Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

zeer goede contact en service erg blij met mijn wasmachine

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (161)

  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede contact en service erg blij met mijn wasmachine
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede klantenservice, waar vindt je dat nog?
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Hier wordt je vriendelijk geholpen en ze denken met je mee, Helemaal top.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    een goede ervaring daarom komen wij altijd terug bij Expert
    Geschreven door Klant Timmermans uit apeldoorn op 25-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Winkel zeer aan te bevelen. Heel vriendelijk en deskundig personeel. Levering perfect en alles netjes geïnstalleerd en oude spullen meegenomen . Ga zeker eerst in deze zaak kijken voor ik naar een andere winkel ga. Heel veel aanbiedingen
    Geschreven door Klant Dijkhuis uit apeldoorn op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Experts de mheen zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Orre uit apeldoorn op 03-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel, top medewerkers en top spullen
    Geschreven door Klant Dul uit heerde op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wil je een goed advies, nette prijs en prima service dan is Expert Apeldoorn het adres waar je voor al je Electronica uitstekend terecht kunt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    ruime sortering aan goed merk artikelen en een prima service.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Apeldoorn (Mheenplein) geeft een uitstekende persoonlijk gerichte service; heeft aandacht voor de klant. plus nog eens goede producten. Wat wil een mens nog meer?!
    Geschreven door Klant Slump uit apeldoorn op 22-06-2020
  • Beoordeling: 4.8

    Voorraad en keuze assortiment erg mager. Meerwaarde om te winkelen inplaats te shoppen via internet is er in mijn ogen steeds minder. Het eerste wat de verkoper tegen mij zegt als hij bepaalde dingen niet op voorraad heeft maar wel op de site, ik kan het wel voor u bestellen. Ik neem juist de moeite om naar de winkel te komen omdat ik het nu wil hebben of nodig heb. Voorraad zou juist een kracht van een winkel moeten zijn.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service. Wordt deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Deze zaak is zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant Hilgersom uit apeldoorn op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant Bomhof uit nijbroek op 15-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en vakkennis. Zeker aan te bevelen 👌
    Geschreven door Klant Spaargaren uit apeldoorn op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Samsung RB41R7819SR Koel-/vriescombinatie gekocht en nog geen seconde spijt van. Mooie, goede prijs/kwaliteit verhouding (tijdens een actie periode gekocht). De koel-/vries combinatie is erg stil en heeft een mooi design. De medewerker van Expert heeft ons goed geholpen en meegedacht over het maken van de goede keuze. De keuze was dan ook snel gemaakt. Kortom erg blij mee!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima adviezen om juiste merk apparaat te kiezen en prima service bij levering.
    Geschreven door Klant Dumas uit apeldoorn op 07-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede ervaring qua hulp in de winkel en ook bij levering uitstekend werk en zeer hulpvaardige en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Wenum uit apeldoorn op 16-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Kom naar expert daar hebben producten die u zoekt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-04-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Taekema uit apeldoorn op 06-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed product geleverd door lokale leverancier; aanrader voor een volgende keer!
    Geschreven door Klant Van der Veen uit apeldoorn op 06-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne service bij Expert De Mheen. Dank jullie.
    Geschreven door Klant uit deventer op 01-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    telf een bestelling gedaan / met goed vertrouwen van de eigenaar werd de bestelling gedaan en geleverd volgens afsprak servies TOP gr. Uit de Bosch deze zaak kan ik u aanbevelen
    Geschreven door Klant Uit de Bosch uit apeldoorn op 30-03-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Koop minder online en meer in de fysieke winkel. Dan ben je verzekerd van een goede service en voorlichting!
    Geschreven door Klant Naus uit apeldoorn op 16-03-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Zijn tvredenover het artikel wat gekocht is ,ook de uitleg is goed.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 09-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    fijne winkel wordt goed geholpen en je hebt overzicht.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Export luistert goed naar je wensen en behoeftes, Doet suggesties voor iets dat beter bij je past en weet dit overtuigend te onderbouwen. Bij vragen informeren en demonstreren ze geduldig. Ze komen gemaakte afspraken na en leveren alles op tijd en correct werkend af. zowel in de winkel als bij ons thuis hebben ze vakwerk geleverd.
    Geschreven door Klant Dekkers uit apeldoorn op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.7

    goed geholpen met advies, vlotte afwikkeling en levering/plaatsing, goede prijs
    Geschreven door Klant uit vaassen op 28-02-2020