Navigatie

Beoordelingen Expert Rheden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Rheden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Rheden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Prima geholpen !!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (83)

  • Beoordeling: 8.5

    Prima geholpen !!
    Geschreven door Klant uit rheden op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vlak voor onze vakantie ging onze oven kapot. De patat moest verder in de koekenpan, wat natuurlijk niets werd. Helaas had Expert niet direct tijd om te komen. Ander bedrijf ingeschakeld. Dat viel toch tegen, zowel wat prijs als keuze betreft. Uiteindelijk toch een nieuwe oven en kookplaat besteld bij Expert. De oude was één combinatie, dus de kookplaat moest ook vervangen. Wij zijn zeer tevreden. We hebben nu een inductiekookplaat. Dat werkt zo makkelijk. Het eten kookt bijna niet meer over. De kookplaat blijft netjes. De apparatuur is makkelijk te bedienen. De oven ook al een keer gebruikt, heerlijke ovenschotel gemaakt.
    Geschreven door Klant Muns uit velp op 09-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige medewerkers, snelle service en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is precies wat je verwacht. Goede prijs, goede service, snelle levering.
    Geschreven door Klant Van Zummeren uit rheden op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ga gewoon naar expert als je iet nodig hebt,altijd goed.
    Geschreven door Klant uit velp op 23-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goed geholpen en een duidelijk advies . We komen zeker terug .
    Geschreven door Klant Ekelmans uit velp op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben prima tevreden over Expert zowel in de winkels alsmede het bezorgen.
    Geschreven door Klant Van Toor uit arnhem op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden over de service, deskundigheid van Expert.
    Geschreven door Klant uit velp op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Hele goede service
    Geschreven door Klant uit pannerden op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima ervaring!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 13-07-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Bezorger en tevens installateur van de afwasmachine heeft naar behoren de machine geïnstalleerd maar, bleek niet te werken na installatie. Na onderzoek bleek dat de stekker niet goed in het contact zat. Dit bleek pas nadat de machine weer half er uit gehaald was.
    Geschreven door Klant uit rheden op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    prima en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit velp op 06-07-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Philips 55PUS7354 gekocht. Erg tevreden over de televisie, prima beeld. Een hele verbetering ten opzichte van de Panasonic plasma televisie die ik al 12 jaar had. Alleen de kosten voor de bezorging en installatie staan niet in verhouding tot het werk dat geleverd wordt. We moesten ook nog geld bijbetalen omdat de televisie te laag opgehangen was.
    Geschreven door Klant Koene uit arnhem op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert doet wat ze belooft en biedt voor een goede prijs uitstekende kwaliteit
    Geschreven door Klant Steen uit arnhem op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    de vaatwasser is goed de bediening is duidelijk
    Geschreven door Klant De Hair uit arnhem op 26-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert in Zevenaar en Rheden geven goede services en adviezen.
    Geschreven door Klant Bohmer uit velp op 04-03-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Tevreden en betrouwbaar enige minpunt is dat zij bij levering de verpakkingsmaterialen niet meenemen.
    Geschreven door Klant Algan uit velp op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Nvt
    Geschreven door Klant Lagerweij uit rheden op 17-02-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Informeer vooraf wat u voor 49,95 Euro instaleerkosten voor uw nieuwe televisie aan service krijg.
    Geschreven door Klant Litaay uit velp op 12-02-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Snel en goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit rheden op 30-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima advies en goed afspraken mee te maken! Bij de locatie Rheden is gebleken dat online shoppen niet altijd beter en/of makkelijker gaat. De cash back actie had ik op internet nooit kunnen regelen!
    Geschreven door Klant uit velp op 20-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goede servise
    Geschreven door Klant Liet uit rheden op 17-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geen \"internet-onzekerheid\" maar een winkel waarvan de medewerker je goed adviseert en ook nog service achteraf biedt (voor als het zelf installeren niet lukt...
    Geschreven door Klant uit rozendaal op 22-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    fijn dat ik nog in het dorp kan kopen en niet naar een gigantische winkel moet. goed en kundig personeel
    Geschreven door Klant uit de steeg op 19-12-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Ik werd goed geholpen in de winkel. Het telefonisch contact was ook goed. Alleen maar positiviteit rondom deze aankoop!
    Geschreven door Klant uit rheden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en correct geholpen
    Geschreven door Klant Kotvis uit arnhem op 25-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Persoonlijke aandacht en goede service
    Geschreven door Klant Slot uit zevenaar op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Scherpe prijzen, waarbij men ons nog tegemoet kwam. Vriendelijke installateur. De installatie kon 2,5 uur eerder plaatsvinden, waarvoor we op tijd werden geïnformeerd.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 14-11-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Goede zaak vooral destijds in Arnhem daar was de service uitstekend !!
    Geschreven door Klant uit velp op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Hummel uit velp op 08-11-2019