Navigatie

Beoordelingen Expert Oss

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oss die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oss. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Sieben 9.1

we zijn erg tevreden over Expert als we weer wat nodig hebben gaan we er zeker naar toe

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (599)

  • Beoordeling: 9.1

    we zijn erg tevreden over Expert als we weer wat nodig hebben gaan we er zeker naar toe
    Geschreven door Klant Sieben uit oss op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    fijne winkel met vakkundig personeel die niet opdringerig zijn
    Geschreven door Klant Van Der Aa uit nuland op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    goede prijs kwalieteit vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Putten uit heesch op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Feitsma uit lith op 04-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig service. Vriendelijke deskundige verkopers. Goede prijs .
    Geschreven door Klant Van Uden uit oss op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Mooie kookplaat voor een goede prijs werkt wel geprobeerd maar nog niet op gekookt omdat we nog niet in het huis wonen
    Geschreven door Klant Louwrenssen uit berghem op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon aandacht voor de klant die er iets koopt. Keurige bezorging en service. Top Expert team Oss!
    Geschreven door Klant Kersten uit oss op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert!! Een hele goede sfeer en vriendelijk geholpen met kennis van zaken. Ook prettig dat je een vast team hebt in de zaak, altijd een vertrouwd gezicht!!
    Geschreven door Klant Hendriks uit oss op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit oss op 29-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    De service, kwaliteit en dsekundigheid van de medewerkers was helemaal super, prima informatie verkregen en alles netkjjes op tijd bezorgd.
    Geschreven door Klant Van Kaathoven uit oss op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Installatie probleem koelkast goed en snel opgelost
    Geschreven door Klant Voet uit oss op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een goed bedieningen keurige aflevering van de bestelde goederen
    Geschreven door Klant uit oss op 22-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    vriendelijke en deskundige verkopers en bezorgers, ruime sortering, uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit oss op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met goed advies
    Geschreven door Klant uit oss op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit oss op 14-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service goede uitleg ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Brands uit oss op 06-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende info over de produkten. Snelle levering. Wr zijn zeer tevreden over de Delonghi koffiemachine.
    Geschreven door Klant De Grauw uit berghem op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Geweldige zaak met Uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Stoop uit oss op 27-07-2020
  • Beoordeling: 4.0

    op 8 juni in de winkel een Vaatwasser gekocht, hier netjes en vriendelijk geholpen. helaas vanaf het moment dat ze zouden komen installeren niet de beste ervaring meegekregen. beloftes gemaakt die ze niet zijn nagekomen, weinig of late reacties op mijn mails. afgelopen zaterdag 5-9 dan EINDELIJK mijn vaatwasser geïnstalleerd zoals het hoort dus bijna 2 maanden verder..... Dus voor mij geen beste ervaring met Expert helaas. Ik zal hier ook geen aankopen meer doen.
    Geschreven door Klant uit oss op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed, deskundig en eerlijk geholpen. Afgeleverd op een gewenst tijdstip. Ga zo door
    Geschreven door Klant uit berghem op 25-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Prijs en levering oké, maak wel goede afspraken over het meenemen van verpakkingen. Controle van apparaat nodig onze koel/vries combinatie had 2 deuken in de deur, deur moet nog vervangen worden.
    Geschreven door Klant uit oss op 20-07-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Ik had een product gekocht maar bleek voor mij niet te werken. Dus bracht ik het binnen 8 dagen terug. Daar kreeg ik tot mijn verbazing een waardebon voor terug. Ik die altijd naar de expert kwam als ik iets nodig had. Een waardebon van € 199,- is best veel als je niets anders ervoor nodig hebt. Dus kocht mijn vader een combimagnetron. Hij stelde de winkel voor om het bedrag terug aan mij te geven, zodat hij deze volledig met creditcard kon betalen. Dit alles was niet mogelijk. U begrijpt dat wij dit zien als onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Wij zullen dan ook de nieuwe producten elders halen. U bent voor € 199,- 6 klanten kwijt.
    Geschreven door Klant uit oss op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Vriendelijk personeel en goed advies en goede service bij Expert Oss
    Geschreven door Klant uit oss op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ze doen wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Giezen uit oss op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel ,zeer ervaren personeel en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit oss op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ben fijn geholpen in de winkel. En bezorging netjes op tijd en keurig aangesloten.
    Geschreven door Klant Van Dalen uit oss op 20-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oss op 20-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn al jarenlang klant en zijn zeer tevreden over Expert.Alleen had ik gedacht dat de bezorger de ijskast zou installeren en de verpakking zou meenemen,maar dit was niet het geval
    Geschreven door Klant Van den Berg uit oss op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Heel goede service
    Geschreven door Klant uit oss op 09-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel deskundig en goede voorlichting.
    Geschreven door Klant Van Haren uit oss op 08-06-2020