Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Bij expert krijg je een vakkundig advies, goede service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor produkten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (344)

  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert krijg je een vakkundig advies, goede service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor produkten.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Dit zijn de juiste mensen op de juiste plaats. Wij gaan terug als wij weer iets nodig hebben. Want de mensen zijn terzake kundig, en dat zoeken wij.
    Geschreven door Klant De Keijzer uit wijchen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bedrijf! Voor de aankoop van apparatuur die je maar eens in de zoveel jaar doet,vinden wij de menselijke lokale benadering erg belangrijk. Expert vult deze behoefte perfect in.
    Geschreven door Klant Van Kaauwen uit wijchen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De Pure Hybride Radio \"Evoke C-F6\" heeft een zeer goede geluids-kwaliteit en zeer veel mogelijkheden. Zowel internet als DAB+ en FM werkt uitstekend en brengt de radio weer in de nieuwe technologische status. Streaming via bluetooth is ook goed. Alleen jammer van een kleine antenne, zonder mogelijkheid voor aansluiten op kabel-net.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed advies, klantgerichte medewerkers en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Snel en vriendelijk geholpen. Deskundig advies met goede tips. Op de hoogte van laatste technologie
    Geschreven door Klant Van Haren uit wychen op 22-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne medewerkers zeer vriendelijk. Zeer goede srvice en altijd de juiste prijs. Contact met de medewerkers en de goede service kies ik boven de aankopen via internet. Klant is nog koning bij Expert Wijchen. Ga zo door..
    Geschreven door Klant Peters uit wijchen op 21-02-2019
  • Beoordeling: 8.0

    -
    Geschreven door Klant uit wijchen op 13-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs kwaliteits verhouding, goede service en advies.
    Geschreven door Klant Van der Wilk uit wijchen op 12-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ik kan alleen zeggen, ga eens langs en oordeel zelf.
    Geschreven door Klant V/d Wielen uit wijchen op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bin mit alles Sehr Sehr gut zu Frieden Hohlen alles bei Expert und alles ist gut
    Geschreven door Klant Willems uit wijchen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt goed geholpen ,en een goede service
    Geschreven door Klant Van de Lugt uit wijchen op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Hele goede service bij aflevering
    Geschreven door Klant Theunissen uit nederasselt op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Mooie winkel met prima service.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Met een prima prijs en uitstekende service kan een lokale winkelier heel goed mee met het geweld van de webshops in Nederland.
    Geschreven door Klant Uden uit wijchen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Wij hebben diversen keren artikelen bij expert Wijchen gekocht. wij zijn er altijd netjes en correct behandeld er wordt ook een goede uitleg gegeven. ook de adviezen zijn optimaal. zeer vriendelijke medewerkers en zij weten waar ze over praten. er worden geen artikelen aangepraat maar er komt een eerlijk advies. Misschien zijn de goederen op internet iets goedkoper maar als er iets is staat men ook altijd voor je klaar. compliment namens ons
    Geschreven door Klant Kling uit wychen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Aanbieding usb-stick 32 GB waren op kon ze echter meteen reserveren, kreeg een sms dat ze binnen waren ook voor de aanbiedingsprijs. Al veel producten daar in Wijchen gekocht steeds de prima service TOP WINKEL
    Geschreven door Klant Mulder uit ravenstein op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service , deskundig personeel ,
    Geschreven door Klant uit wijchen op 12-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en altijd goed geholpen en correct
    Geschreven door Klant Van Brakel uit wijchen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Nog niet bekend
    Geschreven door Klant De Groot uit wijchen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ondanks de drukte nemen ze tijd om alles goed uit te leggen of te adviseren.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Klantvriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit wijchen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon GOED
    Geschreven door Klant uit malden op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met mooie producten. Klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-12-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Kom al jaren bij expert en heb alleen maar goed ervaringen.
    Geschreven door Klant Van Dartel uit wijchen op 19-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Een jonge medewerker van Expert, bruisend van enthousiasme en ontzettend aardig, heeft me geweldig geholpen. Plus
    Geschreven door Klant Thijssen uit wijchen op 13-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Enorm gastvrij en persoonlijke aandacht geeft me een goed gevoel.
    Geschreven door Klant G Rouw uit wijchen op 05-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar Expert .n geweldige winkel met heel behulpzaam personeel .ik koop er alles wat ik nodig heb.
    Geschreven door Klant uit herpen op 05-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle service in de winkel , maar nazorg bij het geleverde product liet te wensen over!
    Geschreven door Klant Van Spaandonk uit wijchen op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd
    Geschreven door Klant Tempel uit wijchen op 03-12-2018