Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Pruissen 7.5

Goede service met persoonlijke aandacht.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (229)

  • Beoordeling: 7.5

    Goede service met persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Van Pruissen uit apeldoorn op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Harleman uit beekbergen op 04-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen en er werd goed meegedacht, prima winkel en medewerker.
    Geschreven door Klant Sijtsma uit hoenderloo op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Vakbekwame medewerkers, die ruim de tijd nemen voor je vragen en alle uitleg. Verstand van zaken en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Janssen uit apeldoorn op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prima deal, netjes afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Met Expert over de vloer komt er vlotte en deskundige service binnen!
    Geschreven door Klant Sueters uit apeldoorn op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    expert apeldoorn aanrader
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Zaterdag om 4 uur strijkijzer stuk , gelijk expert gebeld voor een nieuwe strijkbout en snel geholpen. Doordat je alleen kunt afhalen en je een stuk voorlichting over de strijkbouten mist ga je op de telefonische advies van de verkoper af terwijl er mischien wel een andere voorkeur is als je normaal zou kunnen winkelen
    Geschreven door Klant Kluin uit apeldoorn op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijk en ze denken goed mee ik ga er zeker weer heen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De mensen van de winkel van Expert De Mheen maken het verschil. Ze kunnen en willen alles voor je regelen, zoeken graag iets voor je uit, denken mee en dat alles met een vriendelijke lach. De reden waarom ik een strijkijzer koop bij deze winkel en niet bij een Bol.com of MediaMarkt is dat ik altijd terug kan vallen op de vriendelijke service in deze winkel. Of het nu gaat om een vraag, een goed product of soms een reparatie van iets dat na jaren het begeeft. Ze staan altijd klaar!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige winkel, deskundig personeel en kennen hun klanten. In Coronatijd op afspraak een nieuwe vaarwasser aangeschaft. Voor deze afspraak werd een half uur ingepland. Dit was ruimschoots voldoende tijd omdat je dan ook direct een medewerker tot je beschikking hebt die je helpt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Kom al bijna 30 jaar in de zaak, hetgeen voldoende zegt
    Geschreven door Klant Koolmees uit apeldoorn op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Teveden
    Geschreven door Klant Van Oort uit apeldoorn op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Correct, vriendelijk en uiterst kundig. Al jaren een vertrouwd adres!
    Geschreven door Klant Ettema uit apeldoorn op 16-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ben blij met de aankoop van de Philips xxl airfreyer
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle behandeling en goed advies van een deskundige medewerker
    Geschreven door Klant Van Zoeren uit apeldoorn op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden met het plaatsen van een nieuwe oven. Hiervoor moest een keukenlade verwijderd worden en een plank verplaatst
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Geen ervaring beschikbaar
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top zaak
    Geschreven door Klant Dekker uit apeldoorn op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Fijne winkel en personeel, de winkels overzichtelijk en je ziet de zelfde gezichten dat geeft vertrouwen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert winkels geven je vertrouwen, het zijn mooie winkels met een uitgebreid assortiment en niet onbelangrijk zeer bekwaam personeel die weten waar ze over praten. Wij zijn al jaren klant bij expert.
    Geschreven door Klant Jansen uit apeldoorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijn geholpen, prima bezorger.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit apeldoorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Een goed aanrader van het geen wat we gekocht hebben !!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Door de corona heb ik geen ervaring hoe de winkel is, aangezien alles online moet. Maar telefonische service was goed.
    Geschreven door Klant Van de Berg uit apeldoorn op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ideaal om gebruik te maken van de inbouw/montage service. Oude oven direct afgevoerd. Nieuwe ingebouwd en werkend achtergelaten. Verpakkingsmateriaal ook direct meegenomen. Puur gemak.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert hoef je niet te twijfelen, gewoon kopen Prima service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies, snelle levering en nakomen van gemaakte afspraken. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is het lang niet overal. Bij Expert wel.
    Geschreven door Klant Kremer uit apeldoorn op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service ga vaker iets kopen hier
    Geschreven door Klant Wallbrink uit arnhem op 12-02-2021