Navigatie

Beoordelingen Expert Naaldwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Naaldwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Naaldwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hersbach 9.5

Wij zijn zeer tevreden over het produkt en de service van Expert Naaldwijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (527)

  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn zeer tevreden over het produkt en de service van Expert Naaldwijk.
    Geschreven door Klant Hersbach uit maasdijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prima service goede prijs kwaliteit verhouding goede dienstverlening
    Geschreven door Klant uit monster op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundige winkelmedewerkers, goed advies , en een uitmuntende service. Zelfs de aankomende kortingsperiode werd perfect toegepast.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer correcte en nette service. Advies is in het belang van de klant en niet uit het belang van de winkel! Ook na de koop is men ten alle tijden nog bereikbaar voor het geven van advies en tips en als het nog niet lukt komen ze gewoon nogmaals langs. Op deze manier onderscheid je naar mijn mening erg goed t.o.v. alle aanbieders die er tegenwoordig zijn!
    Geschreven door Klant Hofman uit maassluis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Niet
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenzande op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed geholpen door medewerker die verstand van zaken heeft.
    Geschreven door Klant uit monster op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Naaldwijk is een zaak waar ik graag kom.
    Geschreven door Klant uit monster op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd goede service. Ervaren personeel die er al jaren werken. Ze denken met je mee.
    Geschreven door Klant uit poeldijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    zie boven
    Geschreven door Klant De Bleyser uit maassluis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De vaarwasser is snel en goed geplaatst. Een week na de koop was er een aanbieding van de vaatwasser. Na even bij de winkel langs gegaan te zijn in Naaldwijk, kreeg ik de vaatwasser toch voor de aanbiedingsprijs. Het product van Siemens voldoet helemaal aan de verwachting.
    Geschreven door Klant Van Bokkum uit naaldwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 3.4

    Niks
    Geschreven door Klant uit poeldijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heel persoonlijk en kundig advies en super service!
    Geschreven door Klant Romeo uit maassluis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant Peters uit \'s-gravenzande op 28-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    goede service en kwaliteit het personeel perfect....
    Geschreven door Klant Vogelaar uit honselersdijk op 21-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wilde een bepaalde stofzuiger die in de aanbieding was. Was niet voorradig maar ik kreeg een duurdere stofzuiger voor de aanbiedingsprijs. En alles werd keurig in de kofferbak van de auto gezet.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies ze denken met je mee
    Geschreven door Klant uit kwintsheul op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    8.9
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer aangenaam verrast over de gegeven service bij mijn klacht over jbl headphones. Werd snel geholpen en kreeg tot mijn grote verbazing gelijk een nieuw setje mee. Compliment voor de medewerkster van Expert Naaldwijk.
    Geschreven door Klant Van Berkel uit maasland op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Van Nieuwkerk uit naaldwijk op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    werkt goed
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede zaak. Goed personeel
    Geschreven door Klant Roeling uit de lier op 29-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd zeer goede service en competente medewerkers.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    prima service!
    Geschreven door Klant uit kwintsheul op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    als klant kopen wij wat wij nodig hebben witgoed en televisies en andere artikelen altijd bij expert Koppenol omdat wij altijd een zeer goede ervaring hebben dus zoeken wij niet verder .
    Geschreven door Klant Van Antwerpen uit \'s-gravenzande op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Koppenol is voor ons zo\'n zaak waar je nog echt persoonlijk geholpen wordt bij het maken van de passende keuze.
    Geschreven door Klant Van Dam uit de lier op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekend!!!
    Geschreven door Klant Dessing uit naaldwijk op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Hele goede service, ook als problemen hebt met je product.
    Geschreven door Klant De Brakeleer uit den haag (wateringseveld) op 07-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer vriendelijke en deskundig personeel en hebben alle tijd voor je bij een bezoek in de winkel
    Geschreven door Klant Van Zanten uit naaldwijk op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies in de winkel en goede service bij aflevering en plaatsing
    Geschreven door Klant Bruggeling uit naaldwijk op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Gewoon een fijne winkel! Ik hou niet van online shoppen, zeker als gaat om dit soort uitgaven. De service is er goed, kwaliteit is goed, prima winkel!
    Geschreven door Klant Van der Wel uit \'s-gravenzande op 30-07-2020