Navigatie

Beoordelingen Expert Roden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Veninga 9.3

Is altijd goed.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (111)

  • Beoordeling: 9.3

    Is altijd goed.
    Geschreven door Klant Veninga uit roden op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert in Roden wordt je altijd vriendelijk en deskundig geholpen zodat je met het juiste product naar huis gaat
    Geschreven door Klant uit roden op 17-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed.
    Geschreven door Klant uit roden op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Verder geen commentaar
    Geschreven door Klant uit groningen op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    We hopen veel plezier te krijgen van de aankoop
    Geschreven door Klant uit roden op 21-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al vele tientallen jaren klant. Altijd deskundig geholpen. Positieve ervaringen met aankopen en reparaties. Denken met de klant mee.
    Geschreven door Klant Van Genne uit roden op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zaterdagochtend wasmachine kapot. Direct gebeld voor overleg; reparatie of nieuwe machine. Gaan kijken in de winkel. Veel keus en deskundig advies. Keuze gemaakt; nieuwe machine. Aanbod, vanmiddag plaatsen? Ongekende service vinden we. Einde van de middag kon er weer gewassen worden!
    Geschreven door Klant De Groot uit peize op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne producten en een snelle service. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Viswat uit winschoten op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik hoef niets toe te voegen het is altijd goed
    Geschreven door Klant uit roden op 23-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Leuk personeel die waarmaken wat ze zeggen
    Geschreven door Klant Buiter Roden uit roden op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Nog niet mogelijk.
    Geschreven door Klant uit norg op 28-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Geen klachten
    Geschreven door Klant uit roden op 25-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Polman uit roden op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Service erg goed, veel kennis van de medewerkers. Correcte afspraken.
    Geschreven door Klant uit oldenhove op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn super tevreden over Expert Roden. We hadden een wasmachine uitgezocht op de site en besteld. Maar door door de Corona uitbraak kon dat model pas over plm. 5 weken worden geleverd. Na overleg met Expert Roden kregen we een \"soepel\"aanbod voor een alternatief van hetzelfde merk. Die Aeg- wasmachine werd de volgende dag precies op de afgesproken tijd afgeleverd en meteen aangesloten. De eerste was draait nu en we zien dat het systeem de wastijd aanpast aan de hoeveelheid. Pro Sense werkt dus ook. zo besparen we al bij de eerste was energie.
    Geschreven door Klant Venekamp uit roden op 09-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert mag zich met recht een expert noemen op het gebied van wit- en bruingoed. De benadering is persoonlijk en professioneel. En de service uitstekend.
    Geschreven door Klant Stam uit assen op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en topproducten
    Geschreven door Klant Kortlang uit roden op 17-03-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Onze vaatwasser hield het na vele jaren trouwe dienst helaas voor gezien. Zelf afwassen vinden wij geen optie, dus: op zoek naar een nieuwe. De aanbieding uit de Expert-folder lag precies op het juiste moment in de brievenbus. Een bezoek aan de winkel in Roden leerde ons dat we hiermee een goede keus te pakken hadden. Een weekje later is de vaatwasser door een zeer vriendelijke en ervaren monteur geplaatst. Inmiddels zijn alweer heel wat borden, pannen en andere attributen schoon en glanzend uit de machine gekomen. Wij zijn dus happy: met het aanbod van Expert, het advies en de prima service. Top!
    Geschreven door Klant Vriese uit lieveren op 11-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon Prima !
    Geschreven door Klant uit peize op 29-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd word ik geadviseerd door een medewerker die verstand van zaken heeft. Die niet alleen de voordelen benadrukt, maar ook de eigenschappen, waar je normaalgesproken, pas achter komt bij gebruik. Gewoon eerlijk advies. Niet vanuit het oogpunt van éénmalig iets verkopen, maar altijd gebaseerd op de volgende aankoop, en dus de langere relatie.
    Geschreven door Klant De Weerd uit ten boer op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ik vind het gewoon een fijne winkel en fijne mensen . En ik koop graag mijn dingen daar als ik iets nieuw\'s nodig heb en ze leggen ook alles goed uit . En als er iets kapot is of wat dan ook komen ze ook wel vrij snel langs dat is mijn ervaring .
    Geschreven door Klant Warners uit peize op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed advies van vriendelijk personeel gekregen bij aanschaf van een koffiemachine.
    Geschreven door Klant Meiborg uit peize op 11-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed overleg en goed product gekocht
    Geschreven door Klant Van Wijk uit niekerk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Je wordt vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit roden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    ouderwets goed, met hedendaagse kwaliteit. Prima service.
    Geschreven door Klant Suurd uit peize op 03-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Plezierig bedrijf en verkopers . Ook hebben ze een reparatie afdeling . 👍👍
    Geschreven door Klant uit meerstad op 04-10-2019
  • Beoordeling: 8.3

    prima geholpen en geadviseerd
    Geschreven door Klant uit zuidvelde op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    uitstekende service, prima personeel, goede vakmensen, scherpe prijzen, wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekend, klantvriendelijk. Snelle levering
    Geschreven door Klant uit veenhuizen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    een aanrader
    Geschreven door Klant Wijkstra uit groningen op 03-05-2019