Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoek 8.4

Voor herhaling vatbaar

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (851)

  • Beoordeling: 8.4

    Voor herhaling vatbaar
    Geschreven door Klant Hoek uit bergschenhoek op 26-02-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant Verbeek uit bleiswijk op 22-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Natuurlijk kan je ook alles online kopen, maar we gaan altijd naar Expert. Daar helpen en adviseren ze je en nemen ze even de tijd om echt mee te denken.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    goede servvice
    Geschreven door Klant uit rotterdam-hilligersberg op 15-02-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Top team / service
    Geschreven door Klant Van Twist uit berkel en rodenrijs op 08-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ben erg prettig geholpen, advies was goed, en de afspraken werden netjes nagekomen. Dat wil je toch!
    Geschreven door Klant Hogerwerf uit moerkapelle op 08-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    prettige winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Hess uit bergschenhoek op 08-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Expert de naam zegt het al..geen flauwekul maar goede kwaliteit en service en wat zeer belangrijk is..de aflevering en plaatsing..daar zijn ze expert in. Dus advies...doorgaan op deze voet
    Geschreven door Klant Vriens uit zoetermeer op 31-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Misschien niet altijd helemaal de goedkoopste winkel maar goede service, vriendelijke en meedenkende medewerkers zijn opties die heel belangrijk voor mij zijn.
    Geschreven door Klant M.jansenbeheer Bv uit rotterdam op 29-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Service is uitstekend en bij aankopen zal ik eerst bij Expert informeren.
    Geschreven door Klant Den Heeten uit bergschenhoek op 18-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Lg koelkast gekocht geleverd op dag en tijdstip liep goed. Echter koelkast bleek defect. Binnen een paar dagen omgeruild zonder gedoe.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 17-01-2024
  • Beoordeling: 7.8

    onze ervaringen bij expert zijn tot nu toe heel goed verlopen .
    Geschreven door Klant Verburg uit berkel en rodenrijs op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben al meerdere jaren, zeer goede ervaring met Expert van Dongen ui Berkel & Rodenrijs. Wij kunnen niet persoonlijk naar de winkel, maar via internet en telefoon hebben we altijd goede info en raad.
    Geschreven door Klant Van Geldorp uit zoetermeer op 11-01-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Top winkel.Goed service.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 11-01-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring was goed
    Geschreven door Klant uit bleijswijk op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    gewoon goed opletten bij aankoop
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.9

    De aankoop van onze kachel was een prettige deskundige ervaring.
    Geschreven door Klant Sintemaartensdijk uit berkel en rodenrijs op 27-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Overzichtelijk assortiment. Kennis over hele assortiment en juiste afstemming over de aanschaf.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit ermelo op 26-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goede service
    Geschreven door Klant Silva uit bergschenhoek op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak, vriendelijk personeel dat met de klant meedenkt i.p.v. opdringerig te zijn.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    HD niet verwacht dat deze kwaliteit ook verkrijgbaar was.
    Geschreven door Klant Litjens uit \'s-gravenhage op 25-12-2023
  • Beoordeling: 5.4

    Bij de eerste levering een verkeerd product [inductiekookplaat] gelevert, en de monteur was niet blij dat de oude glasplaat er nog op zat, overigens zelf de kook plaat naar boven en beneden gebracht. Na een nieuwe afspraak gemaakt te hebben, heb ik zelf de glasplaat verwijderd en alles goed schoon gemaakt, kwamen er twee monteurs, ze hebben een stekker aan de plaat gemaakt en kwamen er vervolgens achter dat het gat in het aanrechtblad [composiet] net te klein was en een collega moest komen omdat die in het bezit van een zaag was. De volgende dag werd ik gebeld voor een afspraak maar dat er wel kosten aan verbonden waren en toen ik vroeg hoeveel werd er doodleuk 125 euro gezegd en aangezien ik ook al 90 euro voor de service van het plaatsen en 14,50 voor de kabel moest betalen heb ik daar geen gebruik van gemaakt en het gat zelf iets groter gemaakt waar ik nauwelijks een half uur werk aan had en heb het blad zelf geplaatst. Al met al heeft het vastmaken van het snoer me dus 90 euro gekost en de rest heb ik zelf mogen doen. Aardige mensen maar de kosten zijn echt teveel.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 21-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Meer uit berkel en rodenrijs op 16-12-2023
  • Beoordeling: 3.2

    Het ging om een reparatie niet om een nieuwe aankoop
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-12-2023
  • Beoordeling: 8.5

    IK BEVEEL GRAAG EXPERT JEROEN VAN DONGEN AAN.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 14-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Experts is een aanrader
    Geschreven door Klant Van Kester uit berkel en rodenrijs op 13-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    In korte periode een tv een wasmachine en een Sonos speaker gekocht bij expert en alle drie top advies gehad en zeer tevreden met de producten.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit bergschenhoek op 11-12-2023
  • Beoordeling: 6.5

    Bij andere winkels is product goedkoper
    Geschreven door Klant Sonneveld uit bleiswijk op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    winkelbediening: goede service, beleefd en zorgzaam. goede begeleiding en uitleg waarom ik juist dit product zou moeten kopen (Samsung QE65S93CAT OLED 4K 2023). niet geheel onbelangrijk is het aantippen van een komende actie waarop al de korting gegeven wordt ondanks dat het over een aantal weken pas ingaat. zeer attent. de bezorgdienst is servicegericht, bekwaam en behulpzaam. geven zeer gewaardeerde adviezen hoe, in mijn geval een smartTV, de tv te behandelen tijdens ophangen en aansluiten. checken de TV op defecte pixels en beschadigingen tijden transport ed. om vervolgens na goedkeuring de TV over te dragen. het ophangen van de TV en het aansluiten ervan gaat eenvoudig. het inrichten van de TV spreekt voor zich, en eventuele apps downloaden gaat makkelijk. de bediening van de TV is aangenaam en intuïtief. het bedienen van de app odido bijvoorbeeld is even wennen wanneer je een uitgebreide afstandsbediening gewent bent, dit heb je hierbij niet meer nodig.
    Geschreven door Klant Lagendijk uit berkel en rodenrijs op 11-12-2023