Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

-

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (357)

  • Beoordeling: 9.7

    -
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede kennis van klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 16-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende, deskundige begeleiding bij het maken van een keuze voor een nieuwe wasmachine. Goede adviezen voor gebruik machine in zowel de winkel als door degene die kwam plaatsen.
    Geschreven door Klant Hermans uit wijchen op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Klant vriendelijk en nemen de tijd voor de klant
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De medewerkers van Expert Wijchen werken doelmatig, oplossingsgericht, vriendelijk, houden zich aan hun woord.
    Geschreven door Klant Schermer uit wijchen op 08-05-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan en op vakgebied je goed kunnen adviseren en helpen
    Geschreven door Klant uit niftrik op 19-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Nee
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Fijn bedrijf
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima bedrijf.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ben altijd te vreden
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ruime zaak grote en wat verrassen was een box die antwoord gaf ik en iemand anders hoorde en moest er om lachen Toen wij horden het was een luitspreker die antwoord gaf
    Geschreven door Klant Schermer uit wijchen op 08-04-2019
  • Beoordeling: 6.5

    Snelle en zorgvuldige behanseling
    Geschreven door Klant uit wijchen op 06-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert krijg je een vakkundig advies, goede service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor produkten.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Dit zijn de juiste mensen op de juiste plaats. Wij gaan terug als wij weer iets nodig hebben. Want de mensen zijn terzake kundig, en dat zoeken wij.
    Geschreven door Klant De Keijzer uit wijchen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bedrijf! Voor de aankoop van apparatuur die je maar eens in de zoveel jaar doet,vinden wij de menselijke lokale benadering erg belangrijk. Expert vult deze behoefte perfect in.
    Geschreven door Klant Van Kaauwen uit wijchen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De Pure Hybride Radio \"Evoke C-F6\" heeft een zeer goede geluids-kwaliteit en zeer veel mogelijkheden. Zowel internet als DAB+ en FM werkt uitstekend en brengt de radio weer in de nieuwe technologische status. Streaming via bluetooth is ook goed. Alleen jammer van een kleine antenne, zonder mogelijkheid voor aansluiten op kabel-net.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed advies, klantgerichte medewerkers en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Snel en vriendelijk geholpen. Deskundig advies met goede tips. Op de hoogte van laatste technologie
    Geschreven door Klant Van Haren uit wychen op 22-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne medewerkers zeer vriendelijk. Zeer goede srvice en altijd de juiste prijs. Contact met de medewerkers en de goede service kies ik boven de aankopen via internet. Klant is nog koning bij Expert Wijchen. Ga zo door..
    Geschreven door Klant Peters uit wijchen op 21-02-2019
  • Beoordeling: 8.0

    -
    Geschreven door Klant uit wijchen op 13-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs kwaliteits verhouding, goede service en advies.
    Geschreven door Klant Van der Wilk uit wijchen op 12-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ik kan alleen zeggen, ga eens langs en oordeel zelf.
    Geschreven door Klant V/d Wielen uit wijchen op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bin mit alles Sehr Sehr gut zu Frieden Hohlen alles bei Expert und alles ist gut
    Geschreven door Klant Willems uit wijchen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt goed geholpen ,en een goede service
    Geschreven door Klant Van de Lugt uit wijchen op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Hele goede service bij aflevering
    Geschreven door Klant Theunissen uit nederasselt op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Mooie winkel met prima service.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Met een prima prijs en uitstekende service kan een lokale winkelier heel goed mee met het geweld van de webshops in Nederland.
    Geschreven door Klant Uden uit wijchen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Wij hebben diversen keren artikelen bij expert Wijchen gekocht. wij zijn er altijd netjes en correct behandeld er wordt ook een goede uitleg gegeven. ook de adviezen zijn optimaal. zeer vriendelijke medewerkers en zij weten waar ze over praten. er worden geen artikelen aangepraat maar er komt een eerlijk advies. Misschien zijn de goederen op internet iets goedkoper maar als er iets is staat men ook altijd voor je klaar. compliment namens ons
    Geschreven door Klant Kling uit wychen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Aanbieding usb-stick 32 GB waren op kon ze echter meteen reserveren, kreeg een sms dat ze binnen waren ook voor de aanbiedingsprijs. Al veel producten daar in Wijchen gekocht steeds de prima service TOP WINKEL
    Geschreven door Klant Mulder uit ravenstein op 14-01-2019