Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Vis 8.4

zie mijn positieve antwoorden op uw vragen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (965)

  • Beoordeling: 8.4

    zie mijn positieve antwoorden op uw vragen
    Geschreven door Klant Van de Vis uit wijk bij duurstede op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima bedrijf, perfecte service en ze kunnen goed mee met de internet prijzen.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    betrouwbaar en goed
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    kan niet echt een beter advies geven, het is voor mij allemaal duidelijk!
    Geschreven door Klant uit langbroek op 13-11-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Zoals al eerder aangegeven, vind ik het heel irritant dat mijn nieuwe Bosch oven (HMG636N.1)na het ontdooien van mijn vlees 10 minuten koude lucht staat te blazen (ventilator nalooptijd), dit is vervelend en niet goed voor het milieu. Een instellingsfout van de fabrikant, waar veel mensen last van hebben. Dit is geen fout van Expert, maar ik had het wel graag geweten (dan had ik een andere genomen).
    Geschreven door Klant Jaarsma uit cothen op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Hagen uit amerongen op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert in Leersum heeft een geweldige service, paar problemen gehad, maar diverse malen bij mij thuis geweest om dit te verhelpen....helemaal tot tevredenheid opgelost.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit maarn op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima zaak.Goed advies gekregen.
    Geschreven door Klant uit leersum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Onze expertin Leersum heeft geeft zeer deskundig advies over een Verscheidenheid aan electrische apparaten wij worden er altijd zeer goed geholpen en de afspraken betreffede de levering worden altijtijd perfect nagekomen
    Geschreven door Klant Sloos uit amerongen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik kan de meesten Mensen aanbevelen bij jullie in tekopen.
    Geschreven door Klant Cappendijk uit maarn op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Deskundig en vriendelijk geholpen; goede service ook na aankoop
    Geschreven door Klant uit driebergen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed aanbod. Goede service. Enorm vriendelijk personeel met verstand van wat ze verkopen.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit gorinchem op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Ouderwets goede service! Iets dat je tegenwoordig nauwelijks meer aantreft en daarom oh zo fijn.
    Geschreven door Klant Geelen uit leersum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede winkel met aardige en deskundige medewerkers. Geen haast, een luisterend oor en een goed advies. De prijzen zijn zeer redelijk.
    Geschreven door Klant Stevens uit maarn op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    zie hiervoor
    Geschreven door Klant Herremans uit amerongen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede verkopers, deskundig advies wat betreft de aankoop van de wasmachine.
    Geschreven door Klant uit leersum op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    prima service
    Geschreven door Klant uit driebergen op 05-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    De persoonlijke benadering en voorlichting in de winkel tot het afleveren en instaleren van de gekochte artikelen zijn ons goed bevallen. Daarom kopen wij al jaren bij Expert in Leersum onze spullen. Wij hebben geen enkele reden om dat te gaan wijzigen, integendeel, we hopen nog jaren klant te blijven.
    Geschreven door Klant Matthijs uit wijk bij duurstede op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    bij dit bedrijf vind je nog het gevoel dat de klant belangrijk wordt gevonden. En dat vind je tegenwoordig jammer genoeg niet zo veel.
    Geschreven door Klant Reijerman uit driebergen op 30-10-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit doorn op 30-10-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk personeel. Vakkundig advies. Erg fijn is ook het meedenken en tips die welkom zijn.
    Geschreven door Klant Valk uit leersum op 30-10-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Geen andere opmerkingen dan gewoon ouderwets goed!
    Geschreven door Klant Van der Burg uit leersum op 29-10-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service en deskundige hulp.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Tevreden klant en een betere behandeling is niet mogelijk.
    Geschreven door Klant Barten-vos uit langbroek op 27-10-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Er waswat verwarring bij de bezorgers, moet de zaak nog ingemeten worden of moeten wij het installeren. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Alleen het werken ermee valt ons wat tegen.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 24-10-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer tevreden over expert Leersum . Komen afspraken na, goede uitleg bij installeren TV.
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Leersum is een super goede winkel met heel veel keus, en prettig winkelpersoneel.
    Geschreven door Klant Dirksen uit wijk bij duurstede op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.0

    De service is goed, alleen wil ik wel graag snel geholpen worden in de winkel en niet dat het personeel eerst onderling dingen afhandelt.
    Geschreven door Klant Beumer uit doorn op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert zoeken ze altijd naar de juiste oplossing . Welke machine, apparaat je ook wilt aanschaffen. Hebben ze het niet op voorraad dan wordt gekeken naar de eigen voorraad bij de andere Expert zaken of wordt besteld.
    Geschreven door Klant Scherp Advies uit leersum op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    De service, aandacht en snelheid van bezorging was echt geweldig. Onze wasmachine draaide binnen een dag weer. Ondanks de extreme warmte kon het allemaal heel snel gerealiseerd worden.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit doorn op 25-07-2019