Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Versteeg 9.4

Alles gewoon top

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 9.4

    Alles gewoon top
    Geschreven door Klant Versteeg uit apeldoorn op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Persoonlijke benadering is klant bindend.
    Geschreven door Klant De Kogel uit apeldoorn op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ben seer tevreden
    Geschreven door Klant Herms uit apeldoorn op 28-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik beveel Expert echt aan om bij hen in de winkel uw product te kopen. U wordt heel fijn geholpen en de bezorging is ook uitstekend.
    Geschreven door Klant uit vaassen op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Topservice en snel
    Geschreven door Klant Ahmed uit apeldoorn op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    De website is prima
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service Expert Apeldoorn!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Jan en broer zijn toppers Ook met uitleg van alles Zeer tevreden Maar altijd al geweest ook toen het nog ep was
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijk.
    Geschreven door Klant Optendrees uit apeldoorn op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    zeer goede kwaliteit en mooie prijs van de inventum combi magnetron mn306c zilver ben er blij mee.zeer simpel en duidelijke beschrijving goede verlichting binnenin echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Scholten uit apeldoorn op 13-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super service en een fantastisch uitleg van het product.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ruime keus. Prettig geholpen en ook de aflevering en installatie waren prima in orde. Wij zullen dan ook zeker geen moment twijfelen om eventuele volgende aankopen eveneens bij Expert te doen.
    Geschreven door Klant Stam uit beekbergen op 19-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Nee dank u.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ziet er leuk en overzichtelijk uit, misschien meer technische gegevens succes !!!
    Geschreven door Klant Van der Made uit apeldoorn op 29-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Apeldoorn is een fantastische winkel.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-10-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Ga altijd even aan bij Expert, voor je een beslissing neemt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Website duidelijk , je kunt vinden wat je zoekt!
    Geschreven door Klant Derksen uit apeldoorn op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goede aandacht en service in plaats van de witgoed supermarkt!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-10-2018
  • Beoordeling: 7.8

    in de winkel netjes geholpen, en verder goede service.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 23-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klantvriendelijk en kennis van zaken, geduldige uitleg.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant Kroon uit apeldoorn op 17-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Omdat wij de zaak al jarenlang kennen, is het geen vraag als wij iets nieuw moeten kopen, waar we dat doen. Bovendien is onze mening dat wij de wijkwinkels wel mogen waarderen, want je hebt niet altijd grote aankopen nodig, maar kunt er ook terecht voor een stekker !
    Geschreven door Klant Van der Made uit apeldoorn op 02-08-2018
  • Beoordeling: 8.4

    dat vind ik niet fijn om te doen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Apeldoorn ( de mheen) gewoon een topzaak met aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Hoogland uit vaassen op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Heb ik in het vorige veld al gedaan.
    Geschreven door Klant Naus uit apeldoorn op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service.... goed advies.... doen wat ze zeggen !!
    Geschreven door Klant Wesche uit apeldoorn op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Werd uitstekend geholpen. Het is een aanrader.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    prettige winkel, goed geholpen, goede service.
    Geschreven door Klant Nijhuis uit apeldoorn op 03-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Zie bovenstaande Uitstekende goed gewerkt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    mooie nette winkel met deskundig personeel dat heel vriendelijk is naar de klanten
    Geschreven door Klant Luiten uit klarenbeek op 04-06-2018