Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Snel geholpen om het product te kopen dat ik zocht

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (422)

  • Beoordeling: 9.4

    Snel geholpen om het product te kopen dat ik zocht
    Geschreven door Klant uit ommen op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en netjes en goed geholpen
    Geschreven door Klant Ekkel uit dedemsvaart op 17-05-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Uitleg was matig tot slecht.moet het zelf uitzoeken.had er meer van verwacht.
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 16-05-2022
  • Beoordeling: 6.2

    als je deze koelvriescombinatie koopt moet je je realiseren dat de handgreep voor het koelgedeelte laag zit, voor ons (achteraf) te laag. dat is niet te verhelpen met een achteraf te monteren handgreep
    Geschreven door Klant uit zwolle op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Belangrijk is de service, en die is lokaal, koop daarom zoveel mogelijk bij je in de buurt. Duidelijke communicatie, rechtstreeks contact i.p.v. via helpdesk met soms enorme wachttijden!
    Geschreven door Klant uit ommen op 09-05-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed geholpen bij het kiezen voor de juiste koffiemachine. De medewerker had er ook zeer veel verstand van en kon daardoor al mijn vragen beantwoorden
    Geschreven door Klant Hiemstra uit ommen op 04-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer nette zaak met vakkundig personeel, weten waar ze over praten en denken zelf mee.
    Geschreven door Klant Van Driessen uit ommen op 04-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Geen opmerkingen.
    Geschreven door Klant uit ommen op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijn dat er in de buurt een winkel is met een ruim assortiment. De winkel zelf is fijn ruim en overzichtelijk. Uitstekende begeleiding en uitleg bij het kiezen van het juiste product. ....altijd beter dan zelf zoeken op internet, is mijn ervaring. (hoewel ik wel vooronderzoek doe, zodat ik een beetje weet wat ik wil)
    Geschreven door Klant Duinkerken uit ommen op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Vakkundig advies, goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit ommen op 28-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    x
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Ommen super service en advies
    Geschreven door Klant uit ommen op 22-04-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Een goede service en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 18-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit ommen op 12-04-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service
    Geschreven door Klant Herder uit luttenberg op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend geholpen. Vriendelijke, deskundige en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant Goedee uit nieuwerkerk ad ijssel op 28-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Betrokken.
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit balkbrug op 25-03-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Fijn makkelijk mee te werken. Tevreden over de aankoop
    Geschreven door Klant uit ommen op 17-03-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Expert, met de expertise voor al uw wensen.
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 14-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Leuk personeel
    Geschreven door Klant uit ommen op 10-03-2022
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit ommen op 07-03-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend geholpen Heel goed geïnstalleerd Prettig persoon
    Geschreven door Klant uit den ham op 04-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Geerts uit ommen op 03-03-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Brasjen uit lemelerveld op 18-02-2022
  • Beoordeling: 8.6

    zie eerdere opmerking.
    Geschreven door Klant uit ommen op 16-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig personeel, fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit dedemsvaart op 10-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel, ter zake deskundig advies! Echt een zaak waar je op kunt vertrouwen.
    Geschreven door Klant Schuurman uit giethmen op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Aardige medewerkers
    Geschreven door Klant uit ommen op 07-02-2022
  • Beoordeling: 7.1

    goed, we komen weer.
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 31-01-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Goede uitleg en levering.
    Geschreven door Klant Willems uit ommen op 28-01-2022