Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Zeer tevreden over expert Leersum . Komen afspraken na, goede uitleg bij installeren TV.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (940)

  • Beoordeling: 8.6

    Zeer tevreden over expert Leersum . Komen afspraken na, goede uitleg bij installeren TV.
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Leersum is een super goede winkel met heel veel keus, en prettig winkelpersoneel.
    Geschreven door Klant Dirksen uit wijk bij duurstede op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.0

    De service is goed, alleen wil ik wel graag snel geholpen worden in de winkel en niet dat het personeel eerst onderling dingen afhandelt.
    Geschreven door Klant Beumer uit doorn op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert zoeken ze altijd naar de juiste oplossing . Welke machine, apparaat je ook wilt aanschaffen. Hebben ze het niet op voorraad dan wordt gekeken naar de eigen voorraad bij de andere Expert zaken of wordt besteld.
    Geschreven door Klant Scherp Advies uit leersum op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    De service, aandacht en snelheid van bezorging was echt geweldig. Onze wasmachine draaide binnen een dag weer. Ondanks de extreme warmte kon het allemaal heel snel gerealiseerd worden.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit doorn op 25-07-2019
  • Beoordeling: 2.6

    de winkelbediende heeft ons niet goed voorgelicht, we wilden een klokradio, die ook op batterijen functioneerde. nu heb ik ereen die alleen op het netstroom werkt en ik was verbolgen dat mij geen korting aangeboden werd de klokradio was niet op voorraad en alleen een showmodel was voor handen.
    Geschreven door Klant Schneider uit wijk bij duurstede op 24-07-2019
  • Beoordeling: 8.6

    snel, goed op afspraak, kennis van zaken, vlot geholpen en accuraat in dienstverlening !
    Geschreven door Klant Stam uit leersum op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prima gehalpen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 17-07-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit leersum op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Online kopen is natuurlijk makkelijk. De prijzen zijn altijd scherp. Bij expert kun je beiden. Echter de persoonlijke aandacht, overleg en service zijn wel heel prettige zaken. En, als er iets met het artikel is dan helpt men je gemakkelijker dan wanneer je met een enkel online winkel moet communiceren. Topbedrijf met dito mensen! E. van Grieken Utrechtse Heuvelrug.
    Geschreven door Klant Van Grieken uit doorn op 15-07-2019
  • Beoordeling: 7.6

    -
    Geschreven door Klant uit leersum op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Alles prima voor mekaar. Goede adviezen.
    Geschreven door Klant Van de Scheur uit amerongen op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Een prettige lokale expert. Fijn geholpen bij de keuze
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-07-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Te lange levertijd
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 10-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Mijn enthousiasme om te winkelen bij Expert Leersum blijft omverminderd groot.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 09-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    ik heb al hiervoor aangegeven, dat ik Expert zeer waardeer.ik kan hier niet meer aan toevoegen
    Geschreven door Klant Müller uit doorn op 09-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig, vriendelijk, behulpzaam, gewoon heel plezierig om bij Expert je aankoop te doen!
    Geschreven door Klant uit austerlitz op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben uitstekend geholpen. Zoals het hoort.
    Geschreven door Klant De Boer uit maarn op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zie mijn antwoord op de vorige vraag.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit leersum op 02-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Leersum is een fijne winkel met vriendelijk professioneel personeel, de service is meer dan uitstekend vandaar dat ik kies voor aankoop producten bij hun.
    Geschreven door Klant Visser uit langbroek op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goed geholpen door een enthousiaste en kundige medewerker.
    Geschreven door Klant Otter uit wijk bij duurstede op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    De beste in de omgeving. Klantvriendelijk en zeer servicegericht.
    Geschreven door Klant Van der Malen uit wijk bij duurstede op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    goed
    Geschreven door Klant uit cothen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    daar doe ik niet aan mee
    Geschreven door Klant uit maarn op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    fijne zaak met goede service.
    Geschreven door Klant uit doorn op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Leersum is voor ons de winkel voor elektronica met uitstekende service!
    Geschreven door Klant Barneveld uit cothen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service en uitleg over producten
    Geschreven door Klant De Boer uit leersum op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel wordt vriendelijk en goed geholpen .
    Geschreven door Klant Antonie uit wijk bij duurstede op 07-06-2019
  • Beoordeling: 4.2

    Geen technische kennis aanwezig
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Gewoon doen!! Goed advies. Goede bezorging en installatie. Alle verpakkingsrommel netjes afgevoerd.
    Geschreven door Klant Lokhorst uit veenendaal op 06-06-2019