Navigatie

Beoordelingen Expert s-Heerenberg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in s-Heerenberg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert s-Heerenberg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

De locatie in S\'heerenberg is zeker een aanrader, expert maakt zijn naam in dit geval waar met een echte expert achter de balie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (95)

  • Beoordeling: 9.7

    De locatie in S\'heerenberg is zeker een aanrader, expert maakt zijn naam in dit geval waar met een echte expert achter de balie.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 18-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer deskundig geholpen met veel persoonlijke aandacht. Er werd sneller geleverd dan verwacht, maar werd keurig gebeld door de bezorger of het eerder kon. Alles werd keurig geïnstalleerd, opgeruimd en de oude apparatuur meegenomen. Helemaal tevreden!
    Geschreven door Klant Kleinpenning uit zeddam op 02-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    31-5-2019 heb ik een Samsung qled tv aangeschaft bij expert s-Heerenberg. De verkoper dacht netjes met je mee en adviseerde goed.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 03-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Iets minder goede ervaring dan normaal. (Koop liever bij een winkel i.v.m persoonlijke begeleiding dan via website)
    Geschreven door Klant uit beek op 31-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en kwaliteit. 100 maal beter als de media markt
    Geschreven door Klant Nuij uit beek op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Keurig geholpen en het plaatsen is profesioneel gedaan.
    Geschreven door Klant uit ulft op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig advies ontvangen bij keuze stofzuiger
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Door de jaren heen, bijna 20, steeds goed en gastvrij ontvangen. Deskundig, persoonlijk
    Geschreven door Klant uit lobith op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    In de winkel wordt je goed geholpen
    Geschreven door Klant uit zeddam op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ben met Mn moeder(84) in winkel sheerenberg geweest!!erg vriendelijk geholpen met oog voor ook oudere mensen..meedenken Top service
    Geschreven door Klant uit ulft op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Mark bedankt voor de zeer goede uitleg, en je Collega\'s voor het installeren. We zijn uiterst tevreden, en een zeer snelle leveringen, kan het aan iedereen aanbevelen de zaak in \'s-Heerenberg .Veel succes daar verder. Wim
    Geschreven door Klant Jansen uit \'s-heerenberg op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    technisch bekwaam en eerlijke uitleg.
    Geschreven door Klant uit stokkum op 26-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    In een woord goed
    Geschreven door Klant Lenting uit \'s-heerenberg op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede en deskundige informatie in de winkel en deskundige installatie van de TV thuis
    Geschreven door Klant Vliet uit s-heerenberg op 08-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    ben zeer goed en vlot geholpen, en werd me alles duidelijk uitgelegd over het een en ander.
    Geschreven door Klant uit ulft op 07-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    prima toestel mooi beeld
    Geschreven door Klant uit beek op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prachtige koelkast van Liebherr gekocht bij Expert. Vakkundig geholpen, zeer vriendelijk personeel, keurig en netjes op tijd geleverd en geplaatst.
    Geschreven door Klant Stolk uit \'s-heerenberg op 05-02-2019
  • Beoordeling: 6.9

    De informatie die we kregen in de Expert winkel was uitstekend. Alleen de bezorging van de tv was erg gehaast omdat het niet lukte om de tv aan de wand te bevestigen en omdat er naar ons een afspraak gepland stond moest alles snel gebeuren. Dat was erg jammer. Nu wachten voor een nieuwe afspraak om de tv aan de wand te bevestigen.
    Geschreven door Klant Steenkamp uit kilder op 07-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, prima prijs en uitstekende service. Dat alles geleverd door aardig personeel.👍
    Geschreven door Klant Keurntjes uit beek op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Verder vind ik dat ze goede service verlenen.
    Geschreven door Klant Brinkman uit \'s-heerenberg op 04-01-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima geholpen snelle levering.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd tijd voor een praatje. En ondertussen wordt je goed geholpen. Medewerkers altijd een heeel goed humeur
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 29-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, staan gelijk voor u klaar en worden perfect geholpen. Ook aan de bezorgingen wordt aandacht besteed, kan het niet tijdens de openingstijden, wordt het ook nog in overleg op een tijdstip die jezelf uitkomt gebracht.
    Geschreven door Klant Migchelbrink uit ulft op 20-11-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Prima winkel. Sterk in service verlenen.
    Geschreven door Klant uit braamt op 06-11-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Doe ik niet aan mee.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden, probleemoplossend. Prettig ontvangst in de winkel en vlotte levering en keurig aangesloten wasmachine.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 04-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    al jaren goede service , goede informatie over producten,snelle levering , kortom kwaliteit. Houden zo.
    Geschreven door Klant uit \'s-heerenberg op 24-10-2018
  • Beoordeling: 7.8

    T.V. gekocht , goede informatie , zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Gregoor op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ondanks de zware concurrentie in de witgoed wereld heeft deze Expert winkel altijd weer een prima alternatief waardoor ik als klant weer over de streep wordt getrokken. Secundaire reden is de afstand tussen winkel en ons bedraagt slechts 300mtr. Kortom, Bij Expert \'s-Heerenberg zit je gebeiteld!
    Geschreven door Klant Koershuis uit \'s-heerenberg op 24-10-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig informatief
    Geschreven door Klant uit lengel op 23-10-2018