Navigatie

Beoordelingen Expert Harderwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harderwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harderwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 9.9

Wij zijn prima tevreden met de geleverde producten,koelkast, wasdroger, magnetron, en tv ,en de geboden service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (150)

  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn prima tevreden met de geleverde producten,koelkast, wasdroger, magnetron, en tv ,en de geboden service.
    Geschreven door Klant De Jong uit harderwijk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    In Coronatijd bezorgen ze gewoon thuis.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 15-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    goede ervaring en bij expert harderwijk
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ondanks het ongemak i.v.m.de corona maatregelen prima geadviseerd en het bestelde als afgesproken thuis bezorgd gekregen
    Geschreven door Klant Bart uit harderwijk op 12-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vlotte service en deskundige installatie van een vervangende AEG vaatwasser waarbij onverwachte probleempjes met creativiteit werden opgelost. Apparaat heft de ingebruikname goed doorstaan. In coronatijd voor ons een prima bedrijf!
    Geschreven door Klant Van Dijk uit hierden op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goede ervaring
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Sorry de levering heeft nog niet plaats gehad. Ik kom na levering op deze review terug.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende respons via internet en snelle bezorging!
    Geschreven door Klant Gatsma uit lelystad op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service dichtbij, ook handig als er later service nodig is!
    Geschreven door Klant Merjenburgh uit hulshorst op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    -
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Deze winkel in Harderwijk is het ultieme winkelenbeleving. Je kunt op websites niet deze beleving ervaren. Deskundig advies, goede service en een hoge klantvriendelijkheid!
    Geschreven door Klant Waard uit harderwijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Winkelservice net zo goed als een online service. Goede en deskundige snelle hulp van de winkelbediende.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geen review
    Geschreven door Klant uit minnertsga op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische dienstverlening tijdens de lockdown. \'s Ochtends gebeld en tussen de middag werden de artikelen al gebracht en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Jansen uit harderwijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert heeft het.Ja ook de artikelen die je mag verwachten.Maar vooral service, en klantvriendelijk zijn.Topbedrijf
    Geschreven door Klant De Jong uit harderwijk op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Snelle en prettige afhandeling van mijn bestelling.
    Geschreven door Klant Pfrommer uit harderwijk op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige zaak. En klantvriendelijkheid staan voorop.Waardevol! Goede verkopers, verstand van zaken en denken met je mee. Hebben de tijd voor je, en laten de keus uiteindelijk bij jezelf. Maar wel met een goed advies en ook naar het financiële plaatje. Daar kom je graag bij terug.
    Geschreven door Klant Stinissen uit harderwijk op 13-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik raad expert aan bij iedereen
    Geschreven door Klant uit lelystad op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service. Inmeten kennis van de apparatuur. Expert Harderwijk heeft het uitstekend gedaan!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Dacht dat ik duidelijk was, top.
    Geschreven door Klant Foppen uit harderwijk op 24-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prettige klantbehandeling en deskundig advies
    Geschreven door Klant Nienhaus uit harderwijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon doen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    vakkundig advies en een concurrerende prijs snelle service
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Persoonlijk en deskundig advies, perfecte service. Alles wat je wil bij Expert Harderwijk
    Geschreven door Klant Bronkhorst uit harderwijk op 20-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    -
    Geschreven door Klant Winnubst uit lelystad op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service. Vriendelijk en vlot.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 18-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ben duidelijk,wil het hier bij laten.
    Geschreven door Klant Foppen uit harderwijk op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Al jaren komen we bij Expert Harderwijk. Prima service, goede advisering en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Na een goed advies, is de vaatwasser op het afgesproken moment geleverd en zeer correct ingebouwd. Prettig geholpen.
    Geschreven door Klant Wijnholds uit harderwijk op 18-08-2020