Navigatie

Beoordelingen Expert Naaldwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Naaldwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Naaldwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

goeie zaak goeie service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (451)

  • Beoordeling: 9.1

    goeie zaak goeie service
    Geschreven door Klant uit poeldijk op 13-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenzande op 03-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    In de winkel ruimte en overzicht. Snel en deskundig instaleren bij je thuis.
    Geschreven door Klant Van der Hout uit \'s-gravenzande op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    expert is een fijne winkel waar je keurig wordt geholpen
    Geschreven door Klant De Wilde uit monster op 21-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De Miele afwasautomaat werkt uitstekend. Makkelijke bediening en alles werkt heel licht. Conclusie: Het is een aanrader.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben zoveel producten van EXPERT als je de producten weg haalt dan zitten we in een kaal huis we hebben geluk dat ze geen meubels verkopen.
    Geschreven door Klant Vermeer uit \'s-gravenzande op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede informatie en uitstekende service tijdens het plaatsen van onze TV en het aansluiten van de randapparatuur. Ook het afgesproken bezorgmoment werd netjes nagekomen. Jammer dat de telefonische bereikbaarheid niet optimaal was dus toch nog een verbeterpuntje.
    Geschreven door Klant uit schipluiden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    zijn duidelijk en eerlijk in je te informeren in voors en tegen (waar je zelf niet aan gedacht hebt)
    Geschreven door Klant Jansen uit naaldwijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goed bedrijf en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Jongejan uit naaldwijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Mensen koop bij Expert dat bent u zeker goed af.
    Geschreven door Klant Kolmer uit hoek van holland op 04-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Over de aankoop waren we het snel eens. De afhandeling verliep accuraat.
    Geschreven door Klant uit monster op 03-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb alleen ervaring met online winkelen en dat was prima. Goede service toen ik belde met een vraag over mijn bestelling, snelle reactie!
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    In alle facetten van de koop tot levering Expert!
    Geschreven door Klant Jansen uit naaldwijk op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    goede service , verstand van zaken ,vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Vollebregt Beheer uit maasdijk op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prima
    Geschreven door Klant Wolters uit maassluis op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, snelle levering, fijn geholpen.
    Geschreven door Klant Olsthoorn uit poeldijk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Het is misschien een \"ouderwetse\" gedachten, maar ons motto is: Koop in den vreemden niet, wat uw eigen dorp bied. Daarom gaan wij altijd naar Expert. Ons kent ons en men doet altijd een stapje extra. Dat is voor ons heel veel waard. Zodra er service nodig is, staat men ook altijd voor je klaar.
    Geschreven door Klant Scheffers uit de lier op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige mensen, goede service.
    Geschreven door Klant Bouwhuizen uit naaldwijk op 29-10-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer bekwaam personeel dat weet waar het over praat, ieder z\'n eigen expertise. Goede service.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 29-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak veel keus niet opdringerig. vakkundig personeel. Erg vriendelijk.
    Geschreven door Klant Kant uit de lier op 24-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Grote winkelpand met veel assortiment en keus. Echter maar enkele printers van HP getoond - gelukkig had ik al mijn keus en onderzoek on line gemaakt! Beetje hinderlijk dat de telefoon continu rinkelde terwijl wij waren geholpen - ik moest een keer zeggen dat de mevrouw moest hem oppakken zodat mijn gedachten en vragen waren niet in de waar gebracht. Beter zou alleen een lampje branden zonder bel geluid!
    Geschreven door Klant Stolze uit de lier op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede afwasmachine voor een redelijke prijs. De service van het afleveren prima allemaal.
    Geschreven door Klant Van Schie uit kwintsheul op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een fijne winkel met veel keus en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Gisius uit naaldwijk op 20-07-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Perfecte plaatsing van een inbouwvaatwasser. Monteurs gaan pas weg wanneer de vaatwasser op de millimeter op zijn plek staat. Verder uiterst behulpzaam, goede uitleg en aantoonbaar vakmanschap.
    Geschreven door Klant Brakenhoff uit naaldwijk op 05-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    zoals gebruikelijk weer goed advies gekregen bij aankoop van inbouwkoelkast en over, en snelle levering. Plaatsing van koelkast en over was top. Ze hadden oog voor detail. Ander kastdeurtje werd gelijk erbij rechtgezet.
    Geschreven door Klant Blomaard uit \'s-gravenzande op 05-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    ik werd goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenzande op 04-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    mensen loop eens binnen en ervaart het zelf
    Geschreven door Klant Van der Valk Systemen uit monster op 02-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een hele snelle levering na een kapotte vriezer
    Geschreven door Klant Prins uit naaldwijk op 01-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar ik graag komt, omdat ze altijd vriendelijk, deskundig en ook nog eens snel zijn. Wat niet voorradig is, weten ze altijd heel snel in huis te halen. Bezorgen of even langs rijden voor extra uitleg...., nooit is iets te veel gevraagd. Ze adviseren altijd zeer klantgericht, en niet denken daarbij niet aan hun eigen omzet. TOP. Klasse. Ga zo door ! HIER KAN ECHT GEEN INTERNET TEGEN OP !!!!
    Geschreven door Klant Slimmerick uit naaldwijk op 01-07-2019