Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.6

Veel te lang wachten voor je word geholpen aan de service balie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2407)

  • Beoordeling: 6.6

    Veel te lang wachten voor je word geholpen aan de service balie.
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 28-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goede prijs kwaliteit
    Geschreven door Klant Wevers uit nijverdal op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Nette winkel. Goede verkopers en snelle en goede service
    Geschreven door Klant De Leeuw uit nijverdal op 27-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijk. Goed advies.
    Geschreven door Klant Groenewegen uit rijssen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon naar toe gaan.
    Geschreven door Klant Haan uit holten op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn heel tevreden .
    Geschreven door Klant uit lettele op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel met goed advies en prima service. Ook veel keuzemogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 25-01-2023
  • Beoordeling: 8.5

    ga zo door.
    Geschreven door Klant H.j Doorneweerd uit rijssen op 25-01-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Al je in een keer alleen komt te staan, dan is het wel een andere wereld voor je. Ze hebben gedoeld en leggen het wel drie keer uit voor dat het kwartje valt bij me. Als je bijna 80 jaar bent , loopt dat niet zo hard meer in je bolletje.
    Geschreven door Klant Hoeven uit rijssen op 24-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Exceptable
    Geschreven door Klant uit wierden op 24-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    fantastische medewerkers
    Geschreven door Klant Dijk uit nijverdal op 20-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Alles netjes zoals winkel en bezorgen zeer tevreden, droger netjes aangesloten en doet het goed
    Geschreven door Klant Kreijkes uit rijssen op 20-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik adviseer expert
    Geschreven door Klant Koenderink uit enter op 19-01-2023
  • Beoordeling: 7.2

    monteur mag wat klant vriendelijker zijn
    Geschreven door Klant Nijkamp uit rijssen op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Zou experts iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Beverdam uit rijssen op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Dit is een uitstekend bedrijf, met een hele mooie winkel, grote voorraad, vriendelijk en deskundig personeel. En een uitstekende service
    Geschreven door Klant Ter Maat uit rijssen op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie,overzichtelijke winkel.Snelle service.Scherpe aanbiedingen.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 17-01-2023
  • Beoordeling: 7.2

    goede service, voorzien je van goede informatie
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 17-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 17-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    prima service en uitleg
    Geschreven door Klant Ooms uit wierden op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Goede betrouwbare winkel Klant vriendelijk Goede service
    Geschreven door Klant Smelt uit rijssen op 16-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt goed geholpen en de kwaliteit is goed.
    Geschreven door Klant uit nieuw-heeten op 16-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Heel tevreden expert heel erg aanbevolen
    Geschreven door Klant uit zuna op 16-01-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Liebherr koel/Vries combinatie gekocht, de enige met 4 Vries lades.
    Geschreven door Klant Harbers uit holten op 13-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Directe oplossing van de probleem(transmissiesnelheid op Internet)
    Geschreven door Klant uit holten op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Goede prijsverhouding
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 10-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel met goed personeel heel goed geholpen met mijn keuze voor een nieuwekoffie machine
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 10-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Elsinga uit nijverdal op 10-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Je voelt je welkom en wordt op een vriendelijke en deskundige manier geholpen.
    Geschreven door Klant Swerink uit nijverdal op 09-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne zaak om heen te gaan.
    Geschreven door Klant Mooiweer uit nijverdal op 06-01-2023