Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Goed geholpen goed advies en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (633)

  • Beoordeling: 8.4

    Goed geholpen goed advies en goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 04-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden, alleen wat ik eerder vermeldde, dat ik een tv heb gekocht die mij ook geadviseerd werd, en die de week daarna in de aanbieding was. Jammer dat me dat niet verteld werd terwijl, neem ik aan, Expert op de hoogte was van de komende actie. Ik had dan even gewacht om daarvan te kunnen profiteren. Ik heb wel n tegoedbon gekregen voor het verschil maar daardoor wel gebonden om de volgende aankoop ben Expert te doen.
    Geschreven door Klant Van Haren uit wijchen op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Het is voor expert maar goed dat er weinig concurrentie is
    Geschreven door Klant uit wijchen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je bij EXPERT WIJCHEN gaat winkelen zul je zien dat onze revieuws 100% waar zijn . Goede service, vriendelijke bediening eerlijke adviezen TOP!
    Geschreven door Klant Mulder uit ravenstein op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service, weten waar ze over praten, daardoor goed advies. Zijn eerlijk, spelen ook in wanneer sommige mogelijkheden op apparaten niet nodig zijn en adviseren dan een ander model. Daardoor soms goedkopere modellen
    Geschreven door Klant De Bruijn uit nederasselt op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service, tot nu toe niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goed
    Geschreven door Klant Verbruggen uit wijchen op 24-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel vriendelijk behulpzame mensen. Goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Snelle service, de adviseurs hebben kennis van zaken en het bezorgen was top geregeld, klasse.
    Geschreven door Klant Hendriks uit wijchen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Het voordeel van lokaal bestellen en bezorgen, is dat je een direct betrokken medewerker spreekt die zo nodig helpt bij de keuze en de installatie. Als er later iets zou zijn, dan heb je service binnen handbereik. Het kost soms wat meer, maar daar staat wel lokale betrokkenheid tegenover. Dat is een groot voordeel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert biedt niet enkel een goede prijs/kwaliteit verhouding maar tevens deskundig advies en een zeer goede aftersales service.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Aflevering d.m.v. click en collect verloopt vlot
    Geschreven door Klant uit wijchen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Heb ervaren de verkopers zich aan de afspraken houden en vriendelijk en behulpzaam zijn
    Geschreven door Klant uit bergharen op 12-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie strakke uitvoering van mijn nieuwe Pelgrim gaskookplaat. Mooie mat zwarte uitvoering, makkelijk schoon te maken.
    Geschreven door Klant Speijdel uit wijchen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Veel teveel vragen in deze enquête.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende ervaring zowel bij aankoop als installering.
    Geschreven door Klant uit wychen op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Heb er toto’s heden geen opmerking over want heb het online besteld en netjes thuis ontvangen heel erg bedankt ervoor
    Geschreven door Klant uit druten op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    tijdens de lockdown telefonisch goed advies gekregen en tevreden met het product.
    Geschreven door Klant Rossen uit beuningen gld op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Wijchen. De verkoper luistert naar wat je zoekt en geeft advies. Je wordt niet onder druk gezet om een bepaald artikel, wat de verkoper zelf adviseert, te kopen. Helaas door Covib19 is de winkel voor bezoek gesloten, per telefoon contact gelegd. Dag en dag deel bezorging artikel afgesproken. Ik kijk er naar uit als Carona voorbij is en de winkel weer opengaat. Het is een warme sfeer, grote keus aanbod, goede prijs.
    Geschreven door Klant Mariano-peters uit wijchen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer vriendelijk personeel. Goede informatie snelle levering.
    Geschreven door Klant Van Aalst uit nijmegen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goed /snelle service. Medewerker alle geduld bij uitleg over produktinformatie
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant Peulen uit wijchen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    super service en support
    Geschreven door Klant Draeger uit nijmegen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant Litjens uit winssen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Klantvriendelijk, deskundig en goed in adviseren.
    Geschreven door Klant Lamee uit wijchen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ook in corona tijd prima service. Aflevering, plaatsing, aansluiting, perfect.
    Geschreven door Klant Van Herkhuizen uit wijchen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede prijs. Goede service. Vriendelijk ....
    Geschreven door Klant V.d. Giessen uit nijmegen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Klantenservice is uitstekend,gaan er graag kopen.!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert? Dan is het oké!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk, behulpzaam personeel. Duidelijke uitleg bij vragen
    Geschreven door Klant uit wychen op 28-01-2021