Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Fijne winkel en fijne personeel 👍👍

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (199)

  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel en fijne personeel 👍👍
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 28-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Afgelopen week een bestelling per telefoon gedaan bij Expert Ommen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker gesproken die goed meedenkt. Ook het vertrouwen van het achteraf betalen geeft een goed gevoel. Afspraken worden perfect nagekomen en dat maak je toch vaak anders mee.
    Geschreven door Klant Brinker uit zwolle op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig lokaal bedrijf, kan de concurrentie aan van de grote jongens
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 19-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    deskundig advies afsprakenprima nagekomen
    Geschreven door Klant Seigers uit lemele op 14-09-2020
  • Beoordeling: 6.0

    mijn mening heb ik al weer gegeven.
    Geschreven door Klant Kramer uit ommen op 06-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    De bezorging door de post is afgedaan mdt depondren bij de Bruna Hrdnbrg en briefje in de bus. Moest pak ophalen. Er is _niet_ aangebeld.Was gewoon wel thuis.
    Geschreven door Klant Hardenberg uit hardenberg op 05-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Fijne winkel waar je goed geholpen word, goede service.
    Geschreven door Klant uit den ham op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Aardig, deskundig en eerlijk! Top mensen bij expert in Ommen.
    Geschreven door Klant Breukelman uit ommen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit ommen op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Geen spijt
    Geschreven door Klant Bojescu uit ommen op 19-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wil je nog persoonlijk advies voor het kopen van een apparaat Ik kan het aanbevelen Ga naar een gerenommeerd bedrijf
    Geschreven door Klant uit coevorden op 14-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne, nette winkel. Ruim assortiment. Vriendelijke en vakkundige verkopers die bereid zijn om mee te denken! Top winkel.
    Geschreven door Klant Broeders-schouten uit dronten op 11-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dedemsvaart op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    prettige winkel nabij centrum ommen. vlot, correct en deskundig geholpen. vriendelijk personeel. goede dienstverlening en goede spullen die verkocht worden.
    Geschreven door Klant Keizer uit vilsteren op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Woensdagmiddag besteld Vrijdagmorgen kon ik het al ophalen prima geregeld
    Geschreven door Klant Schoemaker uit hardenberg op 03-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super service zowel in de winkel als bij het bezorgen van de wasmachine!! Al meerdere producten gekocht bij expert Ommen en altijd top!!
    Geschreven door Klant Slagter uit dalfsen op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij werden deskundig en vriendelijk geholpen bij onze aanschaf van een nieuwe TV. Goede ervaring.
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    goede producten voor een aannembare prijs. Ik raad expert aan
    Geschreven door Klant Veenstra uit ommen op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Fijne e-reader! Batterij gaat lang mee en prettig scherm.
    Geschreven door Klant Eikelboom op 23-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    wij hebben geen ervaringen met expert, dit is onze eerste keer aankoop bij expert dit doet ons goed.
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    De machine werd snel geleverd en keurig geplaatst.
    Geschreven door Klant Hage uit ommen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Deze specifieke franchise ondernemer (Expert Ommen) heeft alles in het werk gesteld om te zorgen dat wij onze koelkast kregen terwijl wij in Haarlem wonen. Pluim en taart.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 10-07-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Al jaren bij expert. Bij dezelfde winkel in Ommen. Geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant Camping De Stuwe uit dalfsen op 10-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Ongedwongen sfeer en uitstekende bezorging.
    Geschreven door Klant uit zaandam op 08-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen, product op voorraad. Top service.
    Geschreven door Klant uit ommen op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Ommen top personeel goede service Erg tevreden klant
    Geschreven door Klant De Groot uit ommen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het was een goede keuze van ons om persoonlijk de Expert winkel te bezoeken zodat wij het te kopen apparaat konden vergelijken met andere machines. Daarbij werd de machine al de volgende dag geleverd en aangesloten. Conclusie: het \'on line\' bestellen is veel ingewikkelder en er is dan geen service die een inbouw machine komt aansluiten.
    Geschreven door Klant uit lemele op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben
    Geschreven door Klant Stempher uit kampen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend geadviseerd over de aanschaf van een nieuwe vriezer. Geleverd en geplaatst aan huis, alles precies volgens afspraak gegaan. Hier ga je toch veel liever naartoe dan naar bijvoorbeeld een Media Markt.
    Geschreven door Klant uit ommen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geadviseerd door medewerker.
    Geschreven door Klant uit ommen op 22-06-2020