Navigatie

Beoordelingen Expert Laren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Laren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Laren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Pels 10.0

Fantastische service door enthousiaste en vakkundige medewerkers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische service door enthousiaste en vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant Pels uit eemnes op 14-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service! Een hoop kennis in huis! Heel vriendelijke en behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant uit eemnes op 09-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Wijn zijn al meer dan 30 jaar klant van Expert en over het algemeen heel tevreden
    Geschreven door Klant uit blaricum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Na een telefonische vraag, zeer goed en snel geholpen in de winkel. Corona maatregelen werden in acht genomen en advies was duidelijk. Ook het bericht dat het artikel binnen was gekomen kwam snel; prettig een sms bericht op je mobiel.
    Geschreven door Klant uit eemnes op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een goede en deskundige uitleg
    Geschreven door Klant Timmerman uit laren (nh) op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    fijne winkel, niet te groot.Persoonlijke touch.
    Geschreven door Klant uit s,graveland op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima prijs en betere service dan \'standaard\' internet winkels
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Wat een geluk dat we in Laren Expert hebben
    Geschreven door Klant De Hoop uit laren (nh) op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Laren is gewoon een super klantgerichte winkel waarbij de medewerkers niet alleen kennis van zaken hebben maar ook oudetwetse service verlenen. Super gewoon!
    Geschreven door Klant Nye uit naarden op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert in Laren : Fantastisch advies van Jaco ( wij hebben een 43 inch Loewe TV gekocht ) en de bezorger en installateur Tim is zeer professioneel en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit utrecht op 15-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een lokale ondernemer steunen is mijn streven. En ik ben in alle 40 jaren dat ik in Laren woon nog nooit teleurgesteld in het Team van Expert Laren! De sfeer in de winkel is prettig. Je treft een gezellig Team dat goed met elkaar samenwerkt en communiceert. Velen werken er al jarenlang, dat zegt wel wat. Maatwerk, oplossingsgericht, vriendelijk, service, prijs, kwaliteit, TOP. Dankjewel en tot ziens! Vr.gr., Marja
    Geschreven door Klant Smit uit laren (nh) op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    zie voorgaande tekst
    Geschreven door Klant Van der Pluijm uit hilversum op 06-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Met dank voor de nette afhandeling ben zeer tevreden .
    Geschreven door Klant Buis uit laren nh. op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We hebben goed advies gekregen over een nieuwe koelkast. Onze keuken is niet heel ruim en er werd goed meegedacht over een moderne oplossing waarbij we toch meer koelcapaciteit hebben kunnen vrijmaken. De levering en installatie was netjes en snel, helemaal top.
    Geschreven door Klant Jongbloed uit hilversum op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    EXPERT Laren een top winkel met goede service, aandacht en zeer vriendelijk & deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    wat een fijne winkel, nemen de tijd, denken mee, service met hoofdletters
    Geschreven door Klant uit bussum op 29-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant Spekking uit laren (nh) op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Service van hoog nivo. Kwaliteitsproducten en afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant Moens uit almere op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Boldewijn uit almere op 14-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Tevreden klant. Service en vakmanschap
    Geschreven door Klant Van Weerdhuizen uit hilversum op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De uitleg van de Ijskast was zeer professioneel, ook de aflevering was zeer goed.
    Geschreven door Klant Root uit amsterdam op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel en zeer goede service in Laren !
    Geschreven door Klant uit laren op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service
    Geschreven door Klant uit laren nh op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn echt heel erg goed geholpen. Snel en persoonlijk. Dank je wel Tim!
    Geschreven door Klant uit bussum op 20-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima voorlichting en installatie, slechte beurt gemaakt door dubbele installatiekosten voor 2 dure witgoedartikelen.
    Geschreven door Klant uit laren op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert stelt je niet teleur
    Geschreven door Klant uit laren (nh) op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Een prima website, met vaak aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Elders uit eemnes. op 09-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al jarenlang een topbedrijf, waarbij ik de opvolger van Joop heel veel succes toewens!!
    Geschreven door Klant Bogaers uit laren nh. op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    bij Expert Laren moet je wezen. Al 30 jaar meer dan tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Jullie enquete is helaas te lang en te veel vragen die weggelaten kunnen worden
    Geschreven door Klant uit laren op 02-06-2020