Navigatie

Beoordelingen Expert Naaldwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Naaldwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Naaldwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Flikweert 8.7

Ik kies altijd voor Expert. Gemakkelijk in je eigen omgeving. Iedere week een folder met leuke aanbiedingen, waar ik altijd even in blader.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (891)

  • Beoordeling: 8.7

    Ik kies altijd voor Expert. Gemakkelijk in je eigen omgeving. Iedere week een folder met leuke aanbiedingen, waar ik altijd even in blader.
    Geschreven door Klant Flikweert uit naaldwijk op 25-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 24-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit kwintsheul op 24-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon ff naar de winkel en je weet genoeg💪
    Geschreven door Klant Noordam uit \'s-gravenzande op 23-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Expert de beste winkel in westland
    Geschreven door Klant Roeling uit de lier op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    een hele fijne winkel waar je heel goed en deskundig geholpen wordt, met een uitstekende service !
    Geschreven door Klant Bal uit naaldwijk op 21-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijke benadering en goed advies over de apparatuur
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Tichelaar uit \'s-gravenzande op 19-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Gerco de eigenaar helpt mij altijd prima op weg ook met aanbiedingen en service door het uit handen te nemen wat ik zelf niet kan
    Geschreven door Klant Buena Vida Super Cars Bv uit maassluis op 18-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Al 25 jaar klant. Betrokken personeel, geweldige service. Laatste aankoop een afzuigkap. Oude vervangen en op de millimeter de nieuwe geplaatst. Vakwerk!
    Geschreven door Klant Maters uit monster op 17-01-2023
  • Beoordeling: 6.0

    Ik heb de wasmachine niet ontvangen, dus kan daar geen behoorlijk antwoord op geven. Expert schijnt te denken dat de machine al geleverd is??
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 16-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische winkel. Ik ben al vanaf het begin klant. Zeer klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Van der Arend uit poeldijk op 15-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Erg makkelijk
    Geschreven door Klant Van der Pluijm uit kwintsheul op 05-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Erg goed geholpen, goede levering en keurig geplaatst!
    Geschreven door Klant Persoon uit \'s-gravenzande op 30-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Product wel wat prijzig wel goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit poeldijk op 30-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Aanrader, in korte tijd drie apparaten gekocht. Bij alle drie geld perfect. Jammer dat ze geen meubels verkopen.
    Geschreven door Klant Spek uit naaldwijk op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    als je voorbereid bent en de goede vragen kunt stellen is er ook iemand, die op jouw niveau kan helpen.
    Geschreven door Klant Treurniet uit naaldwijk op 23-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    SUPER geholpen tot aan de bezorging.
    Geschreven door Klant Wassenaarse Bouwstichting uit wassenaar op 22-12-2022
  • Beoordeling: 6.7

    Na een verkeerde levering is er van de zijde van Expert Koppenol geen enkele communicatie, erg jammer!!
    Geschreven door Klant Valstar Holding Westland Bv uit naaldwijk op 22-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima producten en uitstekende service
    Geschreven door Klant Veenstra uit rijkswijk op 21-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel!!
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 21-12-2022
  • Beoordeling: 8.1

    goede service zowel in de winkel als telefonisch en de instalateur thuis
    Geschreven door Klant V.d. Bogert uit maasdijk op 16-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijke medewerkers met een gedegen kennis van zaken. Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel.
    Geschreven door Klant Capel uit naaldwijk op 14-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service. Aardige verkoper in de winkel. Snelle levering, goede prijs.
    Geschreven door Klant Van Dreumel uit maasland op 14-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service .vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenzande op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    professionele en persoonlijke benadering. Goed geholpen!
    Geschreven door Klant Van Berkel uit naaldwijk op 07-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede voorlichting en service.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 05-12-2022
  • Beoordeling: 4.4

    Niet kopen bij expert naaldwijk, veel mooie verkooppraatjes maar uiteindelijk is de service, actief meedenken KLOTE!
    Geschreven door Klant Louter uit \'s-gravenzande op 04-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Wij komen al jaren bij Expert, vanwege de dorpse service. Zo belangrijk, vooral nu wij wat ouder zijn.
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 03-12-2022
  • Beoordeling: 6.9

    ik kreeg eerst een wasdroger die lekte en toen kreeg ik een nieuwe maar er was mij beloofd dat het dezelfde was maar dat was niet zo........ toen weer een nieuwe en dat was wel dezelfde maar die staat niet waterpas ?? en...... daar is mijn man nu mee bezig en dat valt niet mee als je 75 bent, dus tevreden ?? uhh niet dus......
    Geschreven door Klant Mulhuijzen-voorduin uit \'s-gravenhage op 01-12-2022