Navigatie

Beoordelingen Expert Rheden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Rheden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Rheden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Fijn personeel, service en levering

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (186)

  • Beoordeling: 9.4

    Fijn personeel, service en levering
    Geschreven door Klant uit duiven op 31-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Rheden, helemaal top! Gewoon naartoe en koop is van A tot Z Primmmmaaa! Bijna ouderwets van Klant is nog Koning...
    Geschreven door Klant uit zevenaar op 09-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prima bedrijf, goede service, een aanrader
    Geschreven door Klant uit rheden op 05-01-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zoek je een bedrijf met persoonlijke dienstverlening en goeie kwaliteit produkten, ga dan naar Expert!
    Geschreven door Klant uit rozendaal op 27-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service
    Geschreven door Klant uit rheden op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    wij hebben prijzen vergeleken met erg grote zaken en kwamen met prijs toch bij Expert uit.
    Geschreven door Klant Erpeka uit arnhem op 05-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen. Geen probleem met het later ophalen van het oude apparaat.
    Geschreven door Klant uit rheden op 02-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    kan het iedereen aanbevelen en zal dat ook zeker doen
    Geschreven door Klant Van Essen uit velp op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer kundige informatie gekregenvan wat wij zochten.
    Geschreven door Klant Schweitz uit zevenaar op 17-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en prima advies
    Geschreven door Klant Riggeling uit velp op 14-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer blij met de producten
    Geschreven door Klant uit rheden op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Prima levering maar geen uitleg over de werking van de wasmachine
    Geschreven door Klant uit velp op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Perfecte service en snelle levering!
    Geschreven door Klant uit doorwerth op 24-10-2022
  • Beoordeling: 8.7

    goed geholpen fijne medewerkers
    Geschreven door Klant Weijers uit loo gld op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit rheden op 06-09-2022
  • Beoordeling: 8.0

    expert rheden - dichtbij huis- voor ons ouderen - gemakkelijk winkelen. prima toch?
    Geschreven door Klant Jansen uit rheden op 30-08-2022
  • Beoordeling: 2.5

    Het is in het dorp
    Geschreven door Klant Geus uit rheden op 26-08-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service
    Geschreven door Klant uit arnhem op 26-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goede winkel met nette service. Je krijgt relevante informatie door vakkundig personeel. Prijzen zijn ook goed. Thuis aflevering grote apparaten gaat conform afspraak.
    Geschreven door Klant Maassen Van Den Brink uit rozendaal op 08-08-2022
  • Beoordeling: 8.0

    gewoon goede service en advies. Mag het dan iets duurder zijn?
    Geschreven door Klant uit rheden op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.9

    De medewerker van de winkel heeft alles voor mij besteld, en al snel kon ik het ophalen. Heel fijn.
    Geschreven door Klant Snel uit heveadorp op 21-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen
    Geschreven door Klant Wissink uit rheden op 22-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Nefkens uit rheden op 20-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch
    Geschreven door Klant Thiadens uit velp op 30-05-2022
  • Beoordeling: 4.7

    Kan het toelichten maar laat het hier even bij.
    Geschreven door Klant uit westervoort op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundigen
    Geschreven door Klant uit rheden op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Fijn, zo’n winkel in de buurt, met service en ervaring.
    Geschreven door Klant Lathouwers uit rheden op 05-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit duiven op 03-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Op zoek naar een nieuwe stofzuiger.... Het werd uiteindelijk een \'stillere\' stofzuiger, wat voor mij heel fijn is, omdat ik erg prikkelgevoelig ben. Hoe minder lawaai om me heen, hoe beter. Bij de Expert in Rheden heb ik me nog ouderwets laten informeren. De medewerkers van de winkel waren enthousiast, uiterst vriendelijk, meedenkend en welwillend aangaande mijn vragen en wensen. Kortom: enorm klantgericht! Blij met de kennis en vriendelijkheid die ik bij de Expert in Rheden vond en blij met de nieuwe stofzuiger!
    Geschreven door Klant Van Maanen uit rheden op 28-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Salora tv zeer goed prima prijs.
    Geschreven door Klant Farkas uit rheden op 25-04-2022