Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (125)

  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.6

    goede servies
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima keuzes en zeer goede hulp bij het uitzoeken. De monteurs zijn zeer kundig en alles is keurig geplaatst.
    Geschreven door Klant Saunier uit apeldoorn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek aan de winkel van Expert in Apeldoorn. Helemaal naar wens, prima uitleg en zeer goede.kennis van zaken. Ik ben zelf audioliefhebber en tijdens mijn aankoop kreeg ik.een beetje mee hoe de medewerker iemand hielp met zijn eventuele toekomstige aankoop. Die man kreeg het precies zo uitgelegd hoe het is. Geen valse beloftes, gewoon duidelijk. Je kon zien dat hij het in een keer snapte en ook.gerust nog wat door kon vragen. Die.ruimte kreeg hij. Ik voel me daar altijd op mijn gemak in de winkel. Je weet dat als je daar iets koopt dat je jarenlang plezier gaat krijgen van je aankoop. Als er dan toch wat mee zou zijn dan word je echt prima geholpen. Ik had mijn koffiebonenmachine kapot...na 4 1/2 jaar trouwe dienst had hij het begeven. Gelukkig had ik er 3 jaar extra garantie bij afgesloten. Dit kan ik iedereen aanraden. Geen zorgen en stress 5 jaar lang. Voor ons betekent dat nog meer en langer genieten van onze aankoop. We hebben een nieuwe gekocht omdat de oude prijstechnisch gezien niet meer rendabel.te repareren was. De restwaarde van het oude apparaat is in mindering gebracht op het nieuwe apparaat. Die was ook nog eens extra scherp geprijsdnin de aanbieding....dus daardoor viel het allemaal reuze mee. Mannen van Expert.....ga zo door....perfect.
    Geschreven door Klant Cornelies uit apeldoorn op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Duidelijke website en genoeg keus
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen, fijn om personeel te treffen dat weet waar ze het over hebben en meedenken.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en fijn mee gedacht door de medewerker in de winkel. Goed naar dé wensen geluisterd van de klant. Super fijn dat alles zo secuur geplaatst is door de monteur in de keuken zoals de oven en de koelkast,
    Geschreven door Klant Te Kamp uit tonden op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-10-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Tot nu toe zijn de door ons aangschafte aankopen van EXPERT goed. De service is door ons steeds goed bevallen.
    Geschreven door Klant Germing uit apeldoorn op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en prijs kwaliteits verhouding
    Geschreven door Klant Dijkema uit apeldoorn op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Betrouwbare leverancier, persoonlijke benadering
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Correct en deskundig.
    Geschreven door Klant Van der Made uit apeldoorn op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Ze zyn altyd klantvriendelijk en nemen de tyd voor je en je krijgt duidelijk uitleg
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Klantgericht, betrouwbaar, snelle service
    Geschreven door Klant Stuijvenberg uit apeldoorn op 04-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Kopen hier al jaren al ons witgoed e.d. Vriendelijk en deskundig personeel. Denkt mee over mogelijkheden. Goede service.
    Geschreven door Klant Holtman uit eerbeek op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    goed bereikbaar . prijzen vaker na kijken bij concurrent .
    Geschreven door Klant Uit de Bosch uit apeldoorn op 21-06-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd beter om in de winkel te kopen voor deskundig advies en keuze maken. Kopen daar al met veel plezier al jaren. Internet kan daar niet in mee vandaar.
    Geschreven door Klant Steffers uit apeldoorn op 20-06-2019
  • Beoordeling: 7.7

    goeie ervaringen en kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en vakkundig de spullen geïnstalleerd. Kan ik iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Hulleman uit apeldoorn op 11-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    -
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Alles gewoon top
    Geschreven door Klant Versteeg uit apeldoorn op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Persoonlijke benadering is klant bindend.
    Geschreven door Klant De Kogel uit apeldoorn op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ben seer tevreden
    Geschreven door Klant Herms uit apeldoorn op 28-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik beveel Expert echt aan om bij hen in de winkel uw product te kopen. U wordt heel fijn geholpen en de bezorging is ook uitstekend.
    Geschreven door Klant uit vaassen op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Topservice en snel
    Geschreven door Klant Ahmed uit apeldoorn op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    De website is prima
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service Expert Apeldoorn!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Jan en broer zijn toppers Ook met uitleg van alles Zeer tevreden Maar altijd al geweest ook toen het nog ep was
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-12-2018