Navigatie

Beoordelingen Expert Oss

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oss die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oss. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Fijne winkel ,zeer ervaren personeel en vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (575)

  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel ,zeer ervaren personeel en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit oss op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ben fijn geholpen in de winkel. En bezorging netjes op tijd en keurig aangesloten.
    Geschreven door Klant Van Dalen uit oss op 20-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oss op 20-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn al jarenlang klant en zijn zeer tevreden over Expert.Alleen had ik gedacht dat de bezorger de ijskast zou installeren en de verpakking zou meenemen,maar dit was niet het geval
    Geschreven door Klant Van den Berg uit oss op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Heel goede service
    Geschreven door Klant uit oss op 09-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel deskundig en goede voorlichting.
    Geschreven door Klant Van Haren uit oss op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies gekregen. Netjes en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Boeijen uit oss op 07-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Nieuwe laptop Acer aangeschaft. Ik had iets fout gedaan met het installeren. Ik kon meteen komen voor hulp. Heel fijn geholpen!
    Geschreven door Klant Van Heumen uit nistelrode op 05-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed kundig advies, prijs kwaliteit zeer goed.
    Geschreven door Klant Den Hollander uit oss op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede winkel met goede service. Je wilt toch als klant behandeld worden ook na aankoop.
    Geschreven door Klant uit lith op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Super geholpen en heel goed met mij meegedacht. Top!
    Geschreven door Klant Coppens uit rosmalen op 18-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Nee
    Geschreven door Klant uit oss op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bedankt aan meneer Dennis speekhoors
    Geschreven door Klant uit ravenstein op 12-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Heb al eerder mijn ervaring met Expert laten weten en het blijft altijd zeer goed. Ik probeer niet eens een andere winkel, waarom zou ik.... Was en ben uiterst tevreden met alles en iedereen bij Expert!
    Geschreven door Klant Moonen uit oss op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    je krijgt deskundig advies en ze denken mee voor je.
    Geschreven door Klant Van Breda uit heesch op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn zeer tevreden met alle producten die wij bij Expert gekocht hebben.
    Geschreven door Klant uit oss op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is altijd de eerste waar ik ga kijken of mijn \'boodschap\' daar te koop is. ze helpen altijd deskundig en dringen niet op. Ik kom daarom graag bij Expert )ss.
    Geschreven door Klant Molenhuis uit oss op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel. Zijn deskundig. Geven goede adviezen zonder een bepaald produkt op te dringen
    Geschreven door Klant Hendriks uit oss op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Uitleg verschillend apperaten Zijn helder.
    Geschreven door Klant uit oss op 15-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede dienst verlening.
    Geschreven door Klant Balveren uit oss op 15-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima
    Geschreven door Klant Mozes uit oss op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service
    Geschreven door Klant Van Doremalen uit oss op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Van Klinken uit heesch op 09-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede winkel je kan hier gerust iets kopen.
    Geschreven door Klant uit schayk op 06-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    uitstekende service en aflevering
    Geschreven door Klant uit kerkdriel op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel waar klant nog koning is,je word er goed en deskundig geholpen. Denken met je mee als je advies vraagt.
    Geschreven door Klant Van Heeswijk uit berghem op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige service goed geholpen en netjes
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit oss op 12-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vakkundige snelle levering en plaatsing van onze vaatwasser, tegen een nette prijs
    Geschreven door Klant Sommers uit nuland op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Perfect geholpen in de winkel. Uitstekende bezorging. Helemaal blij ??
    Geschreven door Klant Balveren uit oss op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    zeer klant vreindelijk staan je snel te woord en kunnen tegen geintjes
    Geschreven door Klant Brouwer uit oss op 05-03-2020