Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Kies voor vakmanschap, dat vonden we hier.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (499)

  • Beoordeling: 10.0

    Kies voor vakmanschap, dat vonden we hier.
    Geschreven door Klant uit hilversum. op 24-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Bij Expert wordt je goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Verloop uit laren op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijke bediening, prima advies, perfecte service
    Geschreven door Klant uit blaricum op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Door de vak-en productkennis van Expert medewerker kon een grotere vaatwasser in onze keuken ingebouwd worden. Bij de montage van de nieuwe oven bleek de vorige elektrisch niet veilig aangesloten; probleem verholpen zonder meerwerk in rekening te brengen.
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit hilversum op 12-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De mensen van Expert Laren geven altijd deskundig advies en top service. Ze zijn ook nog eens heel vriendelijk, nemen de tijd voor je en denken mee. Dat vind je toch eigenlijk nergens meer tegenwoordig?
    Geschreven door Klant uit blaricum op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige winkel . Goede service.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 08-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Goede keus en advies
    Geschreven door Klant Van der Roest uit hilversum op 05-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Meer uit je aangekochte product halen is door kennis en ervaring iets wat verrassend werkt . Van winkel advies tot aan proffesionele aflevering is perfect afgestemd .
    Geschreven door Klant Kramers uit eemnes op 04-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    fantastische service!!
    Geschreven door Klant uit laren op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en correcte afhandeling
    Geschreven door Klant uit laren nh op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Veiliger lokaal kopen tegen een goede prijs en goede service
    Geschreven door Klant Denslagen uit laren (nh) op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Je wordt goed geholpen in de winkel Daar hou ik van denken met je mee
    Geschreven door Klant uit eemnes op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    De koelkast bleek bij levering licht beschadigd aan de buitenkant. Weliswaar was daar na inbouw niets meer van te zien (en we hebben er een paar tientjes korting voor gekregen), maar het voelt toch een beetje als een product waar al het een en ander mee gebeurd is. De monteur was zonder meer een vakman en heeft zelfs extra werk aan een ander keukenkastje verricht. Uitstekende service dus!
    Geschreven door Klant Jägers uit hilversum op 02-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    De meest recente aankoop is mijn nieuwe AEG draadloze stofzuiger. Wat een super koop! Ik kwam binnen met een heel ander model in gedachten. Maar na een leuk gesprek was ik al snel om naar AEG. Ik word altijd fijn geholpen bij Expert. Ga helemaal uit van hun expertise en tot nu toe nooit een miskoop gehad. Of het nu gaat om mijn koffieapparaat, draadloze koptelefoon, tv of stofzuiger.
    Geschreven door Klant Roest uit hilversum op 01-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    prima service !
    Geschreven door Klant uit laren op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Bij aanschaf/vervangen van keuken inbouwapparatuur komt een medewerker vooraf ter plaatse inmeten. Met deze gegevens kan de verkoper goed adviseren welke merken en typen geschikt zijn.
    Geschreven door Klant Van de Weerd uit laren nh op 29-10-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk en professioneel personeel. Keurige levering van apparaten
    Geschreven door Klant uit bussum op 21-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Betrouwbaar en kundig advies
    Geschreven door Klant Van Praag uit laren op 21-10-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben tevreden!
    Geschreven door Klant uit laren nh op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.7

    De keuze om naar aanleiding van mijn verhuizing een aantal apparaten bij Expert in Laren te kopen, bleek uitstekend te zijn! Ik ben een zeer tevreden klant en kan jullie een bezoek aan deze zaak aanbevelen.
    Geschreven door Klant Engelberts uit hilversum op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Gewoon doen: Expert Laren
    Geschreven door Klant Gottschalk uit bussum op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant De De Graaf uit hilversum op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Kan iedereen de service van expert Laren aanbevelen. Goed advies en vakkundige installatie door vrolijke medewerkers. Ook wat waard! :-)
    Geschreven door Klant Leicher uit bussum op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service. Product kennis erg goed! Levering en montage volgens afspraak! Erg goede winkel
    Geschreven door Klant uit laren op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Voor goede en eerlijke voorlichting is dit het juiste adres.
    Geschreven door Klant Dohmen uit huizen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    zeer goede service
    Geschreven door Klant Van Geen uit laren op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en vlot geholpen. Goed advies en vooral installatie en afhandeling zeer goed!
    Geschreven door Klant Koch uit blaricum op 21-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel. Goed advies en een zeer correcte aflevering.
    Geschreven door Klant Groen uit weesp op 15-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Niet van toepassing.
    Geschreven door Klant uit laren op 05-09-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle en deskundige vervanging kapotte koelkast
    Geschreven door Klant uit hilversum op 26-08-2022