Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schut 9.4

Wij zijn al jaren klant bij Expert in Dokkum en dat met grote tevredenheid. Goede service en het nakomen van afspraken zorgt er voor dat we ook klant blijven.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (523)

  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn al jaren klant bij Expert in Dokkum en dat met grote tevredenheid. Goede service en het nakomen van afspraken zorgt er voor dat we ook klant blijven.
    Geschreven door Klant Schut uit dokkum op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    van harte aanbevolen
    Geschreven door Klant uit zwaagwesteinde op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Onze vaste leverancier. Meestal erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit ee op 15-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Een goede router voor de prijs
    Geschreven door Klant Wolters uit damwoude op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit metslawier op 13-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    prima zo
    Geschreven door Klant Holwerda uit dokkum op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.6

    x
    Geschreven door Klant uit schiermonnikoog op 08-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Benodigde product besteld en gereserveerd via de site. Correcte afhandeling ervaren. Top.
    Geschreven door Klant Van Hengel uit dordrecht op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit marrum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit feanwalden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Leuk geholpen door Andries Damstraat.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 23-06-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima
    Geschreven door Klant uit dokkum op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Dokkum prima winkel, goed personeel, behulpzaam en kundig
    Geschreven door Klant De Veer uit lioessens op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    👍👍
    Geschreven door Klant Steegstra uit dokkum op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit burdaard op 03-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend! m.b.t. advies, service en kosten van de producten. Zeker aan te raden.
    Geschreven door Klant Dijkstra, uit roden op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk personeel, veel keuze
    Geschreven door Klant uit broeksterwÂld op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    De prijs, kwaliteit van de goederen is goed. Verreweg het belangrijkste vinden wij de service van Expert Dokkum. Deze is zeer goed.
    Geschreven door Klant Geertsma uit dokkum op 25-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Geweldig
    Geschreven door Klant Veldema uit dokkum op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Heel goed
    Geschreven door Klant uit dokkum op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    altijd prima ervaringen alleen nu Samsung afstandsbediening niet goed ,verkoper zei van wel, thuis gekomen niet functioneren produkt.Ga ik dus terugbrengen.
    Geschreven door Klant Van Klaveren uit moddergat op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    We komen graag bij Expert Dokkum vanwege de persoonlijke benadering, goed advies en meedenken en prima service!
    Geschreven door Klant De Kleur Aan Zee uit schiermonnikoog op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima kontakt met de klanten. Goede service. Degelijk en vertrouwd
    Geschreven door Klant Visser uit wouterswoude op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Al jaren klant bij Expert. Hele goede service, maar ook als je een wat lastiger vraag hebt gaan ze het uitzoeken voor je. Kortom, nog nooit teleurgesteld.
    Geschreven door Klant Van den Bosch uit dokkum op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zijn al meer dan 35 jaar klant bij onze Expert winkel en tot nu toe in volle tevredenheid.
    Geschreven door Klant uit ternaard op 10-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben heel erg tevreden over de snelle en uitstekende service van Expert-Dokkum.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben duidelijk genoeg geweest in mijn antwoorden
    Geschreven door Klant Hania uit dokkum op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    .
    Geschreven door Klant uit drachten op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Top, ben dik tevreden.
    Geschreven door Klant Geertsma uit dokkum op 08-03-2021