Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Breukelman 10.0

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (340)

  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede kwaliteit prijs verhouding
    Geschreven door Klant Breukelman uit ommen op 01-10-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Leuke winkel, aardige medewerkers die hun best voor je willen doen.
    Geschreven door Klant uit ommen op 27-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Mooie en duidelijke website
    Geschreven door Klant Schoonbeek uit ommen op 24-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben hier een Lg wasmachine gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de service, klantgerichtheid en het nakomen van gemaakte afspraken.
    Geschreven door Klant Stappenbelt uit nieuwleusen op 15-09-2021
  • Beoordeling: 8.3

    vertrouwelijk
    Geschreven door Klant Lusseveld uit witharen op 15-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    prettig geholpen en goed advies, en snel geleverd en geïnstalleerd, kortom zeer tevreden
    Geschreven door Klant Hofsink uit hardenberg op 10-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super service, denken mee.
    Geschreven door Klant uit ommen op 09-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben super blij met mijn 24\" tv. Ik gebruik deze aan boord van mijn boot. Was gemakkelijk in te stellen, via de hotspot van mijn telefoon.
    Geschreven door Klant uit hasselt op 09-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    xxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit ommen op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies. Een pluim.
    Geschreven door Klant Kleinjan uit dedemsvaart op 30-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en voldoende keus
    Geschreven door Klant uit ommen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij vonden de service en het verdere afhandelen erg goed
    Geschreven door Klant Laarveld uit dedemsvaart op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Komen afspraken na en denken mee. Goede service
    Geschreven door Klant Van Den Heiligenberg uit heerhugowaard op 23-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    het juiste en eerlijks bedrijf waar wij goed zaken mee doen gr.Jan
    Geschreven door Klant Uit De Bosch uit hoogeveen op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Superservice
    Geschreven door Klant Rouwendal uit ommen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Handig lekker lokaal! Goede service.
    Geschreven door Klant uit ommen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Expert zorgt hun klanten!
    Geschreven door Klant uit ommen op 18-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    IK ben al lange tijd klant bij expert, zou het zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden.
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel prettig en vakkundig geholpen door Patrick van Expert Ommen. Hij neemt alle tijd voor het geven van advies en hulp bij het kiezen van een zeer fraaie Samsung Neo Qled tv i.c.m. een Samsung soundbar. De twee medewerkers van Expert, hebben e.e.a. vakkundig aan de muur bevestigd en geïnstalleerd. Daarbij hebben zij ook nog geholpen met het regelen van de cashback actie van Samsung. Inmiddels genieten wij van het supermooie beeld en geluid. Door Q-symfonie is het geluid van de tv en de soundbar gesynchroniseerd en dat werkt perfect ! Wij zijn heel blij voor Expert Ommen te hebben gekozen ipv een \"grote mediaketen\": kundigheid, vriendelijkheid, men neemt de tijd, is stipt wat betreft de afspraken, en aftersale is geweldig: als er iets niet goed werkt kan je altijd weer langskomen voor hulp. Kortom: we bevelen Expert Ommen van harte aan !
    Geschreven door Klant Van Amstel uit ommen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben al jaren goede ervaringen met Expert Ommen - bij ons voor levering/ en montage in Ommen en Hardenberg
    Geschreven door Klant uit drachten op 16-08-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Mooie tv en werkt goed , zeker in deze prijsklasse 👍🏼
    Geschreven door Klant Segers uit veldhoven op 15-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Perfecte service. Goed en snel leveren. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Knol uit dalfsen op 15-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Je voelt je echt een gewaardeerde klant!!
    Geschreven door Klant Schuurman uit ommen op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbaar en goed.Aansluitkosten mag wel inclusief zijn bij dure wasmachine
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 13-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 11-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede voorlichting bij het kiezen van een steelstofzuiger
    Geschreven door Klant uit geerdijk op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Medewerker kwam vaatwasser brengen, en heeft hem vakkundig geplaatst!! Prima service van Expert.
    Geschreven door Klant Ramaker uit dedemsvaart op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    geen gebruiksaanwijzing ontvangen
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.0

    een fijn en deskundige firma
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 04-08-2021