Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Sliep 8.1

we komen er al jaren altijd goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (375)

  • Beoordeling: 8.1

    we komen er al jaren altijd goed
    Geschreven door Klant Sliep uit dokkum op 20-05-2019
  • Beoordeling: 7.9

    goede dienstverlening en genoeg kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 13-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik vind het prima
    Geschreven door Klant uit holwerd op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    keurige winkel met goed personeel. vlotte bediening en goede adviezen. bezorging is ook altijd snel en keurig
    Geschreven door Klant Hannema uit ternaard op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en goed advies
    Geschreven door Klant Holwerda uit dokkum op 30-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit damwoude op 26-04-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Vertrouwd adres
    Geschreven door Klant uit lichtaard op 25-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ervaar de Expert als een goede klantvriendelijke winkel. met een goede service en garantie.
    Geschreven door Klant uit oosternijkerk op 23-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Dat gedonder kan ik nu niet hebben.
    Geschreven door Klant Drost uit blija op 18-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Voor een echt simpele telefoon zijn we bij Expert op de juiste plek terechtgekomen. Mijn man kon niet (meer) met een smartphone omgaan wegens zijn motorische handicap. Ik werd direct gericht geholpen met deskundig advies en ook met het verwisselen van de Simkaart.
    Geschreven door Klant Wiersma uit dokkum op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    expert, go!
    Geschreven door Klant Van Harten uit wouterswoude op 13-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert Dokkum blinkt uit door zijn vriendelijke en persoonlijke deskundige benadering.
    Geschreven door Klant uit damwâld op 11-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Leuk team, vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Ros uit dokkum op 04-03-2019
  • Beoordeling: 7.9

    goede voorlichting over artikel
    Geschreven door Klant uit lioessens op 23-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk personeel, je wordt goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 13-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ga voor al uw aankopen naar de Expert te Dokkum
    Geschreven door Klant Brouwer uit damwoude op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    prettig en gezellig geholpen met mijn keuze
    Geschreven door Klant Mol uit damwoude op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    bestelde product zeer snel geleverd
    Geschreven door Klant Egdom uit veldhoven op 17-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    wij melden dat uw zaak vertrouwd is
    Geschreven door Klant Hoekstra uit dokkum op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd vriendelijk, behulpzaam en hebben tijd en aandacht voor de klant!
    Geschreven door Klant uit dokkum op 16-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    snelle service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Douma uit damwoude op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    goede service en behulpzaam
    Geschreven door Klant Bosma uit veenwoudsterwal op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uit stekende winkel .ik beveel het aan .
    Geschreven door Klant uit ternaard op 11-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert geef ik een 10, ze houden zich aan hun afspraak, en niets is te veel, ondanks hun drukke werkzaamheden!
    Geschreven door Klant Barnhoorn uit schiermonnikoog op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima bedrijf met fijne medewerkers.
    Geschreven door Klant Schreiber uit ferwerd op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Expert daar word je echt wijzer van. Uitstekende adviezen, klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant uit blija op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    N.v.t. zie ingevulde vragen.
    Geschreven door Klant uit marrum op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    goede service en erg vriendelijk
    Geschreven door Klant uit anjum op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert in Dokkum krijg je deskundig advies en een goede oplossing bij technische problemen. Ze denken met je mee in de prijsklasse die jij wilt om een zo goed mogelijk product te bestellen.
    Geschreven door Klant Jansma uit hantumhuizen op 09-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Geen
    Geschreven door Klant Dijkstra uit roodkerk op 06-11-2018