Navigatie

Beoordelingen Expert Haarlem Cronje

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haarlem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haarlem Cronje. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

kopen al jaren onze witgoed/keuken apparatuur bij expert in de cronje straat. uitstekende service !!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (79)

  • Beoordeling: 10.0

    kopen al jaren onze witgoed/keuken apparatuur bij expert in de cronje straat. uitstekende service !!!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 20-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe wasmachine gekocht bij Expert. Prettig in de winkel geholpen en geadviseerd. Daarnaast super snelle en goede aflvering.
    Geschreven door Klant Timmerman uit haarlem op 18-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert komt nog thuis bezorgen en aansluiten en demonstreren. Wie doet dat nog? Ik was er zeer mee geholpen toen de T.V. van mijn moeder (96) stuk ging en ik niet in staat was haar te helpen. De afstand en het virus zaten echt in de weg. Expert heeft in mijn opdracht zowel een nieuwe T.V. als soundbar keurig geleverd, aangesloten en gedemonstreerd. Mijn moeder is er erg blij mee en ik ben van een probleem verlost.
    Geschreven door Klant Vet uit heemstede op 24-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit haarlem op 20-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende winkel, super service, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant De Vré uit haarlem op 03-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ben heel tevreden over aankoop en de service.
    Geschreven door Klant Consent uit haarlem op 05-01-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Ik wens geen review achter te laten
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Slechte communicatie betreffende levering.
    Geschreven door Klant Post uit haarlem op 12-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en fijne mensen. Bezorgers vriendelijk en vakbekwaam.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geadviseerd in de winkel, snelle levering, ik ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit heemstede op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Cronjé te Haarlem komt zoveel mogelijk en ook op prettige wijze aan de wensen van de klant tegemoet. Afspraken worden op korte termijn nagekomen. Eventueel later nodige reparaties worden vakkundig uitgevoerd onder toepassing van de garantie waar men recht op heeft.
    Geschreven door Klant Barendse uit bloemendaal op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een verademing om gewoon te constateren dat vanaf het moment van bestellen tot en met de factuur alles vlekkeloos verloopt
    Geschreven door Klant Visser uit haarlem op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    kom al 25 jaar bij Jeroen . als er iets stuk is gegaan thuis bel ik hem op , vraag dan naar een nieuwe machine, goede prijs kwaliteit verhouding . en meestal wordt die de volgende dag al bezorgd,aan gesloten en de oude machine gaat retour wat wil je nog meer .en dat gaat al jaren goed.
    Geschreven door Klant Spanish Harlem uit haarlem op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne overzichtelijke winkel, goed advies over de producten, aantrekkelijke aanbiedingen en top service!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 08-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb de winkel in Haarlem zelf gebeld.
    Geschreven door Klant De Keukenadviseur.nl uit cruquius op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit haarlem op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Deze mensen hebben nog de mentaliteit van een buurtwinkel met de daarbij behorende service.klasse
    Geschreven door Klant Troost uit haarlem op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit haarlem op 04-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert aanbevelen, Alles vanaf de aanschaf tot en met de levering verliep vlekkeloos. Super aardige mensen!!
    Geschreven door Klant Kroon uit spaarndam op 31-07-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Kennis en service in de winkel prima, bij aflevering waardeloos.
    Geschreven door Klant uit overveen op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel, service, en prijzen
    Geschreven door Klant uit haarlem op 22-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    website van expert is uitdtekend,laat anderen dan de winkel komen voor een beter inzegt.
    Geschreven door Klant Visser uit haarlem op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Netjes geholpen goed advies , snelle service
    Geschreven door Klant uit haarlem op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij expert word je snel en vakkundig geholpen en te woord gestaan; bij vragen zijn ze zeer bereid om mee te denken. Ze luiteren naar je als klant. Ik heb voor mijn werk spullen besteld en bij een tweede contact had de medewerker op de website bekeken wat voor organisatie we zijn en daardoor kon hij ons nog beter helpen. Echt een aanrader
    Geschreven door Klant Voorzet Arbeid uit haarlem op 19-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Heb een wasmachine gekocht en heb voor Expert gekozen omdat ik een heel goede ervaring met ze heb gehad. De service is prima, goede uitleg over de machine en keurig geinstalleerd. Ja, zelfs de vloer hebben we samen schoongemaakt. Top
    Geschreven door Klant Pols uit heemstede op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ervaren medewerkers, goede service en prijs kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit assendelft op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima aanbod , ouderwets goede service. Goede voorlichting.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Na
    Geschreven door Klant Ylmaz uit velserbroek op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Koelkast en gasfornuis besteld. Levering moest even worden uitgesteld i.v.m. het leggen van vloerbedekking. Dat was geen probleem voor Expert. Levering op afgesproken dag en tijd. Vlotte aansluiting en installatie van de goederen. Reden om vaker terug te komen, wat we al deden.
    Geschreven door Klant Tervoort uit haarlem op 01-03-2018