Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

tjxgcgh

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (207)

  • Beoordeling: 7.5

    tjxgcgh
    Geschreven door Klant uit wolvega op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    mooie koelkast en ook mooie diepvries ik kan nu weer jaren voor uit
    Geschreven door Klant Belkega uit wolvega op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundige mensen Mensen die naar je luisteren 👂
    Geschreven door Klant uit wolvega op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn er tevreden over de expert .
    Geschreven door Klant Veenstra uit gerkesklooster op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    een i-pad standaard gekocht bij Expert. Het was weer zoals vanouds. Goede service en netjes geholpen
    Geschreven door Klant Oosterkamp uit oldemarkt op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Koop er al mijn apparatuur. Service is goed en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Fijne sfeer ook.
    Geschreven door Klant Krikke uit wolvega op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Mensen koop je spullen bij de lokale ondernemer. Zij hebben de expertise en knowhow en denken met je mee. Dat laatste vind je niet op internet. Daar blijf je aan het zoeken naar een oplossing.... Dus voor knopen doorhakken kom je gewoon naar de (lokale) winkel.
    Geschreven door Klant Robbertsen uit wolvega op 15-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige winkel, deskundig advies en houdt zich aan afspraken
    Geschreven door Klant uit wolvega op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel. Goed en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Zijlstra uit wolvega op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit steggerda op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Kundig personeel vriendelijk ga gerust er naar toe
    Geschreven door Klant Veenstra uit wolvega op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Snel geholpen bij een JBL Bluetooth speaker, 2 verschillende laten horen, was er snel uit. TOP!
    Geschreven door Klant uit nijetrijne op 23-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    De waterkoker matcht mooi bij de kleur van ons aanrechtblad.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klant vriendelijk. Goede service. Duidelijk advies.
    Geschreven door Klant Bron uit oldemarkt op 10-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Nette en betrowbare winkel
    Geschreven door Klant Jacobs uit wolvega op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd een vriendelijke service
    Geschreven door Klant uit wolvega op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    👍😄
    Geschreven door Klant Duursma uit wolvega op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk en goed personeel.
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel waar je prettig geholpen wordt.
    Geschreven door Klant Dekker uit oldemarkt op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een veelzijdige winkel waar je terecht kunt voor al je wensen!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 31-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goeie service prijs kwaliteitverhouding goed Goed uitgelegd wat de voor en nadelen van verschillende merken precies wat ik zocht
    Geschreven door Klant Pol uit wolvega op 26-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Voor ons mooi dichtbij. We hebben al meerdere apparaten gekocht. Goede service.
    Geschreven door Klant Pool uit wolvega op 26-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, duidelijk in uitleg en met vragen kun je altijd bellen
    Geschreven door Klant Braad uit ossenzijl op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima, goede service.
    Geschreven door Klant Bron uit oldemarkt op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Top service en snelle levering
    Geschreven door Klant Ruardy uit wolvega op 22-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige en kundige medewerkers. Niets is teveel. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wederom zeer tevreden de winkel verlaten.
    Geschreven door Klant Wezenberg uit nijelamer op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is echt een goede winkel. Goede service en vriendelijke medewerkers. Prijs naar kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb verteld wat ik van een apparaat verwacht, en daar heeft de verkoper het juiste apparaat bij gezocht. In een woord SUPER.
    Geschreven door Klant Ahammar uit wolvega op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak Misschien niet de goedkoopste maar even de winkel inlopen ligt mij meerden een webshop
    Geschreven door Klant uit wolvega op 17-03-2020