Navigatie

Beoordelingen Expert s-Heerenberg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in s-Heerenberg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert s-Heerenberg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ursinus 9.3

Goede prijs,en service is uitstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (341)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede prijs,en service is uitstekend
    Geschreven door Klant Ursinus uit tolkamer op 08-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goed ga zo door
    Geschreven door Klant Esman uit stokkum op 20-07-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Je wordt hier prima geholpen en de uitleg is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit kilder op 20-07-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit ulft op 18-07-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Goede keus
    Geschreven door Klant uit herwen op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Correcte en professionele behandeling en snelle en betrouwbare service.
    Geschreven door Klant uit etten op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Expert \'s-Heerenberg is voor mij het adres voor mijn apparatuur. Je wordt er eerlijk en vakkundig geadviseerd
    Geschreven door Klant Postma uit netterden op 10-07-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Instelling T.V slecht,i.v.m.schotel.
    Geschreven door Klant uit stokkum op 08-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Excellent service, able to assist us in English, always someone on the shop floor to assist with products
    Geschreven door Klant Joubert uit \"s-heerenberg op 07-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij deze expert wordt je uitstekend geadviseerd en wordt geluisterd naar je wensen. Niets is teveel om aan die wensen te voldoen. Advies, Bezorging, installatie en probleemoplossing als er iets is, het hele pakket voldoet uitstekend.
    Geschreven door Klant uit zevenaar op 06-07-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-07-2022
  • Beoordeling: 9.9

    We komen hier al 25 jaar. Goede service en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit beek op 29-06-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is gewoon goed
    Geschreven door Klant Berendsen uit braamt op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Nadat ik mijn keuze had gemaakt voor een laptop heeft Expert met me meegedacht over de juiste beslissing m.b.t. de grootte van het beeldscherm en garantie. De medewerker nam alle tijd voor me. Ik doe al mijn electronische aankopen bij Expert vanwege de deskundigheid en aandacht die je krijgt.
    Geschreven door Klant Zweers uit \'s-heerenberg op 16-06-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Expert s Heerenberg, persoonlijk en goed advies. Bij garantie gevalletje net dat stapje extra wat ik zo waardeer.
    Geschreven door Klant Pas uit stokkum op 15-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Vanaf het contact in de winkel t/m de bezorging en het installeren van de TV geen enkel probleem voor de volgende aankoop als eerste naar Expert TOP zaak
    Geschreven door Klant Maandag uit \'s-heerenberg op 06-06-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Persoonlijk contact
    Geschreven door Klant uit zeddam op 03-06-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Het voelde goed voor, tijdens en na de aankoop. Daar gat het mij om
    Geschreven door Klant Koster uit stokkum op 03-06-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Goed is goed
    Geschreven door Klant Van Dijk uit \'s-heerenberg op 02-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Stinissen uit \'s-heerenberg op 27-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Expert s\'heerenbergh is een aanrader. Vriendelijk,deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit ulft op 26-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Winkel aan te bevelen primma geholpen en uitleg gekregen
    Geschreven door Klant Houkes uit \'s-heerenberg op 26-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    uitstekende omgang met klanten, goede voorlichting en service
    Geschreven door Klant Klaassen uit \'s-heerenberg op 26-05-2022
  • Beoordeling: 6.1

    De bediening was kortaf en geen uitleg. Dat moest ik maar op de website zoeken
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 13-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Expert \'s-Heerenberg heel goede en duidelijke aandacht voor klant en an goed advies. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en deskundig personeel. Fijn dat er nog winkels zijn waar service hoog in t vaandel staat.
    Geschreven door Klant uit zeddam op 28-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Heb geen behoefte om een review te schrijven.
    Geschreven door Klant uit ulft op 26-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig advies, snelle levering en prettige medewerkers. Heel persoonlijk en betrokken
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 23-04-2022
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn super tevreden met Expert. De medewerkers weten waar ze het over hebben. correcte levering. Goede uitleg over het product. Aanrader! Top bedrijf
    Geschreven door Klant uit lengel op 19-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mark (\'s-Heerenberg) bij de aankoop van een nieuwe vriezer. Hij neemt de tijd voor je, geeft goed advies & denkt met je mee! Echt een top verkoper, wij komen zeker terug voor nieuwe producten
    Geschreven door Klant Vels uit stokkum op 18-04-2022