Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kessels 9.0

Voor de juiste keuze en advies, geen betere dan Expert, TOP!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (498)

  • Beoordeling: 9.0

    Voor de juiste keuze en advies, geen betere dan Expert, TOP!
    Geschreven door Klant Kessels uit venray op 05-01-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Heel tevreden over product en levering!
    Geschreven door Klant Van Gend uit venray op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit vierlingsbeek op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij expert kun je heel goed aankopen doen die bij je budget past, altijd genoeg keuze en het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden. 😁
    Geschreven door Klant uit venray op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    de verkoper praat dialect en laat zich niet ompraten.
    Geschreven door Klant uit merselo op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wanneer ik iets van bruin-/witgoed nodig heb zal ik zeker naar Expert gaan. Persoonlijke aandacht, het feit dat het geen grote keten is, vriendelijk personeel, mooie winkel en perfecte service is wat ik vele malen belangrijker vind dan de laagste prijs. Het zit hem ergens in.
    Geschreven door Klant uit merselo op 20-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prijs/kwaliteit vind ik prima. Het product bevalt me prima.
    Geschreven door Klant uit wanroij op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden klant
    Geschreven door Klant Wijnhoven uit venray op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prima service,zowel in de winkel en bezorging.Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Janssen uit venray op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Heeft goede service
    Geschreven door Klant Hermans uit oostrum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een goed bedrijf . Uiterst tevreden.
    Geschreven door Klant Van Dijck uit venray op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie winkel en personeel
    Geschreven door Klant uit leunen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk,goede service,fijn personeel.mooie winkel.
    Geschreven door Klant Smets uit ysselsteyn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Prima winkel met goede service.
    Geschreven door Klant Fleurkens uit oostrum lb op 03-12-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Hate you please return my money!!!!!!!
    Geschreven door Klant uit oirlo op 26-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Een praktisch denkend consument komt tot de conclusie dat de PLAATSELIJKE Expert dealer ook de juiste prijs / kwaliteit /service / en dat men niet hier voor naar de grote omliggengde steden hoeft te gaan
    Geschreven door Klant uit venray op 25-11-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Monteur was mooi op tijd volgens afspraak en heeft de apparatuur snel en goed gemonteerd.
    Geschreven door Klant Lichteveld uit overloon op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Perfecte service!!!
    Geschreven door Klant Sahin uit venlo op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Als je zeker wilt zijn van goede prijs - kwaliteit en service , dan ga je naar EXPERT.
    Geschreven door Klant uit leunen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Beste mensen bij Expert moet u wezen.
    Geschreven door Klant Bender uit venray op 21-11-2019
  • Beoordeling: 5.1

    Slechte service in de winkel en met informeren wanneer de aankoop kwam want de eerste aankoop was er een met een beetje schade
    Geschreven door Klant Gloudemans uit oostrum op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima klantencontact en een goede service
    Geschreven door Klant Koopmans uit venray op 14-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    nee
    Geschreven door Klant uit merselo op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Geweldige jonge medewerkers, die mij uitstekend geholpen hebben. Chapeau voor deze klantvriendelijkheid, kom je nog maar zelden tegen. Rustig omtrent tekst en uitleg over het gekochte product. (telefoon). Maar bij eerdere aankopen ook deze onafhankelijke benadering van het te kopen product, kortom afgestemd op je wensen.
    Geschreven door Klant Manders uit venray op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    de elektrische deken werk goed nog leren welke de beste stand is en hoe lang voor te bed gaan aan zetten.
    Geschreven door Klant uit venray op 06-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    we zijn zeer deskundig geholpen. Aardige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit geijsteren op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit merselo op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    goed geholpen deskundig advies
    Geschreven door Klant uit venray op 31-10-2019
  • Beoordeling: 5.2

    Afspraak levering ver onder peil Zal niet meer zo gauw bij expert kopen.(het personeelis ok)
    Geschreven door Klant Fessl uit venray op 31-10-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Eindelijk een winkel waar je zeer klantvriendelijk en deskundig wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Voskuilen uit venray op 31-10-2019