Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Als klant kom ik al drie jaar af en toe binnen voor een gloeilamp hier en een batterij daar. Onlangs na een verhuizing ook voor het eerst wat apparaten aangeschaft en ik moet zeggen dat het vriendelijke en deskundige personeel alsook de goede sfeer in de verzorgde winkel een aanwinst zijn voor Laren. Heel blij met deze Experts :))

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (158)

  • Beoordeling: 9.8

    Als klant kom ik al drie jaar af en toe binnen voor een gloeilamp hier en een batterij daar. Onlangs na een verhuizing ook voor het eerst wat apparaten aangeschaft en ik moet zeggen dat het vriendelijke en deskundige personeel alsook de goede sfeer in de verzorgde winkel een aanwinst zijn voor Laren. Heel blij met deze Experts :))
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Heeft aandacht voor de klant en goede service.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 06-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    neen
    Geschreven door Klant uit laren nh op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    goede omgang
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 16-02-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert:daar kunt u op rekenen!
    Geschreven door Klant uit eemnes op 11-02-2019
  • Beoordeling: 1.6

    zie eerdere opmerkingen
    Geschreven door Klant uit hilversum op 05-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben prima geholpen door de Expert medewerker.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Laren blijft voor mij nog steeds nummer 1
    Geschreven door Klant Van Egdom uit huizen op 14-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en goede informatie! Een 10 😃
    Geschreven door Klant uit naarden op 13-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer deskundig en klant vriendelijk misschien iets duurder maar zeer goede service
    Geschreven door Klant Wikkerman uit laren nh op 13-11-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Zeer goed product, gegoogled Installatie gemakkelijk.
    Geschreven door Klant Vincent uit hilversum. op 09-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    \"ik ben blij met de Expert-winkel in Laren, fijne mensen die er werken, ,,
    Geschreven door Klant Bitter uit laren nh op 08-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne zaak.
    Geschreven door Klant Rigter uit laren nh op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    goed
    Geschreven door Klant uit laren op 07-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne winkel 🤣🤣🤣
    Geschreven door Klant Lingg uit laren (nh) op 29-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Fredriks uit hilversum. op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.5

    In de winkel werd ik direct en correct te woord gestaan. De medewerker luisterde goed naar mijn informatie vraag. Opgevolgd door deskundig advies. De aflevering is keurig volgens afspraak verlopen. Met ook hier weer kundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Vlaar uit blaricum op 21-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    bovenstaande teksten die ik invulde spreken voor zichzelf. dichtbij huis,ruim assortiment, goede computergestuurde informatie over eerdere contacten, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Bã¶lger uit blaricum op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Ik koop al jaren mijn audio/video apparaten bij Expert. Altijd goed advies en scherpe prijzen, zeker ook in vergelijking met internet aanbieders. Maar het belangrijkste vind ik de hulp die ik, indien nodig, krijg bij de installatie en inregeling van deze vaak nogal high tech spullen. In de regel kosteloos. Dat kun je bij een aankoop van een internet winkel in de regel wel vergeten.
    Geschreven door Klant Kuik uit blaricum op 01-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Website werkt in mijn situatie zeer matig dus nvt
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 31-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service!!!!
    Geschreven door Klant Boom uit laren op 31-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    De grote keuzemogelijkheden binnen het aanbod gecombineerd met de zeer klantvriendelijke behandeling en het nakomen van gemaakte afspraken maken samen met de uitstekende service bij het plaatsen/bezorgen een bezoek en bestelling bij Expert Laren de moeite waard en zal velen tevreden stellen.
    Geschreven door Klant uit huizen op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Niets dan goeds over Expert Laren in alle opzichten!!
    Geschreven door Klant Boelen uit blaricum op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd vriendelijk personeel en lopen altijd tandje harder voor je
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 12-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel, overzichtelijk en aardig personeel!
    Geschreven door Klant Intralent V.o.f uit laren (nh) op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Als u door deskundig, service gericht en vriendelijk personeel geholpen wilt worden is uw adres Expert Laren
    Geschreven door Klant Van Egdom uit huizen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ik koop nog steeds zoveel mogelijk mijn dingen bij expert laren. dat moet genoeg zeggen.
    Geschreven door Klant uit bussum op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Kundig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit blaricum op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima kwaliteit tegen concurrerende prijs Zeer deskundige en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant uit blaricum op 18-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t. heb gebeld
    Geschreven door Klant Blijdenstein uit blaricum op 18-04-2018