Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Arts De Haas 9.8

service... meedenken optimaal

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (658)

  • Beoordeling: 9.8

    service... meedenken optimaal
    Geschreven door Klant Arts De Haas uit venray op 23-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vakkundig personeel Scherpe prijzen en goeie service.. Dus ga zo door allemaal....
    Geschreven door Klant Tijssen uit venray op 23-11-2020
  • Beoordeling: 4.3

    Slechte informatie ontvangen over de ophanging van de tv Slechte communicatie een aantal keren moeten bellen Zou nog iets vernemen echter niets meer gehoord
    Geschreven door Klant uit venray op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Sonos sounbar gekocht alles naar wens en behoren. Via de nieuwe KPN TV ontvangers kan deze direct op de soundbar worden aangesloten dit in geval van oudere TV modelen. Volume te bedienen via een TV remote controller.
    Geschreven door Klant uit venray op 14-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Camps uit wanssum op 13-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant uit venray op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert wordt je altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit merselo op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Top club
    Geschreven door Klant uit venray op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede sevice en luisterd goed naar de klant
    Geschreven door Klant Schoenmakers uit venray op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Venray is een prima bedrijf.
    Geschreven door Klant uit overloon op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ervaring en perfecte service
    Geschreven door Klant Jenniskens uit venray op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Een heel goede koelkast!
    Geschreven door Klant uit venray op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Het kost wat meer als wanneer je via internet wat koopt maar je krijgt goed advies en dus waar voor je geld!
    Geschreven door Klant Bens uit merselo op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Volgende keer zou ik weer en product bij jullie kopen en dit ook aan andere aanbevelen.
    Geschreven door Klant Janssen-driessen uit venray op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, deskundig advies
    Geschreven door Klant uit katwijk nb op 03-11-2020
  • Beoordeling: 5.4

    slechte service
    Geschreven door Klant uit well op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Venray. Zowel bij de aankoop in de winkel als de aflevering door de monteur. Een zeer tevreden klant dus.
    Geschreven door Klant Simons uit vierlingsbeek op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend
    Geschreven door Klant uit venray op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service. Verkoper ging uitstekend in op mijn vragen en wensen. Top!
    Geschreven door Klant Nijman uit venray op 01-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Snel besteld en snel geleverd en uitstekend gemonteerd!
    Geschreven door Klant Blaas uit venray op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende uitleg in winkel. Monteur thuis is zeer vakbekwaam.
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 28-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen deskundige medewerkers...
    Geschreven door Klant uit venray op 23-10-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Ik vond dat ik niet prettig werd geholpen en de service, die ik verwachtte viel tegen. Ik werd zelfs naar een andere winkel verwezen om het verder af te handelen. Helaas geen goede zaak dus. Dit ben ik niet van Expert gewend.
    Geschreven door Klant uit venray op 23-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    goede levering van kwalitatief prima product
    Geschreven door Klant Philipsen uit oostrum op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Het advies en de service is goed.
    Geschreven door Klant uit leunen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Heel klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit venray op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prima geholpen
    Geschreven door Klant uit venray op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goed en deskundig personeel in fidiaal Venray. Uiterst vriendelijk In het geven van goed advies.
    Geschreven door Klant Berghmans uit bergen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel met vriendelijke, deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Swinkels uit venray op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    vriendelijke bediening. Snel en correct geleverd
    Geschreven door Klant Smets uit maasbree op 20-10-2020