Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Prima service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (208)

  • Beoordeling: 7.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert winkels geven je vertrouwen, het zijn mooie winkels met een uitgebreid assortiment en niet onbelangrijk zeer bekwaam personeel die weten waar ze over praten. Wij zijn al jaren klant bij expert.
    Geschreven door Klant Jansen uit apeldoorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijn geholpen, prima bezorger.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit apeldoorn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Een goed aanrader van het geen wat we gekocht hebben !!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Door de corona heb ik geen ervaring hoe de winkel is, aangezien alles online moet. Maar telefonische service was goed.
    Geschreven door Klant Van de Berg uit apeldoorn op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ideaal om gebruik te maken van de inbouw/montage service. Oude oven direct afgevoerd. Nieuwe ingebouwd en werkend achtergelaten. Verpakkingsmateriaal ook direct meegenomen. Puur gemak.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert hoef je niet te twijfelen, gewoon kopen Prima service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies, snelle levering en nakomen van gemaakte afspraken. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is het lang niet overal. Bij Expert wel.
    Geschreven door Klant Kremer uit apeldoorn op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service ga vaker iets kopen hier
    Geschreven door Klant Wallbrink uit arnhem op 12-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Telefonisch besteld ivm corona. Goed geholpen
    Geschreven door Klant Van Dokkum uit apeldoorn op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt gewoon goed ge holpen
    Geschreven door Klant Pothoven uit apeldoorn op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Top winkel
    Geschreven door Klant Pocaterra uit apeldoorn op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De expert is goed en altijd goede uitleg en altijd wordt alles netjes afgeleverd ik kan expert aan bevelen.
    Geschreven door Klant De Boer uit apeldoorn op 03-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goed uitstekende service, koelvriescombi onbeschadigd geleverd en geplaatst.
    Geschreven door Klant Teunissen uit apeldoorn op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zaterdag 23 september tijdens de lock down doorgegeven wat de wensen waren vwb laptop. Enkele uren later werd het aan huis bezorgd om te kijken of het product voldeed. Dat was het geval, via pin betaald. De bezorger hielp met installeren, klaar en perfect geregeld
    Geschreven door Klant Hutteman uit apeldoorn op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en uitstekende kwaliteit. Medewerkers houden zich aan afspraken
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Top service
    Geschreven door Klant uit naarden op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Apeldoorn is voor mij een betrouwbaar adres waar een uitstekend team alle beloften en adviezen waar maken.
    Geschreven door Klant Keizer uit apeldoorn op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede snelle service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Door de geweldige service van expert betalen wij graag iets meer
    Geschreven door Klant Van der Zee uit apeldoorn op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Persoonlijke band met medewerkers. Zij kennen onze situatie en behoefte. Geven daarop aangepast advies. Goed en betrouwbaar. Al jaren klant en dat blijven wij
    Geschreven door Klant Van der Linde uit apeldoorn op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies, eerlijke prijs en snelle levering
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben zeer tevreden over de service,duidelijke uitleg en snelle levering 👍
    Geschreven door Klant uit oosterbeek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ik zou Expert aanbevelen voor de aanschaf van producten; ik heb inmiddels diverse producten bij Expert aangeschaft en ben erg tevreden over zowel service als levering. Bij een product liep er iets niet goed na de bestelling. Dit werd in eerste instantie niet gecommuniceerd, maar is vervolgens wel enorm goed opgelost.
    Geschreven door Klant Hendriks De Vries uit apeldoorn op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goede service
    Geschreven door Klant Vetter uit apeldoorn op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    geen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 30-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De vaatwasser werd snel en deskundig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit beekbergen op 22-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wacht op uw telefoontjes iets invullen over broodbak machine, kan even niet net voor het eerst geprobeerd
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    wij doen al tientallen jaren al onze grote aankopen, wasmachines, drogers, koelkasten. Altijd geweldige service! zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Bosch uit apeldoorn op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Geweldig goede service en nazorg ontvangen.
    Geschreven door Klant Peters uit apeldoorn op 16-12-2020