Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Fijn geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (613)

  • Beoordeling: 7.3

    Fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit venray op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    goede voorlichting en service
    Geschreven door Klant Fleuren uit venray op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima wasmachine . Wast geluidloos en goed .
    Geschreven door Klant uit wanssum op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ervaring was prima!
    Geschreven door Klant uit venray op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Good alround sevice and solid information about the product. Prices very competitive against other suppliers. Shop well maintained and accessable.
    Geschreven door Klant Fulford uit venray op 07-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    vriendelijk deskundig
    Geschreven door Klant uit venray op 01-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Men neemt de tijd. Er wordt goed naar je geluisterd en goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant Arts De Haas uit venray op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Al jaren klant bij Expert. Kwalitatief goede producten en uitstekende hulp.
    Geschreven door Klant uit smakt op 01-09-2020
  • Beoordeling: 6.6

    mijn ervaring is dat ze deden wat ik vroeg ik heb een waterkoker gekocht en die doet water koken de verkoper heeft mij gevraagd voor het product te betalen en dit heb ik gedaan ik kreeg zelfs het wisselgeld retour fijn dat ik er contant kon betalen
    Geschreven door Klant Manders uit venray op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Wil ik niet.
    Geschreven door Klant uit oostrum op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima geholpen...
    Geschreven door Klant Hendriks uit venray op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    perfekte aankoop voldoet aan de verwachtingen
    Geschreven door Klant uit venray op 25-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede product-informatie. Verkoper heel klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit venray op 25-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben tevrede
    Geschreven door Klant uit venray op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel in Venray, goed en vriendelijk personeel met een zeer goede kennis van zaken
    Geschreven door Klant Bouwmans uit venray op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    ben zeer goed en deskundig geinformeerd en geholpen is aan te bevelen .
    Geschreven door Klant Cox uit venray op 20-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service klant vriendelijk, een aanrader.
    Geschreven door Klant Jenniskens uit venray op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zal voortaan bij jullie aangaan voor items/advies
    Geschreven door Klant Price uit venray op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, personeel zeer klantvriendelijk en bekwaam
    Geschreven door Klant Vullings uit venray op 12-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Tevreden over de manier van klant te woord staan en bezorgen. Service is goed
    Geschreven door Klant uit venray op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    NVT.
    Geschreven door Klant Lemmen uit venray op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service en kennis. Perfect geholpen
    Geschreven door Klant Yigitbas uit venray op 07-08-2020
  • Beoordeling: 6.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit venray op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Winkel oogt opgeruimd en is overzichtelijk ingericht. Personeel vriendelijk en deskundig en groot assortiment en service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit venray op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Betrouwbaar en goed
    Geschreven door Klant uit venray op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijk kundig personeel. Mooie producten en goede service
    Geschreven door Klant uit venray op 31-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    ....
    Geschreven door Klant uit venray op 31-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Venray goed en deskundig
    Geschreven door Klant uit venray op 29-07-2020
  • Beoordeling: 6.3

    wil je iets kopen dan kun je gerust bij EXPERT binnenlopen
    Geschreven door Klant Peeters uit venray op 29-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert venray goed en snel geholpen, aanrader
    Geschreven door Klant uit oostrum op 29-07-2020