maastricht op 10-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    ik heb een sound bar gekocht bij expert omdat ik uit ervaring weet dat als er iets is je ook goed geholpen wordt dat heet service niet altijd de goedkoopste maar voor service betaal ik wel wat meer Verder zou ik iedereen aanraden expert maastricht
    Geschreven door Klant Dreessen uit maastricht op 02-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beek lb op 29-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    goed advies en goede service
    Geschreven door Klant uit maastricht op 23-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Koop bij Expert! Daar krijg je oprechte aandacht en een goed advies.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    prijs kwaliteit is goed prima service en een goed advies in de winkel
    Geschreven door Klant Delahaye uit mheer op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert...… sinds 2004 voor mij de winkel reden vakkundig vriendelijk eerlijk en behulpzaam. Geweldig
    Geschreven door Klant Creemers-toennaer uit maastricht op 15-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    goede en juiste informatie en een perfecte service en levering en dat alles voor de meest concurende prijzen
    Geschreven door Klant Wijnant uit maastricht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 6.1

    Expert lijkt nog het beste bereikbaar via Whatsapp bericht. Telefoonnummers niet bereikbaar en onduidelijk of mail wordt gelezen.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert heeft nog aandacht voor de klant, is bij lange na niet zo onpersoonlijk als mediamarkt en geeft service zonder een maar.
    Geschreven door Klant Crijns uit maastricht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer vriendelijk goede expertice
    Geschreven door Klant Notten uit maastricht op 09-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundigheid & Expertise Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Thans Consultancy uit maastricht op 04-01-2019
  • Beoordeling: 7.5

    geen commentaar. de service is goed nu de administratie kant nog.
    Geschreven door Klant Wijkman uit maastricht op 02-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant Goedegebuur uit maastricht op 29-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zijn al jarenlang klant. Wij komen hier graag omdat we steeds vriendelijk en deskundig geholpen worden.
    Geschreven door Klant Wetzels uit maastricht op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Alles prima.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    klantvriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant uit eijsden op 12-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    zeer deskundig personeel
    Geschreven door Klant Haagmans uit eijsden op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede uitleg over mijn beco wasautomaat
    Geschreven door Klant uit maastricht op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en informatie. Als artikelen niet in de winkel aanwezig zijn worden ze besteld.
    Geschreven door Klant uit maastricht op 27-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Al jaren ZEER tevreden
    Geschreven door Klant uit maastricht op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Veel vakkennis aanwezig bij leider filiaal waardoor klanten goed worden geadviseerd
    Geschreven door Klant uit maastricht op 24-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    duidelijk advies en uitleg over het apparaat. goede keuze kunnen maken n.a.v. dit advies . dit blijkt ook na enkele weken van gebruik. zeer tevreden met Expert - Brusselse Poort
    Geschreven door Klant uit maastricht op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit maastricht op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    tof dienst, heel reactief, product goedkoper dan in belgie (Expert is een belgische merk!!)
    Geschreven door Klant uit warsage op 12-09-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Ben tevreden over de producenten wat ik bij expert gekocht heb.
    Geschreven door Klant Dankers uit maastricht op 07-09-2018
  • Beoordeling: 8.4

    wij zijn zeer te vrede .
    Geschreven door Klant Maessen uit maastricht op 03-09-2018