Navigatie

Beoordelingen Expert Heerenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heerenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heerenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bakker 8.9

Kan Expert zeer zeker bij anderen aan bevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (114)

  • Beoordeling: 8.9

    Kan Expert zeer zeker bij anderen aan bevelen.
    Geschreven door Klant Bakker uit mildam op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaring met Expert is heel goed, vriendelijk personeel in de winkel.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 01-08-2019
  • Beoordeling: 8.1

    altijd kundig geadviseerd, snel bezorgd, zonder problemen producten ruilen
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 12-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    We belden vanaf de zaak omdat onze stofzuiger kapot was. We kregen direct goed advies en en we hebben direct besloten dat het een lavendelkleurige Henry moest worden! Deze werd een uurtje later hier gebracht! Wat een top service!!
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 28-06-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Nog geen ervaringen met pas geleverd apparaat.
    Geschreven door Klant Koet uit sintjohannesga op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en een zeer goede behandeling door het deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Hofman uit heerenveen op 12-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    prima winkel, deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit nes op 28-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en mocht ik er niet uitkomen met die afstandsbediening dan ga ik het gewoon vragen. Er zat wel iets bij die technische handleiding over die afstandsbediening maar voor een gebruiker mag het best duidelijker waar die knoppen voor dienen.
    Geschreven door Klant Louwrier-bongers uit heerenveen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede servies en vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant De Leeuw uit heerenveen op 17-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant De Boer uit heerenveen op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Nee
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Geen ervaring,ga naar de winkel
    Geschreven door Klant Velds uit heerenveen op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima vestiging van Expert en voor iedereen aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit diever op 27-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en keus . Mijn wasmachine stond pas de volgende week in de folder en ik heb hem vrijdag gekocht en zaterdag kon ik weer wassen !!ben zeer tevreden en vaste klant van expert.
    Geschreven door Klant Cats uit heerenveen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ga naar de winkel
    Geschreven door Klant Visser uit mildam op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Snel geholpen in de winkel met goed advies.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Mijn informatie over het aanschaffen heb ik gevonden op de website van Expert. Daarna ben ik eerst naar ander bedrijf gegaan om daar in de winkel te kijken wat er stond. Toen toch naar Expert gegaan en gekozen voor artikel uit de folder.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Heerenveen is aan te prijzen
    Geschreven door Klant Visser uit heerenveen op 19-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super goede service! Bedankt!
    Geschreven door Klant uit nes op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Winkel Heerenveen heeft een goede service en een goede bediening
    Geschreven door Klant Van der Zwan uit heerenveen op 14-11-2018
  • Beoordeling: 5.9

    Is reeds gebeurt.
    Geschreven door Klant Elzinga uit heerenveen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 01-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Nooit weer een andere winkel!
    Geschreven door Klant Dhr. Nijnatten uit heerenveen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service. Dank je wel.
    Geschreven door Klant Kuiper uit heerenveen op 08-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    g
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 29-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekende verkopers em installateurs. Heb een wasmachine, droger en inbouwkoelkast gekocht. Beveel dit bedrijf aan!
    Geschreven door Klant Van Schaick uit heerenveen op 25-08-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 18-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Na problemen met een espressoapparaat werd ik steeds goed te woord gestaan en men deed wat men kon om het probleem te verhelpen. Aangezien het euvel niet verholpen kon worden, mocht ik een nieuw apparaat uitzoeken. Klasse.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 15-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant Vonk uit heerenveen op 01-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    geen
    Geschreven door Klant uit jubbega op 24-07-2018