Navigatie

Beoordelingen Expert Wieringerwerf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wieringerwerf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wieringerwerf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Klaver Video 10.0

Deskundig en plezierig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (456)

  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig en plezierig
    Geschreven door Klant Klaver Video uit sijbekarspel op 21-09-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en bezorging
    Geschreven door Klant Boogaard uit den oever op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en meedenken
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 08-09-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Een bezoek brengen , dan geeft het beeld gauw aan .
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Gemakkelijke keuzes kunnen maken
    Geschreven door Klant Berends uit middenmeer op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor snelle levering moet je bij EXPERT zijn.
    Geschreven door Klant Silvis & Vos uit middenmeer op 03-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Top service
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 02-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super goed
    Geschreven door Klant De Vries uit opperdoes op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne persoonlijke service en dat zo dichtbij huis
    Geschreven door Klant In De Wolken Fotografie uit wieringerwerf op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    duidelijke info, goed advies en zeer snelle levering
    Geschreven door Klant Roelofsen uit middenmeer op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Als je bij expert in wieringerwerf je spullen koopt en al dan niet laat bezorgen kun je rekenen op goed spul, goede service ook naderhand , en juiste aflevering.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 18-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    De winkel straalt vertrouwen uit.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 09-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    top gewoon top
    Geschreven door Klant Rellum uit wieringerwerf op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Service super goed
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen, deskundig personeel
    Geschreven door Klant Bos uit wieringerwerf op 30-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel in de buurt
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk personeel, goede en professioneel service
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel zeker bezorken
    Geschreven door Klant Kan uit wieringerwerf op 17-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er oprecht en goed geholpen, geven goed en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Kort uit winkel op 13-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een fijne winkel, deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel en een ruime keuze in alles. gewoon uitstekend.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit den oever op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert heeft goede service en helpen waar ze kunnen. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Lokaal kopen heeft zijn voordelen, bij de expert in Wieringerwerf was en is er voldoende vakkundig personeel en ze nemen de tijd om je goed voor te lichten. Het grote voordeel zie ik in de service en het meedenken t.a.v. aankoop. Zoals ik gewend ben van juist deze Expert is de na service en je kunt ze altijd bereiken om een probleem op te lossen.
    Geschreven door Klant Slootweg uit wieringerwerf op 09-07-2021
  • Beoordeling: 2.1

    Ik zou niet naar Expert gaan.
    Geschreven door Klant uit abbekerk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle service en goed advies
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Mooi in het dorp, kleinschalig e bekende medewerkers, wat wil je nog meer
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkels
    Geschreven door Klant Van der Molen uit midwoud op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede en eerlijke info over produkt, dus zeer goede service
    Geschreven door Klant Smal uit slootdorp op 30-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Samsung Galaxy de A21S zwart ,fijn apparaat maakt mooie foto\'s .
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    5 sterren expert(s)
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 29-06-2021