Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

top winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (298)

  • Beoordeling: 9.1

    top winkel
    Geschreven door Klant uit wolvega op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Weet het verder niet maar ik ben verder goed tevreden.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben erg tevreden over Expert. Vriendelijk, snel en goede service.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 08-06-2021
  • Beoordeling: 8.4

    -
    Geschreven door Klant uit wolvega op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Smorgens besteld en smiddags afgeleverd . Super service.
    Geschreven door Klant Bakker uit wolvega op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Ruïne keuze. Kundig en vriendelijk personeel. Een zaak waar wij graag elke keer terug komen.
    Geschreven door Klant Ter Horst uit wolvega op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    bij expert is het altijd goed en wat goed is moet je niet veranderen.
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima aankoop bij Expert Wolvega. Alles telefonisch afgehandeld en dat ging prima.
    Geschreven door Klant uit luttelgeest op 12-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft kwalitatief goede producten en de service is uitstekend . Wij zijn al jaren klant en het bevalt altijd goed . Voor evt oplossingen wordt ook altijd prima voor gezorgd. Wij zijn zeer tevreden over Expert .
    Geschreven door Klant Van der Wal uit wolvega op 11-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ontzettend goed geholpen fijne winkel om naar toe te gaan.
    Geschreven door Klant Rijpkema uit noordwolde op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Je kunt echt wel terecht bij de verkopers van Expert als je geen idee hebt wat je moet kiezen.
    Geschreven door Klant Biesheuvel uit wolvega op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij hebben zeer goede ervaringen met Expert!! Hartelijk dank voor de goede service!
    Geschreven door Klant Zuidervaart uit blesdijke op 30-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Prima leverancier dik te vreden met expert
    Geschreven door Klant uit steenwijkerwold op 29-04-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Het geheel schatten wij cijfermatig in op 8,5, te weten goed tot zeer goed.
    Geschreven door Klant Stuivenvolt uit wolvega op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd netjes, goed service, tijd voor de klant en alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Heb helemaal geen klachten en is een prima winkel om naar toe te gaan
    Geschreven door Klant Pater uit steenwijkerwold op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goed en deskundig advies. af spraken worden goed nage komen. goede service.
    Geschreven door Klant uit echtenerbrug op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Super goede zaak zal het iedereen aanraden
    Geschreven door Klant Okkes uit wolvega op 19-03-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Janse uit wolvega op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Na telefonisch gesprek te hebben gehad met de vraag is het artikel leverbaar bij jullie kwam de melding helaas niet in ons filiaal dat was balen maar bin n en 5 minuten werd ik terug gebeld en hebben ze t onderling geregeld en kon ik alsnog bij expert wolvega het artikel ophalen echt top gedaan
    Geschreven door Klant Boer uit steenwijkerwold op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Garantie was goed.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super advies en nemen echt de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Koch uit wolvega op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle service aan huis door klantvriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit wolvega op 24-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    👍
    Geschreven door Klant Duursma uit wolvega op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert lever mij altijd goede service nooit problemen ervaren
    Geschreven door Klant Boogaard uit oldemarkt op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Duidelijk en toe de pointe !!!!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Heel Correct en snel.
    Geschreven door Klant Van Eijck uit paasloo op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Het is behelpen
    Geschreven door Klant De Vries uit wolvega op 15-02-2021