Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Prijs/kwaliteit zeer goed. Productkennis uitstekend. Klantvriendelijke benadering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (324)

  • Beoordeling: 9.7

    Prijs/kwaliteit zeer goed. Productkennis uitstekend. Klantvriendelijke benadering.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 16-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Tv Kost misschien iets meer dan bij een ander maar de service is gewoon top geregeld. Durf te vragen over korting en je krijgt het😉
    Geschreven door Klant Vollebregt uit berkel en rodenrijs op 09-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Super vriendelijk, kennis van zaken en afspraak is afspraak. Topteam van Jeroen van Dongen
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Berkel en Rodenrijs kan ik aanbevelen.
    Geschreven door Klant Bakker uit berkel en rodenrijs op 27-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed personeel, genoeg keuze en lekker dichtbij
    Geschreven door Klant Snackbar Berkel uit berkel en rodenrijs op 25-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service, produkt en correct!
    Geschreven door Klant Fysio Therapie Berkelhoek uit berkel en rodenrijs op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Voor het eerst moest ik een koelkast, wasmachine en fornuis gaan kopen. De website is overzichtelijk en ik had mijn keuzes snel gemaakt. De dag erna werd ik gelijk gebeld met de informatie over wanneer het bij hun binnenkwam en wanneer ze het dan konden plaatsen. Hier werd ook goed over nagedacht wanneer het hun en mij uitkwam. Alles werd netjes geplaatst en afgedroogd vanwege de regen. En ik ben er helemaal blij mee. Kortom een super fijne ervaring!
    Geschreven door Klant Verzijl uit berkel en rodenrijs op 06-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Service is waardevol. Waardevoller dan een iets goedkopere prijs online.
    Geschreven door Klant Van den Hoogen uit berkel en rodenrijs op 01-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Nvt
    Geschreven door Klant Krijgsman uit bleiswijk op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant De Bruijn uit bergschenhoek op 21-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed & eerlijk advies. Duidelijke communicatie.
    Geschreven door Klant Hussen uit bergschenhoek op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd goed geholpen in de winkel mensen met verstand van zaken. Ook het thuis bezorgen en de insallatie van de producten gaan van een leie dakje.
    Geschreven door Klant Schults uit berkel en rodenrijs op 07-05-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Heel mooi sumsung wasmachine gekocht. Nette behandeling en keurige aflevering. De oude namen zij weer keurig mee. Geen omkijken naar! zeer tevreden .
    Geschreven door Klant uit alblasserdam op 24-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijn product gekocht erg blij mee. Werkt nog beter dan gehoopt,
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 29-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goed en deskundig personeel,en geven goed advies
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 28-03-2019
  • Beoordeling: 6.7

    zak ik maar niet doen want dat kost zeker klanten
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Voor we thuis waren kwam expert er al aan met onze soundbar.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede ervaring met de winkel van Expert in Berkel en Rodenrijs. Vanwege omstandigheden was ik niet in staat het betreffende artikel op te halen. Er werd direct aangeboden om het op mijn adres te laten bezorgen. De volgende ochtend werd het artikel keurig afgeleverd en kon ik ter plekke gelijk pinnen. Wat een service!
    Geschreven door Klant Visser uit bleiswijk op 22-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    .
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed assortiment en goede prijs. Uitstekende afhandeling door monteur die extra moeite moest doen om de kabels weg te werken.
    Geschreven door Klant Glansbeek uit berkel en rodenrijs op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk. Afspraken komen ze na. Prima service.
    Geschreven door Klant Pak uit rotterdam op 31-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Een prima service in de winkel in Berkel waar de medewerker meedenkt en met oplossingen komt. daarbij werd het product gratis bezorgd.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 29-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Alles goed
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ja met de monteum
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Een heel goede zaak voor aankopen, kom zeker terug.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Niet gebruikt. in de winkel gekocht.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 06-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Jeroen van Dongen van expert is een toppertje!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    voor ons is het super , maar dat kan voor iedereen anders zijn , dus ben er erg terughoudend in !!!
    Geschreven door Klant Dutch Salads uit berkel en rodenrijs op 31-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar de winkel en vertel waar en of welke site je keuze heb gezien , en je komt er echt uit . Ik ga nooit meer via …….com maar gewoon naar de winkel en dan weet je zeker dat het goed komt. HET ZAL JE VERRASSEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Van de Belt Montage & Service Bedrijf uit berkel en rodenrijs op 27-12-2018