Navigatie

Beoordelingen Expert Rheden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Rheden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Rheden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wissink 9.4

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (165)

  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen
    Geschreven door Klant Wissink uit rheden op 22-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Nefkens uit rheden op 20-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch
    Geschreven door Klant Thiadens uit velp op 30-05-2022
  • Beoordeling: 4.7

    Kan het toelichten maar laat het hier even bij.
    Geschreven door Klant uit westervoort op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundigen
    Geschreven door Klant uit rheden op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Fijn, zo’n winkel in de buurt, met service en ervaring.
    Geschreven door Klant Lathouwers uit rheden op 05-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit duiven op 03-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Op zoek naar een nieuwe stofzuiger.... Het werd uiteindelijk een \'stillere\' stofzuiger, wat voor mij heel fijn is, omdat ik erg prikkelgevoelig ben. Hoe minder lawaai om me heen, hoe beter. Bij de Expert in Rheden heb ik me nog ouderwets laten informeren. De medewerkers van de winkel waren enthousiast, uiterst vriendelijk, meedenkend en welwillend aangaande mijn vragen en wensen. Kortom: enorm klantgericht! Blij met de kennis en vriendelijkheid die ik bij de Expert in Rheden vond en blij met de nieuwe stofzuiger!
    Geschreven door Klant Van Maanen uit rheden op 28-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Salora tv zeer goed prima prijs.
    Geschreven door Klant Farkas uit rheden op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    zeer prettig
    Geschreven door Klant uit rheden op 14-04-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Ben zeer te vrede met de service van het personeel en met de afgeleverde apparaten kwa merken die afgeleverd zijn .
    Geschreven door Klant Boekhorst uit velp op 11-04-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne ervaring in de winkel evenals bezorging
    Geschreven door Klant uit velp op 01-03-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt nvr nvt nvt
    Geschreven door Klant uit rozendaal op 14-02-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit duiven op 04-02-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Prima levering.Alles perfect volgens.afspraak.
    Geschreven door Klant uit velp op 27-01-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer tevreden over onze Smeg koelkast.
    Geschreven door Klant Gerretzen uit arnhem op 26-01-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service, prettig contact.
    Geschreven door Klant Van Essen uit velp op 24-01-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit rheden op 17-01-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service
    Geschreven door Klant uit arnhem op 07-01-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Professioneel advies, vakmensen voor levering en installatie
    Geschreven door Klant uit arnhem op 22-12-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Heb bij expert in Rheden een wasmachine besteld die helaas niet op voorraad was. Ze hebben de wasmachine besteld en zouden berichten wanneer die er was. Kreeg al snel bericht dat de machine er was en dat ze hem vrijdag al zouden bezorgen. De bezorgers waren mooi op tijd en hebben de machine ook netjes naar boven gebracht en op de plaats gezet .Al met al een goede service . Ik ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant Dikker uit arnhem op 06-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige winkel met vriendelijke deskundige medewerker.
    Geschreven door Klant Derksen uit velp op 03-12-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Kopen bij expert een goede keus
    Geschreven door Klant uit rheden op 01-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Rheden een mooie wasdroger gekocht tegen concurrerende prijs. Aflevering en installatie service was prima.
    Geschreven door Klant Maassen Van Den Brink uit rozendaal op 25-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service.
    Geschreven door Klant Tiekstra uit velp op 23-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij wisten welke droger wij hebben wilden en waren in de winkel snel klaar. Nu twee maal gebruikt en werkt naar tevredenheid.
    Geschreven door Klant uit velp op 23-11-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Om eerlijk te zijn vindt ik de Expert tegenwoordig wat aan de dure kant. Vroeger kocht ik eigenlijk alles sowieso bij de Expert. Zeker in de weken van september hebben ze goede aanbiedingen, die dan wel vaker veel goedkoper blijken te zijn dan elders.
    Geschreven door Klant uit rheden op 09-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede prijs voor geleverde product
    Geschreven door Klant uit rheden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen en vlot geleverd
    Geschreven door Klant uit velp op 29-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Top winkel.ik ga hier de volgende keer weer naar terug.
    Geschreven door Klant uit velp op 27-10-2021