Navigatie

Beoordelingen Expert Wieringerwerf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wieringerwerf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wieringerwerf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

prima winkel in de buurt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (440)

  • Beoordeling: 9.3

    prima winkel in de buurt
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk personeel, goede en professioneel service
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel zeker bezorken
    Geschreven door Klant Kan uit wieringerwerf op 17-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er oprecht en goed geholpen, geven goed en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Kort uit winkel op 13-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een fijne winkel, deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel en een ruime keuze in alles. gewoon uitstekend.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit den oever op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert heeft goede service en helpen waar ze kunnen. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Lokaal kopen heeft zijn voordelen, bij de expert in Wieringerwerf was en is er voldoende vakkundig personeel en ze nemen de tijd om je goed voor te lichten. Het grote voordeel zie ik in de service en het meedenken t.a.v. aankoop. Zoals ik gewend ben van juist deze Expert is de na service en je kunt ze altijd bereiken om een probleem op te lossen.
    Geschreven door Klant Slootweg uit wieringerwerf op 09-07-2021
  • Beoordeling: 2.1

    Ik zou niet naar Expert gaan.
    Geschreven door Klant uit abbekerk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle service en goed advies
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Mooi in het dorp, kleinschalig e bekende medewerkers, wat wil je nog meer
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkels
    Geschreven door Klant Van der Molen uit midwoud op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede en eerlijke info over produkt, dus zeer goede service
    Geschreven door Klant Smal uit slootdorp op 30-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Samsung Galaxy de A21S zwart ,fijn apparaat maakt mooie foto\'s .
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    5 sterren expert(s)
    Geschreven door Klant uit slootdorp op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Heel fijne medewerkers bij Expert in Wieringerwerf, nemen alle tijd voor de klant, komen hier al jaren
    Geschreven door Klant Stobbelaar uit den oever op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top winkel en hele fijne behulpzame medewerkers!
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ga naar expert je word altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant Möhlen uit middenmeer op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Het geeft een vertrouwd gevoel bij een aankoop bij de Expert. Door de tijd en aandacht die de verkoper aan je besteed neem je de beslissing om het product te kopen waarvoor je was binnen gestapt.
    Geschreven door Klant Balk uit enkhuizen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wieringerwerf !! Erg klantvriendelijk en goede service en bezorging met uitleg.
    Geschreven door Klant Entius uit heerhugowaard op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede klantvriendelijk personeel. Met veel hulp voor het artikel wat ik gekocht heb, raad vrienden aan om naar EXPERT te gaan, koop in de omgeving waar je woont, kan je voor service op ze rekenen.
    Geschreven door Klant uit den oever op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Altijd goed met advies en uitleg Deskundig personeel Fijne winkel
    Geschreven door Klant Vink uit wieringerwerf op 14-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant De Ruiter V.o.f. uit slootdorp op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Toen ik binnen kwam werd ik direct geholpen,de inhoud van mijn oude telefoon moest overgezet worden opde nieuwe dat duurde erg lang,ik ben toen andere boodschappen gaan doen,toen ik terug kwam was de verkoper die mij geholpen had bezig een echtpaar een T V te verkopen dat duurde erg.lang en ik liet me af en toe zien bijhem maar dat mocht niet baten,andere medewerkers waren aan het bellen toe ben ik aan hem toegegaan en hij zei ,ik kom ,o toe duurde het nog een tijdje totdat een andere verkoper doorhad dat ik nogsteeds wachte toe heeft hij mij nog wat uit gelegd wat betreft het gebruik van de telefoon,ik ben 82 jaar en weet.ookniet alles,ik vond het niet leuk en dat heb ik ook wel laten merken
    Geschreven door Klant Nauta uit wieringerwerf op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel hoor
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 05-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service zoals altyd Goede uitleg en vakbekwame medewerkers
    Geschreven door Klant Paay uit middenmeer op 04-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Echt een toppertje.
    Geschreven door Klant Dekker uit middenmeer op 03-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Nvt
    Geschreven door Klant Steffens uit den helder op 28-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een hele fijne winkel met hulpvaardige medewerkers een aanrader
    Geschreven door Klant Loorbach uit wieringerwerf op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Na telefonische afspraak de winkel bezocht. Goede informatie gekregen en prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit wieringerwerf op 19-04-2021