Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Huisma 9.3

Weet ik zo niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (529)

  • Beoordeling: 9.3

    Weet ik zo niet
    Geschreven door Klant Huisma uit drogeham op 05-04-2024
  • Beoordeling: 5.7

    Als men niet veranderd in hun denkwijze verkopen ze steeds minder
    Geschreven door Klant Mozes uit surhuisterveen op 04-04-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Leuk personeel , snel geholpen , luisteren naar u behoefte en niet alleen verkoop praat , leuk personeel die de bestelling thuis levert niet te zakelijk
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 02-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    alles gaat erg goed, je voelt je op je gemak.
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 01-04-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Nee maar de medewerkers zijn heel goed
    Geschreven door Klant De Vries uit buitenpost op 29-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Expert surhuisterveen de expert
    Geschreven door Klant Wiersma uit kootstertille op 15-03-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Prima. We gaan er zeker weer heen
    Geschreven door Klant Brakke uit surhuisterveen op 07-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel die met je meedenkt goede adviezen
    Geschreven door Klant Maldonado - Heidbuurt uit drogeham op 29-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit gerkesklooster op 25-02-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Vriendelijk komen er al jaren
    Geschreven door Klant De Haan uit harkema op 09-02-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon: prima!
    Geschreven door Klant Keidel uit kootstertille op 08-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Fors uit soest op 08-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Net als vorige keren weer een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit drachtstercompagnie op 07-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goede begeleiding bij het vinden van het juiste product. De tijd wordt genomen. Ook kunnen producten geinstalleerd worden door een bekwame en vriendelijke monteur. Als er iets is met het product kan er altijd een beroep gedaan worden op de medewerkers.
    Geschreven door Klant uit gerkesklooster op 06-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan een ieder Expert aanbevelen, deskundig en vriendelijk personeel, de prijs van het product is vergelijkbaar met concurrenten.
    Geschreven door Klant Kooistra uit harkema op 02-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit surhuisterveen op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.2

    fijne benadering van verkoper wat we wilden hebben was in voorraad binnen 1en een half uur bezorgd
    Geschreven door Klant uit drachten op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Tevreden over de producten
    Geschreven door Klant Van der Meer uit surhuisterveen op 17-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig advies, zeer vlotte levering
    Geschreven door Klant uit ureterp op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Enorm klantvriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant Alma uit augustinusga op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Ik kom al vaker bij expert om iets te kopen. Er werken geweldige mensen die overal verstand van hebben. Daarom koop ik alles bij expert.
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 08-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan niet anders zeggen dat ik al heel veel jaren zeer tevreden ben over al mijn aankopen bij expert
    Geschreven door Klant uit drogeham op 08-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Super nette winkel, en super en eerlijk geholpen. Duidelijk advies over de juiste wasmachine. En natuurlijk niet vergeten keurig door de bezorger op zijn plek gezet en aangesloten. Wij komen graag bij deze vestiging
    Geschreven door Klant Boersma uit drachten op 29-12-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit kollum op 26-12-2023
  • Beoordeling: 8.6

    De zoveelste aankoop bij Expert Surhuisterveen. Zoals altijd met raad en daad bijgestaan door het personeel met maken van de keuze van tv. De bezorging en installatie van de tv , top! Erg blij met mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit buitenpost op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb gebeld naar de winkel en mijn product waar ik het bestel nummer van had, werd direct besteld en de afgesproken 2 dagen werden precies nagekomen! Heel tevreden!
    Geschreven door Klant uit stroobos op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    uitstekend
    Geschreven door Klant Van Schieveen uit houtigehage op 18-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Zoals altijd weer erg vriendelijk en zeer goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant Scholte uit opende op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Bosch wasmachine heeft wat last van koude ruimtes. Condens bij dosseerbak
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 27-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Snel geholpen vriendelijk geholpen door een medewerker Kom er al jarenlang
    Geschreven door Klant De Haan uit harkema op 14-11-2023