Navigatie

Beoordelingen Expert Dinxperlo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dinxperlo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dinxperlo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Eerlijke betrouwbare mensen met zeer goede kwaliteit

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (144)

  • Beoordeling: 10.0

    Eerlijke betrouwbare mensen met zeer goede kwaliteit
    Geschreven door Klant uit breedenbroek op 24-05-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben prima geholpen met info over het te kopen produkt.
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    fantastisch
    Geschreven door Klant uit ulft op 13-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte zaak met het juiste advies
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 13-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Heel klantvriendelijk en goede uitleg over het product.
    Geschreven door Klant uit silvolde op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en perfecte afwerking
    Geschreven door Klant Enthofen uit tiel op 08-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    prima service
    Geschreven door Klant Schenning uit ulft op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Onze nieuwe tv een Philips oled tv 48\"inch is een prima keuze geweest. Korte levertijd en goede installatie service.
    Geschreven door Klant Koster uit dinxperlo op 04-02-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Bij binnenkomst word je gezien en gevraagd naar je wensen. Niet opdringerig. Je kunt vrij rondlopen om producten te vergelijken. Toen we klaar waren met kijken kwam de verkoper vragen of hij ons behulpzaam kon zijn. Uiteindelijk hebben wij het door ons gekozen product gekocht.
    Geschreven door Klant uit ulft op 03-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    wij ervaren als een uitstekende winkel
    Geschreven door Klant uit gendringen op 07-01-2022
  • Beoordeling: 9.0

    gewoon reclame maken voor de zaak en dus aanbevelen!,,,
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 04-01-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Een filiaal van Expert met Achterhoekse vriendelijke service.
    Geschreven door Klant Huls uit winterswijk op 28-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    kookplaat ging stuk vlak voor Kerst, we zijn goed geadviseerd en de monteur dacht heel goed met ons mee , daardoor konden we met Kerst weer koken. Heel erg bedankt hiervoor.
    Geschreven door Klant Böhmer uit ulft op 27-12-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Bestel niet van de website
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 22-12-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service, snelle levering en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit gendringen op 13-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service, sehr goed,
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 20-12-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Bestellingen zijn er eerder dan planning. Uitstekend advies, service, levering.
    Geschreven door Klant Lieftogt uit dinxperlo op 20-12-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Zijn goed geholpen gr.
    Geschreven door Klant Rave uit aalten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft mij uitstekend geholpen met informatie over de kookplaat die ik bij hun hebt besteld.
    Geschreven door Klant Riphagen uit gendringen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit silvolde op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb mijn aankoop via de folder gekocht
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer fijne winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Massop uit gendringen op 28-10-2019
  • Beoordeling: 5.5

    Goed product, weinig informatie bij aankoop
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne en snelle service.
    Geschreven door Klant uit gaanderen op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Apparatuur op de plek en geen enkele haast staan geheel open voor alle vragen. Al kom je nog extra in de winkel voor advies. UItstekend
    Geschreven door Klant Lieftogt uit dinxperlo op 11-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert wordt je netjes geholpen en heb je het gevoel dat je een degelijk product koopt.
    Geschreven door Klant uit breedenbroek op 06-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    De ariketelen die wij de afgelopen 2 jaar daar gekocht hebben, zijn we tvreden
    Geschreven door Klant Beerdink uit dinxperlo op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel en komen de afspraken prima na
    Geschreven door Klant uit lichtenvoorde op 31-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede kwaliteit en je wordt zeer goed geholpen en op zeer vriendelijke manier Echt een aanrader
    Geschreven door Klant Veldman uit aalten op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede winkel en service.
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 07-05-2019