Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rutgers 9.7

Er wordt goed meegedacht wat de bedoeling is. Dan komt er snel een goed advies. Meerdere keren is mij een product / type geadviseerd waarmee ik nog niet bekend was, maar dat uiteindelijk een hele goede keuze bleek. Ik blijf klant bij expert. Altijd goede keuze gebleken. Dank! Marion

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (310)

  • Beoordeling: 9.7

    Er wordt goed meegedacht wat de bedoeling is. Dan komt er snel een goed advies. Meerdere keren is mij een product / type geadviseerd waarmee ik nog niet bekend was, maar dat uiteindelijk een hele goede keuze bleek. Ik blijf klant bij expert. Altijd goede keuze gebleken. Dank! Marion
    Geschreven door Klant Rutgers uit laren nh. op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    De aardigheid van een scherpe prijs met uitstekende service
    Geschreven door Klant Van Hemert uit laren (nh) op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    De installateur van Expert was zeer vakkundig en heeft mij erg goed geïnformeerd over het gebruik van mijn apparaat. Hij heeft ook heel netjes gewerkt en alles zelf opgeruimd! Een 10!
    Geschreven door Klant Middelhof uit almere op 27-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij werden vlot en deskundig geholpen in deze corona tijd er werd meegedacht over welke oven etc en per mail kregen wij 3 voorstellen. Al met al een prima service.
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Levering conform advies. Complimenten aan Tim. Visitekaartje voor Expert!!
    Geschreven door Klant Dorren uit eemnes op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Super service levering en installatie !
    Geschreven door Klant Wilten uit laren op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijke en vakkundige mensen in de winkel wordt altijd goed geholpen en de prijzen zijn ook gewoon goed, ben graag klant bij expert Laren.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit laren nh op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    prima service !! Dank
    Geschreven door Klant Van Geen uit laren op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Bestelling ging vlot, de levering en installatie was prima.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Printer werkt uitstekend hiervoor had ik een Epson en die was na 3 jaar al kapot en niet te repareren
    Geschreven door Klant Jabaaij uit nieuwerkerk ad ijssel op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Geweldige winkel met heel prettig personeel!
    Geschreven door Klant Makker Holding Bv uit laren (nh) op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Er wordt door de medewerker van de winkel goed advies gegeven over de producten en bij de installatie duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Calis uit blaricum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    alles naar verwachting
    Geschreven door Klant Van den Berg uit laren (nh) op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen. Aardig personeel. Snel meedenken. Aanrader
    Geschreven door Klant Van Essen uit laren (nh) op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Echt snel en doeltreffend meedenken en leveren.
    Geschreven door Klant Hartog Bor uit eemnes op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zojuist al opgeschreven
    Geschreven door Klant uit blaricum op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend in alle opzichten
    Geschreven door Klant Wortel uit eemnes op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De TV moet nog geïnstalleerd worden
    Geschreven door Klant uit muiderberg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Het gehele proces verloopt in alle opzichten zeer goed.
    Geschreven door Klant Kazus uit laren op 29-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert helpt je vakkundig met het kiezen van het juiste artikel op basis van je persoonlijke wensen. De service is uitstekend. Snelle levering en vakkundige installatie.
    Geschreven door Klant uit bussum op 28-01-2021
  • Beoordeling: 2.9

    Dat zal ik u niet aandoen
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De gebode service en expertise zijn een verademing in vergelijk met concurrenten, met de mentaliteit van gooi het maar over de schutting en klaar.
    Geschreven door Klant Popkes uit laren (nh) op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben op aanraden van een vriendin bij Expert Laren terechtgekomen. Dat was een goede keuze. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen en ben zeer tevreden met mijn aankoop
    Geschreven door Klant uit baarn op 27-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer tevreden goed geslaagd en super service
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd goed advies en bijzonder aardig personeel
    Geschreven door Klant op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Vak mensen. Kwaliteit.!!!
    Geschreven door Klant uit eemnes op 21-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Duidelijke informatie en service en ook de betrouwbare elementen spelen een grote rol. Dit vindt je bij expert.
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Door de persoonlijke service, het mee denken en het direct oplossen van eventuele problemen is voor mij een goede overweging bij de lokale Expert te kopen
    Geschreven door Klant uit laren op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service, hoewel wij niet in Laren wonen kopen wij graag bij Expert Laren vanwege zeer goede ervaringen bij eerdere aankopen👍
    Geschreven door Klant Van der Kruis uit hilversum op 18-01-2021