Navigatie

Beoordelingen Expert Dirksland

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dirksland die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dirksland. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stoutjesdijk 9.6

Sinds expert domineert koop je niets verkeerd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 9.6

    Sinds expert domineert koop je niets verkeerd
    Geschreven door Klant Stoutjesdijk uit nieuwe tonge op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert staat voor snelle levering tegen een prima prijs. Ik heb hem gekocht bij v/d Groef uit Dirksland. Prima adres om iets te kopen bij Expert. Waarbij de klant nog koning is. Arjan Trouw uit Goudswaard
    Geschreven door Klant Trouw uit goudswaard op 05-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goed zo
    Geschreven door Klant De Vos uit stad a/h haringvliet op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn blij dat we weer gekozen hebben om te kopen bij Roert in Dirksland.Er gaat niets boven vriendelijkheid,aandacht en service.een heel goed adres.
    Geschreven door Klant uit oude tonge op 21-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, concurrerende prijzen, kennis van zaken. Hier kan geen webshop tegenop.
    Geschreven door Klant Vermaas uit achthuizen op 15-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    We kregen een hele duidelijke uitleg over de producten
    Geschreven door Klant Bodbijl uit sirjansland op 02-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    wij hebben een goede relatie met Expert van der Groef , altijd naar volle tevredenheid aankopen gedaan .
    Geschreven door Klant Snijder uit herkingen op 30-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goed meedenken en met oplossing komen. Snelle service qua bezorging. Bezorging wordt netjes afgehandeld
    Geschreven door Klant Dorst uit middelharnis op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een wasmachine bij Expert Dirksland m.b.t. de informatie, de behandeling en de bezorging en plaatsing van het apparaat.
    Geschreven door Klant Bilkes uit ouddorp op 15-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Onze ervaringen met Expert vd Groef zijn perfect. Je wordt altijd keurig en snel geholpen. De service rondom verkoop, bezorgen en installatie is uitstekend te noemen. De prijzen zijn concurrerend. Zekers gezien de prijs-kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader voor iedereen !
    Geschreven door Klant uit ouddorp op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede uitleg gekregen in de verschillen van de machines. Nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit bruinnisse op 05-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Alles was prima
    Geschreven door Klant Kaptein uit middelharnis op 29-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Betrouwbare leverancier, gemaakte afspraken worden gewoon prima nagekomen. Weet niet of de prijs het laagst was maar daar heb ik geen onderzoek naar gedaan omdat van Expert sowieso bekend is dat ze zeker niet de duurste is maar wel de fysieke service kan verlenen als dat eens een keer nodig is.
    Geschreven door Klant Leeuwen uit scharendijke op 23-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Product online gezien, telefonisch besteld en twee dagen later kregen we een belletje dat het product afgehaald kon worden zoals afgesproken. Prima top service dus!
    Geschreven door Klant Metzger uit sommelsdijk op 20-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Toppie geregeld. Weet waar ze over praten. Prima service en komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Kieboom uit vlissingen op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Schenk uit hellevoetsluis op 26-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk en met expertise geholpen.
    Geschreven door Klant Mouw uit oude-tonge op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    topzaak
    Geschreven door Klant Dijkstra uit melissant op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Expert heeft een ruime keus en leuke aanbiedingen
    Geschreven door Klant uit middelharnis op 06-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak op het eiland . Belangrijk om een witgoedzaak op het eiland te houden . Hou de plaatselijke middenstand op pijl !
    Geschreven door Klant Ijpema uit den bommel op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goed
    Geschreven door Klant Van Es uit nieuwe-tonge op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Een aanrader om eens te gaan kijken. Je word er goed geholpen en denken met je mee. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Schoonheidssalon Celine uit middelharnis op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel Werd snel en goed geholpen Prima winkel
    Geschreven door Klant Smits uit den bommel op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    n.v.t
    Geschreven door Klant Wielhouwer uit stad aan \'t haringvliet op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Vriendelijk, verstand van de producten, eerlijk advies
    Geschreven door Klant Jong uit middelharnis op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    word altijd zeer goed geadviseerd en geholpen door Expert van der Groef
    Geschreven door Klant Dam uit melissant op 23-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en vriendelijk geholpen met advies,en veel op voorraad
    Geschreven door Klant Hartog uit middelharnis op 22-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goeie spullen en service
    Geschreven door Klant Bal uit melissant op 21-12-2018
  • Beoordeling: 6.6

    Alles go4
    Geschreven door Klant uit sommelsdijk op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    De wasdroger die ik wilde hebben was niet meer leverbaar. Ter compensatie kreeg ik een nieuwer en dus duurder model voor dezelfde prijs. Top service
    Geschreven door Klant Aouragh uit axel op 07-12-2018