Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Prima winkel en zeer goede service in Laren !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (214)

  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel en zeer goede service in Laren !
    Geschreven door Klant uit laren op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service
    Geschreven door Klant uit laren nh op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn echt heel erg goed geholpen. Snel en persoonlijk. Dank je wel Tim!
    Geschreven door Klant uit bussum op 20-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima voorlichting en installatie, slechte beurt gemaakt door dubbele installatiekosten voor 2 dure witgoedartikelen.
    Geschreven door Klant uit laren op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert stelt je niet teleur
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Een prima website, met vaak aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Elders uit eemnes. op 09-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang een topbedrijf, waarbij ik de opvolger van Joop heel veel succes toewens!!
    Geschreven door Klant Bogaers uit laren nh. op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    bij Expert Laren moet je wezen. Al 30 jaar meer dan tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Jullie enquete is helaas te lang en te veel vragen die weggelaten kunnen worden
    Geschreven door Klant uit laren op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    prima geholpen met installeren TV
    Geschreven door Klant uit kortenhoef op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Plezierige medewerkers en prima service.
    Geschreven door Klant Croockewit uit blaricum op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.0

    dank u wel
    Geschreven door Klant uit laren op 08-04-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijk personeel in de winkel, prettige input ivm keuze maken.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 20-03-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Kom ik nu even niet aan toe.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Super bedrijf zoals ze omgang met klachten over de beko wasmachine en de machine omruilden top
    Geschreven door Klant uit eemnes op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Aanschaf, levering en plaatsing 100% en zorgeloos!
    Geschreven door Klant Driessen uit laren (nh) op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    expert is van oudsher al de winkel waar wij alle elektronica tv\'s stofzuigers etc. kopen goed en deskundig advies en geen gezeur
    Geschreven door Klant uit blaricum op 03-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik beveel expert zeker aan.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 03-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige vakkundige afhandeling
    Geschreven door Klant Walter uit laren op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goeden betrouwbare service. Men staat voor je klaar bij reparatie en installatie
    Geschreven door Klant uit laren nh op 15-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting in de winkel door deskundig personeel. Heldere communicatie over levertijden. Professionele installatie door deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit laren nh op 05-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Voor goed technisch advies moet je bij Expert in Laren Noord Holland zijn. Daar maakt men tijd voor de klant die vragen heeft over technische zaken. Met veel geduld staat men de klant te woord.
    Geschreven door Klant uit huizen op 04-02-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Een dikke voldoende in alle opzichten
    Geschreven door Klant De Zeeuw uit eemnes op 22-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Service en vriendelijkheid onderscheidend!
    Geschreven door Klant Lindelauf uit laren op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn vrouw en ik gaan heel graag naar Expert. De op tv-reclame beloofde service maken zij helemaal waar! Onze aanschaffingen? 2 Dysons stofzuigers, draadloos en niet draadloos. Wasmachine, droger, soundbar met toebehoren; alles keurig aangesloten, vriendelijke medewerkers met verstand van zaken waardoor ALLES keurig en naar tevredenheid werd aangesloten. Dikke 10!
    Geschreven door Klant Meijer uit blaricum op 25-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 23-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Sla Expert nooit over voordat je een keuze maakt !
    Geschreven door Klant Blaauwboer uit laren nh. op 19-12-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekend geholpen en geadviseerd. Installatie keurig gedaan.
    Geschreven door Klant Zanga uit muiderberg op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prima service
    Geschreven door Klant Van Geen uit laren op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Goede vriendelijke levering.
    Geschreven door Klant uit bussum op 18-12-2019