Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Van de aankoop van een inductiekookplaat in de winkel tot het installeren thuis, alles is prima afgehandeld door Expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (543)

  • Beoordeling: 7.8

    Van de aankoop van een inductiekookplaat in de winkel tot het installeren thuis, alles is prima afgehandeld door Expert.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Aankopen via expert voelen als vertrouwd aan, goede informatie en snelle levering
    Geschreven door Klant Hijnen uit berkel en rodenrijs op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Service zoals je die alleen in een echte winkel kunt krijgen, goede hulp bij het maken van een keuze en niet onbelangrijk; uitstekende service bij problemen.
    Geschreven door Klant Van der Postfossil B.v. uit berkel en rodenrijs op 03-09-2021
  • Beoordeling: 7.1

    hartelijke groeten
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 02-09-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service afspraak na komen Net personeel een 9 zeker waard
    Geschreven door Klant Versteeg uit berkel en rodenrijs op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik kan hier kort over zijn. Absolute TOP ervaring van A tot Z. Ga zo door !!
    Geschreven door Klant uit maassluis op 27-08-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 27-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service, deskundigheid en een eerlijke prijs
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 23-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    In de winkel is het tastbaar.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Topwinkel met vriendelijke medewerkers die meedenken.
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Service is uitstekend, er wordt meegedacht, de Sony tv had een merkwaardig probleem, uiteindelijk hebben we nu een Philips Ambilight 43 inch staan die ons uitstekend bevalt.
    Geschreven door Klant Bemelman uit berkel en rodenrijs op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Experts zijn ze!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 13-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 11-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    verkopers met kennis van het product voorkomt dat je met de verkeerde keuze naar huis gaat
    Geschreven door Klant Hess uit berkel en rodenrijs op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Alles per telefoon georganiseerd en besteld. Uitstekend meedenkwerk
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 29-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader!! Ga nergens meer naar toe!! Direkt naar Expert zal ik zeggen!!
    Geschreven door Klant Turhan uit rotterdam op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer deskundig advies, perfecte levering en installatie.
    Geschreven door Klant Van Balkom uit berkel en rodenrijs op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies snelle levering.
    Geschreven door Klant Martedi uit berkel en rodenrijs op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Gelderblom uit berkel en rodenrijs op 20-07-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Zoals gewoonlijk, een goede prijs/kwaliteit verhouding met goed advies.
    Geschreven door Klant Snackbar Berkel uit berkel en rodenrijs op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen, goeie service
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Na onze eerste aankoop te weten een Wasdroger van Miele kwam al snel de Kleuren Televisie van Panasonic aan de beurt en sinds 5 juli een wasautomaat van Miele. Alles telefonisch besteld omdat we voor elke aankoop deskundig voorgelicht werden door Arjen Koster in Berkel en Rodenrijs.
    Geschreven door Klant Richters uit rotterdam op 08-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top zaak
    Geschreven door Klant Verstraten uit berkel en rodenrijs op 01-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Prima vertrouwde zaak in eigen woonplaats
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 30-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is echt een winkel waar je eerlijk en goed geholpen, het aanraden zeker waard.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 15-06-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Tv was naar mijn mening niet nieuw...folie verkreukeld op het scherm en piepschuim miste stukken die niet waren terug te vinden waren in de doos (direct tel. gemeld) en na 18 dagen ging de tv defect. Expert wilde een monteur sturen waar ik het niet mee eens was. Ik heb zelf naar Samsung gebeld en door 2 medewerkers werd mij direct verzekerd dat binnen 30 dagen er gewoon een nieuw toestel moest komen en dat de dealer dit in opdracht van Expert moest regelen. In eerste instantie werkte Expert niet mee en zette mij als leugenaar neer en wilde alsnog een reparatie uitvoeren. Na veel vervelend telefonisch contact is er besloten de gesprekken tussen Samsung en mij op te vragen en is gebleken dat ik in mijn recht stond en werd er uiteindelijk een nieuw toestel geleverd. Dus uiteindelijk heb ik mezelf de service verleend want van Expert moet je het niet hebben.... De fabrikant doet niet moeilijk dus waarom moest dit zo moeizaam.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Producten keurig op tijd geleverd, en prima en snel aangesloten (vaatwasmachine en gasfornuis)
    Geschreven door Klant Duijns uit zoetermeer op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede uitleg in de winkel. Goede service bij bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Edelman uit berkel en rodenrijs op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Bij Expert krijg je waar voor je geld en je wordt professioneel te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Veel keus ,deskundig personeel en een mooie winkel.
    Geschreven door Klant Van den Bulk uit berkel en rodenrijs op 31-05-2021