Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bosch 1.0

altijd onze apparatuur hier gekocht, afgelopen zaterdag een soundbar gekocht die niet voldoet, maar kan hem niet weer terugbrengen want \"de doos is geopend\". ze waren altijd zeer klantvriendelijk en deze starre houding zijn wij niet gewend van hun. In het vervolg koop ik dus ergens anders!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (242)

  • Beoordeling: 1.0

    altijd onze apparatuur hier gekocht, afgelopen zaterdag een soundbar gekocht die niet voldoet, maar kan hem niet weer terugbrengen want \"de doos is geopend\". ze waren altijd zeer klantvriendelijk en deze starre houding zijn wij niet gewend van hun. In het vervolg koop ik dus ergens anders!
    Geschreven door Klant Bosch uit apeldoorn op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon een goede zaak, dat Expert Apeldoorn
    Geschreven door Klant Tiemens uit apeldoorn op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar Expert uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en prijs kwaliteit verhouding prima!
    Geschreven door Klant Licht uit apeldoorn op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Het product voldoet aan mijn verwachtingen.
    Geschreven door Klant Lugtenburg uit apeldoorn op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Bij Expert wordt je altijd vriendelijk geholpen,en de service is goed.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goed ingelicht, er werd meegedacht over de capaciteit van de airco. Omdat \'ie rechtop in de auto vervoerd moest worden, kon ik hem niet zelf meenemen maar werd binnen 2 uur bezorgd. TOP!!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 23-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service van de Expert!
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 23-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Alles prima
    Geschreven door Klant Tuinstra uit apeldoorn op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is vertrouwd
    Geschreven door Klant Orre uit apeldoorn op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende zaak expert, we hebben er al vele apparaten gekocht en gaan er ook steeds weer naar terug. Je wordt er goed geholpen, goede uitleg, je voelt aan dat ze er verstand van hebben.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Wij gaan terug naar deze winkel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Heb ik eerder bij de vragen al beantwoord.
    Geschreven door Klant Slot uit apeldoorn op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service met persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Van Pruissen uit apeldoorn op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Harleman uit beekbergen op 04-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen en er werd goed meegedacht, prima winkel en medewerker.
    Geschreven door Klant Sijtsma uit hoenderloo op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Vakbekwame medewerkers, die ruim de tijd nemen voor je vragen en alle uitleg. Verstand van zaken en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Janssen uit apeldoorn op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prima deal, netjes afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Met Expert over de vloer komt er vlotte en deskundige service binnen!
    Geschreven door Klant Sueters uit apeldoorn op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    expert apeldoorn aanrader
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Zaterdag om 4 uur strijkijzer stuk , gelijk expert gebeld voor een nieuwe strijkbout en snel geholpen. Doordat je alleen kunt afhalen en je een stuk voorlichting over de strijkbouten mist ga je op de telefonische advies van de verkoper af terwijl er mischien wel een andere voorkeur is als je normaal zou kunnen winkelen
    Geschreven door Klant Kluin uit apeldoorn op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijk en ze denken goed mee ik ga er zeker weer heen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De mensen van de winkel van Expert De Mheen maken het verschil. Ze kunnen en willen alles voor je regelen, zoeken graag iets voor je uit, denken mee en dat alles met een vriendelijke lach. De reden waarom ik een strijkijzer koop bij deze winkel en niet bij een Bol.com of MediaMarkt is dat ik altijd terug kan vallen op de vriendelijke service in deze winkel. Of het nu gaat om een vraag, een goed product of soms een reparatie van iets dat na jaren het begeeft. Ze staan altijd klaar!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige winkel, deskundig personeel en kennen hun klanten. In Coronatijd op afspraak een nieuwe vaarwasser aangeschaft. Voor deze afspraak werd een half uur ingepland. Dit was ruimschoots voldoende tijd omdat je dan ook direct een medewerker tot je beschikking hebt die je helpt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Kom al bijna 30 jaar in de zaak, hetgeen voldoende zegt
    Geschreven door Klant Koolmees uit apeldoorn op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Teveden
    Geschreven door Klant Van Oort uit apeldoorn op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Correct, vriendelijk en uiterst kundig. Al jaren een vertrouwd adres!
    Geschreven door Klant Ettema uit apeldoorn op 16-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ben blij met de aankoop van de Philips xxl airfreyer
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle behandeling en goed advies van een deskundige medewerker
    Geschreven door Klant Van Zoeren uit apeldoorn op 15-03-2021