Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Naaldwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Naaldwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Naaldwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vincent Vis &zn 9.4

De service van Koppenol is perfect en het advies is ook perfect

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (413)

  • Beoordeling: 9.4

    De service van Koppenol is perfect en het advies is ook perfect
    Geschreven door Klant Vincent Vis &zn uit honselersdijk op 14-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en kundig advies. Fijn als er iemand is die met je meedenkt en weet waar hij over praat. Leervrijheid aan huis op tijd en snel. Oude apparaat weer mee en nieuwe op zijn plek, aangesloten en wel!
    Geschreven door Klant uit maasland op 04-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer tevreden over mijn aankoop een Samsung TV bij Expert-Naaldwijk. Goed geholpen in de winkel en de monteur waren ook deskundig en hartelijk. Dick van der Laan Naaldwijk
    Geschreven door Klant Van der Laan uit naaldwijk op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed service prettig geholpen
    Geschreven door Klant Van der Hoeven uit naaldwijk op 29-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    ik ben tevreden dus geen op of aanmerken ga zo door
    Geschreven door Klant De Brabander uit delft op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.5

    heb ik al gedaan. zie andere review
    Geschreven door Klant uit maassluis op 12-04-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Heb behoorlijk wat problemen gehad met een HK multimedia-set maar winkelpersoneel van Expert in Naaldwijk heeft me steeds enthousiast en positief geholpen bij het oplossen hiervan.
    Geschreven door Klant uit monster op 31-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goede service
    Geschreven door Klant Bakker uit naaldwijk op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goed advies, goede service!
    Geschreven door Klant uit naaldwijk op 13-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    super, goed avies en levering!
    Geschreven door Klant Sv Co op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenzande op 01-03-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Prima website, overzichterlijk en informatief.
    Geschreven door Klant Van der Goes uit \'s-gravenzande op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ruime keus, prima voorlichting, keurige aflevering. Niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant uit hoek van holland op 22-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    In de ochtend bleek mijn combi magnetron kapot, even op de site gekeken en 3 uur later stond er een nieuwe in huis.
    Geschreven door Klant Van der Wel uit \'s-gravenzande op 22-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben gezelig geholpen in de winkel en goed advies gehad over de wasmachine en niet lang hoeven te wachten binnen een week thuis gebracht en de bezorgers hebben me goed geholpen ben erg tevreden met de firma Expert
    Geschreven door Klant Veer uit hoek van holland op 20-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service. Leuk personeel met goede productkennis.
    Geschreven door Klant Verkade- Kouwenhoven uit maassluis op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben al jaren goede ervaringen bij Expert
    Geschreven door Klant De Zeeuw uit naaldwijk op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert is je koop nooit een miskoop. Goede voorlichting en uitstekende service!
    Geschreven door Klant Van Buuren uit maasdijk op 13-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies en goede service!! Altijd weer blij mee! Petra van Os Interieur Ontwerp, De Lier
    Geschreven door Klant Petra Van Os Interieurstyliste uit de lier op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Alles is zeer goed geregeld
    Geschreven door Klant Oldermann uit honselersdijk op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een prima winkel en levert uitstekende service
    Geschreven door Klant Blok uit s\'gravenzande op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    de vaatwasser die ik gekocht heb past precies in mijn keuen er hoefde niets verandert te worden
    Geschreven door Klant uit honselersdijk op 20-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service!
    Geschreven door Klant Alsemgeest uit naaldwijk op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit maasdijk op 09-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd een goed en eerlijk advies.. Super service
    Geschreven door Klant Weijgert uit \'s-gravenzande op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeker aan te bevelen bij iedereen die van goede service houdt, maak niet uit wat het is!!
    Geschreven door Klant Van Elswijk uit naaldwijk op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Website prima en product kennis winkel medewerkers is goed en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Ouwendijk uit hoek van holland op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Plezierige ervaring
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenzande op 02-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit de lier op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Bij Expert heb ik een goed advies gekregen toen een ander artikel niet aanwezig was. Het geadviseerde artikel is op tijd gekomen en netjes geplaatst.
    Geschreven door Klant uit monster op 23-12-2018