Navigatie

Beoordelingen Expert Hoogeveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hoogeveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hoogeveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Deze winkel maakt het waarom je niet via internet besteld. Moest even wat uitzoeken en werd snel voort geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (50)

  • Beoordeling: 8.3

    Deze winkel maakt het waarom je niet via internet besteld. Moest even wat uitzoeken en werd snel voort geholpen.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 31-07-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Deze keer even niet.
    Geschreven door Klant uit pesse op 17-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    nee we wis wat we moes hebben
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Receiver besteld via website, en afgehaald via de winkel van mijn woonplaats. Men is zeer snel met reageren op mailtjes Zelfs elektronica wat ze niet in het assortiment hebben kan gewoon worden besteld (precies zoals het hoort). Men heeft mij via mail op de hoogte gehouden bij vertraging / en of levering. Ik heb product afgehaald in de winkel. Men is zeer vriendelijk, en je wordt snel geholpen. Men heeft me zelfs nog geholpen om met de receiver naar de auto te lopen. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Meppelink uit hoogeveen op 29-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Een mooie koelkast om te zien,werkt uitstekend. Het enige nadeel is dat de groentela er niet makkelijk uit gaat om schoon te maken.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Waar kwaliteit en service nog gewoon is
    Geschreven door Klant Hooijer uit hoogeveen op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede winkel met prima uitleg en service.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geïnformeerd bij het uitzoeken van een goede betaalbare wasmachine. Netjes thuis afgeleverd.
    Geschreven door Klant Hilberdink uit hoogeveen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Het is een goede zaak ruime keuze en vriendelijk en je wordt direct geholpen.
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een Expert
    Geschreven door Klant uit kerkenveld op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert kan ik iedereen aanbevelen. Je wordt vriendelijk geholpen, deskundighed is aanwezig. Goede service.
    Geschreven door Klant Ronde Van Drenthe uit hoogeveen op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    een hele leuke zaak en een goede service
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert heeft ons heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit kerkenveld op 01-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Erg zijn hang.op erg.goef
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super tevreden. Een half uur na aankoop van wasmachine, de machine al in huis!!
    Geschreven door Klant Benjamins uit hoogeveen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Ik zocht een draagbare speaker met mogelijkheid van USB en/of SD card. Vond een goede prijs die concurrerend was met andere aanbieders. Prima afhandeling door Expert in Hoogeveen
    Geschreven door Klant Kelder uit gees op 06-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert doet zijn naam eer aan
    Geschreven door Klant Kats uit hoogeveen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    betrouwbaar online, goede service, gratis bezorgen en snel, redelijke prijzen
    Geschreven door Klant Roos-otten uit hollandscheveld op 25-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Super service! Goede kwaliteit product! Helemaal goed! Zelf installatie ging wat minder goed!
    Geschreven door Klant uit zuidwolde op 22-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Betrouwbaar, goede kwaliteit/prijs verhouding
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 11-08-2017
  • Beoordeling: 9.8

    ZIE VORIGE INFO
    Geschreven door Klant Dijkstra uit hoogeveen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.5

    uitstekende service en hulp mits nodig bij het installeren.
    Geschreven door Klant Schut uit hoogeveen op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Inmiddels diverse artikelen besteld en geleverd gekregen. Altijd prima geholpen en zaken zijn volgens afspraak afgeleverd! Top dus!
    Geschreven door Klant Meer uit nieuweroord op 05-07-2017
  • Beoordeling: 8.1

    GEen klachten, het apparaat is netjes op de plaats bestemming gezet
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Zoals gezegd, hebben wij goede kontakten met EXPERT in Hoogeveen. Wij hebben diverse gebruiksvoorwerpen bij hen gekocht en bij een nieuwe aankoop komt de naam EXPERT vaak als eerste naar voren.
    Geschreven door Klant Heijboer uit hoogeveen op 20-04-2017
  • Beoordeling: 7.9

    ik ben goed geholpen.
    Geschreven door Klant Slomp uit havelte op 13-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Het product dat je online bestelt, wordt niet zo snel geleverd. De factuur heb ik 1 week na de levering nog niet ontvangen.
    Geschreven door Klant uit pesse op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Nee, dank u
    Geschreven door Klant uit zuidwolde op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle reactie na bestelling via mail. Alternatief voorstel Fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit ruinen op 28-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Snelle levering
    Geschreven door Klant uit hoogeveen op 23-02-2017