Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Door de geweldige service van Expert Haren kunnen wij optimaal genieten van onze nieuwe inbouwkoelkast. Perfecte verkoop en naadloos weggewerkt door de monteur.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (338)

  • Beoordeling: 10.0

    Door de geweldige service van Expert Haren kunnen wij optimaal genieten van onze nieuwe inbouwkoelkast. Perfecte verkoop en naadloos weggewerkt door de monteur.
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik koop in principe in mijn eigen dorp omdat ik wil dat dergelijke winkels blijven bestaan. Ook al zal het misschien wat duurder zijn dan bij de mediamarkt. De service en het vriendelijke persoonlijke contact vind ik erg belangrijk.
    Geschreven door Klant Van Duin uit haren op 02-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit tynaarlo op 01-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service. We zijn dik tevreden
    Geschreven door Klant Noordhoek uit westerbork op 26-04-2019
  • Beoordeling: 6.9

    kijk uit met het kopen van dyson producten. Bij contact problemen (het vaak stoppen van de zuigmotor tijdens het zuigen) geen vervanging of reparatie mogelijk.
    Geschreven door Klant uit haren op 26-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige, prettige mensen in een uitermate overzichtelijke winkel vol goede apparatuur waarvan de prijs in orde is!
    Geschreven door Klant Breejen uit haren op 24-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert de naam zegt het al, alleen maar vakkundige mensen die er werken met oog voor detail, netheid en waar de klant central staat.
    Geschreven door Klant Veldman uit koekange op 23-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Wij worden altijd fijn geholpen door het deskundig personeel. Heel persoonlijk.
    Geschreven door Klant De Vries uit groningen op 19-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Klantvriendelijke benadering en de persoonlijke aandacht heb ik zeer gewaardeerd.
    Geschreven door Klant Couperus uit groningen op 14-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    kundig | meedenkend | snel | accuraat
    Geschreven door Klant De Ridder uit haren op 04-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bijzonder goede service alles klopt!!
    Geschreven door Klant uit haren op 04-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Al vele jaren ben ik klant bij Expert in Haren. Word altijd vriendelijk en deskundig geholpen en de service is prima!
    Geschreven door Klant Ritsema uit groningen op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit harkstede op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Een bezoek waard!
    Geschreven door Klant uit groningen op 14-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Haren in alle opzichten aan te bevelen !
    Geschreven door Klant Van Dijk uit haren op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige overzichtelijke winkel. Prima assortiment. Goede voorlichting van deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit haren gn op 08-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Top service
    Geschreven door Klant uit roden op 06-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    ik heb het produktnog niet uitgepakt. is bedoeld voor een huis elders
    Geschreven door Klant Schrijvers uit groningen op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Vakkundig personeel denkt mee met de klant
    Geschreven door Klant uit groningen op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goed advies , snelle levering , goede service en deskundige en klantvriendelijke bezorger/monteur , kortom bij expert Haren/Zuidlaren begrijpen ze wat een klant wil !
    Geschreven door Klant Vh Bv uit veenhuizen op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goede service , snel geholpen met dat geen wat wij zochten. zou er voortaan heen gaan voor al mijn witgoed apparatuur enz..
    Geschreven door Klant uit harkstede op 01-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Haren: Goede service, vlotte bediening, kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Emmerink uit groningen op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben aangenaam verrast door expert. Goede kennis, meedenken en snelle aktie waardoor ik binnen een week mijn nieuwe apparaat bestelt, bezorg en aangesloten heb gekregen met daarnaast goede uitleg over het apparaat.
    Geschreven door Klant Huisinga uit haren gn op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Haren is warm aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit glimmen op 15-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Was een goede ervaring
    Geschreven door Klant uit eelde op 11-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Nieuwe inbouw vaatwasser gekocht. Er klopte iets niet met de hoogte van de pootjes... De monteur heeft een vlondertje gemaakt. Denkt echt mee. Hij gaf ook tips. Een aantal dingen waren hem opgevallen m.b.t. aanrechtblad. Hij heeft me hierop geattendeerd. En gevoel voor humor! Netjes en correct alles achter gelaten. Top!
    Geschreven door Klant Schotborg uit groningen op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit haren op 02-01-2019
  • Beoordeling: 7.7

    De gemaakte afspraken werden allemaal na gekomen.
    Geschreven door Klant uit haren op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Men neemt de tijd om tot een goede keuze te komen en zoeken samen met de koper uit welke mogelijkheden er zijn. Dit noem ik klantvriendelijk en kom ik bijna niet meer tegen. Als ik nog weer wat nodig ben weet ik hun te vinden, ondanks dat ik er 30 km voor moet rijden.
    Geschreven door Klant Veldman uit appingedam op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Via de duidelijke informatie op de website is er goed een keuze mbt assortiment en bijkomende kosten mbt inbouwservice en daardoor doelgericht naar de vestiging (Coen Hof) om te bestellen en afleverdatum/ tijd af te spreken. Ik ervaar de persoonlijke afhandeling als heel prettig.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 31-12-2018