Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Zeer goede serivice

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (194)

  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede serivice
    Geschreven door Klant uit raalte op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Super winkel
    Geschreven door Klant uit raalte op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    vriendelijk personeel en goed. behandeld.
    Geschreven door Klant Kogelman uit raalte op 15-04-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Geen verandering
    Geschreven door Klant Schutte uit raalte op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit raalte op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer vriendelijk en behulpzaam. Handelen naar mogelijkheden. Ik ben klant bij fysieke winkel expert Raalte. Prijzen doen niet onder voor online winkels.
    Geschreven door Klant Van Tongeren uit raalte op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    In Raalte wordt je altijd bijzonder goed geholpen en er wordt niets opgedrongen
    Geschreven door Klant Vree uit raalte op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goeie service bij expert
    Geschreven door Klant uit raalte op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service en goede uitleg over het artikel
    Geschreven door Klant uit raalte op 16-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    We komen er al jaren en het is een zeer eerlijk winkel die er echt voor hun klanten zijn
    Geschreven door Klant Koers uit wijhe op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige en snelle service, goed advies! afspraak is afspraak en de juiste prijs kwaliteitsverhouding, Expert blijf ik aanbevelen!
    Geschreven door Klant uit raalte op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ben al jaren klant altyd goed geholpen vroeger was ik al bij holterman dus ga zo door ben heel tevreden
    Geschreven door Klant uit raalte op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    zeer vriendelijk en correct personeel
    Geschreven door Klant uit raalte op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede deskundige service. Word geholpen door vast contactpersoon.
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Mbt
    Geschreven door Klant uit holten op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Telefonisch gekocht. Goed aanbod, snelle levering thuis. Net wat ik wilde op dat moment.
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Niet nodig overal bekent
    Geschreven door Klant Polstra uit olst op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en ruime keuze
    Geschreven door Klant Albers uit wijhe op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert Raalte wordt geweldige service geboden, en geeft het personeel super, eerlijk advies! Erg persoonlijke behandeling.
    Geschreven door Klant Veenhuis uit raalte op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    We zijn uiterst tevreden over Expert in Raalte. Sympathieke medewerkers. Denken met je mee!
    Geschreven door Klant Berents uit wijhe op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, kennis van zaken en vriendelijk!
    Geschreven door Klant Hiddes uit raalte op 04-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit marienheem op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle service heel blij mee
    Geschreven door Klant uit wijhe op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit raalte op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert vestiging Raalte, zeer goede en vriendelijk service.
    Geschreven door Klant Lassche uit holten op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    snelle en super service!!!
    Geschreven door Klant Smeenk-slotman uit raalte op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    mijn ervaring is goed de levering en de kwaliteit van het product plus de snelle levering.
    Geschreven door Klant uit raalte op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert raalte zeegroene winkel, bij storing van apparaat thuis, snelle hulpservice. Goed advies en deskundigheid. Strooien je geen zand in de ogen, gaan niet voor het duurste maar kijken gericht watof er bij je gezin past. Kortom zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 26-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt snel en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant uit raalte op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 25-01-2021