Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kiel 7.4

Het product is snel bezorgd na bestelling. Een probleempje van het apparaat werd snel en vriendelijk opgelost. Beter iets duurder dan wachten op China. Onze algemene indruk is goed. Wij zullen de winkel zeker aanbevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (339)

  • Beoordeling: 7.4

    Het product is snel bezorgd na bestelling. Een probleempje van het apparaat werd snel en vriendelijk opgelost. Beter iets duurder dan wachten op China. Onze algemene indruk is goed. Wij zullen de winkel zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Kiel uit appingedam op 14-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede winkel aanrader
    Geschreven door Klant Mellema uit steendam op 09-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Binnen 1 uur had ik een nieuwe , werkende, tv staan. Zelf uitgezocht op de site van Expert. Ik zou niet weten hoe het beter kan!
    Geschreven door Klant Koster uit godlinze op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 08-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goeie service en behulpzaam, kom er zeker weer
    Geschreven door Klant Speelman uit delfzijl op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt hier beter behandeld dan de andere elektro zaak die in Delfzijl is
    Geschreven door Klant Fekkes uit appingedam op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle goede service. Aanrader !!
    Geschreven door Klant Van der Laan uit appingedam op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Snelle levering van de gevraagde artikelen en vakkundig geleverd en geplaatst.
    Geschreven door Klant Jonker uit delfzijl op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    In deze moeilijke periode qua Corona is de service ECHT SUPER VAN EXPERT BOERSMA
    Geschreven door Klant uit spijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, prettige omgang en goed meedenkend.
    Geschreven door Klant Bos uit delfzijl op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik word altijd fijn en deskundig geholpen door het team van expert Delfzijl, compleet assortiment, kom er graag
    Geschreven door Klant Groenewold uit delfzijl op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ben zeer tevreden over de service.
    Geschreven door Klant Hoorndijk uit appingedam op 31-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    bosch wasmachine bij expert gekocht. goede voorlichting, deskundig personeel, vlotte levering. al met al zeer tevreden tot nu toe. Theo Sanders
    Geschreven door Klant Sanders uit appingedam op 26-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Aflevering was op tijd en keurig afgehandeld.
    Geschreven door Klant Oosterhuis uit termuntenzijl op 22-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Super service, ondanks Corona kon ik toch dezelfde dag nog een nieuwe stofzuiger krijgen! Een dikke 10 voor de service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zeker weer naar Expert.
    Geschreven door Klant Brons uit wagenborgen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie producten en bij aflevering keurig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    altijd goeie service en betrokkenheid voor de klant meedenkend super tevreden
    Geschreven door Klant Weijer uit appingedam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk personeel, geven goed advies en prima service!
    Geschreven door Klant uit meedhuizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Liever niet
    Geschreven door Klant uit woldendorp op 16-12-2020
  • Beoordeling: 3.5

    Beter van niet, want die is niet heel positief.
    Geschreven door Klant op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Expert, goed in wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Campenhout uit appingedam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede uileg van produkten vriendelijke medewerkers,super snelle bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Jongsma uit delfzijl op 23-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert in Delfzijl word je deskundig, persoonlijk en zeer vriendelijk geholpen. Zelfs als je langs de winkel loopt groeten ze je nog!
    Geschreven door Klant Meter uit delfzijl op 21-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit appingedam op 16-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service!!
    Geschreven door Klant Poppema uit delfzijl op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen. We zijn er vaker geweest. Wij komen er zeker weer terug. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het product wat je koopt wordt heel goed uit gelegd duidelijk en begrijpelijk
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Het blijkt inderdaad dat Expert concurrerend kan leveren tov het Internet. En dat is super. Zo kun je de lokale winkeliers behoorlijk helpen. De was/droog combinatie die wij aangeschaft hebben werd geweldig goed naar de 1e etage gebracht en keurig netjes geplaatst en op waterpas gezet. Alle afval werd weer meegenomen. Ik zeg een dikke 10!!!
    Geschreven door Klant Jager uit delfzijl op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en dichtbij!
    Geschreven door Klant Tav O. Rijkers uit delfzijl op 03-11-2020