Navigatie

Beoordelingen Expert Oss

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oss die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oss. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Unen 9.2

verder was alles prima in orde

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (624)

  • Beoordeling: 9.2

    verder was alles prima in orde
    Geschreven door Klant Van Unen uit oss op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Leuk en gezellig gewinkeld bij Expert Oss
    Geschreven door Klant v Erp uit oss op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon goed 👍
    Geschreven door Klant Kerstens uit oss op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede winkel, goed bereikbaar en zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit oss op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Perfect. Goede informatie, levering, plaatsing, vriendelijke bezorgers, plaatsers cq verkopers. Super dank je wel.
    Geschreven door Klant uit oss op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Na telefonische reservering van het product heb ik deze keurig kunnen ophalen en de daarbij betreffende uitleg ontvangen. Thuis heb ik het product zelf kunnen installeren en ik ben er erg mee tevreden.
    Geschreven door Klant Boerboom uit oss op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen, eerst verkeerde televisie geadviseerd meegekregen, dat is meteen opgelost. Met alle vriendelijkheid werd en goed meegedacht! Altijd blij met de service
    Geschreven door Klant Van den Broek uit oss op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prijs kwaliteit is uitstekend. Eerlijke benadering naar de klant.
    Geschreven door Klant uit lith op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en goed advies. Ze denken met je mee .
    Geschreven door Klant Veld uit oss op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    hier wordt je nog als klant is koning behandeld anders dan die internet zaakjes met service tot de voordeur.
    Geschreven door Klant Van den Broek uit mill op 03-11-2020
  • Beoordeling: 5.4

    Oplader van accu is deel van de zuiger. Maar moet er eerst afgehaald worden (gedemonteerd). Beter separate lader voor de accu’s alleen. Huidige lader is bepaald niet robuust.
    Geschreven door Klant Windhorst uit oss op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel maar de kassa en het personeel staat achterin, dus even doorlopen in de winkel in Oss. Fijn personeel en erg behulpzaam. Kreeg goede uitleg en tips. Goede service maar dat is waarom ik naar expert ga.
    Geschreven door Klant uit oss op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    goede service en goede levering
    Geschreven door Klant uit loosbroek op 22-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit oss op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Hele fijne winkel en personeel in Oss, je gaat altijd tevreden de winkel uit
    Geschreven door Klant Ulijn uit oss op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit oss op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer fijne winkel behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Manders uit berghem op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Aardige medewerkers goed advies en lieve bezorgers 👌
    Geschreven door Klant uit cuijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert koop je goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Molenhuis uit oss op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies gekregen bij de keuze van een OLED TV. De medewerker was kundig, erg vriendelijk en behulpzaam. De prijs was erg concurerend tijdens de kortingsweken.
    Geschreven door Klant uit oss op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Oss een Samsung tv gekocht. Hele rustige verkoper die perfecte informatie gaf en ook de zichtbare verschillen liet zien van de diverse uitvoeringen. TV thuis laten bezorgen en installeren. Prima service.
    Geschreven door Klant Welling uit heesch op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben helemaal tevreden !
    Geschreven door Klant Van Dijk uit oss op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel om electronica en huishoudmachines te kopen. Altijd vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Looveren uit heesch op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een hele fijne winkel wordt altyd heel vriendelijk geholpen Wij kopen al jaren onze spullen hier
    Geschreven door Klant Hendriks uit heesch op 20-10-2020
  • Beoordeling: 2.5

    Ervaring met inbouwen slecht.
    Geschreven door Klant Giebelen uit oss op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    we zijn erg tevreden over Expert als we weer wat nodig hebben gaan we er zeker naar toe
    Geschreven door Klant Sieben uit oss op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    fijne winkel met vakkundig personeel die niet opdringerig zijn
    Geschreven door Klant Van Der Aa uit nuland op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    goede prijs kwalieteit vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Putten uit heesch op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Feitsma uit lith op 04-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig service. Vriendelijke deskundige verkopers. Goede prijs .
    Geschreven door Klant Van Uden uit oss op 02-09-2020