Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vetter 9.6

Uitstekende service aan de klantenbalie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service aan de klantenbalie.
    Geschreven door Klant Vetter uit apeldoorn op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert ben ik gewoon graag klant.
    Geschreven door Klant Schoonen uit apeldoorn op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Persoonlijke aandacht..service ..communicatie..goed assortiment Maken het onderscheid met de rest. Wij zijn vaste klant
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 23-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Service op afstand uitstekend verlopen , komen de afspraken prima na.
    Geschreven door Klant Korevaar uit beekbergen op 15-06-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede informatie gegeven en een zeer zorgvuldige bezorging.
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 15-06-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Een prettige winkel voor deskundig advies
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, veel keus, goed advies en snelle bezorging.
    Geschreven door Klant Overmars uit apeldoorn op 09-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    prima uitleg en bezorging
    Geschreven door Klant Schrader uit apeldoorn op 07-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn zeer tevreden over de dienstverlening bij Expert.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    wij zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant Aalten uit apeldoorn op 06-06-2022
  • Beoordeling: 6.8

    De laatste keer bij het kopen van een product zijn we niet goed ingelicht. Gelukkig konden we later het product nog omruilen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Beveel zaak aan
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 02-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer netjes en op tijd geleverd
    Geschreven door Klant Goede uit apeldoorn op 02-06-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Heb geduld als je even moet wachten op je beurt. Die andere klant wil ok met aandacht geholpen worden. Kies je eigen tijd, als het gaat om een belangrijke beslissing, hangt af van de soort aankoop. Een winkel in de buurt is een pré voor een zaak, en vooral voor ouderen !
    Geschreven door Klant Van der Made uit apeldoorn op 01-06-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Heel fijne winkel!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte service en een goede uitleg van het product
    Geschreven door Klant Eriks uit apeldoorn op 30-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    De winkel is goed bereikbaar en gratis parkeren!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Heel mooi ingerichte winkel
    Geschreven door Klant Haan uit apeldoorn op 26-05-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Expert levert goede service. Betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben zeer tevreden over expert. vriendelijk personeel service is ook heel goed.
    Geschreven door Klant Buitenhuis uit apeldoorn op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Top medewerker Johan die zeer goed in de klant inleeft en aan hun wensen heeft voldaan!
    Geschreven door Klant Smale uit apeldoorn op 19-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en advies
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Nee bedankt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 16-05-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Product gezocht op internet, en toen gekeken waar die leverbaar was, daarbij kon Epert leveren uit voorraad snel leveren
    Geschreven door Klant Achterkamp uit apeldoorn op 14-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Klantenservice met een smile. Dit kan ik iedereen aanbevelen!
    Geschreven door Klant Driesens uit apeldoorn op 07-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goede uitleg, vriendelijk en geduldig met uitleggen. En prima service bij installatie.
    Geschreven door Klant Moekit uit apeldoorn op 06-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De jongens van de vroegere EP zijn geweldig Zo ook de verzorger Remco
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Het ziet er prima uit
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Goed geholpen door professioneel personeel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, deskundig personeel! Komen de gemaakte afpraken na. Top!
    Geschreven door Klant Passchier uit apeldoorn op 02-05-2022