Navigatie

Beoordelingen Expert Velddriel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Velddriel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Velddriel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Snel telefonisch contact, deskundig advies en volgens afspraak de volgende dag gebeld dat de bestelling binnen was. TOP

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (39)

  • Beoordeling: 10.0

    Snel telefonisch contact, deskundig advies en volgens afspraak de volgende dag gebeld dat de bestelling binnen was. TOP
    Geschreven door Klant uit rossum gld op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden over Expert Hooijmans in Velddriel. Kundig en vriendelijk personeel. Keurig op tijd geleverd met goede uitleg
    Geschreven door Klant Merks uit zaltbommel op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Hooymans verleent de beste service die men zich maar kan wensen. Wasmachine kapot, even bellen, ik kon nog langskomen op zaterdag om 17.00 uur en wasmachine werd \'s avonds ook nog thuisbezorgd: dat is toch fantastisch. Expert Hooymans biedt een geweldige service, dat is een kwaliteit die zij al jarenlang bieden en nog telkens nakomen.
    Geschreven door Klant Maas uit kerkdriel op 03-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Top :)
    Geschreven door Klant Van Uytert uit heerewaarden op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige en deskundige verkopers, wij komen graag terug!
    Geschreven door Klant uit kerkdriel op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede personaliteit en goed service.
    Geschreven door Klant Samsuri uit wassenaar op 13-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en goed advies
    Geschreven door Klant Van Alem uit kerkdriel op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne snelle service.
    Geschreven door Klant uit zaltbommel op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Hooymans in Velddriel uitstekend
    Geschreven door Klant Kroezen uit kerkdriel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    goede snelle levering.
    Geschreven door Klant uit kerkdriel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 6.5

    Ben op zich tevreden. Na een telefoongesprek achteraf van een medewerker van expert die me de juiste in informatie en handleiding over TV gaf.
    Geschreven door Klant Roeland uit genderen op 21-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Google chromecast is geweldig werkt super als je het eenmaal weet echt een aanrader
    Geschreven door Klant Van Oss uit rossum gld op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goed snel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Van Willegen uit gameren op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Via website diverse artikelen besteld. Alles is uitstekend verlopen tot de levering toe
    Geschreven door Klant Jongste uit zaltbommel op 04-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    fijne winkel. Mensen denken met je mee. goed advies.
    Geschreven door Klant uit oss op 03-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top bedrijf!
    Geschreven door Klant De Kort uit wijk en aalburg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekend bedrijf, met correcte werknemers, die hun afspraken nakomen
    Geschreven door Klant Kuijs uit drunen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    TOP SERVICE! Vriendelijk personeel, persoonlijk contact/ geen callcenter, snel geholpen, als cadeau ingepakt, wijziging op tijd en persoonlijk doorgegeven. Kortom, als ik nog iets met een stekker nodig heb dan kom ik zeker terug bij Expert Hooijmans!
    Geschreven door Klant V.d. Heijden uit \'s-hertogenbosch op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en vakkundigheid
    Geschreven door Klant Verboord uit \'s-hertogenbosch op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik had voor mijn moeder een samsung tab besteld. Die was op dat moment nog op voorraad in het filiaal in velddriel. Diezelfde avond nog bezorgd. Het personeel is allemaal vriendelijk en ieder zeer gespecialiseerd op zijn of haar eigen productgroep. Kan niet meer zeggen dan...Top geregeld Hooymans in Velddriel. Ben zeer blij met jullie in mijn leefomgeving.
    Geschreven door Klant Wernke uit zaltbommel op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top werk geleverd door deze mannen!
    Geschreven door Klant Bruygom uit wijk en aalburg op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer klantvrienelijk en servicegericht!
    Geschreven door Klant uit kerkdriel op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed tevreden.
    Geschreven door Klant uit ammerzoden op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service
    Geschreven door Klant De Gier uit velddriel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wasmachine snel en vakkundig op zolder geplaatst
    Geschreven door Klant De Groot uit kerkdriel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit kerkdriel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Hooijmans kennen we natuurlijk al jaren en zijn zeer tevreden, geweldig dat ze expert geworden zijn.... zo hebben we 1 adres waar we alles op dat gebied kunnen halen.
    Geschreven door Klant Hover uit \'s-hertogenbosch op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed contact , snelle hulp , gewoon top
    Geschreven door Klant Schut uit heusden op 29-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ben super goed geholpen en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit heerewaarden op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Netjes behandeld,en een goede service.
    Geschreven door Klant Piels uit kerkdriel op 16-12-2020