Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Camping De Watermolen 8.8

Fijne winkel, goed advies en snelle levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (302)

  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel, goed advies en snelle levering.
    Geschreven door Klant Camping De Watermolen uit opende op 13-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne zaak en goede service
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.5

    De expert geeft goed uitleg
    Geschreven door Klant Pompë uit grootegast op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    expert kun je niet tegenop op alle punten zijn ze goed
    Geschreven door Klant Homan uit surhuisterveen op 22-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit kollumerzwaag op 22-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert een zaak waar je naar wens word geholpen
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ik kijk niet naar websites,ik ga n d winkel en zie wart er staat klaar
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ben erg tevreden met de aankoop en de bijbehorende service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit surhuisterveen op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    prima service klantvriendelik
    Geschreven door Klant Van Houten uit drogeham op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    staan altijd klaar voor ons en denken met ons mee. Service is prima
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Surhuisterveen: deskundig advies en goede service!
    Geschreven door Klant De Jong uit harkema op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goeie service
    Geschreven door Klant Huisma uit drogeham op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advies en service
    Geschreven door Klant uit harkema op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit eastermar op 19-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vestiging surhuisterveen is echt een aanrader
    Geschreven door Klant Boersma uit drachten op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Prima strijkijzer gekocht. Alleen jammer dat hij niet op voorraad was
    Geschreven door Klant uit kollum op 03-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Prima advies gehad
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service gehad ze kwamen opmeten en ze hebben ons goed geadviseerd installatie was ook prima we zijn erg tevreden
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 13-04-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Top experts zijn het de medewerkers van expert!! Al jaren zeer goede ervaringen
    Geschreven door Klant Wiersema uit surhuisterveen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben zeer tevreden over expert, maar dwing mij niet aan het einde van de vragenlijst een review te schrijven, zeer goedkoop. Goede wijn behoeft geen krans.
    Geschreven door Klant Veenstra uit kornhorn op 26-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    adeguaat reageren op persoonlijke mail voorkomt een overstap naar Cool of Bol
    Geschreven door Klant uit surhuizum op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Het personeel is geduldig en kundig, bereid mee te denken en vriendelijk, winkel was keurig en schoon. Bericht dat het bestelde product binnen was en op gehaald kon worden was vrij snel. prima winkel, zou er zo weer naar toe gaan, wanneer ik iets nodig heb.
    Geschreven door Klant Woudstra uit boelenslaan op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Kooistra uit harkema op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Leuke winkel om te winkelen
    Geschreven door Klant Jonkman uit rottevalle op 10-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vlotte levering, prima voorkichting, klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Feenstra uit buitenpost op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Snel en perfect afgeleverd
    Geschreven door Klant De Vries uit eastermar op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Medewerkers staan altijd klaar om te helpen ook als een product defect is. Dikke prima!
    Geschreven door Klant uit harkema op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit niekerk op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn in de periode van de lock down geholpen door de monteur Alex (voor een reparatie van de droger) maar we wilden ook graag een inductie kookplaat hebben maar door dat de winkel gesloten was konden we daar niet heen maar we kregen heel goed advies van hem en konden toch op deze manier een mooie plaat uitzoeken Alex heel erg bedankt we ze er heel blij mee
    Geschreven door Klant uit kollum op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top !
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 18-02-2021