Navigatie

Beoordelingen Expert Oosterwolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oosterwolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oosterwolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Goede keuze

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (193)

  • Beoordeling: 9.7

    Goede keuze
    Geschreven door Klant uit appelscha op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede aankoop.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Eenvoudig alles te vinden, en handig dat je winkelvoorraden kunt zien. Hoewel dat niet altijd klopt......
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 02-05-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer tevreden. Klantvriendelijk en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Doller uit oosterwolde op 30-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Klantvriendelijke benadering met voordelige prijzen. Een combinatie die ik altijd vind bij Expert.
    Geschreven door Klant Meek uit haulerwijk op 25-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijke, deskundige mensen. Snelle levering en prima uitleg. Kookplaat werkt volgens verwachting.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 24-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    expert oosterwolde top
    Geschreven door Klant Sol Van Gelder uit appelscha op 18-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Whirlpool vaatwasser top prijs/kwaliteit verhouding. Mooi stil apparaat.
    Geschreven door Klant Wiersma uit appelscha op 17-03-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert krijg ik goed en deskundig advies, dat vind ik belangrijk.
    Geschreven door Klant uit ravenswoud op 17-03-2022
  • Beoordeling: 8.6

    vaste klant na scheer en foppen kwamen we bij expert waar we ook al eerdeer hadden gekocht
    Geschreven door Klant Haveman uit zorgvlied op 14-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Overzichtelijke winkel, lekker in de buurt. Altijd vriendelijk geholpen, je wordt herkend als vaste klant. Vlotte service
    Geschreven door Klant Koning uit bakkeveen op 03-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Vlotte service en alles geregeld volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit haule op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    zie mijn eerdere opmerking
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 26-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super geregeld
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 21-01-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Algehele indruk is prima! Vriendelijk personeel en prima service!
    Geschreven door Klant Bosma uit oosterwolde op 07-01-2022
  • Beoordeling: 7.7

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 03-01-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit fochteloo op 31-12-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service. Goed advies en snelle levering.
    Geschreven door Klant Otten uit makkinga op 31-12-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Sterk aanbevolen
    Geschreven door Klant uit elsloo op 10-12-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend advies en service
    Geschreven door Klant Hoogenberg uit oosterwolde op 10-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor mensen die echt graag gemeend en persoonlijk advies willen, is Expert Oosterwolde een aanbeveling. Geen drommen mensen, overzichtelijke indeling. Advies van vriendelijke mensen, die echt de tijd voor je nemen. En...afspraak is afspraak. Keurig op tijd geleverd en geïnstalleerd. Alles keurig weer opgeruimd. Kortom...mijdt de grote winkels in de steden en zoek een Expert dicht bij huis.
    Geschreven door Klant Smit uit appelscha op 03-12-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Prima uitleg in de winkel. Ze nemen de tijd voor je. Top.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 02-12-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie wasmachine en heel weinig lawaai.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 11-11-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Geen opmerking
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    let op cashback van samsung werkt niet is bekent bij radar. samsung probeert er onder uit te komen met smoesjes gr geert
    Geschreven door Klant Dorenbos uit haulerwijk op 28-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Koop bij Expert Goede service.!!
    Geschreven door Klant uit appelscha op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede ervaring met Expert bij aankoop van een wasdroger. Deskundige, vriendelijke mensen en prima service aan huis. Snel geleverd.
    Geschreven door Klant Hougardy uit ravenswoud op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Precies wat ik zocht.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een prettige winkel. De mensen zijn vriendelijk en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit ravenswoud op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.2

    de tv die we gekocht had deed het niet toen hij bij ons in huis stond. kreeg andere, wel zelfde merk maar rest allemaal anders werd gezegd dat het eenzelfde was. deze was 100,- gekoper en is net zo groot alleen kleuren weet ik nu zo net niet
    Geschreven door Klant uit nijeberkoop op 08-09-2021