Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Expert is echt een winkel waar je eerlijk en goed geholpen, het aanraden zeker waard.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (519)

  • Beoordeling: 8.1

    Expert is echt een winkel waar je eerlijk en goed geholpen, het aanraden zeker waard.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 15-06-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Tv was naar mijn mening niet nieuw...folie verkreukeld op het scherm en piepschuim miste stukken die niet waren terug te vinden waren in de doos (direct tel. gemeld) en na 18 dagen ging de tv defect. Expert wilde een monteur sturen waar ik het niet mee eens was. Ik heb zelf naar Samsung gebeld en door 2 medewerkers werd mij direct verzekerd dat binnen 30 dagen er gewoon een nieuw toestel moest komen en dat de dealer dit in opdracht van Expert moest regelen. In eerste instantie werkte Expert niet mee en zette mij als leugenaar neer en wilde alsnog een reparatie uitvoeren. Na veel vervelend telefonisch contact is er besloten de gesprekken tussen Samsung en mij op te vragen en is gebleken dat ik in mijn recht stond en werd er uiteindelijk een nieuw toestel geleverd. Dus uiteindelijk heb ik mezelf de service verleend want van Expert moet je het niet hebben.... De fabrikant doet niet moeilijk dus waarom moest dit zo moeizaam.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Producten keurig op tijd geleverd, en prima en snel aangesloten (vaatwasmachine en gasfornuis)
    Geschreven door Klant Duijns uit zoetermeer op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede uitleg in de winkel. Goede service bij bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Edelman uit berkel en rodenrijs op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Bij Expert krijg je waar voor je geld en je wordt professioneel te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Veel keus ,deskundig personeel en een mooie winkel.
    Geschreven door Klant Van den Bulk uit berkel en rodenrijs op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service, prima bezorging en aansluiten, wat hikup met levering maar goed opgelost. Tevreden klant
    Geschreven door Klant Koster uit berkel en rodenrijs op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Het product is nog niet in gebruik want de keuken is nog niet geplaatst. Eerdere producten van dit merk waren prima.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    positieve ervaring, goede kwaliteit producten voor een redelijke prijs. En netjes en duidelijk uitleg gekregen over de voor- en nadelen van de producten. Gewoon prima.
    Geschreven door Klant Indupartner uit rotterdam op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De flexibiliteit, de bereidheid om mee te denken met de klant, de snelle service. Wij vinden expert Berkel en Rodenrijs echt super
    Geschreven door Klant uit tilburg op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Altijd kijken bij Expert, wellicht is het product iets goedkoper en de service is goed.
    Geschreven door Klant Ernst uit rotterdam op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Vaklui
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Je kan bij expert goed en vertrouwd winkelen
    Geschreven door Klant Wooning uit bergschenhoek op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb hele goede ervaringen met Expert qua producten, levering service enz. Met plezier raad ik de zaak aan aan vrienden en bekenden. Hopelijk behouden we de winkels in het Centrum en dat we allen hier blijven kopen en het levendig blijft.
    Geschreven door Klant De Wit uit berkel en rodenrijs op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Goed professioneel advies, snelle levering, keurige bezorgers.
    Geschreven door Klant Delmee uit berkel en rodenrijs op 08-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    UITMUINTEND
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 29-04-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Via website winkelafspraak gemaakt. Werd gebeld en kreeg uitleg. Artikel werd gereserveerd voor mij en kon het op de afgesproken tijd ophalen. Alles lag netjes klaar.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 24-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een prima bedrijf, wij zijn erg tevreden!
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 23-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Vriendelijke medewerker goed advies
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De service is toppie
    Geschreven door Klant Nesheim uit schiedam op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima bedrijf op alle gebied
    Geschreven door Klant Simon Maree Beheer B.v uit berkel en rodenrijs op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Manager Berkel en Rodenrijs heeft training in communicatie vaardigheden nodig!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Klantvriendelijk, meedenkend en reëel advies.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Snel en kundig geholpen. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Jansen uit berkel en rodenrijs op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    de verkopers in Uw winkel in Pijnacker hebben voor ons gevoel een beetje veel blabla, we gaan er ook niet meer naar toe, wij gaan voortaan naar Berkel, dit is onze mening
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 04-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Hier zou ik zo weer bestellen, deskundig advies
    Geschreven door Klant Bregman uit rotterdam op 03-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima geholpen prima service
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijn en snel geholpen, expert doet haar naam eer aan
    Geschreven door Klant Hijnen uit berkel en rodenrijs op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Kom zo weer terug
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goed geregeld
    Geschreven door Klant Gravesteijn uit bleiswijk op 21-03-2021