Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hendriks 7.6

het is altijd goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (369)

  • Beoordeling: 7.6

    het is altijd goed
    Geschreven door Klant Hendriks uit wijchen op 17-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    opnieuw prima service, persoonlijk
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Altijd topservice, behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 03-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over de goede en snelle service. Goed advies. En snelle bezorging en installatie
    Geschreven door Klant Lourens uit wijchen op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    zeer goede en berouwbare zaak dus een 10, fouten kunnen we allemaal wel eens maken
    Geschreven door Klant Ten Horn uit wijchen op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ccc
    Geschreven door Klant uit wijchen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Perfecte service . Goed geïnformeerd personeel in de winkel
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Wij kopen graag bij Expert in Wijchen, Goede informatie,niets word aangepraat aardige mensen die erg behulpzaam zijn.
    Geschreven door Klant Rensen uit wijchen op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Wijchen is een betrouwbare zaak met deskundige medewerkers en kunnen redelijk meekomen met internet prijzen. Wat bij Expert beter is in mijn ervaring, is de service / bezorging en garantie.
    Geschreven door Klant Cuijpers uit wychen op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede kwaliteit geleverd en perfecte service van de bezorgers.Dit lang niet meer meegemaakt bij andere zaken Vgr G.Cornuijt
    Geschreven door Klant Cornuijt uit nijmegen op 04-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij binnenkomst meteen herkend, en geholpen. Goede snelle service, meedenkend, met een peroonlijke touch.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert, logisch toch,?
    Geschreven door Klant Schenk uit wijchen op 31-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    -
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede kennis van klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 16-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende, deskundige begeleiding bij het maken van een keuze voor een nieuwe wasmachine. Goede adviezen voor gebruik machine in zowel de winkel als door degene die kwam plaatsen.
    Geschreven door Klant Hermans uit wijchen op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Klant vriendelijk en nemen de tijd voor de klant
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De medewerkers van Expert Wijchen werken doelmatig, oplossingsgericht, vriendelijk, houden zich aan hun woord.
    Geschreven door Klant Schermer uit wijchen op 08-05-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige medewerkers die altijd voor je klaar staan en op vakgebied je goed kunnen adviseren en helpen
    Geschreven door Klant uit niftrik op 19-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Nee
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Fijn bedrijf
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima bedrijf.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ben altijd te vreden
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ruime zaak grote en wat verrassen was een box die antwoord gaf ik en iemand anders hoorde en moest er om lachen Toen wij horden het was een luitspreker die antwoord gaf
    Geschreven door Klant Schermer uit wijchen op 08-04-2019
  • Beoordeling: 6.5

    Snelle en zorgvuldige behanseling
    Geschreven door Klant uit wijchen op 06-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert krijg je een vakkundig advies, goede service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor produkten.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Dit zijn de juiste mensen op de juiste plaats. Wij gaan terug als wij weer iets nodig hebben. Want de mensen zijn terzake kundig, en dat zoeken wij.
    Geschreven door Klant De Keijzer uit wijchen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bedrijf! Voor de aankoop van apparatuur die je maar eens in de zoveel jaar doet,vinden wij de menselijke lokale benadering erg belangrijk. Expert vult deze behoefte perfect in.
    Geschreven door Klant Van Kaauwen uit wijchen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De Pure Hybride Radio \"Evoke C-F6\" heeft een zeer goede geluids-kwaliteit en zeer veel mogelijkheden. Zowel internet als DAB+ en FM werkt uitstekend en brengt de radio weer in de nieuwe technologische status. Streaming via bluetooth is ook goed. Alleen jammer van een kleine antenne, zonder mogelijkheid voor aansluiten op kabel-net.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed advies, klantgerichte medewerkers en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 27-02-2019