Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Geen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (385)

  • Beoordeling: 8.0

    Geen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zaak met goed advies en ook goede service.
    Geschreven door Klant uit velp op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben zeer tevreden over de manier hoe zij met klanten en hun vragen omgaan. kom zeer zeker terug voor eventuele andere apparaten.
    Geschreven door Klant V de Meijs uit grave op 12-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Niet te lang over nadenken. Gewoon eens langsgaan en ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Wouters uit wijchen op 11-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Al vele jaren een betrouwbare leverancier
    Geschreven door Klant St. Vptz Wijchen uit wijchen op 11-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Het is een prima winkel.🥴😉
    Geschreven door Klant uit wijchen op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    geen review
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Wijchen word je altijd goed geadviseerd en geholpen. Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant V/d Mark uit leur op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Een review is kul wordt vaak als pressie gebruikt hecht ik geen waarde aan mondeling door vertellen is veel beter
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    PRIMA GEHOLPEN
    Geschreven door Klant uit wijchen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Kan Expert Wijchen van harte aanbevelen, goed assortiment en zeer deskundig.
    Geschreven door Klant De Lang uit nijmegen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben altijd voor alles netjes en correct geholpen met een goede service
    Geschreven door Klant Kuijpers uit wijchen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ik kocht een Kobo Clara e-reader omdat de prijs net zo hoog was als bij webshops. Dan ga je naar de lokale winkelier. Uit ervaring met Expert Wijchen weet ik dat de service prima is en dat moet je bij de webshops nog maar afwachten. Overigens ben ik zeer tevreden over de Clara e-reader. Goede accu, zeer goed leesbaar door de verlichting die zich aanpast aan de omgeving. Prima keuze.
    Geschreven door Klant Peeters uit wijchen op 31-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak, goed personeel, goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Alles wat wij gekocht hebben is altijd naar onze wens, als iets aan gesloten wordt altijd uitstekend gedaan ,wij zouden zeggen ga voor Expert.
    Geschreven door Klant Koppers uit oosterhout op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en zéér vriendelijk personeel. Top!
    Geschreven door Klant Fotografie Vd.dobbelsteen uit nijmegen op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.6

    het is altijd goed
    Geschreven door Klant Hendriks uit wijchen op 17-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    opnieuw prima service, persoonlijk
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Altijd topservice, behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 03-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over de goede en snelle service. Goed advies. En snelle bezorging en installatie
    Geschreven door Klant Lourens uit wijchen op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    zeer goede en berouwbare zaak dus een 10, fouten kunnen we allemaal wel eens maken
    Geschreven door Klant Ten Horn uit wijchen op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ccc
    Geschreven door Klant uit wijchen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Perfecte service . Goed geïnformeerd personeel in de winkel
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Wij kopen graag bij Expert in Wijchen, Goede informatie,niets word aangepraat aardige mensen die erg behulpzaam zijn.
    Geschreven door Klant Rensen uit wijchen op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Wijchen is een betrouwbare zaak met deskundige medewerkers en kunnen redelijk meekomen met internet prijzen. Wat bij Expert beter is in mijn ervaring, is de service / bezorging en garantie.
    Geschreven door Klant Cuijpers uit wychen op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede kwaliteit geleverd en perfecte service van de bezorgers.Dit lang niet meer meegemaakt bij andere zaken Vgr G.Cornuijt
    Geschreven door Klant Cornuijt uit nijmegen op 04-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij binnenkomst meteen herkend, en geholpen. Goede snelle service, meedenkend, met een peroonlijke touch.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 31-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert, logisch toch,?
    Geschreven door Klant Schenk uit wijchen op 31-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    -
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede kennis van klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 21-05-2019