Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Graaf 7.5

Het kabeltje paste precies en koste precies zoveel bij de kassa als wat er op het haartje stond. Ik ben zielsgelukkig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (161)

  • Beoordeling: 7.5

    Het kabeltje paste precies en koste precies zoveel bij de kassa als wat er op het haartje stond. Ik ben zielsgelukkig
    Geschreven door Klant De Graaf uit wolvega op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede aflevering en service.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 24-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij de een moet je betalen voor je bij de ander kost het geld maar bij Expert krijg je hun kennis er gratis bij.
    Geschreven door Klant Kuipers uit wolvega op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert geeft een goed gevoel.
    Geschreven door Klant De Vries uit nijeholtpade op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben zeer tevreden qua kwaliteit - prijsverhouding en service
    Geschreven door Klant De Groot uit wolvega op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit wolvega op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zie vorige vraag.
    Geschreven door Klant Visser uit wolvega op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt. We zijn geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant uit wolvega op 01-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Wij worden altijd heel goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 31-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden. Website ziet er goed uit. In de winkel wordt je snel geholpen
    Geschreven door Klant De Jong uit nijelamer op 31-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bekwam goede Vak mensen
    Geschreven door Klant Van der Veen uit wolvega op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie ruime koelkast. Doet het super
    Geschreven door Klant uit wolvega op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Super winkel met fijne klantvriendelijke en vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit wolvega op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    X
    Geschreven door Klant uit wolvega op 02-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en behulpzaam
    Geschreven door Klant Okkes uit wolvega op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service, houden zich aan afspraak, vriendelijk en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant Bosma uit de blesse op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit wolvega op 23-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle deskundige hulp. Medewerkers denken met de klant mee. Niets is te veel.
    Geschreven door Klant Wezenberg uit nijelamer op 09-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    IK zit niet in de werkverschaffing.
    Geschreven door Klant Kringloopwinkel De Veurdele uit noordwolde fr op 02-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mensen ga er heen ik heb een geweldige uit leg super
    Geschreven door Klant Van der Tuin uit oldeholtpade op 26-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert,een zeer gedreven,klantvriendelijke organisatie met uitstekende produkten en goede garantievoorwaarden.
    Geschreven door Klant Oosterveld Haarden En Kachels uit de blesse op 27-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Hoed advies.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, snel geholpen, goed advies en service.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 21-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Duidelijk en correct!
    Geschreven door Klant De Jong uit nijelamer op 11-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Het is goed ennetjes
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig geholpen
    Geschreven door Klant De Jonge uit wolvega op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Een prima vertrouwd adres met stuk voor stuk vriendelijke mensen op de werkvloer
    Geschreven door Klant Oosting uit oldelamer op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Leuk bedrijf, je wordt erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit blesdijke op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Je wordt uitstekend geholpen,vriendelijke grapje kan er af,dus prima in orde
    Geschreven door Klant Veenstra uit wolvega op 18-01-2019