Navigatie

Beoordelingen Expert Wieringerwerf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wieringerwerf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wieringerwerf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bieman 9.6

alleen maar goeds

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (248)

  • Beoordeling: 9.6

    alleen maar goeds
    Geschreven door Klant Bieman uit wieringerwerf op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben erg enthousiast over het expertbedrijf/winkel hier in Wieringerwerf
    Geschreven door Klant Geertsma uit wieringerwerf op 30-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    ik vertel het liever door.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 25-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het geven van advies bij je aankoop is uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit den oever op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    de tel in de aanbieding was wel heel groot, over twee weken komt deze een kleinere in de aanbieding maar was geen probleem, tel gekocht, komt u hem later maar ophalen , de verkoper had alles overgezet ,wat toch wel een dingetje is, normaal vul ik dit soort dingen niet in maar nu wel .
    Geschreven door Klant Mol uit hippolytushoef op 20-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    zeer tevreden over de zaak en personeel
    Geschreven door Klant Oudshoorn uit wieringerwerf op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede uitstraling, deskundig, vriendelijk personeel. Een aanrader....
    Geschreven door Klant Indermaur uit wieringerwerf op 08-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    De eventuele klachten worden zeer serieus genomen, goede uitleg veel aandacht .
    Geschreven door Klant Karman uit wieringerwerf op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een top winkel, de winkel van zengkel
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    dat kan ik niet Omdat expert een prima winkel is en ik er graag koop als het moet
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 01-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies en zeer goede service
    Geschreven door Klant Van Vliet uit wieringerwerf op 24-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wieringerwerf is echt een aanrader als je op zoek bent naar goede elektronica in combinatie met een goed advies én een goede prijs. Geen \'dozenschuivers\'!
    Geschreven door Klant Close Up Foto uit wieringerwerf op 23-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Prijs kwaliteitverhouding dik in orde. Klant vriendelijkheid dik in orde
    Geschreven door Klant De Regt uit middenmeer op 20-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    De mensen in de winkel van wieringermeer zijn erg vriendelijk en behulpzaam en goed in uitleg als je wat wil weten
    Geschreven door Klant Feld uit medemblik op 20-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    deskundigheid bij de expert in wieringerwerf is uitstekend.. denken mee met je wensen en kunnen in principe alle producten leveren.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Super goede sevice en prachtige zaak !
    Geschreven door Klant Brouwer uit middenmeer op 14-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Loop eens binnen en je zult ervaren dat de verkopers verstand van hun producten hebben Weinig verloop van personeel dus bekende gezichten Goede sfeer in de winkel en goede uitleg op je vragen Kortom winkel naar mijn hart
    Geschreven door Klant Indermaur uit wieringerwerf op 09-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime opzet in de winkel, overzichtelijk. Goede service, bekwaam personeel
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 09-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    prima service
    Geschreven door Klant Vijn - Veenstra uit wieringerwerf op 04-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kreeg een leenwasmachine. Goede service.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 28-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Gaat over vestiging Wieringerwerf. Geen andere ervaringen met Expert vestigingen.
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 26-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Al het personeel is klantvriendelijk
    Geschreven door Klant De Vrieze uit schagen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne overzichtelijke winkel in Wieringerwerf met deskundig, vriendelijk en hulpvaardig personeel
    Geschreven door Klant Hoekstra uit hippolytushoef op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert kundig en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Van \'t Riet uit wieringerwerf op 27-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Zaken doen met de plaatselijke middenstand is voor mij heel veel waard. Vele malen beter als online. Ik ben genezen van alles online doen. Advies: houd de eigen middenstand in ere.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De mensen in Wieringerwerf en omgeving weten het al lang; voor goede service en prima kwaliteit ga je naar Expert Wieringerwerf.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 21-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    bij de keus van een tablet ben ik zeer goed geinformeerd door de verkoper
    Geschreven door Klant Vink uit wieringerwerf op 16-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer mooie winkel , een aanwinst voor de regio
    Geschreven door Klant uit hoogwoud op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij bevelen expert wieringerwerf zeker aan omdat de service top is.
    Geschreven door Klant Bouwman Beheer B.v. uit schagen op 07-01-2019