Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Duursma 9.3

👍😄

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (191)

  • Beoordeling: 9.3

    👍😄
    Geschreven door Klant Duursma uit wolvega op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk en goed personeel.
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel waar je prettig geholpen wordt.
    Geschreven door Klant Dekker uit oldemarkt op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een veelzijdige winkel waar je terecht kunt voor al je wensen!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 31-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goeie service prijs kwaliteitverhouding goed Goed uitgelegd wat de voor en nadelen van verschillende merken precies wat ik zocht
    Geschreven door Klant Pol uit wolvega op 26-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Voor ons mooi dichtbij. We hebben al meerdere apparaten gekocht. Goede service.
    Geschreven door Klant Pool uit wolvega op 26-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, duidelijk in uitleg en met vragen kun je altijd bellen
    Geschreven door Klant Braad uit ossenzijl op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima, goede service.
    Geschreven door Klant Bron uit oldemarkt op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Top service en snelle levering
    Geschreven door Klant Ruardy uit wolvega op 22-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige en kundige medewerkers. Niets is teveel. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wederom zeer tevreden de winkel verlaten.
    Geschreven door Klant Wezenberg uit nijelamer op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is echt een goede winkel. Goede service en vriendelijke medewerkers. Prijs naar kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb verteld wat ik van een apparaat verwacht, en daar heeft de verkoper het juiste apparaat bij gezocht. In een woord SUPER.
    Geschreven door Klant Ahammar uit wolvega op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak Misschien niet de goedkoopste maar even de winkel inlopen ligt mij meerden een webshop
    Geschreven door Klant uit wolvega op 17-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    ga naar expert, want wat goed is moet je nooit veranderen.
    Geschreven door Klant Bron uit oldemarkt op 06-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer vriendelijk, smeren je niet zomaar wat aan. Nemen alle tijd voor je en staan niet in je nek te hijgen om je iets te verkopen. Top zaak!!!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Nee dat moet iedereen voor zichzelf uitmaken
    Geschreven door Klant Van Laar uit wolvega op 28-02-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel .scherpe aanbiedingen goede service
    Geschreven door Klant uit wolvega op 28-02-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Kontakt met vakman was uitstekend
    Geschreven door Klant Van Staal uit paasloo op 28-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    dat heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant uit oldelamer op 27-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    in orde
    Geschreven door Klant uit ter idzard op 25-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede persoonlijke service in de winkel. Aanbod is klein, maar voldoende keuze tussen hoge en lage prijsklasse
    Geschreven door Klant Aalders uit wolvega op 24-02-2020
  • Beoordeling: 1.0

    niet goed
    Geschreven door Klant uit oldeholtpade op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Super dienstverlening, vriendelijke personeel heel belangrijk voor de klanten.
    Geschreven door Klant Blakaj uit wolvega op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Top zaak
    Geschreven door Klant Van der Hoonaard uit wolvega op 17-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zowel in Leeuwarden als in Wolvega heb ik nooit iets ervaren van onduidelijkheden bij zowel bediening in de winkel als levering aan huis. Echt een aanbevelingswaardige firma!
    Geschreven door Klant uit nijeberkoop op 06-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Professionele en goede service voor een scherpe prijs.
    Geschreven door Klant Stichting Dorpshuis Oldelamer uit oldelamer op 14-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en snel en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.2

    We waren op zoek naar een specifiek inductie fornuis. Kregen prima informatie. De levering en installatie ging uitstekend.
    Geschreven door Klant Biesheuvel uit wolvega op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nette winkel en uitstraling, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit sonnega op 18-12-2019