Navigatie

Beoordelingen Expert Roden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Genne 9.1

Prettige winkel met deskundig personeel, dat alle tijd neemt om de werking van het product uit te leggen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (125)

  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel met deskundig personeel, dat alle tijd neemt om de werking van het product uit te leggen.
    Geschreven door Klant Van Genne uit roden op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ben zeer tevreden over alles .
    Geschreven door Klant Mulder uit norg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super leuke verkopers. Doen wat ze afspreken.
    Geschreven door Klant Buiter Roden uit roden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb mijn wasmachine en droger nog maar één week binnen. Kan er nog weonig over zeggen.
    Geschreven door Klant uit roden op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zoals afgesproken gemaild toen het product binnen was. Bijzonder goed geholpen in de winkel. Men wilde wel meelopen om het in de auto te zetten.
    Geschreven door Klant Bartels uit eelde op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig en vriendelijk. Persoonlijk, maar toch zakelijk. En zeer transparant. Geen schreeuwerige aanbiedingen, maar gewoon goede producten. Ik betaal nooit te veel bij Expert, en krijg nooit spijt van een gekocht product.
    Geschreven door Klant Fred De Weerd uit ten boer op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Nieuwe combiwasmacine droger. Bevalt uitstekend
    Geschreven door Klant Nijland uit roden op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prima kwaliteit en vriendelijke mensen. ik heb mijn apparatuur altijd bij expert gekocht en nooit enig probleem ondervonden
    Geschreven door Klant Van Riet uit peize op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Doorgaan op deze manier en Uw winkel zal nog lang bestaan.
    Geschreven door Klant Van der Holt uit peize op 24-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    prima. zoals je graag geholpen wilt worden
    Geschreven door Klant uit norg op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    We zijn prettig geholpen in het filiaal in Roden met het uitzoeken van onze AEG wasdroger. Wij kopen enkel lokaal en dan is het fijn als er een scherpe actie is en dat je gewoon naar de winkel fietst om je product te kopen. We zijn erg tevreden met de nieuwe wasdroger, die geheel naar wens bezorgd is.
    Geschreven door Klant Heijs uit roden op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Roden kan ik alleen maar aanbevelen
    Geschreven door Klant uit norg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Airfryer GF350HLD gekocht naar aanleiding van reviews . Geen teleurstelling, mooie airfryer die helemaal doet wat hij moet doen. Eenvoudig in gebruik,en voor ons [ 2pers. ] groot genoeg.Deze airfryer past ook nog in een keukenkastje,maar staat ook fraai op het aanrecht door de zwart geborstelde zijkanten,wat meteen minder handgrepen opleverd. Zeker aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit roden op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De medewerkers van Expert doen hun werk uitstekend. Zijn niet opdringerig en doen hun uiterste best de klant zo goed mogelijk te helpen.
    Geschreven door Klant uit roden op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Is altijd goed.
    Geschreven door Klant Veninga uit roden op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert in Roden wordt je altijd vriendelijk en deskundig geholpen zodat je met het juiste product naar huis gaat
    Geschreven door Klant uit roden op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed.
    Geschreven door Klant uit roden op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Verder geen commentaar
    Geschreven door Klant uit groningen op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    We hopen veel plezier te krijgen van de aankoop
    Geschreven door Klant uit roden op 21-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al vele tientallen jaren klant. Altijd deskundig geholpen. Positieve ervaringen met aankopen en reparaties. Denken met de klant mee.
    Geschreven door Klant Van Genne uit roden op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zaterdagochtend wasmachine kapot. Direct gebeld voor overleg; reparatie of nieuwe machine. Gaan kijken in de winkel. Veel keus en deskundig advies. Keuze gemaakt; nieuwe machine. Aanbod, vanmiddag plaatsen? Ongekende service vinden we. Einde van de middag kon er weer gewassen worden!
    Geschreven door Klant De Groot uit peize op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne producten en een snelle service. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Viswat uit winschoten op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik hoef niets toe te voegen het is altijd goed
    Geschreven door Klant uit roden op 23-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Leuk personeel die waarmaken wat ze zeggen
    Geschreven door Klant Buiter Roden uit roden op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Nog niet mogelijk.
    Geschreven door Klant uit norg op 28-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Geen klachten
    Geschreven door Klant uit roden op 25-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Polman uit roden op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Service erg goed, veel kennis van de medewerkers. Correcte afspraken.
    Geschreven door Klant uit oldenhove op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn super tevreden over Expert Roden. We hadden een wasmachine uitgezocht op de site en besteld. Maar door door de Corona uitbraak kon dat model pas over plm. 5 weken worden geleverd. Na overleg met Expert Roden kregen we een \"soepel\"aanbod voor een alternatief van hetzelfde merk. Die Aeg- wasmachine werd de volgende dag precies op de afgesproken tijd afgeleverd en meteen aangesloten. De eerste was draait nu en we zien dat het systeem de wastijd aanpast aan de hoeveelheid. Pro Sense werkt dus ook. zo besparen we al bij de eerste was energie.
    Geschreven door Klant Venekamp uit roden op 09-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert mag zich met recht een expert noemen op het gebied van wit- en bruingoed. De benadering is persoonlijk en professioneel. En de service uitstekend.
    Geschreven door Klant Stam uit assen op 02-04-2020