Navigatie

Beoordelingen Expert Harderwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harderwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harderwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Noordberger 9.9

Uitstekend, in het contact en levering van het product.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (176)

  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend, in het contact en levering van het product.
    Geschreven door Klant Noordberger uit harderwijk op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gaat altijd goed bij Expert
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wil je persoonlijke aandacht, ga na de winkel waar je goede voorlichting krijgt en advies, over het geen je gaat kopen, zo kom je nooit bedrogen uit.
    Geschreven door Klant Kappers uit harderwijk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Prettige winkel goede uitleg en service
    Geschreven door Klant Vrijhof uit harderwijk op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vandaag is de nieuwste oled tv (80J) van Sony gebracht. De kwaliteit van de t.v. is fantastisch. Het is een hele nieuwe ervaring. De tv is makkelijk te bedienen en helemaal ingesteld bij aflevering door 2 medewerkers van Expert Harderwijk.
    Geschreven door Klant Veleke uit harderwijk op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    -
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch geholpen, zowel in de winkel als het inbouwen van de vaatwasser 👍
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 08-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service waaruit bleek dat er veel kennis was over het product
    Geschreven door Klant Stellingwerf uit harderwijk op 26-05-2021
  • Beoordeling: 5.9

    Telefonisch contact was goed. Jammer dat ik voor niets vanuit Spijkenisse naar winkel in Harderwijk ben gereden omdat winkel voor sluitingstijd al gesloten was.
    Geschreven door Klant Maaskant uit spijkenisse op 15-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Oké
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 29-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Alweer enige tijd geleden begaf mijn stofzuiger het. Ik ging op zoek naar een andere en belde naar Expert. Ik kreeg een prima advies en nog dezelfde dag had ik mijn Nilfisk stofzuiger in huis. Hij bevalt me uitstekend,
    Geschreven door Klant Mol uit ermelo op 19-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De installateur is zeer vakbekwaam. Heeft het zorgvuldig geïnstalleerd. Netjes achtergelaten. Alle oude apparaten en dozen mee terug genomen. En nog wat extra gemonteerd waar geen afspraak over was. Super tevreden. Niet duur en toch goede kwaliteit. Volgende keer weer Expert Harderwijk in te schakelen.
    Geschreven door Klant Zoon uit lelystad op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    geen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle levering en uitstekende producten
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Verder geen mededeling.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 25-03-2021
  • Beoordeling: 6.7

    De uitleg van het apparaat gaat voor ontvanger gauw te snel. Nieuw product met nieuwe mogelijkheden vraagt nu eenmaal een Nederlandse onderbouwing. Helaas zat deze bij de aanschaf niet bij.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    -
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Super goede monteur
    Geschreven door Klant Hendriksen uit harderwijk op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed bereikbaar, komen goed hun afspraken na.
    Geschreven door Klant Noordberger uit harderwijk op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Er zijn veel internet aanbieders en bij witgoed is (dus) juist voor mij persoonlijke service en contact erg belangrijk geworden.
    Geschreven door Klant Volbeda uit harderwijk op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en vlot geholpen, no nonsense!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Heel tevreden
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 20-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service en goede hulp bij de installatie van de gekochte TV!
    Geschreven door Klant De Haas uit harderwijk op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Alles snel, duidelijk en goed afgehandeld.
    Geschreven door Klant Van Zelst uit biddinghuizen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Te veel kosten voor instellen en wifi
    Geschreven door Klant Cassa uit harderwijk op 29-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn prima tevreden met de geleverde producten,koelkast, wasdroger, magnetron, en tv ,en de geboden service.
    Geschreven door Klant De Jong uit harderwijk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    In Coronatijd bezorgen ze gewoon thuis.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 15-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    goede ervaring en bij expert harderwijk
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ondanks het ongemak i.v.m.de corona maatregelen prima geadviseerd en het bestelde als afgesproken thuis bezorgd gekregen
    Geschreven door Klant Bart uit harderwijk op 12-01-2021