Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Glansbeek 9.2

Goed assortiment en goede prijs. Uitstekende afhandeling door monteur die extra moeite moest doen om de kabels weg te werken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (304)

  • Beoordeling: 9.2

    Goed assortiment en goede prijs. Uitstekende afhandeling door monteur die extra moeite moest doen om de kabels weg te werken.
    Geschreven door Klant Glansbeek uit berkel en rodenrijs op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk. Afspraken komen ze na. Prima service.
    Geschreven door Klant Pak uit rotterdam op 31-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Een prima service in de winkel in Berkel waar de medewerker meedenkt en met oplossingen komt. daarbij werd het product gratis bezorgd.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 29-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Alles goed
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ja met de monteum
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Een heel goede zaak voor aankopen, kom zeker terug.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Niet gebruikt. in de winkel gekocht.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 06-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Jeroen van Dongen van expert is een toppertje!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    voor ons is het super , maar dat kan voor iedereen anders zijn , dus ben er erg terughoudend in !!!
    Geschreven door Klant Dutch Salads uit berkel en rodenrijs op 31-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar de winkel en vertel waar en of welke site je keuze heb gezien , en je komt er echt uit . Ik ga nooit meer via …….com maar gewoon naar de winkel en dan weet je zeker dat het goed komt. HET ZAL JE VERRASSEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Van de Belt Montage & Service Bedrijf uit berkel en rodenrijs op 27-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    De dure luchtbevochtiger was na een eerdere vrij dure reparatie toch binnen acht jaar einde verhaal. Ik ervaar de nu al vervanging als teleurstellend. Wonend op postcode 3069 AV , toch wel redelijk verwijderd van de aankoopwinkel, had de mogelijkheid na telefonisch overleg toch wel geboden kunnen worden het apparaat thuis af te leveren. Nu moesten wij als 74 en 73 jarige zelf sjouwen met het apparaat zonder de wetenschap dat er al maanden sprake is van wegwerkzaamheden waardoor de vestiging uiterst moeilijk bereikbaat is. Vorenstaande overweegt mij als trouwe klant , met name van die vestiging, af te haken.
    Geschreven door Klant Domburg uit rotterdam op 11-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige winkel, je wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren vaste klant ook na de verhuizing naar Zoetermeer
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    eerlijke winkel met zeer goede afviseurs
    Geschreven door Klant Hess uit berkel en rodenrijs op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundige verkopers die met je meedenken en snelle en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    goed geholpen , alleen jammer dat mijn vvv bon niet goed verwerkt was , waardoor ik nog een keer moest terug komen.
    Geschreven door Klant Broer uit bergschenhoek op 23-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Berkel en Rodenrijs zijn de prijzen goed, adviezen beter en service het best.
    Geschreven door Klant Van Rutten uit berkel en rodenrijs op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Ga gewoon naar expert en ervaar het
    Geschreven door Klant Scheffer - De Lange uit berkel en rodenrijs op 09-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Super service, ook voor de mensen die wat minder technisch zijn. Bij mijn moeder is alles thuis geïnstalleerd voor een aantrekkelijke prijs.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Door onze ervaring met de Expert in Berkel en Rodenrijs komen wij nooit in een andere winkel, we zijn zeer tevreden over alles wat wij daar kopen.
    Geschreven door Klant Van Eck uit berkel en rodenrijs op 07-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Service klantvriendelijk en persoonlijk en goede kwaliteitprijsverhouding
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 30-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en advies gekregen bij expert Berkel & Rodenrijs goed geholpen.
    Geschreven door Klant Buitendijk uit bergschenhoek op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Aandacht voor de klant , goed advies om juiste keuze te maken.
    Geschreven door Klant Kroos uit bergschenhoek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 5.5

    ____________
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden met de service, er is persoonlijke aandacht en dat is prettig. Het personeel is vriendelijk en zeer hulpvaardig. Dit zie je lang niet overal meer. Wij komen er graag en ook de prijsstelling is zeer concurrerend.
    Geschreven door Klant Willems uit berkel en rodenrijs op 02-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert Berkel en Rodenrijs word ik altijd goed en snel geholpen. De bestelde artikelen waren op voorraad of konden de volgende dag in de winkel worden opgehaald.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 24-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Betere voorlichting zelfde prijs dan de concurrentie in het alexandrium
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 13-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, nette prijs en zeer snelle levering uit voorraad.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 28-08-2018
  • Beoordeling: 7.6

    -
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 28-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service ,vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Offeren uit berkel en rodenrijs op 21-07-2018