Navigatie

Beoordelingen Expert Surhuisterveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Surhuisterveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Surhuisterveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Vries 8.6

Snel en perfect afgeleverd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (277)

  • Beoordeling: 8.6

    Snel en perfect afgeleverd
    Geschreven door Klant De Vries uit eastermar op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Medewerkers staan altijd klaar om te helpen ook als een product defect is. Dikke prima!
    Geschreven door Klant uit harkema op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit niekerk op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn in de periode van de lock down geholpen door de monteur Alex (voor een reparatie van de droger) maar we wilden ook graag een inductie kookplaat hebben maar door dat de winkel gesloten was konden we daar niet heen maar we kregen heel goed advies van hem en konden toch op deze manier een mooie plaat uitzoeken Alex heel erg bedankt we ze er heel blij mee
    Geschreven door Klant uit kollum op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top !
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit augustinusga op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    snelle en correcte afhandeling van bestelling, voor nette prijs, alhoewel binnen een week in de folder een vergelijkbaarartikel veel goedkoper is
    Geschreven door Klant Tuinstra uit surhuizum op 17-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed geholpen en een goed advies.Top
    Geschreven door Klant Terpstra uit grootegast op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en snelle levering
    Geschreven door Klant Hofstra uit drogeham op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Ik kan Expert Surhuisterveen bij een ieder aanbevelen. Mooi ingerichte winkel met vriendelijke, behulpzame deskundige medewerkers. Geen spijt van onze aankopen.
    Geschreven door Klant Brommer uit buitenpost op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn contact, goed service
    Geschreven door Klant Van der Berg uit kootstertille op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Plezierige en vakkundige hulp in winkel doet mij goed
    Geschreven door Klant Van der Galien uit buitenpost op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaring goede service en uitleg
    Geschreven door Klant Hofstede uit grootegast op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende Service, zeer vriendelijke medewerkers en zeer grote deskundigheid bij alle medewerkers
    Geschreven door Klant Dekker uit houtigehage op 04-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    gekocht: mini vaatwasser inventum + punten: snelle levering goede prijs uitgebreide uitleg over product plus tips en trucs vriendelijke verkoper en bezorger
    Geschreven door Klant Jager uit surhuisterveen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant Postmus uit opende op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben een verkoper gebeld in Surhuisterveen ivm een beeldscherm. Hij heeft alles keurig uitgezocht naar ons verlangen. We werden op de hoogte gehouden van de levering en de tijd van levering. Ook keurige bezorging! Hartelijk dank.
    Geschreven door Klant Vis uit surhuisterveen op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Halbersma uit kollum op 26-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect surhuisterveen
    Geschreven door Klant uit augustinusga op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Super organisatie Expert, markt conforme prijs, TOP
    Geschreven door Klant uit boelenslaan op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is en blijft expert
    Geschreven door Klant Jensma uit drogeham op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    kennis van zaken,vlotte behandeling
    Geschreven door Klant Van Houten uit drogeham op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Super service! Iedereen aan te raden
    Geschreven door Klant Van Putten uit groningen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik heb telefonisch de bestelling gedaan en werd zeer vriendelijk te woord gestaan ook de bezorger was vriendelijk en ben tevreden over mn bestelling
    Geschreven door Klant Boelee uit buitenpost op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ondanks dat de winkel gesloten was.Met een telefoontje kreeg ik het gevraagde product en werd zeer vriendelijk en vakkundig door Aline te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Wietsma uit houtigehage op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima niets op aan te merken Goede service Zijn dik tevreden
    Geschreven door Klant Huizinga uit grootegast op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als ik in een winkel koop waar ik me thuis voel, geef ik het zeker door aan anderen. Dat geld zeker voor EXPERT !!!!.
    Geschreven door Klant Poortvliet uit opende op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    afwikkeling bestelling probleemloos verlopen
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle bezorging (zelfs de vraag gekregen of het uitkwam om de vaatwasser eerder te bezorgen). Zeer klantvriendelijk te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit drachten op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Top !
    Geschreven door Klant Bos uit surhuisterveen op 07-01-2021