Navigatie

Beoordelingen Expert Harderwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harderwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harderwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hoornsman 9.6

We zijn in de winkel direct heel prettig geholpen . Zeer duidelijk uitleg. Goed advies ,, Levering en installeren kon noet beter. Wei zij zeer tevreden .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 9.6

    We zijn in de winkel direct heel prettig geholpen . Zeer duidelijk uitleg. Goed advies ,, Levering en installeren kon noet beter. Wei zij zeer tevreden .
    Geschreven door Klant Hoornsman uit harderwijk op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Voor goede service en betrouwbaar personeel kunt u heel goed terecht bij Expert harderwijk
    Geschreven door Klant Dekker uit harderwijk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Op aanraden van expert heb ik een muurbeugel van het merk Vogel gekocht. Toen was er ook een actie, waardoor ik goedkoper uit was dan via internet 🤗. Dus bij expert besteld en de volgende dag kon ik het product bij expert ophalen. Het product heeft een goede beschrijving van een kwaliteit product 👍🏿
    Geschreven door Klant Simon uit harderwijk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Geen
    Geschreven door Klant uit putten op 05-10-2019
  • Beoordeling: 9.5

    er gaat niets boven deskundig personeel in de winkel en bij het installeren. Hulde.
    Geschreven door Klant Bronkhorst uit harderwijk op 25-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima uitleg en goede service. Prima winkel. Dit liever dan on- line.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel en wordt goed voorgelicht
    Geschreven door Klant Verbaas uit harderwijk op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert heeft mij een uitstekend advies gegeven over mijn aankoop(TV) vervolgens uitstekende service bij aflevering.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vind goed zo prima
    Geschreven door Klant Heek uit harderwijk op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    wasmachine voldoet prima en geeft weinig lawaai tijdens het centrifugeren
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 23-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel ik hoop dat hij nog lang in harderwijk blijft
    Geschreven door Klant Mulder uit harderwijk op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    In het bijzonder voor advies op gebied van beeld en geluid vind ik Expert Harderwijk een uitstekende winkel. Scheelt je avonden internet surfen, je krijgt duidelijk advies, gericht op jou situatie.
    Geschreven door Klant Klooster uit harderwijk op 03-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prima ervaring met Expert in Harderwijk Goede hulp en advies in de winkel tijdens het maken van een keuze. Ook het bezorgen en instaleren van het gekochte was goed
    Geschreven door Klant Blaauw uit harderwijk op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    nvt
    Geschreven door Klant Saher uit harderwijk op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Harderwijk is een winkel met deskundig personeel en weten tenminste waar ze over praten.
    Geschreven door Klant Ahrens uit harderwijk op 26-11-2018
  • Beoordeling: 4.6

    Hallo allemaal. Winkel niet bij expert Harderwijk omdat de service verschrikkelijk is, Ik wilde het product retourneren en de verkoper accepteerde het niet
    Geschreven door Klant Czekaj uit hulshorst op 17-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Een van de weinige elektro winkels waar nog verkopers zijn die weten wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Jager-mrt uit harderwijk op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 24-09-2018
  • Beoordeling: 7.3

    goed geholpen , ik twijfelde welke wasmachine ik moest kiezen , goed advies gekregen niet opdringerig daarna keuze gemaakt en zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 17-09-2018
  • Beoordeling: 6.0

    Nee dank u
    Geschreven door Klant uit ermelo op 30-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    geen tijd
    Geschreven door Klant Groeneveld uit harderwijk op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Prima voorlichting in de winkel, prima uitleg over de verschillende merken met de mogelijkheden. Ook de aflevering en plaatsing geheel volgens afspraak en onze verwachting tot zelfs het installeren op onze I. Mac.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is voor mij een geweldige leverancier; altijd op tijd, goede installatie en goede producten in de verkoop. Wt kan je als consument nog meer wensen?
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit harderwijk op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert wordt men goed geholpen, denken de mensen met je mee en komen met goede adviezen om tot de juiste aankoop te komen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 08-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Plezierige winkel, fijn personeel en bediening Hulpvaardig en deskundig kort gesproken toppie
    Geschreven door Klant Boer uit harderwijk op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Bij expert harderwijk wacht ik altijd op degene die er al jaren werkt en mij ook goed kent. Met de filiaalchef heb ik vaak problemen. Al mijn electrische apparaten komen van expert.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig , snel en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Geweldige service, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 19-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Kopen bij Expert is altijd kopen met zekerheid, betrouwbaarheid en service.
    Geschreven door Klant Stam uit harderwijk op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Geen review sorry
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 07-03-2018