Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Broeders-schouten 9.9

Expert Ommen, zeer gedreven medewerkers, goed en duidelijk advies. Vlot geholpen maar niet opdringerig. Zeer fijne winkel met goede service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (3)

 • Beoordeling: 9.9

  Expert Ommen, zeer gedreven medewerkers, goed en duidelijk advies. Vlot geholpen maar niet opdringerig. Zeer fijne winkel met goede service!
  Geschreven door Klant Broeders-schouten uit dronten op 22-07-2019
 • Beoordeling: 9.1

  We kochten een LG OLED 55 inch KTV 4K. Het toestel werd nog dezelfde middag geleverd en door de medewerker van Expert geïnstalleerd. Prima tv, geweldig scherp beeld,. Zeer tevreden.
  Geschreven door Klant Mokkelenkate uit ommen op 08-07-2019
 • Beoordeling: 7.8

  Snelle en daadkrachtige medewerkers. We stonden binnen een half uur alweer buiten met een goede deal. Enerzijds positief (geen getreuzel en overdreven gedoe) anderzijds - met het oog op concurrerende internetwinkels - mis ik een stukje beleving in de winkel (kaal en onaantrekkelijk ingericht). Een kopje koffie en ontspannen sfeer zou daar ook aan bijgedragen. Bezorgservice is top! Snel, volgens afspraak en neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen.
  Geschreven door Klant uit ommen op 02-07-2019