Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Fraterman 7.3

Bij expert wordt je leuk en vriendelijk geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (177)

  • Beoordeling: 7.3

    Bij expert wordt je leuk en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Fraterman uit apeldoorn op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede uitleg van de systemen.
    Geschreven door Klant Van der Made uit apeldoorn op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en persoonlijke aandacht, ook als de garantietermijn van een product reeds -lang- verlopen is. Doen bij levering net iets meer qua aansluiting en afstelling en gaan pas weg als alles perfect werkt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service!
    Geschreven door Klant Stegerman uit apeldoorn op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn combimagnetron was aan vervanging toe. Aangezien ik een afwijkende maat keuken heb en twee linkerhanden was het echt zoeken geblazen maar nergens kon ik terecht. Expert gebeld en die hebben mij probleemloos geholpen aan een goede combimagnetron inclusief installatie voor een zachte prijs. Met klantvriendelijkheid en professionele service staan ze al decennia lang eenzaam aan de top en dat mocht ik weer even ondervinden. BEDANKT EXPERT!!!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 05-11-2020
  • Beoordeling: 6.7

    De levering moet nog plaats vinden als huis gereed is
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant Halewijn uit apeldoorn op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert denkt mee met de wensen van zijn klant, strak in de planning en levert een snelle en goede service. Het is zeker een aanrader!
    Geschreven door Klant Hutagalung uit apeldoorn op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ben heel tevreden over deze zaak. Men wordt hier heel vriendelijk en geduldig geholpen en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Eerlijke voorlichting , prima service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 23-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Weinig uitleg .matige service.
    Geschreven door Klant Van Polen uit apeldoorn op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Duidelijke informatie, goede service. Klantgericht
    Geschreven door Klant Kerkhoven uit apeldoorn op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel en prima service
    Geschreven door Klant Dolman uit emst op 28-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Voordelige aanbieding kwalitatief goede condensdroger; goede advisering over plaatsing op wasmachine; correctie nakoming afspraken levering en plaatsing van de apparatuur.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 21-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt er goed geholpen en de service is geweldig
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 17-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede contact en service erg blij met mijn wasmachine
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede klantenservice, waar vindt je dat nog?
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Hier wordt je vriendelijk geholpen en ze denken met je mee, Helemaal top.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    een goede ervaring daarom komen wij altijd terug bij Expert
    Geschreven door Klant Timmermans uit apeldoorn op 25-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Winkel zeer aan te bevelen. Heel vriendelijk en deskundig personeel. Levering perfect en alles netjes geïnstalleerd en oude spullen meegenomen . Ga zeker eerst in deze zaak kijken voor ik naar een andere winkel ga. Heel veel aanbiedingen
    Geschreven door Klant Dijkhuis uit apeldoorn op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Experts de mheen zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Orre uit apeldoorn op 03-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel, top medewerkers en top spullen
    Geschreven door Klant Dul uit heerde op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wil je een goed advies, nette prijs en prima service dan is Expert Apeldoorn het adres waar je voor al je Electronica uitstekend terecht kunt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    ruime sortering aan goed merk artikelen en een prima service.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Apeldoorn (Mheenplein) geeft een uitstekende persoonlijk gerichte service; heeft aandacht voor de klant. plus nog eens goede producten. Wat wil een mens nog meer?!
    Geschreven door Klant Slump uit apeldoorn op 22-06-2020
  • Beoordeling: 4.8

    Voorraad en keuze assortiment erg mager. Meerwaarde om te winkelen inplaats te shoppen via internet is er in mijn ogen steeds minder. Het eerste wat de verkoper tegen mij zegt als hij bepaalde dingen niet op voorraad heeft maar wel op de site, ik kan het wel voor u bestellen. Ik neem juist de moeite om naar de winkel te komen omdat ik het nu wil hebben of nodig heb. Voorraad zou juist een kracht van een winkel moeten zijn.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service. Wordt deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Deze zaak is zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant Hilgersom uit apeldoorn op 02-06-2020