Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Manders 9.0

Geweldige jonge medewerkers, die mij uitstekend geholpen hebben. Chapeau voor deze klantvriendelijkheid, kom je nog maar zelden tegen. Rustig omtrent tekst en uitleg over het gekochte product. (telefoon). Maar bij eerdere aankopen ook deze onafhankelijke benadering van het te kopen product, kortom afgestemd op je wensen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (475)

  • Beoordeling: 9.0

    Geweldige jonge medewerkers, die mij uitstekend geholpen hebben. Chapeau voor deze klantvriendelijkheid, kom je nog maar zelden tegen. Rustig omtrent tekst en uitleg over het gekochte product. (telefoon). Maar bij eerdere aankopen ook deze onafhankelijke benadering van het te kopen product, kortom afgestemd op je wensen.
    Geschreven door Klant Manders uit venray op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    de elektrische deken werk goed nog leren welke de beste stand is en hoe lang voor te bed gaan aan zetten.
    Geschreven door Klant uit venray op 06-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    we zijn zeer deskundig geholpen. Aardige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit geijsteren op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit merselo op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    goed geholpen deskundig advies
    Geschreven door Klant uit venray op 31-10-2019
  • Beoordeling: 5.2

    Afspraak levering ver onder peil Zal niet meer zo gauw bij expert kopen.(het personeelis ok)
    Geschreven door Klant Fessl uit venray op 31-10-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Eindelijk een winkel waar je zeer klantvriendelijk en deskundig wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Voskuilen uit venray op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Deurne, Horst en Venray, een topteam met mooie winkels en mooie/goede produkten
    Geschreven door Klant Van den Berkmortel uit deurne op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn al jaren heel tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant uit venray op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.8

    prima service en prijs, snelle levering
    Geschreven door Klant Thijssen uit venray op 25-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening in de winkel en de service daarna, voor zover er al storingen optreden.
    Geschreven door Klant Van Gestel uit venray op 23-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Een goede service bij expert venray, leuke en vakkundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Beunen uit venray op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede tekst en uitleg van het artikel. zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit venray op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een goede ervaring.
    Geschreven door Klant Arts uit venray op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Korrecte service en keurig personeel
    Geschreven door Klant uit venray op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Een winkel waar je altijd slaagd
    Geschreven door Klant uit heide op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    snelle service over producten die niet in de winkel momenteel op voorraad zijn. De 2e dag kwam de bestelling al binnen!
    Geschreven door Klant uit venray op 05-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het ging over een stofzuiger..zeer goed geholpen daar bij..voor en nadelen verteld...
    Geschreven door Klant Wilms uit venray op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig bedrijf waaraan je kunt merken dat ze als winkel een stapje extra moeten zetten om mee te tellen
    Geschreven door Klant Van Baars uit deurne op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Niets te melden, het is goed zo
    Geschreven door Klant uit venray op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    betrouwbare zaak met betrouwbare artikelen
    Geschreven door Klant uit meerlo op 18-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super uitleg gehad en voor een goede prijs,vakmensen
    Geschreven door Klant Van de Velden uit venray op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    expert heeft altijd een goede service , staan altijd open voor allerlei vragen (behalve als het druk is , wat logisch is) , levering en reparaties zijn ook altijd prima in orde.
    Geschreven door Klant uit venray op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie winkel. Goede uitleg en service.
    Geschreven door Klant Van Corven uit venray op 12-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Je wordt zeer vriendelijk en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Peters uit venray op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Je wordt snel geholpen en op een goede manier.
    Geschreven door Klant uit st.anthonis op 03-06-2019
  • Beoordeling: 3.3

    Geen service. Weten niet eens wat het inhoudt!
    Geschreven door Klant Van der Kuij uit overloon op 28-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    heb ik geen
    Geschreven door Klant uit venray op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Is prima
    Geschreven door Klant Van Vegchel uit venray op 24-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede aan beveling voor het apparaatSams.
    Geschreven door Klant uit venray op 23-05-2019