Navigatie

Beoordelingen Expert s-Heerenberg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in s-Heerenberg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert s-Heerenberg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Kemp 8.3

Prima service en attent. Ik heb geen klachten, wordt goed geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (108)

  • Beoordeling: 8.3

    Prima service en attent. Ik heb geen klachten, wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Kemp uit zeddam op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en vakkundig personeel. Ben door de eigenaar voorzien van een eerlijk advies en een goed product.
    Geschreven door Klant uit terborg op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.5

    oke\'\'\'\'\'\'\'\'
    Geschreven door Klant Hansen uit zeddam op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service, goede afspraken, prima montage
    Geschreven door Klant Van Duin uit millingen aan de rijn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Kundige fijne mensen. Service perfect. Kopen al ons spullen nu daar.
    Geschreven door Klant Fijen uit braamt op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wasmachine kapot en bij Expert \'s Heerenberg een nieuwe besteld. Binnen 2 uur hadden we een nieuwe wasmachine in gebruik! Zeer snelle en goede service, monteur heeft alles aangesloten en gekeken of alles het deed. Vakkundig en vriendelijk personeel. Super winkel!
    Geschreven door Klant Terhorst uit ulft op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 29-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Alles top in orde
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Netjes te werk
    Geschreven door Klant Engelen uit ulft op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies, en snelle levering.
    Geschreven door Klant Schenning uit \'s-heerenberg op 11-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    goed advies, levering netjes volgens de afspraken, aflevering zelf prima; apparaat netjes op de plek gezet, kortom goede service van de leverancier. ook de prijs was in vergelijking met andere aanbieders oké.
    Geschreven door Klant uit stokkum op 30-10-2019
  • Beoordeling: 8.8

    geen commentaar
    Geschreven door Klant Pardijs uit \'s-heerenberg op 07-10-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede uitleg als een apparaat wilt kopen.Ook een goede service als een apparaat kapot gaat
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    De locatie in S\'heerenberg is zeker een aanrader, expert maakt zijn naam in dit geval waar met een echte expert achter de balie.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer deskundig geholpen met veel persoonlijke aandacht. Er werd sneller geleverd dan verwacht, maar werd keurig gebeld door de bezorger of het eerder kon. Alles werd keurig geïnstalleerd, opgeruimd en de oude apparatuur meegenomen. Helemaal tevreden!
    Geschreven door Klant Kleinpenning uit zeddam op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    31-5-2019 heb ik een Samsung qled tv aangeschaft bij expert s-Heerenberg. De verkoper dacht netjes met je mee en adviseerde goed.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 03-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Iets minder goede ervaring dan normaal. (Koop liever bij een winkel i.v.m persoonlijke begeleiding dan via website)
    Geschreven door Klant uit beek op 31-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en kwaliteit. 100 maal beter als de media markt
    Geschreven door Klant Nuij uit beek op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Keurig geholpen en het plaatsen is profesioneel gedaan.
    Geschreven door Klant uit ulft op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig advies ontvangen bij keuze stofzuiger
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Door de jaren heen, bijna 20, steeds goed en gastvrij ontvangen. Deskundig, persoonlijk
    Geschreven door Klant uit lobith op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    In de winkel wordt je goed geholpen
    Geschreven door Klant uit zeddam op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ben met Mn moeder(84) in winkel sheerenberg geweest!!erg vriendelijk geholpen met oog voor ook oudere mensen..meedenken Top service
    Geschreven door Klant uit ulft op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Mark bedankt voor de zeer goede uitleg, en je Collega\'s voor het installeren. We zijn uiterst tevreden, en een zeer snelle leveringen, kan het aan iedereen aanbevelen de zaak in \'s-Heerenberg .Veel succes daar verder. Wim
    Geschreven door Klant Jansen uit \'s-heerenberg op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    technisch bekwaam en eerlijke uitleg.
    Geschreven door Klant uit stokkum op 26-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    In een woord goed
    Geschreven door Klant Lenting uit \'s-heerenberg op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede en deskundige informatie in de winkel en deskundige installatie van de TV thuis
    Geschreven door Klant Vliet uit s-heerenberg op 08-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    ben zeer goed en vlot geholpen, en werd me alles duidelijk uitgelegd over het een en ander.
    Geschreven door Klant uit ulft op 07-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    prima toestel mooi beeld
    Geschreven door Klant uit beek op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prachtige koelkast van Liebherr gekocht bij Expert. Vakkundig geholpen, zeer vriendelijk personeel, keurig en netjes op tijd geleverd en geplaatst.
    Geschreven door Klant Stolk uit \'s-heerenberg op 05-02-2019