Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Nee

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (133)

  • Beoordeling: 9.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit ommen op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Super service & bezorging en heel blij met mijn nieuwe vriezer!
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 28-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    ik ben zeer tevreden over Expert Ommen vanwege goede service, prettige bediening in de winkel, goede kwaliteit van de produkten en prima service bij aflevering en plaatsing van gekochte apparatuur.
    Geschreven door Klant Keizer uit vilsteren op 25-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Alle complimenten die je maar kan bedenken voor Expert - Ommen fam van der Sluis uit Drachten
    Geschreven door Klant Van der Sluis Vakanties uit drachten op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Ommen, zeer gedreven medewerkers, goed en duidelijk advies. Vlot geholpen maar niet opdringerig. Zeer fijne winkel met goede service!
    Geschreven door Klant Broeders-schouten uit dronten op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    We kochten een LG OLED 55 inch KTV 4K. Het toestel werd nog dezelfde middag geleverd en door de medewerker van Expert geïnstalleerd. Prima tv, geweldig scherp beeld,. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Mokkelenkate uit ommen op 08-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle en daadkrachtige medewerkers. We stonden binnen een half uur alweer buiten met een goede deal. Enerzijds positief (geen getreuzel en overdreven gedoe) anderzijds - met het oog op concurrerende internetwinkels - mis ik een stukje beleving in de winkel (kaal en onaantrekkelijk ingericht). Een kopje koffie en ontspannen sfeer zou daar ook aan bijgedragen. Bezorgservice is top! Snel, volgens afspraak en neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen.
    Geschreven door Klant uit ommen op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een gevestigd bedrijf met heel contacten in de Ommer samenleving; daar loop je binnen en je voelt de sfeer.
    Geschreven door Klant Tinnen Figuren Museum uit ommen op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    betrouwbaar bedrijf
    Geschreven door Klant Witvos uit nieuwleusen op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelije en kundige verkoper. Voor het aangeschafte artikel de laagste prijs.
    Geschreven door Klant Scholten uit dalfsen op 03-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    gewoon goed!!
    Geschreven door Klant uit ommen op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 10-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    eerlijk en vlotte verkoop .
    Geschreven door Klant Rientjes uit lemelerveld op 01-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Telefonische bestelling van een vrieskast na enig overleg nog dezlfde middag geplaatst! Dat is sneller dan via internet. Ga voor de plaatselijke leverancier dan word je snel en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Wapenaar uit ommen op 01-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Nee
    Geschreven door Klant uit dedemsvaart op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    prima medewerkers top!!
    Geschreven door Klant uit ommen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Is goed
    Geschreven door Klant uit ommen op 06-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima dienstverlening. Ik ben minder enthousiast over het product wat we gekocht hebben, maar daarvoor heb ik zojuist een vraag ingediend en gevraagd aan Expert om contact met mij op te nemen hierover. Als ze dat net zo goed oppakken als de levering van het apparaat is gegaan, zal ik een tevreden klant blijven.
    Geschreven door Klant Mosquera - Rodriguez uit ommen op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    goede service
    Geschreven door Klant Van der Veen uit ommen op 04-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Ommen, mooie winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit ommen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Bij het kopen van een wasdroger zijn wij in de winkel vriendelijk geholpen en hebben wij in overleg met de verkoopster hopelijk een goede keuze gemaakt. Ook het brengen en aansluiten door de bezorger ging perfect. Alles met alles zijn wij zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit ommen op 22-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede tips en levering op een uitstekende manier
    Geschreven door Klant uit ommen op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Vd Ham uit dalfsen op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    ---
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    prima tv een sony en vakkundig geinstaleerd bezorgd en afgesteld en dat geheel gratis zeer goede servce\'s
    Geschreven door Klant Offenberg uit dalfsen op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Voortreffelijke zaak, voortreffelijke producten, voortreffelijke mensen!!
    Geschreven door Klant De Jong uit dalfsen op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies en uitstekende oplevering van producten, prijzen concurerend !
    Geschreven door Klant Nes uit balkbrug op 23-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Dit bedrijf is aanbevelingswaardig. In het algemeen wordt er veel apparatuur aangekocht via Internet maar een persoonlijk advies en meedenkende verkoper etc is eigenlijk normaal gesproken bij dit bedrijf meer regel dan uitzondering. Ook het afleveren en inregelen werd door Rick fantastisch behandeld. Niks dan lof dus !
    Geschreven door Klant Veltink uit balkbrug op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Westerman in Ommen is een lokale aanbieder. Het grote voordeel is dat je goed geholpen wordt met de keuze en je bent als consument zeker van een goede service. Verder is het voor ons belangrijk om lokaal te kopen, zo blijft de leefbaarheid van de regio in stand!
    Geschreven door Klant Lagas uit ommen op 12-11-2018