Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mossel 8.3

Goede prijs/kwaliteit en je hebt een echt mens tegenover je.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (417)

  • Beoordeling: 8.3

    Goede prijs/kwaliteit en je hebt een echt mens tegenover je.
    Geschreven door Klant Mossel uit berkel en rodenrijs op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    ben erg tevreden al jaren, personeel neemt de tijd voor de klant en geeft goed advies super !
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-11-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Slechte ervaring! Expert Berkel & Rodenrijs is een afrader.....
    Geschreven door Klant uit ooltgensplaat op 15-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima zaak word keurig geholpen en aales netjes afgehandeld
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel met behulpzame en aardige medewerkers. Wat mij betreft een goede concurrent van de online prijsvechters.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben altijd heel tevreden om in mijn woonplaats deze winkel te hebben.
    Geschreven door Klant Geertsema uit berkel en rodenrijs op 10-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima bedrijf met topmensen ,aan te bevelen 👍
    Geschreven door Klant Simon Maree Beheer B.v uit berkel en rodenrijs op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundige telefonisch service en bestelling. Prettige levering en installatie aan huis, inclusief wat extra tips.
    Geschreven door Klant Stolk uit bergschenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Niet alleen voordelig qua prijs, maar vooral ook excellent in service!
    Geschreven door Klant Kool uit berkel en rodenrijs op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    top zaak, snelle services, mooie prijzen en aardige mensen
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Advies en levering zoals het hoort!
    Geschreven door Klant Kroos uit bergschenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Niet twijfelen! Als je witgoed nodig heb of iets anders met een stekker, ga naar Expert Berkel Rodenrijs/Pijnacker.
    Geschreven door Klant Versteeg uit rijswijk zh op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    fijne zaak, heel goed geholpen, uitstraling
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk geholpen. Goed advies gekregen. Snel bezorgd.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Willem de monteur geeft uitstekend advies en werkt netjes .
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wat Expert je te bieden heeft en je aan service geeft is bijna niet te evenaren je hoeft bijna niet te sparen omdat de kwaliteit zo goed is je grijpt jaren niet meer mis!!
    Geschreven door Klant Hink uit berkel en rodenrijs op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Dik tevreden met de info over en bezorging van onze nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant Salij uit bergschenhoek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor goede uitleg over aanschaf van iets dat je bij Expert kunt kopen moet je zeker bij Expert zijn. En de service kan gewoon niet beter.
    Geschreven door Klant Van den Helder uit berkel en rodenrijs op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij via e-mail goed advies. Daarna in de winkel apparaat bekeken. Daarna één telefoontje om koop te bevestigen. Afspraak voor bezorging gemaakt. Bezorging geheel volgens afspraak gedaan door zeer vriendelijke medewerker. Fijne zaak.
    Geschreven door Klant Van Rutten uit berkel en rodenrijs op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en goed personeel
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk, behulpzaam en snel. Zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant De Kluiver uit rotterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    vaatwasser gekocht service is goed
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We hadden problemen met onze vaatwasser en zijn zeer goed geholpen door een vakman die langskwam. Een erg enthousiaste man met echt passie voor zijn vak.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn uitstekend geholpen door de mannen van Expert Berkel, denken goed mee over de wensen van de klant om tot de juiste beslissing te komen. De service van de bezorger/monteur was top. En ook de nazorg is fijn.
    Geschreven door Klant Eernisse uit berkel en rodenrijs op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede betrouwbare zaak wordt fijn geholpen.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De geleverde Panasonic 4K werd netjes uitgepakt en geïnstalleerd met de nodige adviezen. Een hele mooi en nieuwe kijkervaring.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een klantvriendelijke winkel
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De service en de goede voorlichting
    Geschreven door Klant Koops uit bergschenhoek op 05-09-2020
  • Beoordeling: 7.1

    wn
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 01-09-2020