Navigatie

Beoordelingen Expert Oss

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oss die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oss. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Extpert is een goede audio en andere apparaten winkel. Mensen met verstand ervan en goede service levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (534)

  • Beoordeling: 8.7

    Extpert is een goede audio en andere apparaten winkel. Mensen met verstand ervan en goede service levering.
    Geschreven door Klant uit oss op 02-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Als t om kennis en service gaat moet je bij expert oss zijn ben al jaren tevreden klant
    Geschreven door Klant uit berghem op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit maren-kessel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service en goede producten. Bezorging netjes en goede uitleg
    Geschreven door Klant Van Bergen uit oss op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen door vakkundig personeel in Oss. Na specifieke wensen voor mijn laptop te hebben doorgegeven ging Jarno (personeelslid) voor mij op zoek. Een dag later belde hij terug en had precies die laptop gevonden die aan mijn wensen en prijs voldeed. Super blij mee. 👍👍👍😎😎😎. Thnx Expert.
    Geschreven door Klant uit heteren op 27-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Als je al 10 jaar klant bent behoefd geen uitleg.
    Geschreven door Klant Haterd uit oss op 22-11-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Nette zaak, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Hoogstraten uit heesch op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goede winkel ze zijn goed op de hoogte van de prijzen, daarvoor hoef je niet voor naar het internet.
    Geschreven door Klant Peters uit oss op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit lithoijen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    zie ingevulde lijst dat spreekt voor zich.
    Geschreven door Klant De Kleijn uit herpen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het personeel is leuk de winkel is netjes
    Geschreven door Klant uit herpen op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    prima zaak
    Geschreven door Klant Teuwen uit oss op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb 2 artikelen besteld uit de folder. na 1 dag was de bestelling binnen en heb ik hiervan een SMS gehad. Die zelfde avond heb ik de spullen opgehaald en betaald per pin. Er werd mij nog een extra garantie / verzekering aangeboden. Niet op dit aanbod in gegaan.
    Geschreven door Klant uit oss op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nee
    Geschreven door Klant Romijnders uit maren kessel op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    lijkt me beter van niet
    Geschreven door Klant uit herpen op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.2

    ondanks wat strubbelingen inzake deels tijdig en deel later bezorgen, heb ik geen negatieve mening.
    Geschreven door Klant Van Renswoude uit nistelrode op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service
    Geschreven door Klant Schel uit nuland op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik stel het niet op prijs om na elk bezoek aan de winkel deze klote-enquete in te vullen .
    Geschreven door Klant uit oss op 22-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    ?
    Geschreven door Klant uit oss op 22-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Alles oké
    Geschreven door Klant uit oss op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prima service. Netjes geinstalleerd conform afspraken!
    Geschreven door Klant Geerts uit zeeland op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden met mijn aankoop fijn geholpen en goede service en levering
    Geschreven door Klant De Deugd uit oss op 21-06-2019
  • Beoordeling: 3.7

    zullen we dat maar niet doen ?!?
    Geschreven door Klant De Jong uit putten op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed geholpen! Ook tijdens de bezorging van onze producten verliep alles goed. Wij raden Expert Oss aan!
    Geschreven door Klant uit tiel op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Het is allemaal goed
    Geschreven door Klant uit oss op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk personeel met goede adviezen. Bezorging op afgesproken tijd en apparatuur keurig aangesloten en ingesteld.
    Geschreven door Klant Kragting uit lith op 12-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ben zeer tevreden over Expert, de bediening en de installatie van de tv thuis.
    Geschreven door Klant uit oss op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    expert,het woord zegt het al
    Geschreven door Klant Van der Putten uit oss op 03-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige winkel
    Geschreven door Klant uit oss op 03-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en je wordt snel en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Jansen uit oss op 01-06-2019