Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 10.0

Ik ben zeer tevreden. Website ziet er goed uit. In de winkel wordt je snel geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (152)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden. Website ziet er goed uit. In de winkel wordt je snel geholpen
    Geschreven door Klant De Jong uit nijelamer op 31-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bekwam goede Vak mensen
    Geschreven door Klant Van der Veen uit wolvega op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie ruime koelkast. Doet het super
    Geschreven door Klant uit wolvega op 16-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Super winkel met fijne klantvriendelijke en vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit wolvega op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    X
    Geschreven door Klant uit wolvega op 02-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en behulpzaam
    Geschreven door Klant Okkes uit wolvega op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service, houden zich aan afspraak, vriendelijk en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant Bosma uit de blesse op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit wolvega op 23-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle deskundige hulp. Medewerkers denken met de klant mee. Niets is te veel.
    Geschreven door Klant Wezenberg uit nijelamer op 09-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    IK zit niet in de werkverschaffing.
    Geschreven door Klant Kringloopwinkel De Veurdele uit noordwolde fr op 02-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mensen ga er heen ik heb een geweldige uit leg super
    Geschreven door Klant Van der Tuin uit oldeholtpade op 26-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert,een zeer gedreven,klantvriendelijke organisatie met uitstekende produkten en goede garantievoorwaarden.
    Geschreven door Klant Oosterveld Haarden En Kachels uit de blesse op 27-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Hoed advies.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel, snel geholpen, goed advies en service.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 21-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Duidelijk en correct!
    Geschreven door Klant De Jong uit nijelamer op 11-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Het is goed ennetjes
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig geholpen
    Geschreven door Klant De Jonge uit wolvega op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Een prima vertrouwd adres met stuk voor stuk vriendelijke mensen op de werkvloer
    Geschreven door Klant Oosting uit oldelamer op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Leuk bedrijf, je wordt erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit blesdijke op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Je wordt uitstekend geholpen,vriendelijke grapje kan er af,dus prima in orde
    Geschreven door Klant Veenstra uit wolvega op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Tot nu toe tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit wolvega op 03-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    zeer klantvriendelijke winkel, deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en uistekende klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Van den Akker uit wolvega op 29-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en een goede prijs kwaliteits verhouding.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit de pol op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon een prima winkel
    Geschreven door Klant uit wolvega op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kan alleen expert wolven kan je zeker naar toe gaan .
    Geschreven door Klant Van Erkelens uit wolvega op 05-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Wij werden fijn onthaald in de winkel er werd ons gevraagd of we hulp wouden bij onze aankoop uiteraard wouden we alle ins en outs weten en heeft de medewerker ons alles piekfijn uitgelegd keurig.
    Geschreven door Klant De Vries uit steggerda op 29-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit wolvega op 16-11-2018