Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Janssen 10.0

Gewoon een fijne winkel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1406)

  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon een fijne winkel.
    Geschreven door Klant Janssen uit oostrum op 11-04-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant uit venray op 11-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Goede snelle duidelijke communicatie
    Geschreven door Klant uit leunen op 08-04-2024
  • Beoordeling: 8.0

    is goed aitijd daar leuk
    Geschreven door Klant Thuijls uit venray op 06-04-2024
  • Beoordeling: 7.9

    zoo door gaan
    Geschreven door Klant uit venray op 04-04-2024
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn goed geholpen bij de aankoop van een tv. Service en bezorging allemaal prima.
    Geschreven door Klant Wieling uit venray op 03-04-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Wij waardeerden Bjorn enorm. Hij is degene die aan huis komt en zorgt dat het netjes in zeer goed overleg gebeurd. De verkoper sorry weet naam niet meer heeft ons een goede tv aangeboden. We zijn daar blij mee
    Geschreven door Klant uit leunen op 03-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    koeller van invenhtem goede prijs en kwaliteit
    Geschreven door Klant Huyben uit venray op 25-03-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Top en prettige en vakkundige verkoper.
    Geschreven door Klant Geven uit venray op 25-03-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Goed uitzoeken
    Geschreven door Klant uit venray op 21-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    We werden bij Expert prima geholpen. Goede info en service.
    Geschreven door Klant Gielens uit oostrum op 20-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen, tevreden
    Geschreven door Klant uit venray op 18-03-2024
  • Beoordeling: 8.9

    als gezegd, klantvriendelijk, zeer deskundig advies en het uiten van betrokkenheid door samen met de klant mee te denken; chapeau
    Geschreven door Klant Freriks uit oostrum op 14-03-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Vriendelijke verkopers, goede uitleg en goede service
    Geschreven door Klant Peeters uit heide/venray op 14-03-2024
  • Beoordeling: 8.8

    De monteur Bjorn, die alles kwam installeren en koppelen had zeer veel kennis van zaken en was zeer vriendelijk en prettig in de omgang.
    Geschreven door Klant uit venray op 13-03-2024
  • Beoordeling: 7.6

    Erg tevreden
    Geschreven door Klant Boogers uit venray op 13-03-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Het team in venray , m.n. Martijn is deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Maakt duidelijk het verschil met internet shoppen.
    Geschreven door Klant uit venray op 06-03-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel veel keuze en kundig/vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit venray op 06-03-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer fijne winkel
    Geschreven door Klant uit oostrum op 06-03-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit geijsteren op 05-03-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Ik heb het apparaat net binnen dus kan nog niets zeggen over mijn ervaring.
    Geschreven door Klant uit venray op 05-03-2024
  • Beoordeling: 7.6

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit venray op 03-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Direct geholpen. Wist het product wat ik wilde kopen. Eerder hierover info ingewonnen elders. Voor verkoper helder wat mijn wensen waren. Kreeg advies en gaf opties wat uiteindelijk keus voor mij gemakkelijk maakte. Van tevoren kijken/vergelijken en voor-nadelen bezien is bij duurdere producten raadzaam. Bij de verkoop zijn dit voor klant wezenlijke zaken, dus eerlijk en transparant zijn geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant uit venray op 02-03-2024
  • Beoordeling: 3.9

    Het is wel duidelijk dacht ik zo!
    Geschreven door Klant uit venray op 01-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft eengroot assortiment. En je wordt er goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit venray op 29-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Zou zeker Expert aanbevelen bij anderen. Nogmaals goede service en een goed contact. Problemen worden opgelost
    Geschreven door Klant Palmen uit venray op 29-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    WAT ANDEREN WILLEN BEMOEI IK NIET MEE
    Geschreven door Klant Willems uit ysselsteyn op 26-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Een goed bedrijf waar je goed geholpen wordt
    Geschreven door Klant uit wellerlooi op 26-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    We zijn zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Lagrand uit oirlo op 26-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Koop gerust bij expert
    Geschreven door Klant Lenssen uit maashees op 23-02-2024