Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Drost 8.1

heb ik al gedaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (677)

  • Beoordeling: 8.1

    heb ik al gedaan.
    Geschreven door Klant Drost uit nijmegen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Een betere winkel als expert in Wijchen is er niet goede service en super behulpzaam personeel loopt er en je kunt daar ook grappig doen Ik ga voor expert Wijchen
    Geschreven door Klant Van Maasdijk uit wychen op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Houden zo
    Geschreven door Klant uit bergharen op 14-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben goede ervaringen met Expert. Medewerkers zijn deskundig en nemen alle tijd voor de klant.
    Geschreven door Klant Hydra uit mook op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ook met betrekking tot deze aankoop bij Expert Wijchen weer een prima gevoel overgehouden.
    Geschreven door Klant Wijnen uit grave op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel met goed personeel.
    Geschreven door Klant Beumer uit niftrik op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Machine was niet op voorraad dus even gewacht daarna gelijk bezorgingsafspraak gemaakt en snel geleverd.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    mijn ervaring was goedzal deze aanbevelen aan andere
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle betrouwbare informatie en service
    Geschreven door Klant Boonstra uit nijmegen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima kwaliteit, volop keus, goed advies! Dus waarom zou je elders gaan.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn uitermate tevreden zo wel nu als in het verleden over de expertwinkel in Wijchen
    Geschreven door Klant Van den Bogaard uit wijchen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed top
    Geschreven door Klant uit wijchen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden over de Miele wasmachine en stofzuiger!
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is kwaliteit , deskundigheid, fantastische service
    Geschreven door Klant Florence Nails uit wijchen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima geholpen en netjes afgeleverd
    Geschreven door Klant uit grave op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wijchen vinden wij klant vriendelijke en geeft goede service 👌
    Geschreven door Klant Kartner uit wijchen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    De meneer die de vaatwasser kwam opmeten en installeren is zeer kundig en heeft verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig advies, prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekend geholpen, goede service en nakomen van de afspraak
    Geschreven door Klant V. Zutphen uit nijmegen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben tevreden. Snelle, eerlijke en goede service .
    Geschreven door Klant Jansen uit wijchen op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    gewoon oké
    Geschreven door Klant uit wijchen op 02-05-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Prima wasmachine. Helaas kunnen de piepjes niet uitgezet worden. De installateurs hadden niet gezien dat er een slang zonder dop lag. Daardoor hadden we meteen lekkage. Volgens Expert is dat niet hun verantwoordelijkheid...?!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    ja
    Geschreven door Klant Van Engelen uit nijmegen op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert geeft kundig advies, is altijd voorkomend en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Timmermans uit wychen op 21-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige medewerker denkt mee voor oplossingen
    Geschreven door Klant Vogelzang uit overasselt op 20-04-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    de service en informatie is goed en begrijpelijk
    Geschreven door Klant Van Summeren uit bergharen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    We hadden telefonisch een afspraak gemaakt. We werden goed geholpen door de medewerker van Expert waarna we tot aanschaf zijn overgegaan. Prettig geholpen.
    Geschreven door Klant Tychon uit wijchen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Aankoop Bosch wasmachine . Goed advies
    Geschreven door Klant Looman uit wijchen op 06-04-2021