Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

In de vestiging Joure word je geholpen door echte vakmensen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 9.1

    In de vestiging Joure word je geholpen door echte vakmensen.
    Geschreven door Klant uit sneek op 26-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top service. Goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit vegelinsoord op 21-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, vriendelijk personeel, mooi winkel
    Geschreven door Klant Gutierrez Perez uit joure op 14-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert in Joure zijn ze nog klantvriendelijk. Je wordt correct en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Schalk uit terkaple op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    winkel waar je deskundig advies krijgt.
    Geschreven door Klant uit sneek op 12-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede voorlichting en info voor de aangekochte vaatwasser
    Geschreven door Klant uit joure op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Alles goed geregeld . Erg tevreden
    Geschreven door Klant uit sintjohannesga op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd goede.service en afspraken
    Geschreven door Klant Van Dijk uit joure op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke en kundige medewerkers. Boter bij de vis, super service en snelle service.
    Geschreven door Klant uit terkaple op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit broek fr op 25-06-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goede service. Nakomen van afspraken is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit joure op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Onze ervaringen met Expert zij zeer goed te noemen , geen klachten.
    Geschreven door Klant Ringnalda uit joure op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima bezorging bij exper Joure
    Geschreven door Klant uit joure op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Het is een klantvriendelijke winkel. Met veel producten om te laten zien en testen
    Geschreven door Klant Kleefstra uit joure op 27-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Al 40 jaar klant bij Expert. Afspraken worden nagekomen en de beloofde service wordt geleverd bij aflevering. Monteurs gaan niet eerder weg dan dat apparaten goed werken en het de klant duidelijk is hoe deze te bedienen. Schotanus te Joure
    Geschreven door Klant Schotanus uit joure op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zolang we gebruik maken van de diensten en aankopen bij Expert (joure) hebben we nog nooit problemen gehad. De service is ook goed, als er problemen zijn met een apparaat, proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen.
    Geschreven door Klant uit joure op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    zoveel keuze!!
    Geschreven door Klant uit joure op 14-05-2021
  • Beoordeling: 6.6

    Lees en vraag eerst goed over de voorwaarden als de aankoopals niet die voldoet. Dan kun je beter online jou aankoop bestellen dan in de plaatselijke Expert waar je na zoveel jaren klant, jou geld niet terug krijgt of wilt omruilen.
    Geschreven door Klant Zwier uit joure op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende voorlichting en service, prima kwaliteit product.
    Geschreven door Klant Fleer uit joure op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snel, vakkundig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Wurkjouwer uit haskerhorne op 06-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden over Expert En alles was goed geregeld Bedankt Fam v.d.Wei langweer
    Geschreven door Klant Van der Wei uit langweer op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Joure is een mooie winkel waar je alles kunt krijgen wat je zoekt. Het personeel is altijd vriendelijk en kundig. Het gaat bij het personeel niet alleen om verkoop, maar ook persoonlijk aandacht voor de klant. Kortom, voor ons een zeer prettige winkel waar we graag komen. O ja, mocht er toch iets mis zijn met je aankoop, dan is de service prima.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit heerenveen op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Top winkel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit bolsward op 21-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima bedrijf, met goede service, vriendelijk personeel en persoonlijke behandeling. Dit soort plaatselijke bedrijven moeten vooral blijven bestaan en mogen niet ten onder gaan door de grote online bedrijven/webwinkels.
    Geschreven door Klant Samplonius uit terkaple op 19-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijke personeel..
    Geschreven door Klant Maatschap Kemme uit jutrijp op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldig veel keus van goede betrouwbare kwaliteitsproducten. En zeer klantvriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Den Boer uit heerenveen op 13-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bij expert heb je altijd goede service.
    Geschreven door Klant Jongsma-helmhout uit langweer op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Exper heeft net wat meer dan andere wit goed zaken je bent geen nummer maar klant !!!
    Geschreven door Klant Lingen uit goutum op 25-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer goede uitleg van de wasmachine en netjes bezorgd
    Geschreven door Klant De Vries uit sintjohannesga op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    al jaren prima service!
    Geschreven door Klant Van Houten uit joure op 19-03-2021