Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Een goed product, voor een concurrerende prijs. Prima service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (124)

  • Beoordeling: 8.3

    Een goed product, voor een concurrerende prijs. Prima service!
    Geschreven door Klant uit raalte op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    behulpzaam en vakkundig personeel met uitstekende keuze aan produkten.
    Geschreven door Klant Bourgonje uit raalte op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    De winkel dicht in de buurt is toch meestal het makkelijkst te bereiken en met goed advies wat wil je nog meer !!!
    Geschreven door Klant uit marienheem op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    goed en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit raalte op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Topzaak👍
    Geschreven door Klant uit heeten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed
    Geschreven door Klant Henning uit raalte op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit raalte op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Het is fijn om een uitstekende winkel als Expert bij de hand te hebben, mocht er iets aan de hand zijn met het geleverde product. Dit in tegenstelling tot de toch wat abstracte webshops.
    Geschreven door Klant uit raalte op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Raalte is een prima zaak met fijne mensen.
    Geschreven door Klant Slinkman uit wijhe op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Als je hier niet slaagt,slaag je nergens geweldige service .
    Geschreven door Klant Bergboer uit raalte op 30-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kom al 40 jaar in deze Expertwinkel in Raalte. Dat laat zien hoeveel vertrouwen in deze zaak in Raalte hebben.
    Geschreven door Klant Veneman uit wesepe op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Raalte: prima winkel, ruime keuze en zeer vriendelijk en kundig personeel , dat ten alle tijde met je meedenkt en je niets opdringt.
    Geschreven door Klant uit raalte op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goede service en zeer prettige contacten
    Geschreven door Klant Kreileman uit raalte op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    In de winkel in Raalte wordt je altijd goed geholpen . Er is persoonlijke aandacht voor jou. Ook als het gaat om een reparatie of een bezorging niks is teveel. Het maakt niet uit of je iets groots koopt of iets kleins je wordt op dezelfde manier behandeld. Kortom als wij iets willen kopen gaan we eerst naar Expert in Raalte
    Geschreven door Klant Vree uit raalte op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Wij worden altijd keurig geholpen bij Expert Holterman. Ze denken goed mee en zijn niet te beroerd om verder te helpen met zoeken naar het juiste product! Kortom, als wij iets nodig zijn, gaan wij altijd naar de Expert in Raalte
    Geschreven door Klant uit heino op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    prima winkel, vriendelijke en deskundige mensen.
    Geschreven door Klant Hendriks uit raalte op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ik word hier altijd vriendelijk en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant Otten uit raalte op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies en communicatie over levering. Product snel geleverd.
    Geschreven door Klant uit raalte op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede kwaliteit,prettig geholpen,wordt meegedacht met de klant maar niet opdringend. thuisaflevering en evt plaatsing ook goed geregeld.
    Geschreven door Klant uit marienheem op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Onze ervaringen met Expert Raalte zijn erg goed: in de winkel en aan de telefoon wordt je vriendelijk te woord gestaan en krijg je goed en deskundig advies. Opvallend ook dat men je meteen (her)kent. Apparatuur wordt netjes bezorgd en geïnstalleerd, waarna de bediening met veel geduld wordt uitgelegd. Kortom, een \"saai\" verhaal, maar we kunnen alleen maar positief zijn over deze zaak.
    Geschreven door Klant Schaab uit zwolle op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Raalte ....sterk aanbevelenswaardig
    Geschreven door Klant uit raalte op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    aangenaam en deskundig
    Geschreven door Klant Janssen uit raalte op 26-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Helder duidelijk afspraak nakomen
    Geschreven door Klant uit raalte op 22-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies, snelle levering, goed prijs, nette bezorging van zware Miele wasmachine. Zonder miren oid te beschadigen 2 x de trap op. Oude machine mee genomen. Nieuwe waterpas gezet en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit raalte op 18-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede, vakkundige en persoonlijke benadeling.
    Geschreven door Klant Noordstar uit raalte op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Superfijne winkel en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Holtmaat uit luttenberg op 02-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede uitleg en er wordt meegedacht met je wensen.
    Geschreven door Klant uit raalte op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ga eigenlijk altijd naar de vestiging in Raalte, een gezellig en kundig team met veel parate vakkennis. Ik zeg een dikke 10!!!
    Geschreven door Klant Le Blanc uit heino op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en snel leverbaar. Afzuigkap werkt prima.
    Geschreven door Klant uit heeten op 24-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend.
    Geschreven door Klant Venema uit raalte op 20-07-2020