Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Prima zaak, goed personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1316)

  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak, goed personeel.
    Geschreven door Klant uit wierden op 26-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    deskundig advies en installatie van satellietapparatuur
    Geschreven door Klant Beers uit holten op 24-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Kennis van zaken , goede service en bijzonder aardig personeel!
    Geschreven door Klant Mh Tools uit hellendoorn op 17-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    super goed
    Geschreven door Klant Den Heijer uit holten op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    zijn zeer tevreden er wordt meegedacht en advies gegeven
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service goede uitleg!!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 15-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen ,om een goede keuze temaken
    Geschreven door Klant Kreijkes uit rijssen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goeie service
    Geschreven door Klant Snellink uit nijverdal op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel, nooit geen klachten.
    Geschreven door Klant uit markelo op 12-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Eerlijk en keurig personeel
    Geschreven door Klant Kokhuis uit albergen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Doornebal beveel ik zeker aan.. Om de snelle hulp aan klanten en de deskundigheid van de medewerkers waaronder ook zeker de dames aan de telefoon!
    Geschreven door Klant Aarse uit nijverdal op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies, vriendelijk personeel en producten gewoon op voorraad! Onlangs zelfs een wasmachine gekocht en een uur later gewoon al thuis geleverd.
    Geschreven door Klant Willems uit rijssen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Dat kan ik niet zo goed
    Geschreven door Klant uit rijssen op 08-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies , en werd snel geholpen
    Geschreven door Klant Baan uit holten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn ervaringen met Expert zijn goed. Ongeacht in welke winkel je wat koopt.
    Geschreven door Klant Scherphof uit rijssen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We werden snel en deskundig geholpen! Prima service!
    Geschreven door Klant Ligtenberg uit rijssen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goede prijskwaliteit verhoudng, kundig personeel en je kan er altijd terecht.
    Geschreven door Klant Avesaat uit holten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    telefoonset gekocht zeer snelle en goede service
    Geschreven door Klant Fietswereld Spijkerman uit haarle op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede zaak met een uitstekende werknemer Remco
    Geschreven door Klant uit tiel op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, personeel met aandacht top!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wij hebben al veel gekocht bij doornebal maar bij alles een goede service gekregen. Bij een klacht worden we snel geholpen en er word met ons meegedacht.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wordt goed behandeld
    Geschreven door Klant uit wierden op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    rustig de tijd nemen zoals wij ook hebben ondervonden
    Geschreven door Klant Evers uit nijverdal op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Service en aandacht in een hoog vaandel.👌
    Geschreven door Klant Jansen uit rijssen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Nee
    Geschreven door Klant uit markelo op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Betere service en goede uitleg van de producten. Ik ben bij expert vaste klant. Ga nergens anders heen. Bevalt super.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Wanneer je ook na de aankoop het gevoel wilt hebben dat je wordt geholpen bij problemen dan is dit de juiste winkel. Geen contact met het merk, maar Expert regelt het. Prima!
    Geschreven door Klant Perfect Marketing&sales uit deventer op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nooit daar geweest en toch geholpen alsof ik al jaren klant was perfect
    Geschreven door Klant Roosendaal, uit neede op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    We zijn zeer prettig geholpen bij Expert Nijverdal. Helaas waren de producten waar wij voor kwamen (koffiezetter en mobiel) toevallig niet op voorraad, maar binnen een paar dagen konden wij ze alsnog ophalen. Vriendelijke, professionele medewerkers met gevoel voor humor.
    Geschreven door Klant Tekststroom uit nijverdal op 25-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en goed.
    Geschreven door Klant uit wezepe op 24-08-2020