Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rensen 9.2

Fijne winkel, met aardig, vakkundig personeel...

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (453)

  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel, met aardig, vakkundig personeel...
    Geschreven door Klant Rensen uit wijchen op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne uitleg, nemen alle tijd voor de klant. Zelfs nu in coronatijd.
    Geschreven door Klant Van de Bovenkamp uit wijchen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima winkel. Niks mis mee.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Heel vriendelijk, deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Fotografie Vd.dobbelsteen uit nijmegen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    ik heb meerdere artikelen gekocht en nog geen ervaring
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    In het filiaal in Wijchen een afzuigkap besteld incl montage. De monteur Ronald is zeer klantvriendelijk en vakkundig. Mijn ervaring met Expert is,dat zij nog het motto hebben:klant is koning\".
    Geschreven door Klant Kirchberg uit ewijk op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Expert Wijchen heeft me uitstekend geholpen. Goede informatie verschaft over de aankoop van een steelstofzuiger die ik wilde hebben. Kon de steelstofzuiger , die nadat ik het gevraagd had om deze op te laden , uitproberen in de winkel . Ben keurig netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uit het verleden was Expert heel betrouwbaar. Ook de after-service was een pro.
    Geschreven door Klant Van Huet uit wijchen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    N betere winkel is er niet. Je wordt uitstekend geholpen En goede Service Ga nooit ergens anders heen dan naar Expert
    Geschreven door Klant Albers uit herpen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, duidelijk en klantvriendelijkheid. Goede kwaliteit/prijsverhouding
    Geschreven door Klant Berends uit wijchen op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijke verkoper en ook afspraken worden nagekomen. TOP !
    Geschreven door Klant V.d. Hoogen uit wijchen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prettig geholpen in de winkel en ook de aflevering verliep goed en prettig.
    Geschreven door Klant Heije uit malden op 06-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    een mooi denon soundbar gekocht heel mooi geluid in ik beveel hem en goed geholpen
    Geschreven door Klant Tychon uit wijchen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn en deskundige zaak !!!!! zelfs in coronatijd.
    Geschreven door Klant T Borsten uit wijchen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig geholpen met duidelijke uitleg en advies.
    Geschreven door Klant Stuart uit wijchen op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Behalve een goed product met prima levering is er ook een goede service. De montage is netjes en snel.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit nijmegen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer tevreden over de service en prijs kwaliteit van Expert
    Geschreven door Klant uit grave op 27-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede wijn behoefd geen krans.
    Geschreven door Klant Heumen uit wijchen op 17-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ben al jaren een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Bots uit wijchen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd deskundig en passend advies
    Geschreven door Klant Verheijen uit wijchen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service, en zeer behulpzaam. vakkundige mensen
    Geschreven door Klant Florence Nails uit wijchen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert in Wijchen wasmachine gekocht, en al eerder andere producten gekocht. Prettige hulp en deskundig personeel, thuis leveren ook goed geregeld. Gewoon fijne winkel echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Van Kuppeveld uit wijchen op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service van verkoop tot levering. Chapeau!
    Geschreven door Klant Hendriksen uit lent op 20-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede vakkennis, klantvriendelijkheid en service is allemaal aanwezig bij deze zaak, top!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb mijn airco nog niet gebruikt maar op het eerste gezicht ziet hij er mooi uit, even laten lopen en valt gelijk op dat hij erg stil is, goede koop dus denk ik.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Televisie laten bezorgen en installeren. Ik had de t.v. uitgezocht via de website van Expert. Toen ik hun belde voor nog wat nadere informatie gaven ze aan het einde van het gesprek aan dat ik ook gelijk de bestelling kon plaatsen. Dat heb ik toen gedaan. Telefonisch, dus zonder aanbetaling. Twee dagen later kregen we een telefoontje dat de t.v. bezorgd, opgehangen en geïnstalleerd kon worden. Afspraak gemaakt en op het afgesproken tijdstip stond een zeer vriendelijke en vakkundige medewerker van Expert voor de deur die een uurtje is bezig geweest (De aansluiting in huis moest ook nog aangepast worden). Bij de betaling bleek dat er een kleine vergissing gemaakt was met de prijs, maar dat werd zonder problemen hersteld. Ik ben zeer tevreden!!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Filiaal Wijchen Vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben. Prettig advies en nemen de tijd. Komen de afspraken na en leveren de goederen netjes thuis, ook word het product geïnstalleerd en krijg je een uitleg. Top!
    Geschreven door Klant Van Kuppeveld uit wychen op 15-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Vlijmen uit wijchen op 07-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies, meedenken met de klant, snelle levering & professionele installatie incl. was- en onderhoudstips. Service op expert-niveau!
    Geschreven door Klant Loosveld uit wijchen op 06-04-2020