Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kuipers 8.8

nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (422)

  • Beoordeling: 8.8

    nvt
    Geschreven door Klant Kuipers uit feanwalden op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Door het vakkundig advies en de snelle dienstverlening zijn en blijven wij trouwe klanten
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ga na wat iets kost op internet, ga naar de dichtstbijzijnde EXPERT en kom er achter dat het loont.
    Geschreven door Klant vd Veen uit metslawier op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Expert verbaasd mij nog steeds wat de prijzen betreft kunnen prima mee met de bekende webshops en grotere ketens.
    Geschreven door Klant uit ternaard op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede ervaringen met Expert.
    Geschreven door Klant uit ter idzard op 26-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben vrijdagmiddag een vrieskast gekocht en zaterdagmiddag al in huis. Prima service vriendelijke medewerkers en zeer goeie kwaliteit/ prijsverhouding
    Geschreven door Klant De Veer uit lioessens op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit hantum op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant uit dokkum op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, vriendelijk personeel. Goede prijs
    Geschreven door Klant uit dokkum op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een winkel waar we graag en regelmatig komen
    Geschreven door Klant Van der Laag uit dokkum op 19-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Eerst uiproberen
    Geschreven door Klant uit ballum op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Is goed
    Geschreven door Klant uit dokkum op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Geen nader commentaar
    Geschreven door Klant Huizinga uit damwÂld op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    onlangs de jbl radio gekocht een mooi kleine radio die mooi past in elke woonkamer en het geluid is heel mooi .ben dik tevreden met deze aankoop
    Geschreven door Klant Van der Velde uit dokkum op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende hulp en service.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 16-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Alweer prima geslaagd bij Expert-Dokkum! Mooie nieuwe tv. Ondertussen gaan de vriezer, wasmachine en droger (na uitstekende reparatie service) gewoon door.
    Geschreven door Klant Kingma uit birdaard op 07-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima informatie zowel in de winkel, als thuis bij de plaatsing van het product.
    Geschreven door Klant Broersma uit damwoude op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    vriendelijke verkopers en een goede service, wanneer het eens een keer nodig is. Daarom zijn wij hier al jaren tevreden klant.
    Geschreven door Klant Schut uit dokkum op 26-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    De reden waarom ik graag bij Expert koop zijn de vriendelijke en behulpzame mensen die er werken. In tegenstelling tot onpersoonlijk online kopen krijg je er deskundig advies en kun je met hen overleggen.
    Geschreven door Klant uit foudgum op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn weltevreden met de expert in Dokkum.Wij werden wel goed goed geholpen in een goed advies met de iphone volgende keer .Als wij weer wat moet hebben gaan wij weer naar de expert. S j
    Geschreven door Klant Jousma uit dokkum op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij expert ruime keus, goede voorlichting en bediening
    Geschreven door Klant Bos uit ternaard op 31-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Altijd Goed advies.. Lage prijzen . Snelle levering.
    Geschreven door Klant Haaima uit ternaard op 27-01-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Goede uitleg en voorlichting is heel belangrijk. Vooral n.a.v. een artikel wat niet op voorraad is, en wat je dus niet ziet.
    Geschreven door Klant uit wouterswoude op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Service en behandeling is bij deze e expert uitstekend
    Geschreven door Klant uit dokkum op 17-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    x
    Geschreven door Klant uit dokkum op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Over het algemeen zeer tevreden, maar bestellingen laten wel zeer lang op zich wachten. Verder leuk en vriendelijk personeel en kundig niet te vergeten. De ingehuurde reparateurs zijn ook zeer goed.
    Geschreven door Klant Duurken uit ternaard op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    ..
    Geschreven door Klant uit dokkum op 02-12-2019
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit dokkum op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede uitleg in de winkel en vriendelijk en goed overleg van bezorging .
    Geschreven door Klant Kooistra uit raard op 12-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert voel je je welkom en je wordt heel vakkundig/deskundige geholpen bij uitleg van het product wat je wil kopen. Wij zijn zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Nicolai uit dokkum op 09-11-2019