Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Wij zijn al jaren klant tot nu toe nog nooit problemen gehad.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (637)

  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn al jaren klant tot nu toe nog nooit problemen gehad.
    Geschreven door Klant uit hantum op 27-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Wij vinden het goed
    Geschreven door Klant uit broeksterwoude op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Ten zeerste aan te bevelen
    Geschreven door Klant Klompmaker uit dokkum op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Kan Expert aanbevelen
    Geschreven door Klant Visser uit ee op 17-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit birdaard op 13-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle Service , Scherpe Prijzen. Echt een Aanrader Expert Dokkum.
    Geschreven door Klant Haaima uit damwâld op 11-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Dokkum hier ben ik geweldig geholpen aan 3 maal een JBL charge 5 in gewenste verschillende kleuren, en waar best moeilijk aan te komen was. Bij Expert Dokkum kon ik nadat ze nog besteld moesten, de volgende dag al terecht om ze op te halen! Bedank, namens de fam. De Groot
    Geschreven door Klant De Groot uit damwoude op 11-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ben over het algemeen dil tevreden geef een dikke 7
    Geschreven door Klant Bloem uit dokkum op 09-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Doe ik bij geen enkele zaak
    Geschreven door Klant uit dokkum op 02-01-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert koopt u nooit \"een kat in de zak \"
    Geschreven door Klant Wijma uit dokkum op 30-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zie hiervoor
    Geschreven door Klant Eelkema uit dokkum op 30-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd uitstekende service.
    Geschreven door Klant Meinsma uit rinsumageest op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    expert heeft deskundigheid, geeft advies en komt afspraken na.
    Geschreven door Klant Bos uit ternaard op 09-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wie goed overlegt, komt bij EXPERT in Dokkum terecht.
    Geschreven door Klant Van der Kooi-smit uit dokkum op 05-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en kwaliteit producten tegen een mooie prijs.
    Geschreven door Klant Van Ast uit nes op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit driezum op 28-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Fantastisch geholpen.vakkundige medewerker
    Geschreven door Klant uit raard op 21-11-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Service prima.levertijd niet op tijd bezorgd.was anders altijd prima.
    Geschreven door Klant uit zwaagwesteinde op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer snel professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant Wiersma uit dokkum op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Een mooie warme winkel met deskundig personeel Ook bij een garantie klus een goede info
    Geschreven door Klant uit birdaard op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Top service en reële prijzen
    Geschreven door Klant Bosgraaf uit rinsumageest op 15-11-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Persoonlijke benadering zeer klantvriendelijk . Word met je meegedacht in dokkum
    Geschreven door Klant Van Slooten uit paesens op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit dokkum op 28-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Heb altijd ( tot nu toe ) goede ervaringen met de medewerkers en de producten van Expert. Ben al jaren klant van Expert Dokkum.Ze nemen alle tijd voor je en ze geven goede service.
    Geschreven door Klant Beckers uit dokkum op 27-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit kollum op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.8

    het is fijn winkelen bij EXPERT
    Geschreven door Klant De Vries uit damwoude op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Altijd korrekt en vriendelijk personeel. Ook zeer behulpzaam uitzoeken van produkten en zeer deskundig advies. Ik (wij) kopen al jaren bij expert Dokkum
    Geschreven door Klant Brouwer uit blija op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor een goed EXPERTprodukt en een goede EXPERTservice, ga je naar EXPERT !!!!!!!
    Geschreven door Klant Swart uit holwerd op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer aan te bevelen Goede uitleg producten.
    Geschreven door Klant Vlasma uit dokkum op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle, correcte servive
    Geschreven door Klant uit ee op 01-10-2022