Navigatie

Beoordelingen Expert Naaldwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Naaldwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Naaldwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Expert houd de bezorging zelf ook in de gaten en bellen je persoonlijk op de de tijden veranderen ik ben hier echt waar zo netjes en goed geholpen echt helemaal super. Volgende aankoop gaan we zeker eerst bij expert kijken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (593)

  • Beoordeling: 10.0

    Expert houd de bezorging zelf ook in de gaten en bellen je persoonlijk op de de tijden veranderen ik ben hier echt waar zo netjes en goed geholpen echt helemaal super. Volgende aankoop gaan we zeker eerst bij expert kijken.
    Geschreven door Klant uit rijnsburg op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ondanks de lange levertijd ( Besteld op BLACK FRIDAY) werd de levering tegen de toen afgesprolen prijs netjes bezorgd.
    Geschreven door Klant Van der Ende uit naaldwijk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij deze winkel word je echt goed geholpen en ontzorgd alle afspraken worden nagekomen en niets is te veel gevraagd.
    Geschreven door Klant Verbeek uit \'s-gravenzande op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben blij met jullie
    Geschreven door Klant uit kaag op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel goede service en vriendelijk personeel... kwaliteit spullen.. leuke winkel zeer overzichtelijk..
    Geschreven door Klant uit maassluis op 14-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima zaak, netjes geholpen en goed product advies (meegedacht) door de medewerkster.
    Geschreven door Klant Noordermeer uit naaldwijk op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    top zaak
    Geschreven door Klant Verbeek-veenman uit naaldwijk op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Wij kopen altijd bij Expert omdat de service heel goed is één telefoontje en ze staan klaar!
    Geschreven door Klant Van de Spek uit \'s-gravenzande op 10-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Door Corona tel. Besteld is toch lastiger om uitleg van apparaat te krijgen . Verder is alles naar tevredenheid
    Geschreven door Klant uit monster op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super service ! In alle opzichten!
    Geschreven door Klant De Witt uit naaldwijk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    prima geholpen
    Geschreven door Klant Van Dijk uit naaldwijk op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en deskundig
    Geschreven door Klant op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Mensen met verstand van het product.
    Geschreven door Klant Lock uit naaldwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Een goed en betrouwbaar bedrijf, men heeft verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit kwintsheul op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Mijn ervaring met Expert en in het bijzonder Koppenol is uitstekend Je wordt goed geholpen en het personeel heeft kennis van zaken Prijs technisch ziet het er ook altijd goed eruit. Service is goed en ze staan altijd voor je klaar.
    Geschreven door Klant Zwinkels uit naaldwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goed assortiment en zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel en super service!
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    als je kwaliteit wil en een betrouwbaar advies wil hebben dan moet je zeker na de expert in naaldwijk gaan
    Geschreven door Klant Klijmij uit hoek van holland op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede kennis van de producten en goede service
    Geschreven door Klant Hopman uit poeldijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    super geholpen..en snel thuis bezorgd
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    hele fijne winkel met vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    prettig, menselijk contact. heel belangrijk in deze tijd
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 28-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Een paar dagen voor kerst telefonisch een Kobo ereader met bijpassende hoes besteld. De ereader kon dezelfde middag nog bezorgd worden, maar de hoes was in de gewenste kleur niet op voorraad in de Expertwinkel in Naaldwijk. Deze werd besteld. Deze was de dag erna nog niet binnen, maar de ereader werd netjes thuisbezorgd zonder bezorgkosten. De dag voor kerst kwam de hoes binnen en hiervan kregen wij via de mail bericht. De hoes werd diezelfde dag ook thuisbezorgd. Wat een snelle en goede service! Uiteraard hadden wij dit ook online kunnen bestellen, maar gunnen het de lokale winkelier in deze moeilijke tijd.
    Geschreven door Klant Duijvestijn uit naaldwijk op 26-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Een tevreden klant. In deze tijd, toch aankopen kunnen doen.
    Geschreven door Klant Zonneveld uit de lier op 24-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert, kennis van zaken, betrouwbaar, goede prijs kwaliteit.
    Geschreven door Klant Van Dam uit de lier op 21-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel ,ze bedenken de beste oplossing voor een goede correcte snelle levering!
    Geschreven door Klant Noordt uit vlaardingen op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede professionele zaak, zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant uit maassluis op 18-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service bij Expert.
    Geschreven door Klant Kropff uit maassluis op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Betalen op de website was voor mij na verschillende pogingen onmogelijk. Daarna alles prima telefonisch kunnen afhandelen.
    Geschreven door Klant Heuff uit den haag op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon kopen bij expert Koppenol
    Geschreven door Klant Brouwer uit monster op 16-12-2020