Navigatie

Beoordelingen Expert Wieringerwerf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wieringerwerf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wieringerwerf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Koning 9.2

Ik ervaar de vriendelijke en klantgerichte omgang met daarbij de deskundigheid als zeer prettig.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (410)

  • Beoordeling: 9.2

    Ik ervaar de vriendelijke en klantgerichte omgang met daarbij de deskundigheid als zeer prettig.
    Geschreven door Klant Koning uit wieringerwerf op 12-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ecpert is een top winkel ,zou nergens anders kopen .
    Geschreven door Klant Vijn - Veenstra uit wieringerwerf op 09-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service zowel telefonisch, per mail als in de winkel.
    Geschreven door Klant uit medemblik op 09-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben goed geadviseerd en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit hoogkarspel op 06-04-2021
  • Beoordeling: 7.7

    De ervaring met medewerkers van Expert is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 02-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    ervaring
    Geschreven door Klant Dziadak uit wieringerwerf op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Maakt het voor ons helemaal waar.
    Geschreven door Klant uit lambertschaag op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Meijer uit enkhuizen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima lokale winkel voor je apparatuur. En daarbij niet duur.
    Geschreven door Klant Bakker uit winkel op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en heel klantvrindelijk.
    Geschreven door Klant Smit uit wieringerwerf op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede prijskwaliteit verhouding, kundige hulpvaardige verkoper, uitstekende monteurs bij het instaleren alles keurig op tijd ondanks dat we natuurlijk een instructieboekje hebben ,is alles keurig uitgelegd en bovendien concurrerend qua prijs met alle internetaanbieders.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit hoorn nh op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is een fijne winkel, de service is zeer goed! De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
    Geschreven door Klant uit hoorn op 13-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Het leveren patronen van de printer duurt lang. Heel lang. Bij primere hetzelde besteld. Volgende dag in huis
    Geschreven door Klant De Regt uit middenmeer op 12-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    👌👌👌👌👌👌
    Geschreven door Klant Lagas uit spanbroek op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Door corona is deze vraag niet van toepassing. Alles is nu behelpen.
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Blij met een winkel op het dorp! Reistijd en kosten overbodig. Service altijd dichtbij
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekende service en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Vogelaar uit middenmeer op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig geholpen ,netjes te woord gestaan, Keurig bezorgd,zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit den helder op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    een goed bedrijf waar de klant nog goed geholpen wordt
    Geschreven door Klant uit oudesluis op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    vriendelijk en deskundig geholpen en een goede service
    Geschreven door Klant De Graaf uit wieringerwerf op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    DUS OVER ALGEMEEN GOED
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 16-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Je wordt altijd goed geholpen. Enthousiaste medewerkers. Ik kom hier al lang en het is altijd goed. Dus dat is super!
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij alle leveringen zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de apparaten, maar bovenal over de uitstekende service die we steeds mogen ervaren.
    Geschreven door Klant Veenstra uit middenmeer op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel hele goede service
    Geschreven door Klant Loorbach uit wieringerwerf op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service. Denken goed mee. En helpen heel goed mee om alles te laten werken. Ook de bestaande spullen
    Geschreven door Klant Gerritsen uit wieringerwerf op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden met de door Expert Wieringerwerf geleverd Bosch vaatwasser SMI4HBS00N die goed voldoet aan onze wensen.
    Geschreven door Klant Goosens uit schagen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Aardige verkopers ...snelle levering ...goede prijs.
    Geschreven door Klant Groot uit venhuizen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik had een nieuwe Airfryer nodig en gebeld met Expert en werd gelijk s\'middags bezorgd. Top Service 👍🏻
    Geschreven door Klant Van den Berg uit slootdorp op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service.
    Geschreven door Klant Hoes uit middenmeer op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wieringerwerf helpt je als klant van begin tot eind en daarna. Ook als je al gekocht hebt nog steeds belangrijk voor ze bent. Als je vragen hebt zoeken ze altijd de beste oplossing voor je en doen extra moeite.
    Geschreven door Klant Vogel uit middenmeer op 02-02-2021