Navigatie

Beoordelingen Expert Haarlem Cronje

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haarlem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haarlem Cronje. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.0

Alles was oké geleverd en op het juiste tijdstip

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (108)

  • Beoordeling: 6.0

    Alles was oké geleverd en op het juiste tijdstip
    Geschreven door Klant uit haarlem op 22-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies prima levering
    Geschreven door Klant uit haarlem op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Actueel assortiment, vriendelijke uitleg en uitstekende service. Meer heb je niet nodig. Expert, mijn vaste electronica leverancier!
    Geschreven door Klant Bouman uit haarlem op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over advies keuze wasmachine, en correcte aflevering
    Geschreven door Klant Verbeek uit haarlem op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Alles naar wens verlopen
    Geschreven door Klant Veluw uit haarlem op 29-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer aardige mensen en eer goede service.Nada onze samsum wasmachinestu was gegaan zijn we zeer goed geholpen door de experts van Experten wassen we nu \"like a Bosch\". hele mooie machine en wast as de beste. Lekker stik ook en handig dat ze zelf het wasmiddel doseert. Scheelt weer een handeling en zal vast ook wel zuiniger zijn dan dat we zelf er maar wat poeder in gooien. Aanrader die Expert(s)
    Geschreven door Klant Witjas uit heemstede op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne, snelle en vertrouwde service!
    Geschreven door Klant uit spaarndam op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben meer gedaan dan ze moeten doen.
    Geschreven door Klant Betlem uit haarlem op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede kwaliteit en service
    Geschreven door Klant uit haarlem op 02-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    geweldige zaak grote klasse
    Geschreven door Klant Janssen-sikkens uit bloemendaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    En weer ben ik zeer tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant uit spaarndam op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    vanwege coronabeperkingen het artikel telefonisch moeten/kunnen bestellen waardoor de normale uitleg van het artikel deze keer niet mogelijk is geweest. Bij bezorging werd er wel even wat tips gegeven door de jonge bezorgers maar ik heb thuis toch nog wel even hulp gekregen om de wasmachine aan de praat te krijgen
    Geschreven door Klant op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    alles keurig geplaatst en zelfs om de stofzuiger gevraagd om te zuigen. Goed! Ook goede uitleg voor het gebruik gegeven
    Geschreven door Klant Bruijn uit haarlem op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    De klant is hier nog koning. Zeer vriendelijke mensen, goed advies, goede service. Ik kan geen minpuntje vinden.
    Geschreven door Klant uit vijfhuizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prachtige inbouwoven. Er moest eea veranderd worden in de keuken, maar dat is fantastisch gedaan. Ben er blij mee.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak prima medewerkers met voldoende kennis
    Geschreven door Klant Wijmans uit haarlem op 30-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert leverde ons bijzonder klantvriendelijk goede service door op dezelfde dag een wasmachine voor ons te regelen en te laten bezorgen. Dit is al de 2e x dat zij ons op dezelfde dag uit de brand helpen!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijke persoonlijke benadering. Goede uitleg over de verschillende koelvriescombinaties en een zeer snelle levering.
    Geschreven door Klant Van de Weerd uit haarlem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service. Vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wasmachine en droger gekocht bij Expert Cronjé, prima uitleg over de apparaten, goede service, binnen een week geleverd en thuis goed geïnstalleerd. Al eerder daar ook een tv gekocht, zelfde ervaring. Kan deze zaak dan ook zeker aanraden!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Haarlem Cronje is een zeer goede zaak met uitstekend personeel die passend advies geven. Heel erg fijn!
    Geschreven door Klant Wiebenga uit amsterdam op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel zonder poeha, deskundig advies, snel, eerlijke en aardige mensen. Goede aanbiedingen. Deed er in de afgelopen twee jaar zowel grote als kleine aankopen, steeds dezelfde ervaring.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima prijs, kwaliteit verhouding met daarbij een goeie service. Althans alleen mijn ervaring bij Expert, Gen. Cronjestraat te Haarlem
    Geschreven door Klant Bisschops uit haarlem op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    goede service en prima product
    Geschreven door Klant uit overveen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen in de winkel en snelle levering
    Geschreven door Klant Studiebegeleiding uit overveen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    wasmachine uit de actie gekocht , weer een zanussi de oude heeft het ook meer dan 10 jaar goed gedaan, perfect en keurig geïnstalleerd door een voorzichtige en vriendelijke monteur die de machine ook liet proefdraaien. levering volgens afspraak 100 % tevreden.
    Geschreven door Klant Majoor uit haarlem op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb alles wat ik moest hebben gekocht bij expert en ben er zeker van dat ik er weer terugkom waarneer nodig ik heb van geen een artikel spijt gehad Van mij zeker 5 sterren. Gr. Dirk.
    Geschreven door Klant Kol uit haarlem op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wij hebben al diverse keren witgoed bij Expert gekocht. Prijs/kwaliteit is perfect, advies in de winkel idem. Afspraken worden goed nagekomen. Bezorging is zeer zorgvuldig. Wij kopen graag bij de Expert winkel om de hoek. (Steun lokale winkels, toch fijn dat het niet via internet hoeft!)
    Geschreven door Klant Brendel uit haarlem op 13-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    kopen al jaren onze witgoed/keuken apparatuur bij expert in de cronje straat. uitstekende service !!!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 20-06-2020