Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Bij expert heb je een goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (159)

  • Beoordeling: 7.9

    Bij expert heb je een goede service.
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Top winkel
    Geschreven door Klant Bos uit boelenslaan op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goed advies en kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit drogeham op 31-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Surhuisterveen is een uitstekende winkel met een uistekend aabod met excellent personeel.
    Geschreven door Klant Pillen uit drachten op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    het is een goede winkel, goed en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit boelenslaan op 23-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Kijk alleen voor informatie.
    Geschreven door Klant uit boelenslaan op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Er zijn adressen waar je goedkoper uit bent, maar dan heb je niet de kwaliteit en service van Expert! En dat is ons óók wat waard!!!
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima in Surhuisterveen tenminste . Daar komen wij.
    Geschreven door Klant Scholte uit wÂnswert op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Den ker bij Expert om dat je ook echt de expert te spreken krijgt voor je produkt. Dan ben je echt zeker dat je iets goeds koopt.
    Geschreven door Klant uit drachten op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig en zeer vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Boersma uit surhuisterveen op 12-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    goede ervaring klantvriendelijk goede prijs goede producten
    Geschreven door Klant Spoelstra uit harkema op 11-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit gerkesklooster op 26-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Het is een heel fijn apparaat die zo wel dicht geklapt kan worden gebruikt, als open. En er zitten standen en een thermostaat op.
    Geschreven door Klant uit oldekerk op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden over Expert Goede service en goede kwaliteit
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 25-10-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service top
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 28-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    mooie winkel en vriendelijk personeel en de afhandeling prima verlopen
    Geschreven door Klant Kempenaar uit kollermerzwaag op 07-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn al jaren klant bij Expert en zijn zeer tevreden .ook als er storingen zijn wordt het goed afgehandeld
    Geschreven door Klant Van der Wal uit kootstertille op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert in Surhuisterveen zijn wij goed geholpen bij de aankoop van een tv. Wij kregen een goede uitleg en demonstratie, er werd tijd voor je genomen, en je kon zelf vragen stellen die goed uitgelecht werden over hoe en waarom bepaalde functies op een tv zich bevinden.
    Geschreven door Klant Gjaltema uit boornbergum op 24-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede producten, vlotte levering en uiterst correct personeel. En is er iets dan kun je altijd bellen.
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 23-07-2018
  • Beoordeling: 9.7

    🌟🌟🌟🌟🌟
    Geschreven door Klant uit drogeham op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Surhuisterveen is de ideale winkel voor al uw elektronica. De service en deskundigheid van de medewerkers staat op een hoog niveau. Hulde.
    Geschreven door Klant Syswerda uit nieuwerkerk op 18-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Het staat allemaal duidelijk aangegeven, en voor vragen kun je altijd naar Expert bellen om verdere uitleg te vragen. En word je ook goed te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon naar Expert gaan.
    Geschreven door Klant uit boelenslaan op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Personeel helpt je heel goed met uitleg als je de maat niet goed hebt gemeten komen de mensen van expert van tevoren het goed na te meten zodat je niet teleur gesteld bent als het fout gaat
    Geschreven door Klant Van den Bosch uit eastermar op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Geweldige service. meedenken klant vriendelijk. Niets is hen teveel!!
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden over de manier ik ben geholpen, en het meedenken van de desbetreffende verkoper.
    Geschreven door Klant Veenstra uit surhuisterveen op 27-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Een fijne winkel. Je word er geweldig geholpen. Vriendelijk en behulpzaam. Geeft goede adviezen.
    Geschreven door Klant Lokken uit groningen op 19-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Keurige service door zeer vaardige werknemers. Eerlijke voorlichting door vakbekwame mensen. Snelle levering!
    Geschreven door Klant Hoekstra uit harkema op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Het is altijd goed
    Geschreven door Klant uit drachtstercompagnie op 29-05-2018
  • Beoordeling: 7.1

    vriendelijke medewerkers leuke winkel medewerkers geven goede advies over het produkt dat je koopt
    Geschreven door Klant Van der Bosch uit drogeham op 16-05-2018