Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Zeer klantvriendelijk (zowel door medewerker als bezorger). Meedenkend.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (482)

  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk (zowel door medewerker als bezorger). Meedenkend.
    Geschreven door Klant uit de westereen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Er worden voor een enquête te veel vragen gesteld!
    Geschreven door Klant uit oostrum op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    prettige winkel, prima service
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goede ervaring goede vakmensen en vriendelijke mensen .
    Geschreven door Klant Van der Veen uit dokkum op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goed bedrijf aan rader
    Geschreven door Klant uit dokkum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Bestellen en dan levering op afspraak: 👍 Top service en advies!
    Geschreven door Klant Bergsma, uit dokkum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed Advies / Laagste Prijs / Snelle Levering / Meedenkend... Vaste klant bij Expert Dokkum..
    Geschreven door Klant Haaima uit damwâld op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    We kopen al onze producten bij Expert vanwege hun prima service en hulp bij het instellen en plaatsen van de gekochte producten, top
    Geschreven door Klant uit dokkum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Als je een helder, eerlijk advies wilt, vakkundig wilt worden geholpen door een zeer behulpzame en vriendelijke verkoper, en natuurlijk ook voor een nette prijs, moet je bij Expert zijn en bij niemand anders !
    Geschreven door Klant Miedema uit dokkum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer vriendelijk deskundig personeel, kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs. Goede service
    Geschreven door Klant Wiersma uit dokkum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Deskundigheid ,eerlijk advies en snelle service!
    Geschreven door Klant Toornstra uit damwoude op 23-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Keurig te woord gestaan door Expert Dokkum. De bestelde IPad was top verpakt en alles snel en volgens afspraak
    Geschreven door Klant Tesselaar uit alkmaar op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel welwillend personeel en en goed assortiment
    Geschreven door Klant Bouwman uit nes op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Is niet nodig.
    Geschreven door Klant Van Duinen uit dokkum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn al vele jaren tevreden klant bij expert dokkum. Altijd goede service bij redelijke prijzen.
    Geschreven door Klant Schut uit dokkum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vanwege de service en vriendelijke verkopers ga ik graag naar Expert.
    Geschreven door Klant uit foudgum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, vriendelijk personeel. Er wordt goed meegedacht met je wensen.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat gezegd moest worden, is gezegd. Kortom, expert is een expert. Duidelijker kan ik niet zijn! Groet, Sjoerd Hania
    Geschreven door Klant Hania uit dokkum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    laat je door experts adviseren
    Geschreven door Klant uit wouterswoude op 30-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit dokkum op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prettige zaak. Goede medewerkers. Uitstekend assortiment. Maar als ik iets wil hebben wat ze niet zelf in het assortiment hebben kunnen ze het vaak toch wel leveren tegen een goede prijs. Al met al een prima zaak, prettige sfeer en persoonlijke benadering. Lekker dicht bij en een prima service.
    Geschreven door Klant Hofstra uit dokkum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zijn reeds jaren klant bij Expert in Dokkum, kennis van het personeel is uitstekend, klantvriendelijk en meedenkend. Bij reparatie wordt vaak een oplossing gezocht zodat je niet onthand bent/wordt.
    Geschreven door Klant uit ternaard op 03-11-2020
  • Beoordeling: 6.3

    Aankoop PC laptop goed, overzetten en gebruiksklaar maken minder goed geslaagd.
    Geschreven door Klant uit blije op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede winkel.
    Geschreven door Klant Beintema uit dokkum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    een prettige zaak en goede dienstverlening.
    Geschreven door Klant Klontje uit schiermonnikoog op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    de aankoop van een telefoon is prima bevallen, wij kunnen u een bezoek ten zeersteaanbevelen , de service is ook prima,
    Geschreven door Klant uit dokkum op 02-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heel betrouwbaar, goede passende adviezen. Denken goed met je mee. Nog nooit teleur gesteld. Al 20 jaar een blije klant!!!!
    Geschreven door Klant De Kleur Aan Zee uit schiermonnikoog op 02-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor mij, als ik op afstand iets miet regelen voor mijn vader, een vertrouwd/betrouwbaar adres!
    Geschreven door Klant Spoelstra uit dokkum op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    goede voorlichting over de producten, prijs kwaliteit is zeer goed
    Geschreven door Klant Wiersma uit dokkum op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prettig en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 23-10-2020