Navigatie

Beoordelingen Expert Heerenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heerenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heerenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Kamp 9.5

Prima winkel mooie acties goede voorlichting .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (143)

  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel mooie acties goede voorlichting .
    Geschreven door Klant Van der Kamp uit heerenveen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Kundig, behulpzaam en meedenkend personeel. Levering zoals afgesproken en service van de monteur uitstekend.
    Geschreven door Klant Bakker uit heerenveen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijk personeel en kunnen je veel uitleg geven over de producten zodat je een goede keus kunt maken.
    Geschreven door Klant Dolstra uit steggerda op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel klantvriendelijk en stand van zaken
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    dat ga ik niet doen
    Geschreven door Klant uit nieuwehorne op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goed apparaat . Doet wat in de omschrijving beloofd wordt. Ook niet onbelangrijk is de prijs die heel goed is.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 19-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service! Snelle levering!
    Geschreven door Klant Luitjes uit nieuwehorne op 16-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant Spanjer uit heerenveen op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede zaak met verstand van hun producten.
    Geschreven door Klant Pasma uit heerenveen op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ben een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service gekregen bij de levering en goede hulp bij de aankoop in de winkel!
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed overzicht in de winkel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Van Druten uit heerenveen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon behandeld zoals het hoort. Uitstekend!!! Bezorger ook dikke prima!!!!
    Geschreven door Klant Oord uit heerenveen op 18-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Tevreden over service en produkten.
    Geschreven door Klant Koning uit heerenveen op 14-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik wordt altijd fijn geholpen bij de expert door medewerkers die weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant Brouwer uit heerenveen op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik werd snel geholpen. Ze zijn vrienlijk
    Geschreven door Klant Yildiz uit heerenveen op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top winkel
    Geschreven door Klant Kouer uit oudeschoot op 09-03-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Goede, vertrouwde zaak. Service en advies wel persoonsgebonden.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit heerenveen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    de website weet ik niet hoe die is daar ik liever naar de winkel ga , dan heb je nog mondelinge contacten
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 02-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk personeel en deskundig,mooie winkel en goed te bereiken, Gr Jaap
    Geschreven door Klant Halbersma uit heerenveen op 02-03-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service.
    Geschreven door Klant Mestrum uit heerenveen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Aanbevelingswaardig voor toekomstige klanten.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Hebben goede informatie gehad en uitleg vonden wij erg belangrijk
    Geschreven door Klant Pander uit heerenveen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 20-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed geholpen , komen zeker terug
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn keurig geadviseerd en geholpen door de medewerker in Heerenveen niet opdringerig ik geef altijd aan dat ik eerst rond wil kijken en wel kom als ik hulp of advies nodig heb en dat respecteerde men bij Beenen in Heerenveen.
    Geschreven door Klant Van der Kamp uit heerenveen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Bij expert wordt je persoonlijk geholpen een en ander uitgelegd en ga je met een goed gevoel de winkeluit, dat mis je als je besteld via internet, dus zorg er voor dat de winkel niet verdwijnt,
    Geschreven door Klant Jansen uit heerenveen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    M.b.t. Expert Heerenveen Uitstekende voorlichting aankoop lgtv. Uitstekende bezorging en installatie tv. En uitleg ook prima!
    Geschreven door Klant Poortvliet uit joure op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 29-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Kan Expert zeer zeker bij anderen aan bevelen.
    Geschreven door Klant Bakker uit mildam op 13-11-2019