Navigatie

Beoordelingen Expert Velddriel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Velddriel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Velddriel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hofmans 9.8

Nette en vlotte service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (202)

  • Beoordeling: 9.8

    Nette en vlotte service
    Geschreven door Klant Hofmans uit hedel op 22-02-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen, met de juiste vakkennis.
    Geschreven door Klant V.d. Vliert uit kerkdriel op 15-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    alles prima
    Geschreven door Klant uit zaltbommel op 13-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak. Goede service. Afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant Koudijs uit ammerzoden op 31-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ja t winkelpersoneel is zeer behulpzaam en weten waar ze t over hebben.
    Geschreven door Klant uit ammerzoden op 30-01-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Goed product en goed behandeld door de medewerkers. Tevreden.
    Geschreven door Klant uit hedel op 19-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Perfecte service!
    Geschreven door Klant uit rossum gld op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen bij aankoop
    Geschreven door Klant Verwaaij uit rossum op 09-01-2024
  • Beoordeling: 7.3

    aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit hedel op 27-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Super snelle levering en super goede uitleg over de producten keuze de verschillen ervan.
    Geschreven door Klant Schuurmans uit kerkdriel op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Prettig adres
    Geschreven door Klant V.d. Oever uit gameren op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top service snelle reactie
    Geschreven door Klant uit den dungen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top geholpen en zeer goede uitleg
    Geschreven door Klant Van Tergouw uit hoef en haag op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Er was wat verwarring over aansluiting van droger. Welke uitgang bij welk snoer/afvoer. Niet duidelijk
    Geschreven door Klant uit rossum op 28-11-2023
  • Beoordeling: 8.1

    In Boxtel niet op voorraad, 30.000 inwoners, in Velddriel wel, 1800 inwoners.
    Geschreven door Klant Puijn uit boxtel op 13-11-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Vlot, deskundig en zeer vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit kerkdriel op 09-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Vooral het persoonlijke contact was voor mij heel belangrijk.
    Geschreven door Klant Janse uit zaltbommel op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Als je zelf 100 % wat je weet kan je het overal kopen of bestellen maar als je advies nodig hebt of hulp dan ben is er geen ander dan expert waar je wel de juiste informatie krijgt en met een goed gevoel wat aankoopt
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit ammerzoden op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Goed advies
    Geschreven door Klant Huysmans uit \'s-hertogenbosch op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Probeer uit te zoeken welke expertwinkel het best past bij het onderwerp van je keuze bv tv, witgoed, huishoudelijke artikelen
    Geschreven door Klant uit asch op 01-11-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak en deskundig en leuk personeel. Aanrader als je apparatuur en zo wil kopen.
    Geschreven door Klant Buis uit haaften op 26-10-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Wij kopen eigenlijk altijd ons witgoed bij Expert Velddriel. Uitgebreide winkel, vriendelijk en kundig personeel. Goede service en ze komen hun afspraken na.
    Geschreven door Klant uit rossum gld op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Niets aan toe te voegen.
    Geschreven door Klant Piels uit kerkdriel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.3

    klantgericht en het meedenken in oplossingen maakt het dat we zeer tevreden zijn.
    Geschreven door Klant Hoogsteder uit velddriel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn bedrijf dat meedenk met de te maken keuze en goed advies geeft over de producten.
    Geschreven door Klant Hakkert uit kerkdriel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijne winkel waar ik mocht het nodig zijn zeker weer ga kopen
    Geschreven door Klant Van Os uit zaltbommel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne snelle service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit zaltbommel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    In een snelle vluchtige wereld is het aangenaam als een medewerker tijd voor je maakt. Heerlijk om alles uit handen te geven door het product thuis te laten installeren.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit zaltbommel op 08-09-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Hier koop je bij een betrouwbare winkel!
    Geschreven door Klant Van Oijen uit hurwenen op 07-09-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Voor kleindochter ad hoc enige producten nodig. Dan kom je al snel bij Expert uit.
    Geschreven door Klant uit zaltbommel op 01-09-2023