Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Doderlein 9.1

Uitstekende service, vriendelijk en kundig personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (77)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service, vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Doderlein uit raalte op 10-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundig advies, vriendelijk geholpen!!
    Geschreven door Klant uit wijhe op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn zeer tevreden over de Expert winkel in Raalte vanwege de goede voorlichting en de goede service .
    Geschreven door Klant Grote Wolthaar uit marienheem op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zij hebben kennis van zaken waar de klanten wat aan hebben
    Geschreven door Klant Bergboer uit raalte op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    neen
    Geschreven door Klant uit broekland op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit raalte op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk en kundig personeel, vlot geholpen, komen afspraken na, nemen tijd om alles goed uit te leggen. Kan Expert Raalte zeer zeker aanbevelen
    Geschreven door Klant Walraven uit heeten op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Een samsung S10 gekocht. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit deventer op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    je wordt er goede geholpen als echte klant zijnde waar vind je dat nog tegenwoordig alleen bij expert
    Geschreven door Klant De Bruyne uit heeten op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    gebruik de tekst die ik in het begin heb geschreven
    Geschreven door Klant Niens uit raalte op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Meer dan 30 jaar ervaring met de Expert in Raalte. Altijd tevreden klant geweest. Wat ons betreft: aanbevelenswaardig.
    Geschreven door Klant Van Til uit raalte op 13-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Raalte = Top
    Geschreven door Klant Oosterlaar uit raalte op 05-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Super bedrijf ...en deskundig !!
    Geschreven door Klant uit raalte op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekend en eerlijk advies!
    Geschreven door Klant uit raalte op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    -
    Geschreven door Klant uit heeten op 11-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Wij vinden het aan te raden om uw keuze te maken bij Expert . In verband met de goede hulp en uitleg Wat ze doen met een vriendelijk gezicht en alle geduld . En er is genoeg keuze ,dit is wat hebben ondervonden . Succes.!
    Geschreven door Klant uit raalte op 08-02-2019
  • Beoordeling: 6.5

    Goede winkel met vriendelijk personeel die voor je klaar staat.
    Geschreven door Klant uit raalte op 05-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    niet gezien
    Geschreven door Klant uit raalte op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Bij deze Expert winkel , krijg je goede uitleg , en ook de voor en tegens. Wij hebben hier een Bosch Inductie plaat gekocht. Johan Huisman
    Geschreven door Klant Huisman uit raalte op 24-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, besteed aandacht aan de klant en helpt goed mee met het meedenken over aanschaf product. Goede kwaliteit, goede levering.
    Geschreven door Klant uit raalte op 18-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk, deskundig
    Geschreven door Klant uit heeten op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Gewoon een fijne zaak om te komen met prima advies en zo nodig goede service.
    Geschreven door Klant uit raalte op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Er wordt net een product geleverd, dus even afwachten
    Geschreven door Klant Vlietstra uit lemelerveld op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is mooie zaak ,en je wordt er vriendelijk en goed geholpen,met een goede uitleg van alles.
    Geschreven door Klant uit raalte op 10-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Perfecte service ,snelle levering en het artikel voldoet helemaal aan mijn wensen. Ik ben er heel blij mee.
    Geschreven door Klant Gerritsen uit nieuw heeten op 03-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    super geholpen in de winkel en al Jaren een top bedrijf
    Geschreven door Klant Hutten uit nieuw heeten op 22-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    5 sterren *****
    Geschreven door Klant Giard uit holten op 20-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service, goede prijs, zeer vriendelijk personeel en erg deskundig en persoonlijk
    Geschreven door Klant uit heino op 17-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    ik ben er 100 % tevreden
    Geschreven door Klant Veldkamp uit heeten op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Vlot en deskundig geholpen. Zeer tevreden over.
    Geschreven door Klant uit mariënheem op 04-04-2018