Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stolting 8.5

Heel mooi toestel met een prachtig geluid. Een minpunt vind ik de niet bepaald duidelijke gebruiksaanwijzing die bovendien alleen in het Engels en Duits is geschreven.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (230)

  • Beoordeling: 8.5

    Heel mooi toestel met een prachtig geluid. Een minpunt vind ik de niet bepaald duidelijke gebruiksaanwijzing die bovendien alleen in het Engels en Duits is geschreven.
    Geschreven door Klant Stolting uit oosterstreek op 20-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen, goede bediening
    Geschreven door Klant Marbus uit wolvega op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    10
    Geschreven door Klant uit wilhelminaoord op 06-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Service zowel in de winkel als thuis bij het plaatsen van de inbouw vaatwasser was erg goed. Ze kwamen de afspraken na. Hielden ons op de hoogte van de levertijd van de vaatwasser. Kortom dik tevreden met onze aankoop en Expert kan ik iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Bolder uit wolvega op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit oldeholtpade op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nog maar net gekocht
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 30-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De service en het leveren van producten, en behulpzaam heid bij het aanschaffen van het product waren zeer goed. Vriendelijk personeel met goede kennis.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 29-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    geweldig geholpen door de medewerkers veel aandacht voor het product wat er verkocht moet gaan worden
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 23-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, prima producten.
    Geschreven door Klant uit scherpenzeel op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    8.5
    Geschreven door Klant Zandhuis uit wolvega op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Het is een openbaring om in filiaal Wolvega geholpen te worden.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk , behulpzaam en deskundig
    Geschreven door Klant Van der Veen uit oldemarkt op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    We zijn uitstekend geholpen. Alles volgens afspraak. Ik kan deze Expert aan een ieder aanraden.
    Geschreven door Klant Smit uit oldemarkt op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    goed
    Geschreven door Klant uit wolvega op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring, zowel met medewerkers in de winkel als met omruilen van spullen of andere klachten van een product. Goede service dus.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige en bereidwillige medewerkers. Goede service en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Kuper uit blesdijke op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service en altijd hulp van prettige medewerkers!!
    Geschreven door Klant Tabak uit wolvega op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service bij expert wolvega
    Geschreven door Klant uit oosterstreek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Enthousiast en eerlijk personeel
    Geschreven door Klant Jongschaap uit marijenkampen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel.Goeie site Vriendelijk personeel. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    We hebben een com
    Geschreven door Klant Bethlehem uit wolvega op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zijn al jaren klant bij expert en bevalt prima.
    Geschreven door Klant uit ossenzijl op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    kijk en vergelijk en kies dan.
    Geschreven door Klant uit oldehove op 05-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    tjxgcgh
    Geschreven door Klant uit wolvega op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    mooie koelkast en ook mooie diepvries ik kan nu weer jaren voor uit
    Geschreven door Klant Belkega uit wolvega op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundige mensen Mensen die naar je luisteren 👂
    Geschreven door Klant uit wolvega op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn er tevreden over de expert .
    Geschreven door Klant Veenstra uit gerkesklooster op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    een i-pad standaard gekocht bij Expert. Het was weer zoals vanouds. Goede service en netjes geholpen
    Geschreven door Klant Oosterkamp uit oldemarkt op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Koop er al mijn apparatuur. Service is goed en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Fijne sfeer ook.
    Geschreven door Klant Krikke uit wolvega op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Mensen koop je spullen bij de lokale ondernemer. Zij hebben de expertise en knowhow en denken met je mee. Dat laatste vind je niet op internet. Daar blijf je aan het zoeken naar een oplossing.... Dus voor knopen doorhakken kom je gewoon naar de (lokale) winkel.
    Geschreven door Klant Robbertsen uit wolvega op 15-08-2020