Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Mbt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (180)

  • Beoordeling: 9.3

    Mbt
    Geschreven door Klant uit holten op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Telefonisch gekocht. Goed aanbod, snelle levering thuis. Net wat ik wilde op dat moment.
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Niet nodig overal bekent
    Geschreven door Klant Polstra uit olst op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en ruime keuze
    Geschreven door Klant Albers uit wijhe op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert Raalte wordt geweldige service geboden, en geeft het personeel super, eerlijk advies! Erg persoonlijke behandeling.
    Geschreven door Klant Veenhuis uit raalte op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    We zijn uiterst tevreden over Expert in Raalte. Sympathieke medewerkers. Denken met je mee!
    Geschreven door Klant Berents uit wijhe op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, kennis van zaken en vriendelijk!
    Geschreven door Klant Hiddes uit raalte op 04-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit marienheem op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle service heel blij mee
    Geschreven door Klant uit wijhe op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit raalte op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert vestiging Raalte, zeer goede en vriendelijk service.
    Geschreven door Klant Lassche uit holten op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    snelle en super service!!!
    Geschreven door Klant Smeenk-slotman uit raalte op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    mijn ervaring is goed de levering en de kwaliteit van het product plus de snelle levering.
    Geschreven door Klant uit raalte op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert raalte zeegroene winkel, bij storing van apparaat thuis, snelle hulpservice. Goed advies en deskundigheid. Strooien je geen zand in de ogen, gaan niet voor het duurste maar kijken gericht watof er bij je gezin past. Kortom zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 26-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt snel en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant uit raalte op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Hier wordt je goed geholpen, vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant Kreileman uit raalte op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Wij hebben onze keus online moeten maken, maar dat is prima gelukt. De monteur was op het afgesproken tijdstip aanwezig. We hopen dat we weer jaren plezier hebben van onze nieuwe vaatwasser.
    Geschreven door Klant Scholten uit zwolle op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Xx
    Geschreven door Klant uit raalte op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Klein Overmeen uit raalte op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service. Product werd dezelfde dag nog gelevert.
    Geschreven door Klant uit raalte op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Je word goed geholpen en krijgt goed advies
    Geschreven door Klant Dijkslag uit wijhe op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vlotte service, altijd luisterend oor en eerlijk advies. Toffe kerel die Mehmet. Gaat hier dus duidelijk om de vent in de tent en niet om de specifieke naam op de winkel
    Geschreven door Klant Overmars uit raalte op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    zeer klant vriendelijk. kennis van zaken. denken mee , komen eventueel met `n beter voorstel , waar ik zelf niet aan gedacht had.
    Geschreven door Klant Van der Linde uit raalte op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant Huisman uit raalte op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    klantvriendelijk. Zo nodig ook probleemoplossend, Voor het verhelpen van storingen en reparaties hebben ze extern iemand die ze aanbevelen. Heb daar persoonlijk hele goede ervaringen mee.
    Geschreven door Klant uit wesepe op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Gun de plaatselijke ondernemer iets, ook al kost dit paar euro meer, zij betalen namelijk wel mee aan de sportvereniging, kerst Sinterklaas sfeer in de stad.
    Geschreven door Klant uit raalte op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed advies en juiste levering en installatie.
    Geschreven door Klant Groot Lipman uit heino op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Raalte is een prima winkel
    Geschreven door Klant uit broekland op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit raalte op 06-01-2021