Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Tijssen 8.8

Problemen met uw apparatuur ca vragen ......naar Expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (399)

  • Beoordeling: 8.8

    Problemen met uw apparatuur ca vragen ......naar Expert
    Geschreven door Klant Tijssen uit wijchen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, zeer goede service en aardig, vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Vogel uit wijchen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Kom al jaren met regelmaat bij Expert.en word tot tevredenheid geholpen.
    Geschreven door Klant Van Dartel uit wijchen op 20-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Snelle service, netjes en deskundig te woord gestaan
    Geschreven door Klant Derksen uit wychen op 19-12-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Bij Expert in Wijchen zijn wij netjes geholpen en hebben goede adviezen gehad. De bezorging was keurig op tijd en de diepvriezer is netjes naar zolder gebracht en daar opgesteld.
    Geschreven door Klant Van Schaik uit wijchen op 19-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Samsung Galaxy E 20 smartphone gekocht, nergens goedkoper kreeg er ook een 64 GB geheugen kaart bij. Kopen bij EXPERT Wijchen altijd omdat steeds weer goede service en prijs maar vooral vriendelijke bediening wordt gegeven. SUPER WINKEL
    Geschreven door Klant Mulder uit ravenstein op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top kwaliteit producten in combinatie met een top service maakt dit voor mij dé electronica specialist waar ik graag mijn aankopen doe.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik kom graag bij Expert. Je wordt altijd goed geholpen, ook als je alleen advies wilt over een aankoop.
    Geschreven door Klant Van Veen uit wijchen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Super snelle service, vriendelijk en zeer kundig. Expert bleek een fantastische keus!
    Geschreven door Klant Nolte uit wijchen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geachte dhr:Renee van Expert; Ik sprak vorige week vrijdagmiddag een vrouw die ik al 30 jaar ken.Dat ze pas een koelkast sinterklaascadeau heeft gedaan bij de Expert.En ze waren ook bij Driessen klant.En ik heb dan een elektrische fornuis sinterklaascadeau me zelf gedaan hi,hi,hi.Een warme groet van Aria van Noort
    Geschreven door Klant Van Noort uit wijchen op 28-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Goed
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Nieuwe telefoon gekocht en alles door medewerkers Expert over gezet van oude op nieuwe telefoon. Geweldige service mensen. Nogmaals DANK daar voor.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Geen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zaak met goed advies en ook goede service.
    Geschreven door Klant uit velp op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben zeer tevreden over de manier hoe zij met klanten en hun vragen omgaan. kom zeer zeker terug voor eventuele andere apparaten.
    Geschreven door Klant V de Meijs uit grave op 12-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Niet te lang over nadenken. Gewoon eens langsgaan en ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Wouters uit wijchen op 11-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Al vele jaren een betrouwbare leverancier
    Geschreven door Klant St. Vptz Wijchen uit wijchen op 11-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Het is een prima winkel.🥴😉
    Geschreven door Klant uit wijchen op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    geen review
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Wijchen word je altijd goed geadviseerd en geholpen. Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant V/d Mark uit leur op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Een review is kul wordt vaak als pressie gebruikt hecht ik geen waarde aan mondeling door vertellen is veel beter
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    PRIMA GEHOLPEN
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Kan Expert Wijchen van harte aanbevelen, goed assortiment en zeer deskundig.
    Geschreven door Klant De Lang uit nijmegen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben altijd voor alles netjes en correct geholpen met een goede service
    Geschreven door Klant Kuijpers uit wijchen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitsrekend gehopen piema deskundigheid,top winkel
    Geschreven door Klant Petterson uit wijchen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ik kocht een Kobo Clara e-reader omdat de prijs net zo hoog was als bij webshops. Dan ga je naar de lokale winkelier. Uit ervaring met Expert Wijchen weet ik dat de service prima is en dat moet je bij de webshops nog maar afwachten. Overigens ben ik zeer tevreden over de Clara e-reader. Goede accu, zeer goed leesbaar door de verlichting die zich aanpast aan de omgeving. Prima keuze.
    Geschreven door Klant Peeters uit wijchen op 31-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak, goed personeel, goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Alles wat wij gekocht hebben is altijd naar onze wens, als iets aan gesloten wordt altijd uitstekend gedaan ,wij zouden zeggen ga voor Expert.
    Geschreven door Klant Koppers uit oosterhout op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en zéér vriendelijk personeel. Top!
    Geschreven door Klant Fotografie Vd.dobbelsteen uit nijmegen op 24-10-2019