Navigatie

Beoordelingen Expert Dirksland

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dirksland die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dirksland. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Snijder 9.1

Goed geholpen en persoonlijke aadacht

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (272)

  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen en persoonlijke aadacht
    Geschreven door Klant Snijder uit herkingen op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Snel en vakkundig personeel, oplossingsgericht meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant Groenendijk uit ooltgensplaat op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met een snelle service en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit dirksland op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    tefal frituurpan super fijn in gebruik en zeer snel warm
    Geschreven door Klant Van Dongen uit sommelsdijk op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaring....ook met het afwikkelen van een probleem.
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Afspraken over bezorging slecht maar de bezorging op zichzelf uitstekend!
    Geschreven door Klant uit woerden op 04-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn erg tevreden over onze Expert-winkel in ons dorp. We kopen graag bij deze lokale ondernemer. Expert denkt met je mee in je behoeftes, levert snel, biedt vakkundige service en dat allemaal voor een keurige prijs! Van harte aanbevolen!
    Geschreven door Klant Point Office Support uit middelharnis op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer snel en goed geholpen, goede service Top
    Geschreven door Klant Vroegindeweij uit middelharnis op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede voorlichting, uitstekende service ook aan huis
    Geschreven door Klant Van Ham uit middelharnis op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en vriendelijk,prima service
    Geschreven door Klant Scholte uit oude tonge op 03-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    bij expert weet je wat je koopt
    Geschreven door Klant uit sommelsdijk op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben goed geadviseerd met handige uitleg, enthousiaste verkoper, keurige prijs en uitzonderlijk snelle levering (TV was niet op voorraad en moest bestel worden). Ik zou niet weten hoe ik beter geholpen zou kunnen worden dus vandaar een 10!
    Geschreven door Klant Kramer uit dirksland op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne zaak,goede voorlichting en service.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit sommelsdijk op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Dirksland, gewoon een prima zaak, deskundig en adviserend na vragen.
    Geschreven door Klant Van Poortvliet uit strijen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prettig bedrijf. Je wordt perfect geholpen en de afspraken worden goed nagekomen.
    Geschreven door Klant Voogd & Voogd uit middelharnis op 25-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn koelvries begaf het met een half uur stond er een nieuwe dat noem ik service
    Geschreven door Klant uit middelharnis op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een prettige en klantvriendelijke winkel , er is oog voor de klant en men denkt mee met de wensen die de klant heeft en geeft goed advies.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit middelharnis op 03-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Website is oké
    Geschreven door Klant uit dirksland op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed hoor
    Geschreven door Klant uit ooltgensplaat op 25-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en levering!
    Geschreven door Klant Nieuwstraten uit middelharnis op 15-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    wij gaan voor onze aankopen graag naar v/d Groef altijd goed geholpen ,
    Geschreven door Klant Snijder uit herkingen op 09-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Dirksland blinkt uit in service en klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant Hermans uit hellevoetsluis op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    EEN PRIMA WINKEL NIET MEER OP INTERNET BESTELLEN MAAR ALLEMAAL NAAR DE WINKEL
    Geschreven door Klant Van Heest uit ouddorp op 06-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ga gezellig in de winkel kijken
    Geschreven door Klant Born uit stellendam op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijke en vakbekwame medewerkers
    Geschreven door Klant Van Gils uit middelharnis op 17-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig advies .denkt niet aan zijn eigen portemonnee, zegt duidelijk wat wel of niet nodig is.
    Geschreven door Klant Schot uit herkingen op 14-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert V/d Groef biedt een uitstekende service. Hoewel ze niet verantwoordelijk waren voor de problemen met een Beko vaatwasser, losten ze dat wel voor ons op en plaatsten ze kosteloos een nieuwe machine (van een ander merk). Voor ons een reden te meer om bij deze lokale winkelier dergelijke aankopen te doen vanwege deze service, die je bij een webwinkel meestal niet krijgt. (Daarbij is een webwinkel in veel gevallen niet eens goedkoper.)
    Geschreven door Klant Wolters uit middelharnis op 11-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Correct bedrijf ,goede service en voorlichting en uitstekende aflevering
    Geschreven door Klant Vliet uit nieuwe tonge op 30-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dirksland op 29-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige winkel. Je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Jong uit dirksland op 28-01-2020