Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wieringerwerf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wieringerwerf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wieringerwerf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Vrieze 10.0

Al het personeel is klantvriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (227)

  • Beoordeling: 10.0

    Al het personeel is klantvriendelijk
    Geschreven door Klant De Vrieze uit schagen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne overzichtelijke winkel in Wieringerwerf met deskundig, vriendelijk en hulpvaardig personeel
    Geschreven door Klant Hoekstra uit hippolytushoef op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Expert kundig en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Van \'t Riet uit wieringerwerf op 27-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Zaken doen met de plaatselijke middenstand is voor mij heel veel waard. Vele malen beter als online. Ik ben genezen van alles online doen. Advies: houd de eigen middenstand in ere.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De mensen in Wieringerwerf en omgeving weten het al lang; voor goede service en prima kwaliteit ga je naar Expert Wieringerwerf.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 21-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    bij de keus van een tablet ben ik zeer goed geinformeerd door de verkoper
    Geschreven door Klant Vink uit wieringerwerf op 16-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer mooie winkel , een aanwinst voor de regio
    Geschreven door Klant uit hoogwoud op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij bevelen expert wieringerwerf zeker aan omdat de service top is.
    Geschreven door Klant Bouwman Beheer B.v. uit schagen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ben super blij met mijn Sonos bar, zo handig te besturen met mijn I phone, ik raad deze aan ipv een stereoset.👌
    Geschreven door Klant De Roos uit middenmeer op 01-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima, kundig en vriendelijk personeel met uitstekende service, ook na aankoop van een artikel. Kortom, zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Posthumus uit wieringerwerf op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Fantastische winkel
    Geschreven door Klant Visser uit wieringerwerf op 14-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service, uitleg, klant voelt zich nog koning in deze winkel. Vertrouwt cliënt , dat er thuis betaald wordt, bij aflevering is bezorger pin apparaat vergeten. Zoals gevraagd heb ik het geld overgemaakt, dit alles geeft een vertrouwd gevoel.
    Geschreven door Klant De Boer uit den oever op 13-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Erg goed en gezellig geholpen
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima assortiment, goede service en sympathieke medewerkers die je graag van dienst zijn.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Aardig en deskundig personeel. Zeer goede service!
    Geschreven door Klant Bos uit hippolytushoef op 04-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd gezellig ,leuke mensen ,die je helpen ,je voeld je thuis
    Geschreven door Klant Slot uit middenmeer op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Telefonisch besteld en na een week bezorgd. Ging allemaal prima ook administratief ( meteen factuur/ afspraken gemaild).
    Geschreven door Klant uit enkhuizen op 04-12-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Echt klantgericht, goede adviezen, garantie ontzorging.
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    We kopen graag onze elektronica bij Expert in verband met de prima service welke we elke keer weer mogen ervaren, waarbij we steeds weer de leus hanteren: \'Koop in de vreemde niet wat eigen plaats u biedt\'.
    Geschreven door Klant Veenstra uit middenmeer op 23-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon simpel en goed
    Geschreven door Klant Janus uit slootdorp op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    nee
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie ruime winkel, aardig personeel en perfecte service
    Geschreven door Klant Huiberts uit hippolytushoef op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De mensen weten waarover zij het hebben, adviseren je heel goed.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Het is gewoon een prettige winkel en goed personeel
    Geschreven door Klant Knook uit middenmeer op 06-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Top Kijk eerst online daarna bel.ik ze
    Geschreven door Klant Dijkstra uit middenmeer op 05-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Een fijne zaak met persoonlijke aandacht en product service.
    Geschreven door Klant De Vries uit wieringerwerf op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    een prettige zaak met overzichtelijk assortiment. Als er toch nog iets niet in voorraad is wordt het door het vriendelijke personeel direct besteld en binnen enkele dagen geleverd.
    Geschreven door Klant Vos uit middenmeer op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zijn erk klantvriendelijk. En meedenkkend.
    Geschreven door Klant Witsmeer uit middenmeer op 24-10-2018