Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Prima bedrijf

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (442)

  • Beoordeling: 9.3

    Prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit spijk op 21-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service enz.dik tevreden
    Geschreven door Klant uit ten post op 17-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kan niet beter
    Geschreven door Klant Mulder uit beerta op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service
    Geschreven door Klant Dorenbos uit termunten op 10-09-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Je moet zorgen dat de winkels in de BUURT een bestaansrecht hebben ook al betaal iets meer als bij BOL.Com etc !!!!
    Geschreven door Klant Dammer uit wagenborgen op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Een aanrader in alle opzichten!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 29-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, snelle levering, goede service. Zeer tevreden over het geleverde apparaat.
    Geschreven door Klant uit nieuwolda op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Nvt heb niet via de website besteld
    Geschreven door Klant uit appingedam op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit tjuchem op 20-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Behulpzaam en klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Jongsma uit delfzijl op 19-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goed produkt goede prijs/kwaliteit ben dik tevreden
    Geschreven door Klant Smink uit appingedam op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    overzichtelijk en wat je nodig hebt gemakkelijk te vinden
    Geschreven door Klant Nannen uit delfzijl op 17-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een goede service en vriendelijke personeel
    Geschreven door Klant De Jong uit delfzijl op 17-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    ik koop graag iets in deze winkel.goed en vakkundig personeel.en altijd bereid om te helpen.
    Geschreven door Klant Eitens uit finsterwolde op 17-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is echt een service winkel dat merk je aan alles. Geweldige beleving! Koop hier graag.
    Geschreven door Klant Koelman uit appingedam op 17-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en aflevering
    Geschreven door Klant Stoter uit delfzijl op 11-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Aardige medewerkers. Dicht bij huis. En een goede service.
    Geschreven door Klant De Graaf uit tjuchem op 11-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Klantvriendelijk goede service
    Geschreven door Klant uit farmsum op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en correcte afhandeling
    Geschreven door Klant Zwerver uit delfzijl op 06-08-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Men heeft tijd en aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 30-07-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Het bijbehorende instructieboekje is wel verwarrend inzake bediening in aanpassing van de standaard waarden.
    Geschreven door Klant Oosterbeek uit delfzijl op 29-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer goed geholpen en een snelle levering incl. installatie
    Geschreven door Klant uit appingedam op 29-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ben zeer te vreden
    Geschreven door Klant uit appingedam op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering,
    Geschreven door Klant Boven uit bierum op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Een complete winkel met kundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Allaham uit delfzijl op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service Zeer snelle levering Zondag de vriezer stuk Maandag avond al weer een nieuwe top top
    Geschreven door Klant uit appingedam op 09-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik had een groot probleem maar het is heel goed opgelost. Ze kwamen direct als ik belde.goede service
    Geschreven door Klant uit appingedam op 09-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Toppers
    Geschreven door Klant Vegt uit appingedam op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft een goed aanbod aan toestellen van budgetmodellen tot vrij dure modellen. Het winkelpersoneel is behulpzaam maar niet opdringerig. Bezorgen is mogelijk, tegen een kleine vergoeding, maar de montage is gratis en wordt zeer vakkundig gedaan. We hebben vier artikelen gekocht (koelkast, vriezer, wasmachine, droger) en komen terug voor nog twee (vaatwasser en oven). Sterk aangerad
    Geschreven door Klant uit woldendorp op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij de aankoop van mijn Samsung TV en Soundbar heb ik deskundig advies gekregen, dit heeft mij zeer geholpen bij uiteindelijke keuze. De installatie van de producten is snel en deskundig uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over de aanschaf en de installatie en de producten, met name de Soundbar voldoet boven de verwachting . Klasse hoor Expert Delfzijl, een 10 met een griffel. Jos.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 29-06-2021