Navigatie

Beoordelingen Expert Oosterwolde

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oosterwolde die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oosterwolde. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Bekwaam personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (212)

  • Beoordeling: 8.4

    Bekwaam personeel
    Geschreven door Klant uit zorgvlied op 05-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede klantenservice! Product super snel bezorgd.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 29-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Doen al jaren zaken met Expert en zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant De Haan uit oosterwolde op 23-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Expert word ik altijd snel geholpen vriendelijk en deskundig personeel die ook de tijd nemen voor de klanten.
    Geschreven door Klant uit appelscha op 10-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    goed en betouwbaar
    Geschreven door Klant Jeeninga uit oosterwolde op 08-11-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Ieder moet zijn eigen keus maken wat betreft het aanschaffen van artikelen. Je kunt kiezen voor kwaliteit producten wat iets duurder maar wel met goede service, of goedkoper met een slechte service, wat uiteindelijk duurkoop gaat worden.
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 04-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Een tevreden klant
    Geschreven door Klant Vlasma uit oosterwolde op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Wij vinden het een fijne winkel en aardig personeel
    Geschreven door Klant uit hoogersmilde op 24-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel in alle opzichten.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals eerder aangegeven, snelle levering en een vriendelijk benadering
    Geschreven door Klant Liudger (school) uit waskemeer op 08-09-2022
  • Beoordeling: 7.3

    service is goed, mooi zo doorgaan
    Geschreven door Klant uit langedijke op 30-08-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Nnnnnnnnnnnnnnnmnn
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 26-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima kwaliteit prijs en levering.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit venray op 22-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    door gaan zoals wij gewend zijn, komen steeds meer klanten
    Geschreven door Klant Visser uit appelscha op 19-08-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Kan Expert van harte aanbevelen. Ervaring met meerdere filialen en nooit iets te klagen gehad
    Geschreven door Klant De Haan uit oosterwolde op 04-08-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Handige winkel in de buurt, goede service, nette bezorgdienst.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 28-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Up to date.
    Geschreven door Klant uit elsloo op 20-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed product aanbevolen Vaatwasser
    Geschreven door Klant Dijkstra uit oosterwolde op 20-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    gewoon goed.
    Geschreven door Klant Mulder uit appelscha op 14-07-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede keuze
    Geschreven door Klant uit appelscha op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede aankoop.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Eenvoudig alles te vinden, en handig dat je winkelvoorraden kunt zien. Hoewel dat niet altijd klopt......
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 02-05-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer tevreden. Klantvriendelijk en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Doller uit oosterwolde op 30-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Klantvriendelijke benadering met voordelige prijzen. Een combinatie die ik altijd vind bij Expert.
    Geschreven door Klant Meek uit haulerwijk op 25-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijke, deskundige mensen. Snelle levering en prima uitleg. Kookplaat werkt volgens verwachting.
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 24-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    expert oosterwolde top
    Geschreven door Klant Sol Van Gelder uit appelscha op 18-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Whirlpool vaatwasser top prijs/kwaliteit verhouding. Mooi stil apparaat.
    Geschreven door Klant Wiersma uit appelscha op 17-03-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert krijg ik goed en deskundig advies, dat vind ik belangrijk.
    Geschreven door Klant uit ravenswoud op 17-03-2022
  • Beoordeling: 8.6

    vaste klant na scheer en foppen kwamen we bij expert waar we ook al eerdeer hadden gekocht
    Geschreven door Klant Haveman uit zorgvlied op 14-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Overzichtelijke winkel, lekker in de buurt. Altijd vriendelijk geholpen, je wordt herkend als vaste klant. Vlotte service
    Geschreven door Klant Koning uit bakkeveen op 03-03-2022