Navigatie

Beoordelingen Expert Hoogeveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hoogeveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hoogeveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Expert Hoogeveen is een prima winkel met vriendelijk, deskundig personeel . Ze komen de gemaakte afspraken keurig na.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (65)

  • Beoordeling: 9.1

    Expert Hoogeveen is een prima winkel met vriendelijk, deskundig personeel . Ze komen de gemaakte afspraken keurig na.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Winkel Hoogeveen : Top team.
    Geschreven door Klant Vermaning uit hoogeveen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service. Mooi product, geheel naar wens
    Geschreven door Klant uit kamperveen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit emmen op 30-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden klanten
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 5.8

    Voor ons een slechte ervaring, de winkelbediende vriendelijk, wij hadden een wasmachine + droger besteld begin okt. wij hadden eind nov.alleen de wasmachine ontvangen (die door een zeer onvriendelijk persoon gebracht werd) de droger zou eind dec. komen door een foute bestelling van de winkel bij de leverancier, maar toen kwam er bericht dat ook dat misschien niet door kon gaan! Wij hebben het zelfde merk online besteld en hij was er met een dag! Service beter, vriendelijke jongens die de machine brachten! Dus voor ons geen expert meer!! Sorry, sorry!!!🤷‍♀️
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen bij mijn telefonische bestelling en snel bezorgd.
    Geschreven door Klant Van Der Hulst uit hoogeveen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ervaring van zeer goed tot uitstekend.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Voor een 1-persoons huishouden voldoet deze Inventum koelvriezer prima.
    Geschreven door Klant Kollen uit hoogeveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima electronica zaak. Ben ook niet anders gewend.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een mooie winkel met deskundig personeel. Als een product op korte termijn niet leverbaar is, wordt je hierover mondeling, telefonisch of per mail over geïnformeerd
    Geschreven door Klant Hessels uit hoogeveen op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    mijn leeftijd is te hoog. lukt niet meer.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert is de klant gewoon nog klant. Dat is in deze huidige tijd zo belangrijk. Top Expert
    Geschreven door Klant Oving uit hoogeveen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel. Deskundig personeel en uitstekende service. Ook het inbouwen ging zeer correct.
    Geschreven door Klant Sloot uit hoogeveen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 5.4

    Deze keer maar niet , bij een vorige aankoop wel tevreden daarom naar EXpert terug gegaan .
    Geschreven door Klant Bulthuis uit zuidwolde op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Deze winkel maakt het waarom je niet via internet besteld. Moest even wat uitzoeken en werd snel voort geholpen.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 31-07-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Deze keer even niet.
    Geschreven door Klant uit pesse op 17-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    nee we wis wat we moes hebben
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Receiver besteld via website, en afgehaald via de winkel van mijn woonplaats. Men is zeer snel met reageren op mailtjes Zelfs elektronica wat ze niet in het assortiment hebben kan gewoon worden besteld (precies zoals het hoort). Men heeft mij via mail op de hoogte gehouden bij vertraging / en of levering. Ik heb product afgehaald in de winkel. Men is zeer vriendelijk, en je wordt snel geholpen. Men heeft me zelfs nog geholpen om met de receiver naar de auto te lopen. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Meppelink uit hoogeveen op 29-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Een mooie koelkast om te zien,werkt uitstekend. Het enige nadeel is dat de groentela er niet makkelijk uit gaat om schoon te maken.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Waar kwaliteit en service nog gewoon is
    Geschreven door Klant Hooijer uit hoogeveen op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede winkel met prima uitleg en service.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geïnformeerd bij het uitzoeken van een goede betaalbare wasmachine. Netjes thuis afgeleverd.
    Geschreven door Klant Hilberdink uit hoogeveen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Het is een goede zaak ruime keuze en vriendelijk en je wordt direct geholpen.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een Expert
    Geschreven door Klant uit kerkenveld op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert kan ik iedereen aanbevelen. Je wordt vriendelijk geholpen, deskundighed is aanwezig. Goede service.
    Geschreven door Klant Ronde Van Drenthe uit hoogeveen op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    een hele leuke zaak en een goede service
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert heeft ons heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit kerkenveld op 01-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Erg zijn hang.op erg.goef
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super tevreden. Een half uur na aankoop van wasmachine, de machine al in huis!!
    Geschreven door Klant Benjamins uit hoogeveen op 17-10-2017