Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Meijel 8.8

Goed en vakkundig behandeld, hierdoor een goede keuze kunnen maken, aflevering was ook zeer goed, en volgens afspraak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (571)

  • Beoordeling: 8.8

    Goed en vakkundig behandeld, hierdoor een goede keuze kunnen maken, aflevering was ook zeer goed, en volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Van Meijel uit venray op 04-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    als je goede service wil bij bezorgen moet je zeker bij Expert zijn. Die leveren ze tegenover veel amdere winkels.
    Geschreven door Klant uit baarlo op 03-07-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Kennelijk kun het bij Expert goed treffen en slecht treffen.
    Geschreven door Klant Kruunenberg uit venray op 03-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit leunen op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Heel vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Nissen uit venlo op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    ik vind dat expert goede service levert.....ga zo door
    Geschreven door Klant uit venray op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    fijne winkel met goede service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit vlieringsbeek op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit bergen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben tevrede om bij expert te winkelen.
    Geschreven door Klant uit venray op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    duidelijke uitleg goed geholpen
    Geschreven door Klant Lentjes uit boxmeer op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    op Expert kan men bouwen.
    Geschreven door Klant Rutten uit venray op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert wordt goed naar je geluisterd en krijg je op jouw situatie toegesneden advies.
    Geschreven door Klant Zegers uit venray op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon goed!!
    Geschreven door Klant uit venray op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zoals altijd top service.
    Geschreven door Klant uit venray op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Enthousiast team van medewerkers die de extra stap willen maken om een klant tevreden te zien vertrekken.
    Geschreven door Klant uit merselo op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ik zou een ander adviseren naar uw winkel te gaan
    Geschreven door Klant uit holthees op 17-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nette winkel vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant Achten uit oostrum op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    ga naar Expert. Goede voorlichting en deskundigheid.
    Geschreven door Klant Swinkels uit venray op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen met de juiste keuze te maken van snoerloze stofzuiger niet alleen de prijs is gebruikers gemak top team
    Geschreven door Klant Verhoeven uit oostrum op 16-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Correcte servies afspraken na gekomen
    Geschreven door Klant uit venray op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk goede service.
    Geschreven door Klant Janssen uit venray op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede voorlichting besteden aandacht aan de klant ruime keus, Online bestelling is gemakkelijk , je kan een goede keus maken ,en wordt prima Afgehandeld door Expert
    Geschreven door Klant uit venray op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Wij zijn tevreden en alles comfor afspraak geleverd .
    Geschreven door Klant uit blitterswijck op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is voor mij een van de weinige winkels in Venray waarin ik kan binnenlopen. Ik wil hulp bij het kiezen en advies rond mijn keuze. Zij geven passende hulp en advies bij mijn inkopen. Leveren mij maatwerk op een vriendelijke en correcte wijze. Ik ga elke keer terug bij Expert. In het centrum en heel direct, open en vriendelijk en vooral betrouwbaar. Bedankt.
    Geschreven door Klant De Römph uit venray op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Erg professioneel en betrokken
    Geschreven door Klant uit venray op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Duidelijk vriendelijk en behulpsaam
    Geschreven door Klant Hagens uit wanssum op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer overzichtelijke website. Informatie is duidelijk en compleet. Klantgerichtheid in winkel is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit venray op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Keurig op tijd geleverd. Alles opgeruimd goede uitleg Prima kwaliteit en prijs.
    Geschreven door Klant Voskuilen uit venray op 29-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit bergen op 29-05-2020
  • Beoordeling: 6.9

    nee
    Geschreven door Klant uit venray op 25-05-2020