Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

fijne en prettige klantgerichte benadering , je voelt je beslist geen nummer , kortom , een aanrader

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (192)

  • Beoordeling: 9.8

    fijne en prettige klantgerichte benadering , je voelt je beslist geen nummer , kortom , een aanrader
    Geschreven door Klant uit wirdum op 19-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige winkel waar je vakkundig, geduldig en vriendelijk geholpen wordt.
    Geschreven door Klant De Haan uit appingedam op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede zaak...kom er zeker weer.
    Geschreven door Klant Schudde uit appingedam op 14-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Reeds vermeld in in het begin van de vragenlijst. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 02-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede en prettige winkel om te komen, echte service
    Geschreven door Klant Hendriksz uit delfzijl op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Het is uitstekend gegaan.
    Geschreven door Klant Van Leggelo uit delfzijl op 05-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn heel goed geholpen! Vriendelijk, Goede voorlichting over het product! Geweldig!!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 27-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wij hebben zeer positieve ervaringen met de advisering bij de aanschaf van een tv. Ook de service bij de installatie van de tv bij ons thuis was heel goed. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. We zijn heel tevreden met het resultaat.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 19-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, aardig personeel en al jaren de beste!
    Geschreven door Klant Luken uit wagenborgen op 05-03-2019
  • Beoordeling: 6.4

    zelf thuis op internet onderzoek doen naar produkt dat je wilt aanschaffen omdat ze in de winkel niet alle uitleg kunnen geven en niet alle modellen zijn te verkrijgen
    Geschreven door Klant uit spijk op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Van koop tot het brengen thuis toppie
    Geschreven door Klant Borst uit appingedam op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Correct en kundig personeel in de winkel. Afleverafspraak direct gemaakt. Apparaat geïnstalleerd en werkplek schoon achtergelaten.
    Geschreven door Klant Wiegman uit termuntenzijl op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies gekregen bij koop, afspraken voor aflevering etc prima nagekomen. Correct en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant De Vries uit appingedam op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ben er al jaren klant op gebied van allerlei producten en ervaar er alleen maar een prima service !
    Geschreven door Klant Schipper uit delfzijl op 02-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    de winkel in Delfzijl heeft ruime aanbod keuze in oa witgoed. Ze konden mij goed de modellen met elkaar vergelijken. Ze hebben goed naar mij geluisterd, wat ik belangrijk vond. Zodat ik een uiteindelijke keuze voor wasmachine goed kon maken.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 16-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Hier kan men gerust kopen. Ben goed geholpen en hebben gedult bij een aankoop die je graag wilt kopen.
    Geschreven door Klant Battjes uit delfzijl op 15-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig behulpzaam en vriendelijk personeel. Èn niet te duur ivm.eventuele webshops.
    Geschreven door Klant uit stedum op 06-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk, deskundig personeel. Goede service
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 01-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Website goed
    Geschreven door Klant Van Tholen uit delfzijl op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij een volgende aankoop gaan we er zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Der Velde uit bierum op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie zaak met vriendelijk en vakbekwaam personeel, goed advies en zeer zorgvuldig wat betreft aflevering en service.
    Geschreven door Klant Blaauw uit woldendorp op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    zie mijn eerdere opmerking
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben onlangs een pellet kachel aangeschaft,deze laten installeren en alles is zeer deskundig geregeld. Ze kwamen op de afgesproken tijd de kachel brengen en installeren,ze kwamen op ons zeer deskundig en betrouwbaar over.De subsidie aanvraag zelf gedaan maar oook hier wilden zij ons wel bij helpen. Een aanrader voor de aanschaf van een pellet kachel. Dorenbos in Termunten.
    Geschreven door Klant Dorenbos uit termunten op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert heeft een hele goede werk methode, wij zijn zeer tevreden. We zijn goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit farmsum op 27-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend geholpen in de zaak en bij aflevering, dik tevreden!
    Geschreven door Klant Speelman uit delfzijl op 21-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, fijn personeel, goed assortiment
    Geschreven door Klant uit appingedam op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Naar expert gaan is al een feestje.
    Geschreven door Klant Wester uit delfzijl op 17-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Kennis, kunde of installatie nodig? Zonder gedoe en volgens afspraak maar ook met gevoel voor de klant? Expert bellen.
    Geschreven door Klant Pleysier uit delfzijl op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    er kan goed op situatie ingegaan worden als er soms wat aangepast moet worden.
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Word aangegeven dat je 10 normale koppen of 15 kleine kopjes koffie er uit moet kunnen halen, maar je red er net geen 6 normale kopjes koffie mee. De thermoskan zou warm moeten blijven, maar ondanks dat ik warm water uit de waterkoker heb gebruikt en dit 20 min. in de kan heb laten zitten, dan mag je toch verwachten als je na 30 minuten een 2de kop koffie pakt dat deze nog lekker warm is en niet al lauw. (En in de beschrijving word aangegeven dat dit met warm kraanwater kan, en kort blijft het dan wel niet warm) Voor zo veel geld en het merk, vind ik het persoonlijk een slecht apparaat.
    Geschreven door Klant Dekker - Tuinstra uit delfzijl op 01-11-2018