Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Professionele en deskundige medewerkers en prima service door de winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (924)

  • Beoordeling: 9.4

    Professionele en deskundige medewerkers en prima service door de winkel
    Geschreven door Klant uit wijchen op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    de aankoop van de bosch wasmachine ,had ik al op de website van expert bekeken. de bezorging, plaatsing, uitleg en het verhelpen van een kleine mankement aan de watertoevoer professioneel verholpen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel, goede service, fijne verkopers
    Geschreven door Klant Koppers uit wijchen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies, denken mee in oplossingen. Kritisch, kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Personeel bekwaam/ zeer klantvriendelijk en denkt met je mee.
    Geschreven door Klant Janssen uit wijchen op 07-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en vakmensen in de winkel
    Geschreven door Klant uit velp op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goed geholpen
    Geschreven door Klant Janssen uit overasselt op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Goertz uit wijchen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Product gekocht in de aanbieding.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 02-11-2022
  • Beoordeling: 3.9

    service slecht
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Iets duurder dan online, maar op deze wijze houden we winkels en de ondernemers dichtbij !!!!!
    Geschreven door Klant uit malden op 27-10-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en product kennis
    Geschreven door Klant Derksen uit wychen op 21-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, goede service en fijn personeel
    Geschreven door Klant Verkerk uit wijchen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Fijn en professioneel personeel die de tijd voor je nemen. Goede collectie.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Afwasmachine was met een deuk geplaatst. Contact met winkel gezocht. Zeer service gericht. Was geen probleem, zeer vriendelijk geholpen. Er is een nieuwe voorkant besteld.
    Geschreven door Klant Aalbers uit beuningen gld op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    !!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant T Borsten uit wijchen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    klantvriendelijke benadering ook na aflevering produkten bereidheidtot beantwoording van gestelde telef. vragen
    Geschreven door Klant uit malden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Service is prima en de prijzen ook vergeleken met andere concurrenten.
    Geschreven door Klant Hartwig uit heino op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.5

    altijd goed advies en service
    Geschreven door Klant Van Raaij uit wijchen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor ons is er geen betere keuze als EXPERT Wijchen, vriendelijk personeel, verstand van wat je koopt, goede prijs, wij kopen uitsluitend bij Expert Wijchen
    Geschreven door Klant Mulder uit ravenstein op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede uitleg van producten.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijn /goed informatief personeel!!! Staan altijd klaar👌👌
    Geschreven door Klant Peters uit wijchen op 30-09-2022
  • Beoordeling: 8.0

    We zijn goed geholpen door de medewerkeer.
    Geschreven door Klant Gessel uit wijchen op 29-09-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben bij deze producten nog van de oude stempel. Ik wil graag zien wat ik koop. Duidelijke uitleg over het product of dit bij mij past. Niet naar de mond praten of een duurdere product aanbevelen. Hier ben ik erg tevreden over.
    Geschreven door Klant uit grave op 17-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden over de aanschaf
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 16-09-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Een fijne winkel met vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 16-09-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zaak met degelijk vakmanschap
    Geschreven door Klant Van Engelenburg uit nijmegen op 12-09-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is de winkel voor mij. Heb er al mijn electrische apparatuur gekocht en altijd erg tevreden. Kijk eerst op mijn telefoon om het beste artikel uit te kiezen en dan naar Expert waar in dit geval mijn inductieplaat nog voordeliger was. Wat wil je nog meer!
    Geschreven door Klant Roelofsma uit wijchen op 09-09-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Op de website vind je voldoende informatie voor het maken van een keuze. Overzichtelijk en makkelijke filters. Heeft zeker geholpen bij het maken van onze keuze.
    Geschreven door Klant Van Loef uit wijchen op 09-09-2022
  • Beoordeling: 6.5

    Helaas ik kan jullie er niet bij helpen. Ik vind dat jullie zelf je bedrijf moeten doorlichten.
    Geschreven door Klant Van Houten uit wijchen op 02-09-2022