Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Pfister 10.0

Perfecte producten

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (723)

  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte producten
    Geschreven door Klant Pfister uit nijmegen op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima contact gehad met verkoper
    Geschreven door Klant Terhoeven uit driebergen-rijsenburg op 09-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak in Wijchen met vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Bulkens uit hernen op 07-09-2021
  • Beoordeling: 7.8

    De verbinding tussen webshop en winkel spreekt mij zeer aan!
    Geschreven door Klant Burgers uit wijchen op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Nietvvantoepassing
    Geschreven door Klant uit wijchen op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Klantvriendelijk en snelle service.
    Geschreven door Klant Hendriks uit balgoy op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    we gaan voor dit soort producten altijd weer naar Expert omdat hun service een grote meerwaarde voor ons heeft!
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 01-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Gewoon een goede service en nette bediening.
    Geschreven door Klant Jacobs Paans uit wijchen op 01-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals altijd goede service ,daarom kopen we altijd bij Expert
    Geschreven door Klant V. den Heuvel uit wijchen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeertevreden
    Geschreven door Klant Adams uit grave op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    goed en deskundig advies en voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Van Dreumel uit wijchen op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gisteren bij Expert Wijchen een SONOS ROAM gekocht, zoals gewoonlijk erg tevreden over onze huisleverancier. Echte ouderwetse service 100% tevreden.
    Geschreven door Klant Mulder uit ravenstein op 24-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Als de service goed is en jullie het goed doen dan zouden jullie dit niet hoeven te sturen. Alleen een aanbeveling die klanten kunnen downloaden voor klachten. Daar heb je meer aan denk ik. Er zijn ook veel mensen zoals ik die dit waardeloos vinden om het in te vullen. De herinneringen net zo.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    ik ben tevreden over de manier waarop ik geholpen ben en de aankoop is afgewerkt.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    goede service, fijne winkel, personeel vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Vermeulen uit wijchen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fine winkel en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van der Wielen uit wijchen op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, goede uitleg en ook altijd een gezellige sfeer
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service, kundig en vriendelijk personeel dat meedenkt met de klant.
    Geschreven door Klant Loosveld uit wijchen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Online een televisie en soundbar gekocht bij Expert Wijchen en thuis laten bezorgen. Er zat een onjuist product bij en een artikel miste. Deze kwamen ze later op de dag alsnog brengen. Ook goede service en advies in de winkel. Ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit nijmegen op 05-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    jullie doen er maar mee, maar een review op de website vind ik niet belangrijk
    Geschreven door Klant uit wijchen op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Hier zou ik zeker weer terugkomen
    Geschreven door Klant Giesbers uit wijchen op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zoals we gewend zijn bij het filiaal te Wijchen een uitstekende service voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Hetgeen ik nodig had was niet voorradig. Werd besteld, en de volgende dag kon ik het al ophalen. Dat vind ik super!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 30-07-2021
  • Beoordeling: 5.7

    Volgens mij kan ik dat beter niet doen nu.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 30-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Klantvriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Goede service indien nodig!
    Geschreven door Klant Boer uit wijchen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Zee vriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Voor de aankoop van een nieuwe wasmachine, droger en tv gaan we graag naar Expert. Onlangs deze apparaten aangeschaft. Het meest recent nog een nieuwe tv. We hadden een nieuwe tv gekocht voor de woonkeuken. Bij nader inzien vonden we die toch te klein. Expert loste dit naar volle tevredenheid op, zodat we nu genieten van een groter toestel.
    Geschreven door Klant Coenders uit grave op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service , veel info over producten
    Geschreven door Klant uit ravenstein op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Wederom deskundig geholpen en uitgebreid advies gekregen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 16-07-2021