Navigatie

Beoordelingen Expert Dokkum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dokkum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dokkum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Geen commentaar nodig, alles prima geregeld

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (593)

  • Beoordeling: 8.9

    Geen commentaar nodig, alles prima geregeld
    Geschreven door Klant uit oostrum op 08-08-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Levering van producten en inbouw zeer tot mijn voldoening.
    Geschreven door Klant uit kollum op 08-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en advies op maat
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit dokkum op 05-08-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Een nieuwe winkel in de buurt bij AH en de Aldi ruime parkeren daar het is maar een tip..
    Geschreven door Klant uit hallum op 02-08-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede producten en een deskundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit marrum op 25-07-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Alles bij elkaar : in een prettige sfeer en verstandhouding is het bij expert goed toeven om het een en ander aan te schaffen.
    Geschreven door Klant Boeijenga uit ternaard op 18-07-2022
  • Beoordeling: 6.6

    Xxxxxxxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit assen op 07-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Wie goed overlegt, komt bij Expert in Dokkum terecht.
    Geschreven door Klant Van der Kooi-smit uit dokkum op 29-06-2022
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed 2j8m4 l8k l8
    Geschreven door Klant Klontje uit schiermonnikoog op 28-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Goed product en goed geholpen alles volgens afspraak
    Geschreven door Klant Sjoerdstra uit broeksterwoude op 27-06-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit dokkum op 24-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies en keurig geleverd en geplaatst
    Geschreven door Klant Nijholt uit dokkum op 20-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ik wol net opskeppe.
    Geschreven door Klant uit feanwalden op 17-06-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijke verkoper andries al jaren onze verkoper daar zijn we blij mee we komen met hem altijd tot n koop Wij zijn er blij mee expert dokkum Goede service..keurig afgeleverd de wasmachine.....n aanrader om heen Wolters
    Geschreven door Klant Wolters uit damwoude op 13-06-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Voor mij komt er geen andere leverancier voor in de plaats
    Geschreven door Klant uit dokkum op 07-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De medewerkers van Expert Dokkum zijn ontzettend klantvriendelijk! Je krijgt als klant het gevoel dat je heel belangrijk voor ze bent. Ze komen met oplossingen voor problemen, waarbij zij een stapje extra zetten voor de klant. Zoals iets wat maar deels leverbaar is op het moment dat je het in de winkel wilt kopen, bij je thuis brengen zodat jij niet nog een keer extra de stad in moet. Zij creëren een dorpsgevoel in een stadswinkel, waarbij jij als klant het gevoel hebt dat jouw belang bovenaan staat i.p.v. snel geld verdienen voor de zaak! Petje af!
    Geschreven door Klant Van der Berg uit oosternijkerk op 07-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals al eens eerder aangegeven zouden wij BESLIST NIET naar een andere winkel gaan. Zij weten intussen precies hoe wij zijn en wat bij ons past. Een dikke vette 10 voor het personeel etc.
    Geschreven door Klant Meinsma uit rinsumageest op 26-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Wij kochten een hetelucht friteuse.
    Geschreven door Klant uit oosternijkerk op 26-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en aandacht.
    Geschreven door Klant uit dokkum op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Volgens mij komt mijn hele inboedel inmiddels bij de Expert vandaan. Goede kwaliteit van producten; medewerkers weten waar ze het over hebben en denken met je mee. Ook leuk dat je wordt herkend en dat de medewerker nog weet wat je de vorige keer hebt gekocht en hier even naar vraagt. Medewerkers denken mee in de mogelijkheden en geven je degelijk advies. Geen verkooppraatjes maar gewoon dat waar het op staat :)
    Geschreven door Klant Swart uit veenwouden op 11-04-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Vlot en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit morra op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel,wordt prima geholpen
    Geschreven door Klant uit dokkum op 24-03-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is aanbevelenswaardig om diverse redenen, maar vooral om een service die opvalt en je als klant blijft verbinden met Expert.
    Geschreven door Klant De Vries uit ternaard op 18-03-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service.
    Geschreven door Klant Vlasman uit marrum op 15-03-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Dokkum, vertrouwd adres en fijne persoonlijke aandacht tijdens verkoopgesprekken
    Geschreven door Klant uit buitenpost op 14-03-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Voor mij altijd EXPERT
    Geschreven door Klant Klompmaker uit dokkum op 10-03-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ....................
    Geschreven door Klant uit hiaure op 07-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service in de winkel maar ook bij levering
    Geschreven door Klant Bergsma, uit dokkum op 06-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    gewoon goed
    Geschreven door Klant uit dokkum op 23-02-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Postma uit ferwert op 18-02-2022