Navigatie

Beoordelingen Expert Haarlem Cronje

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haarlem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haarlem Cronje. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Wasmachine en droger gekocht bij Expert Cronjé, prima uitleg over de apparaten, goede service, binnen een week geleverd en thuis goed geïnstalleerd. Al eerder daar ook een tv gekocht, zelfde ervaring. Kan deze zaak dan ook zeker aanraden!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (88)

  • Beoordeling: 9.1

    Wasmachine en droger gekocht bij Expert Cronjé, prima uitleg over de apparaten, goede service, binnen een week geleverd en thuis goed geïnstalleerd. Al eerder daar ook een tv gekocht, zelfde ervaring. Kan deze zaak dan ook zeker aanraden!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Haarlem Cronje is een zeer goede zaak met uitstekend personeel die passend advies geven. Heel erg fijn!
    Geschreven door Klant Wiebenga uit amsterdam op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel zonder poeha, deskundig advies, snel, eerlijke en aardige mensen. Goede aanbiedingen. Deed er in de afgelopen twee jaar zowel grote als kleine aankopen, steeds dezelfde ervaring.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima prijs, kwaliteit verhouding met daarbij een goeie service. Althans alleen mijn ervaring bij Expert, Gen. Cronjestraat te Haarlem
    Geschreven door Klant Bisschops uit haarlem op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    goede service en prima product
    Geschreven door Klant uit overveen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen in de winkel en snelle levering
    Geschreven door Klant Studiebegeleiding uit overveen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    wasmachine uit de actie gekocht , weer een zanussi de oude heeft het ook meer dan 10 jaar goed gedaan, perfect en keurig geïnstalleerd door een voorzichtige en vriendelijke monteur die de machine ook liet proefdraaien. levering volgens afspraak 100 % tevreden.
    Geschreven door Klant Majoor uit haarlem op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb alles wat ik moest hebben gekocht bij expert en ben er zeker van dat ik er weer terugkom waarneer nodig ik heb van geen een artikel spijt gehad Van mij zeker 5 sterren. Gr. Dirk.
    Geschreven door Klant Kol uit haarlem op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wij hebben al diverse keren witgoed bij Expert gekocht. Prijs/kwaliteit is perfect, advies in de winkel idem. Afspraken worden goed nagekomen. Bezorging is zeer zorgvuldig. Wij kopen graag bij de Expert winkel om de hoek. (Steun lokale winkels, toch fijn dat het niet via internet hoeft!)
    Geschreven door Klant Brendel uit haarlem op 13-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    kopen al jaren onze witgoed/keuken apparatuur bij expert in de cronje straat. uitstekende service !!!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 20-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe wasmachine gekocht bij Expert. Prettig in de winkel geholpen en geadviseerd. Daarnaast super snelle en goede aflvering.
    Geschreven door Klant Timmerman uit haarlem op 18-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert komt nog thuis bezorgen en aansluiten en demonstreren. Wie doet dat nog? Ik was er zeer mee geholpen toen de T.V. van mijn moeder (96) stuk ging en ik niet in staat was haar te helpen. De afstand en het virus zaten echt in de weg. Expert heeft in mijn opdracht zowel een nieuwe T.V. als soundbar keurig geleverd, aangesloten en gedemonstreerd. Mijn moeder is er erg blij mee en ik ben van een probleem verlost.
    Geschreven door Klant Vet uit heemstede op 24-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit haarlem op 20-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende winkel, super service, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant De Vré uit haarlem op 03-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ben heel tevreden over aankoop en de service.
    Geschreven door Klant Consent uit haarlem op 05-01-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Ik wens geen review achter te laten
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Slechte communicatie betreffende levering.
    Geschreven door Klant Post uit haarlem op 12-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en fijne mensen. Bezorgers vriendelijk en vakbekwaam.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geadviseerd in de winkel, snelle levering, ik ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit heemstede op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Cronjé te Haarlem komt zoveel mogelijk en ook op prettige wijze aan de wensen van de klant tegemoet. Afspraken worden op korte termijn nagekomen. Eventueel later nodige reparaties worden vakkundig uitgevoerd onder toepassing van de garantie waar men recht op heeft.
    Geschreven door Klant Barendse uit bloemendaal op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een verademing om gewoon te constateren dat vanaf het moment van bestellen tot en met de factuur alles vlekkeloos verloopt
    Geschreven door Klant Visser uit haarlem op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    kom al 25 jaar bij Jeroen . als er iets stuk is gegaan thuis bel ik hem op , vraag dan naar een nieuwe machine, goede prijs kwaliteit verhouding . en meestal wordt die de volgende dag al bezorgd,aan gesloten en de oude machine gaat retour wat wil je nog meer .en dat gaat al jaren goed.
    Geschreven door Klant Spanish Harlem uit haarlem op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne overzichtelijke winkel, goed advies over de producten, aantrekkelijke aanbiedingen en top service!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 08-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb de winkel in Haarlem zelf gebeld.
    Geschreven door Klant De Keukenadviseur.nl uit cruquius op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit haarlem op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Deze mensen hebben nog de mentaliteit van een buurtwinkel met de daarbij behorende service.klasse
    Geschreven door Klant Troost uit haarlem op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit haarlem op 04-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert aanbevelen, Alles vanaf de aanschaf tot en met de levering verliep vlekkeloos. Super aardige mensen!!
    Geschreven door Klant Kroon uit spaarndam op 31-07-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Kennis en service in de winkel prima, bij aflevering waardeloos.
    Geschreven door Klant uit overveen op 11-07-2018