Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Fijn bedrijf. Goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (440)

  • Beoordeling: 9.3

    Fijn bedrijf. Goede service
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 26-01-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Goed overlegd. Hadden snel door wat ik wilde. Praten geen dingen aan waar ik geen zin in had.
    Geschreven door Klant uit drachtstercompagnie op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies en perfecte levering
    Geschreven door Klant Van der Meer uit surhuisterveen op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldige service bij het filiaal in Surhuisterveen . Kundig en flexibel personeel die bereid zijn om net iets meer te doen en de verwachting weten te overtreffen.
    Geschreven door Klant Krachtsien uit surhuisterveen op 09-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    prima verlenen van service en uitleg
    Geschreven door Klant Ridder uit surhuisterveen op 04-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie en goede producten en plezierig geholpen
    Geschreven door Klant Zuidema uit surhuisterveen op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit leek op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed personeel ,en goed van vakkennis
    Geschreven door Klant Van der Schors uit harkema op 16-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    niet gelezen
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit houtigehage op 13-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Voor goed een goed advies ga je naar Expert in Surhuisterveen hier nemen ze alle tijd voor je.
    Geschreven door Klant Bos Recreactie uit hoogersmilde op 05-12-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Lokale winkel, je kunt het gelijk vinden
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Bij expert kom je niet van de koude kermis thuis, goede service, vakbekwaamheid en vriendelijk. Goede producten en informatie daarover. Top
    Geschreven door Klant Kuiper uit harkema op 01-12-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Ik adviseer om de goede uitleg en service te gaan winkelen bij Expert
    Geschreven door Klant Van der Heide uit buitenpost op 30-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Je wordt goed geholpen. Fijne medewerker. Wist veel te vertellen over verschillende tv s
    Geschreven door Klant uit grootegast op 23-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader om bij Expert Surhuistetveen je product te kopen.
    Geschreven door Klant Van der Berg uit grootegast op 17-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Wij winkelen graag bij expert. Mooie winkel, goed assortiment, goede dienstverlening.
    Geschreven door Klant Holthuis uit surhuizum op 08-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima en nette service
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 05-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    de bediening wordt steeds moeilijker
    Geschreven door Klant uit eastermar op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen erg vriendelijk personeel!!
    Geschreven door Klant Pestman uit surhuisterveen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    eerst bij EXPERT kijken als je iets wilt kopen
    Geschreven door Klant De Vries uit surhuisterveen op 22-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel heeft zoals de naam al zegt EXPERTS in dienst
    Geschreven door Klant Kapenga Wonen uit buitenpost op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor elke klant een goed advies
    Geschreven door Klant Van Dijk uit surhuisterveen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Top merk vorige product 22 jaar gebruikt!
    Geschreven door Klant Brakke uit surhuisterveen op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden over het personeel van expert Surhuisterveen en word door ons warm aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 24-09-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend uitleg over de koop.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit augustinusga op 19-09-2022
  • Beoordeling: 8.7

    prima product en fijne verkoper
    Geschreven door Klant uit opende op 10-09-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goede kwaliteit en voorlichting
    Geschreven door Klant De Boer uit harkema op 09-09-2022
  • Beoordeling: 8.7

    met veel aandacht en inzet prima geholpen
    Geschreven door Klant Ewijck uit drogeham op 01-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en overzichtelijke website
    Geschreven door Klant Kooistra uit harkema op 29-08-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is de winkel waar je alles voor in huis kan kopen , geen gedoe maar veel veel kwaliteit
    Geschreven door Klant Homan uit surhuisterveen op 29-08-2022