Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Ik heb dat in het begin al vermeld

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1312)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb dat in het begin al vermeld
    Geschreven door Klant uit cothen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 01-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Ook in coronatijd goed en riendelijk te wood d gestaan in tent bij winkel
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben uiterst tevreden over Expert in Leersum. Goede service en goed advies!
    Geschreven door Klant uit rhenen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn al jaren zeer tevreden klant en hopen het nog lang te blijven.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top
    Geschreven door Klant uit maurik op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Televisie gekocht. Afspraken worden keurig nagekomen en goed advies gekregen.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Via e-mail kon ik mijn bestelling plaatsen en hier werd binnen een uur duidelijk op gereageerd. Er werd op een duidelijke manier een afspraak gemaakt voor het afleveren en installeren van de bestelde wasmachine en droger. De twee personen die kwamen bezorgen zijn nauwelijks 10 minuten binnen geweest en hadden de wasmachine en droger naar de derde verdieping getild en netjes geïnstalleerd. Top ervaring!
    Geschreven door Klant uit ede gld op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service. Vriendelijke benadering en goede communicatie. Komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Van Rossum uit rhenen op 17-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Al bij eerste vraag beantwoord
    Geschreven door Klant uit driebergen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn heel tevreden klanten en kopen dan ook uitsluitend bij Expert Leersum .
    Geschreven door Klant Doornenbal uit elst(utr.) op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    wij hebben uitstekende ervaring bij EXPERT kopen er altijd goede Service dat is heel belangrijk.Bedankt EXPERT
    Geschreven door Klant Van Maurik uit wijk bij duurstede op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service! Aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit elst(utr.) op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    klant vriendelijk deskundig en behulpzaam
    Geschreven door Klant Van Toorn uit veenendaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Koop bij Expert Leersum,krijg je geen spijt van
    Geschreven door Klant uit leersum op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede ervaringen.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle service, levering de volgende dag.
    Geschreven door Klant Hofman uit leersum op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert medewerkers vragen net zo lang door aan de klant, tot ze zeker weten dat deze het juiste product voor een goede prijs kiest en krijgt.
    Geschreven door Klant Odijk uit wijk bij duurstede op 12-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Iets duurder dan de grote retailers, maar in de buurt met juiste service is ook wat waard
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 11-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    tevreden over telefonische bestelling en bezorging
    Geschreven door Klant Van Esseveld uit elst ut op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    na telefoontje zeer snel advies aan huis. offerte volgde snel en plaatsing apparaat enkele dagen later
    Geschreven door Klant Strootman uit doorn op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij hebben extra service van expert Leersum ontvangen.Bert en Len den Ouden. De Prins 16 Driebergen.
    Geschreven door Klant Den Ouden uit driebergen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben geen tekstschrijver
    Geschreven door Klant uit maarn op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig advies. Snelle en correcte levering. Men neemt voldoende de tijd om klant te woord te staan en uitleg te geven over het aan te kopen product.
    Geschreven door Klant Van Viegen uit woudenberg op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ben erg blij met Expert Leersum. Word altijd goed en vriendelijk geholpen. Kan geen winkel/webshop bedenken waar ik mij beter thuis/geholpen voel
    Geschreven door Klant Toes uit driebergen-rijsenburg op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Zoals eerder beschreven jammer dat een waterkoker pas over 1 week bezorgd kon worden terwijl we 2 huizen verderop wonen bol.com leverde het de volgende dag tweede bestelling ‘herkansing’ want je wil in deze tijd de plaatselijke ondernemers graag steunen, werd enorm vriendelijk afgehandeld en dezelfde dag bezorgd door Dionne
    Geschreven door Klant uit leersum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn al 3 decennia al klant bij deze winkel( voorheen Dominent) en blijven klant. De service is goed en ook de nazorg. Marijke & Ben Siegers/ Amerongen.
    Geschreven door Klant Siegers uit amerongen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Na aankoop problemen met product, een televisie. Hierover mail gestuurd. Expert thuis probleem aangepakt. Top.
    Geschreven door Klant uit leersum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijkheid, vakkundigheid en goede service gaan dus echt heel goed samen in het Expert filiaal in Leersum. Dwz online dan welteverstaan want Corona ... desondanks erg goed te woord gestaan, meedenken en maatwerk bieden op het moment dat een besteld product toch niet op voorraad bleek te zijn. Product werd netjes bezorgt en coulante retourvoorwaarden om product een weekend te gebruiken en indien niet naar tevredenheid zou deze netjes weer worden opgehaald. Of ik alleen de verpakking netjes wilde openen en bewaren. Uiteraard. De prijs is misschien op 50 euro na niet de aller allerlaagste op het internet maar dit betaald zich dubbel en dwars terug in de erg goede en professioneel bestel- en afleverproces. Zou hier zo weer een bestelling doen! #teamexpertLeersum
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 05-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert medewerkster in Leersum was een gouden greep. Klantvriendelijk en bereid tijd te steken in het vinden van de juiste antwoorden. Klasse
    Geschreven door Klant uit driebergen op 02-02-2021