Navigatie

Beoordelingen Expert Oss

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oss die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oss. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rooders 9.2

vragen dan krijg je goede antwoorden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (779)

  • Beoordeling: 9.2

    vragen dan krijg je goede antwoorden
    Geschreven door Klant Rooders uit oss op 17-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima bedrijf.
    Geschreven door Klant uit herpen op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel en worden altijd vriendelijk en goed geholpen .
    Geschreven door Klant uit oss op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    fijne winkel met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit oss op 03-09-2021
  • Beoordeling: 8.6

    goede website
    Geschreven door Klant uit oss op 02-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Oss open vriendelijk meedenkend en erg deskundig
    Geschreven door Klant Langens uit heesch op 02-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    snel er naar toe gaan is gewoon super
    Geschreven door Klant Pennings uit schaijk op 24-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Je ziet wat je koopt Scheelt enorm in de juiste keuze maken, met feedback expert
    Geschreven door Klant uit herpen op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Vandaag telefonisch besteld en de volgende dag al in huis
    Geschreven door Klant uit breda op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Super geholpen
    Geschreven door Klant Kasbergen uit lith op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Service in de winkel was erg goed. Ook de levering erg netjes
    Geschreven door Klant uit heesch op 13-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit oss op 02-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goede website, en een eer ruime keuze
    Geschreven door Klant uit lith op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    ik ben zeer tevreden over mijn producten
    Geschreven door Klant Zwiers uit oss op 02-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    grandioze winkel en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Keijzers uit oss op 31-07-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Expert oss is een winkel waar je netjes geholpen wordt, met kundig advies!
    Geschreven door Klant De Winter uit oss op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede keuze
    Geschreven door Klant uit oss op 18-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Alles wat je bij Expert koopt in Oss wordt je heel goed geholpen en te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Pigmans uit oss op 14-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    de uitleg kregen we meteen en we hebben een goede keuze gemaakt we zijn erg blij met onze ayr fayer
    Geschreven door Klant Sieben uit oss op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    !!
    Geschreven door Klant uit oss op 08-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij doen wat we beloven.
    Geschreven door Klant Eeten uit poeldijk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel!!
    Geschreven door Klant uit oss op 06-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Een senioren telefoon gekocht voor mijn vader. Super geholpen en voor die prijs een top artikel.
    Geschreven door Klant Tonies uit oss op 06-07-2021
  • Beoordeling: 7.2

    prettige winkel
    Geschreven door Klant Brands uit oss op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik heb al sinds lange tijd en meerdere artikelen gekocht in deze winkel. Prettige sfeer. Goede hulp. Aardig personeel. Vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant uit oss op 05-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is betrouwbaar,wij hebben er al jaren prettige ervaringen mee
    Geschreven door Klant uit oss op 01-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super fijn geholpen en een snelle service, zeer zeer tevreden over Expert in Oss
    Geschreven door Klant uit heesch op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Voor herhaling vatbaar om daar te winkelen wij komen er graag
    Geschreven door Klant Balvers uit oss op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Keurig op tijd geleverd zoals afgesproken
    Geschreven door Klant Geurts Van Kessel uit schaijk op 24-06-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Opzoek naar een goedkope maar wel goede tv voor de camping. In de winkel vond ik ze te duur. Maar de verkoper ging het het magazijn kijken en kwam daar een oud model tegen. Voor een gunstige prijs super geholpen
    Geschreven door Klant op 17-06-2021