Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mensink 9.7

Altijd goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2750)

  • Beoordeling: 9.7

    Altijd goede service
    Geschreven door Klant Mensink uit rijssen op 22-02-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer goede ervaring. Ga zo door!!
    Geschreven door Klant Klein Horsman uit lemele op 22-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden! Goed advies en snelle levering /plaatsing
    Geschreven door Klant Multiprotect Schilderwerken uit rijssen op 22-02-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Goeie winkel deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit holten op 21-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Fijn, correct bedrijf met snelle service!
    Geschreven door Klant uit wierden op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Perfect!! Komen afspraken na.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 18-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven .Het is goed zo.
    Geschreven door Klant Brinkhuis uit nijverdal op 16-02-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Heel goede zaak. Aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit rijssen op 15-02-2024
  • Beoordeling: 8.1

    goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant A Brinks uit rijssen op 15-02-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Had dezelfde tv online voor € 100,- minder gezien. Ondanks het feit dat de verkoper niet genegen was hierin mee te gaan heb ik de tv toch in de winkel gekocht.
    Geschreven door Klant uit holten op 15-02-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is al jaren de winkel waar we met plezier naar toe gaan. Ruim van opzet en assortiment. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 15-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geadviseerd en alles super goed geregeld
    Geschreven door Klant Rothengatter uit enter op 14-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prima, goede winkel
    Geschreven door Klant Mensink uit hattem op 13-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    een aanrader om bij Expert de inkopen te doen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 13-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Kennis van product. Prettig geholpen. Service.
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 13-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig persoleel en veel op voorraad.
    Geschreven door Klant Schut uit hoge hexel op 13-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Snel geholpen en erg klantvriendelijk bij expert Doornenbal Nijverdal 👍🏻
    Geschreven door Klant Van den Berg uit marienheem op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn en blijven klant bij Expert
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 10-02-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Snel geholpen en goed advies gekregen voor het maken van mijn keuze
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 09-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    ik koop altijd bij Expert in Nijverdal ,is een fijne winkel met goed personeel, komen hun afspraken na, zijn behulpzaam, denken met je mee, hebben de tijd voor je voor advies van het product is super. Dus voor mij alleen maar positief een 10
    Geschreven door Klant Oud Bier uit nijverdal op 07-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Ik kan niets anders zeggen dan KLASSE
    Geschreven door Klant uit wierden op 06-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 06-02-2024
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn zeer tevreden zoals de werkzaamheden, het aanbrengen van een inductiekookplaat, zijn verlopen. De oude gaskookplaat is meegenomen zodat wij dier niet alsnog mee aan de slag moesten.
    Geschreven door Klant Dijkgraaf uit holten op 02-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer de moeite waard om de winkel te bezoeken. Persoonlijker en vertrouwd.
    Geschreven door Klant Yucel uit rijssen op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Betrouwbaar en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Kuiper uit rijssen op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.2

    je wordt snel en goed geholpen en goed advies bij het maken van een keuze van een product
    Geschreven door Klant Ponsteen uit hellendoorn op 01-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advies, en goede service!
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 31-01-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Prima zaak en goed personeel
    Geschreven door Klant Schepers uit rijssen op 30-01-2024
  • Beoordeling: 7.3

    prettig geholpen, als altijd
    Geschreven door Klant uit zuna op 30-01-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Goed bedrijf
    Geschreven door Klant uit rijssen op 30-01-2024