Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

de winkel in het dorp is heel handig en daarom komen wij daar graag voor onze aankopen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (344)

  • Beoordeling: 9.2

    de winkel in het dorp is heel handig en daarom komen wij daar graag voor onze aankopen!
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert doet wat het beloofd cq afspreekt, denk mee en is zeer service gericht!👍
    Geschreven door Klant Boelen uit blaricum op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    De service is niet te vergelijken met andere winkels. De klant is echt konijntje g
    Geschreven door Klant Karim uit hilversum op 05-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Wij zij in alle opzichter buitengewoon tevreden met Expert Jan van Gool
    Geschreven door Klant Van Gool uit laren (nh) op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Op internet gezocht naar een nieuwe laptop. Expert had precies wat ik zocht voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant uit almere op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    No nonsens verkoper, weet waar die het over heeft. Online kijken is leuk voor het vergelijken maar uiteindelijk wil je het product toch even zien.
    Geschreven door Klant Tak uit laren nh op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service gekregen bij aanschaf en installatie thuis van een lg televisie
    Geschreven door Klant uit hilversum op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    aardige mensen en erg behulpzaam
    Geschreven door Klant uit laren nh. op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    mijn 2 TV sony zeer deskundig geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 03-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Hulpvaardig en vriendelijk personeel. Veel kennis, goed advies. Snelle levering en fantastische klantenservice.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 30-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    bestellen via internet of telefonisch .Het kan allemaal.
    Geschreven door Klant Heij uit hilversum op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie uitstraling en geluid prijstechnisch een goed apparaat
    Geschreven door Klant uit almere op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Een super service . Een bedrijf die weet waarover ze het hebben
    Geschreven door Klant uit loosdrecht op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Aller beste ervaring
    Geschreven door Klant Harmsen uit laren nh op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Fantastische service door de heren die de wasmachine kwamen bezorgen en installeren!
    Geschreven door Klant De Bruin uit laren nh op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Lokaal kopen heeft altijd mijn voorkeur,korte lijnen als er vragen zijn en een plek waar ze weten wie je bent vind iedereen fijn
    Geschreven door Klant uit zeist op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zie eerste vraag
    Geschreven door Klant Bakker uit bussum. op 30-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Prettige winkel en goede producten
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima snelle en vriendelijke service
    Geschreven door Klant uit bussum op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een tv besteld via de telefoon bij Expert Laren. Kon deze dezelfde dag nog ophalen, maar zou niet in mijn auto passen. De bestelling werd toen binnen 2 uur thuis bezorgd. Dank jullie wel!!
    Geschreven door Klant uit laren nh op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Betrouwbaar en goede adviesen
    Geschreven door Klant Root uit amsterdam op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden over Expert in Laren N.-H waarbij ik al diverse items heb gekocht. Service altijd correct, nette bezorging en afwerking. Mogelijke volgende bestellingen zal ik ook zeker proberen daar te doen.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 26-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    aardige meneer die de koelkast heeft geplaatst en al het verpakkingsmateriaal heeft afgevoerd
    Geschreven door Klant uit muiden op 25-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    uitstekende service en nazorg
    Geschreven door Klant Doorn Van uit blaricum op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    topshop
    Geschreven door Klant Tjon A Joe uit blaricum op 20-03-2021
  • Beoordeling: 6.8

    👌
    Geschreven door Klant Nauta uit huizen op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik koop alles bij Expert omdat ik alles vind wat ik nodig heb! Geweldig! Goede Service 10
    Geschreven door Klant De Zeeuw uit laren op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en aflevering. Deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Mondfrans uit eemnes op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Hier werken mensen die verstand hebben van hun producten waardoor zij de klant ook goed van dienst kunnen zijn !!
    Geschreven door Klant uit bussum op 11-03-2021