Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jonge 8.7

Deskundig geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (135)

  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig geholpen
    Geschreven door Klant De Jonge uit wolvega op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Een prima vertrouwd adres met stuk voor stuk vriendelijke mensen op de werkvloer
    Geschreven door Klant Oosting uit oldelamer op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Leuk bedrijf, je wordt erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit blesdijke op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Je wordt uitstekend geholpen,vriendelijke grapje kan er af,dus prima in orde
    Geschreven door Klant Veenstra uit wolvega op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Tot nu toe tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit wolvega op 03-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    zeer klantvriendelijke winkel, deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en uistekende klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Van den Akker uit wolvega op 29-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en een goede prijs kwaliteits verhouding.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit de pol op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon een prima winkel
    Geschreven door Klant uit wolvega op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kan alleen expert wolven kan je zeker naar toe gaan .
    Geschreven door Klant Van Erkelens uit wolvega op 05-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Wij werden fijn onthaald in de winkel er werd ons gevraagd of we hulp wouden bij onze aankoop uiteraard wouden we alle ins en outs weten en heeft de medewerker ons alles piekfijn uitgelegd keurig.
    Geschreven door Klant De Vries uit steggerda op 29-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit wolvega op 16-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert service is uitstekend te noemen, zowel voor kleinere zaken als voor b.v. een droger, wasmachine. Prettige contacten met de medewerkers in Wolvega.
    Geschreven door Klant Tabak uit wolvega op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Koeler en vrieskast gekocht in Wolvega. Zeer goede uitleg over de artikelen gekregen. Deze mensen weten waar ze het over hebben en stellen het belang van de klant boven alles. Er wordt goed meegedacht en afspraken worden nagekomen.
    Geschreven door Klant Wezenberg uit nijelamer op 30-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer vriendelijk en denken mee
    Geschreven door Klant uit wolvega op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service
    Geschreven door Klant Scholten uit giethoorn op 24-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit oldeholtpade op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    prima winkel en goed personeel
    Geschreven door Klant uit wolvega op 19-09-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie winkel. Overzichtelijk. Zeer goede service. Uitstekende bediening, hulpvaardig. Rolstoel toegangelijk.
    Geschreven door Klant Veenstra uit makkinga op 27-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Website heb ik niet bekeken ben gewoon naar de winkel gegaan ik weet wat ik moet hebben
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 24-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit wolvega op 22-08-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Levering conform afspreek en tijdstip. Verpakking en oude apparatuur weer netjes meegenomen.
    Geschreven door Klant Van Laar uit wolvega op 22-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Wolvega leende ons een koelkast voor ons evenement terwijl de nieuwe onderweg was - prima service!
    Geschreven door Klant uit zandhuizen op 21-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit wolvega op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    wij werden en worden steeds goed en vakkundig geholpen,aanbevelingswaardig.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 05-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service verleent er word meegedacht naareenoplossing. Maar er wordook eerlijk en realistisch gekeken naar de situatie
    Geschreven door Klant De Jong uit nijelamer op 03-08-2018
  • Beoordeling: 7.5

    ik kijk nooit naar de website van expert
    Geschreven door Klant Bontius uit steenwijk op 23-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Snel en vriendelijk geholpen, deskundig.
    Geschreven door Klant Smit uit wateren op 19-07-2018