Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Nee

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (485)

  • Beoordeling: 7.2

    Nee
    Geschreven door Klant uit arnhem op 17-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima persoonlijk contact.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 17-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goed geholpen, prima en nette levering
    Geschreven door Klant Van Schaik uit wijchen op 16-09-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Niet al het personeel is vriendelijk bij de expert in Wijchen.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vlot geholpen, goede communicatie.
    Geschreven door Klant Van Swaay uit doetinchem op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prettig geholpen. Maar dat vind ik al jaren. Expert is voor mij de beste!
    Geschreven door Klant Roelofsma uit wijchen op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en vakkundig advies. Zeer tevreden over Expert in Wijchen.
    Geschreven door Klant Broekman uit wychen op 06-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede service, goede uitleg en kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Opnieuw zeer tevreden over de service en alles vakkundig afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne lokale winkel met hoog service gehalte
    Geschreven door Klant V.d. Wetering uit wijchen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Aardige deskundige medewerkers en komen hun afspraak na !
    Geschreven door Klant Rutten uit wijchen op 29-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    deskundig advies en goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ondanks dat wij voor deze winkel stuk moeten omrijden, komen we hier graag terug; superservice, vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel is hier meer dan uitstekend.
    Geschreven door Klant Pouwels uit berg en dal op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    prima voorlichting over bestaande mogelijkheden, uitstekende uitvoering van de opdracht, vriendelijke en goed gehumeurde monteur.
    Geschreven door Klant uit mook op 18-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    vriendelijk , goede keus, prettig winkelen , prijs en kwaliteit , ik ben zeer te vrede , Top
    Geschreven door Klant Jansen uit wijchen op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Werden goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Van Raaij uit wijchen op 15-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Wijchen is toppie
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    0623252736
    Geschreven door Klant uit wijchen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Er is geen betere service. Koelkast defect bij 35°. Binnen 3 uur stond de nieuwe koelkast te koelen bij mij thuis. Ondanks de drukte. Fantastische service . Daarom ben ik vaste klant bij Expert Wijchen
    Geschreven door Klant Peters uit wijchen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Snel en deskundig afgehandeld en netjes afgeleverd
    Geschreven door Klant Beijer uit grave op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De inbouw koel/vries combinatie is goed en de maten klopten ook precies. Goed gedaan medewerkers van Expert bedankt.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    We hebben een mooie magnetron en oven van Bosch gekocht. Ze zijn makkelijk te bedienen en de magnetron heeft een hele goede warmte verdeling. Ook de eerste indruk van de oven is goed maar die hebben we nog niet zo vaak gebruikt. De service van Expert was uitstekend, ook toen er onverwachts wat kleine aanpassingen nodig waren om de ovens te installeren!
    Geschreven door Klant Van Gennip uit wijchen op 02-08-2020
  • Beoordeling: 3.1

    expert weet niets over achties die gaande zijn
    Geschreven door Klant Jacobs uit wijchen op 01-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Een review kan ik pas schrijven als ik van uw antwoord heb gekregen.
    Geschreven door Klant Mioque uit wijchen op 31-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Fijne winkel met prettige verkopers
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel. Personeel is vriendelijk en deskundig. We worden altijd goed geholpen. Soms betaal je iets meer dan wanneer je elders online hetzelfde product koopt, maar daar staat de prima service (o.a. bij calamiteiten) tegenover!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    wij zijn zee4 content met de afhandeling in de winkel en de hulp van uw medewerkers
    Geschreven door Klant Roos uit nijmegen op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Kobo Clara e reader tegen webshopprijs. Dan toch naar de plaatselijke winkel. Prima geholpen.
    Geschreven door Klant Peeters uit wijchen op 17-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeker weten op Electronica gebied is in Wijchen geen betere zaak voorhanden, doorgaan zo Expert Wijchen!!!
    Geschreven door Klant Cornelissen uit wijchen op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Voor ieder product een specialist. Veel ervaring binnen het personeel. Product thuis geïnstalleerd en uitleg over de werking. Prima service.
    Geschreven door Klant Van Herkhuizen uit wijchen op 14-07-2020