Navigatie

Beoordelingen Expert Dirksland

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dirksland die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dirksland. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Guldemeester 9.7

Iedereen moet zelf weten waar hij koopt maar hier wordt je als klant netjes geholpen ze houden niet van gezeur hup zo is het en klaar en daar hou ik van

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (317)

  • Beoordeling: 9.7

    Iedereen moet zelf weten waar hij koopt maar hier wordt je als klant netjes geholpen ze houden niet van gezeur hup zo is het en klaar en daar hou ik van
    Geschreven door Klant Guldemeester uit dirksland op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geholpen, helaas was de keus niet groot, maar dat kwam omdat veel niet geleverd kon worden, omdat er onderdelen niet beschikbaar waren. Daar kan Expert ook niets aan doen.
    Geschreven door Klant uit nieuwe tonge op 08-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, snelle levering en kwaliteit!
    Geschreven door Klant Koese uit dirksland op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vond de aan bieding buiten gewoon goed dat is mee genomen ik raad het iedereen aan om zo tablet te kopen
    Geschreven door Klant Wijmans uit sommelsdijk op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Op tijd geleverd
    Geschreven door Klant uit den bommel op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goed geen problemen
    Geschreven door Klant Griekspoor uit sommelsdijk op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Wasmachine indesit correct afgeleverd echter bij installatie ging onderdeel stuk...dus ff afwachten hoe dit opgelost gaat worden..
    Geschreven door Klant Polder uit middelharnis op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Klasse zaak
    Geschreven door Klant Van Ham uit middelharnis op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede service snelle levering en vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant Vroegindeweij uit middelharnis op 16-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Online gekocht. Snel contact met winkel, snel advies en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit goes op 13-02-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Goed apparaat alleen jammer dat niet is gecommuniceerd dat plaatsen niet in prijs is inbegrepen. Apparaat werd voor wasmachine gezet ipv er op. Werd na telefonisch contact met winkel hersteld.
    Geschreven door Klant uit nieuwe-tonge op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Jong uit nieuw-beijerland op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijke uitleg en snelle levering
    Geschreven door Klant Zoutendijk uit dirksland op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Dinsdag besteld woensdag geïnstalleerd. Fantastisch.
    Geschreven door Klant Van Weezel uit stellendam op 21-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goede serviese
    Geschreven door Klant uit stellendam op 12-01-2021
  • Beoordeling: 6.6

    Het is jammer, dat de verkoper niet goed reageerde toen ik vroeg of er op dat moment geen folder was. Dat was idd zo, maar 2 dagen na aankoop was het Black Friday en was er wel een folder, met een droogtrommel van het merk dat ik kocht, in de aanbieding. Dat had ik graag even gehoord van de verkoper, ik heb hem dat later ook nog laten weten, maar daar werd nogal laconiek op gereageerd. En wij zijn een heel goede klant van Expert, dus een beetje meedenken was wel leuk geweest.
    Geschreven door Klant uit melissant op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit oude-tonge op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Online gezocht naar Melitta koffiemachine waarvan alleen demo model beschikbaar was in Dirksand. Koop telefonisch afgesloten. Netjes teruggebeld omdat bij inpakken een kras op de behuizing was geconstateerd. Korting aangeboden en volgende dag thuis afgeleverd. Melkkan en slang zaten er niet bij. Gebeld en weer direct nageleverd. Uitstekende communicatie en zeer snel gehandeld door Expert Dirksland. En....heerlijke kofiie.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit rijen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe vaatwasser snel en vakkundig ingebouwd en gelijk wat goede gebruikerstips gegeven. Oude machine afgevoerd en gelijk nog een keukendeurtje afgesteld, vriendelijke monteur, prima service. Hadden al goede ervaringen met inbouw koelkast en een nieuwe TV. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant Van Vliet uit sommelsdijk op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert v/d Groef heb je kundig advies, wordt je goed geholpen en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Snijder uit herkingen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Niet twijfelen bij het bestellen bij de Expert. Service is uitstekend. Prijs is top. Producten zijn volgens beschrijving. Levering is snel.
    Geschreven door Klant Kramer uit dirksland op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zojuist gedaan in vorige vraag.
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Een goede zaak vriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant Molenaar uit herkingen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen .ga er zo weer heen
    Geschreven door Klant Klepper uit melissant op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies, goede prijs en bezorg/installatie service is perfect geregeld
    Geschreven door Klant Hagoort uit middelharnis op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed,snel en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Valk uit dirksland op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke medewerkers, en deskundig advies bij aankoop van mijn nieuwe TV.
    Geschreven door Klant Verheijen uit geldrop op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Service is echt top....... Even een belletje en ze staan met een uur op de stoep om te helpen instaleren....
    Geschreven door Klant A.slingerland Holding uit sommelsdijk op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed geholpen in de winkel. En zeer goed werk bij me thuis geleverd
    Geschreven door Klant uit middelharnis op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede apparatuur en fijne service!
    Geschreven door Klant Koese uit dirksland op 07-11-2020