Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Medendorp 8.3

We hebben onlangs een nieuwe koffiezetapparaat aangeschaft. Er zijn tientallen soorten apparaten in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Het geeft een goed gevoel als de verkoper de onderlinge verschillen en mogelijkheden van de apparaten uitlegt. We zijn met onze nieuwe aanschaf vol vertrouwen naar huis gegaan. Wij zijn al vele jaren klant bij expert Haren en nog nooit teleurgesteld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (513)

  • Beoordeling: 8.3

    We hebben onlangs een nieuwe koffiezetapparaat aangeschaft. Er zijn tientallen soorten apparaten in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Het geeft een goed gevoel als de verkoper de onderlinge verschillen en mogelijkheden van de apparaten uitlegt. We zijn met onze nieuwe aanschaf vol vertrouwen naar huis gegaan. Wij zijn al vele jaren klant bij expert Haren en nog nooit teleurgesteld.
    Geschreven door Klant Medendorp uit groningen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 3.3

    Veel misleiding.
    Geschreven door Klant Pkjg uit groningen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Prima melkopschuimer gekocht van Inventum ( ad €33). Deze stond echter niet id winkel ( alleen de duurdere modellen).Ik moest er zelf om vragen,maar werd wel vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit haren op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig personeel en goed advies..
    Geschreven door Klant De Boer uit groningen op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    klantvriendelijk, persoonlijk, meedenkend
    Geschreven door Klant uit haren op 06-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    goed en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Wolff uit haren op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    NIETS DAN LOF!
    Geschreven door Klant uit haren op 28-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    vanwege de service koop ik liever bij expert in Haren
    Geschreven door Klant Holvast uit haren op 23-06-2021
  • Beoordeling: 7.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit haren op 17-06-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Geen bijzonderheden
    Geschreven door Klant uit haren op 16-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben erg tevreden over Expert Haren
    Geschreven door Klant Hiddema uit haren op 16-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ons filiaal in Haren is wat ons betreft meer dan een klantvriendelijke winkel. Het is een zaak zoals je ze niet meer ziet, persoonlijke aandacht, klantgericht meedenken en meer dan de gebruikelijke service. Proficiat voor deze winkel !!!!
    Geschreven door Klant Van Kelberg uit haren gn op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend geïnformeerd, behulpzame houding, grote expertise.
    Geschreven door Klant Thomasson uit groningen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Telefonisch besteld en netjes volgens afspraak geleverd
    Geschreven door Klant Poppen uit haren op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service, korte lijnen. Fijn!
    Geschreven door Klant Ter Meer uit glimmen op 19-04-2021
  • Beoordeling: 7.0

    We konden niet naar de winkel, corona. Afgegaan op het advies van de verkoper bij ons thuis. Goed produkt gekocht.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit groningen op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima georganiseerd
    Geschreven door Klant uit haren op 12-04-2021
  • Beoordeling: 5.9

    de ervaring is zoals ik van een winkel verwacht
    Geschreven door Klant uit glimmen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en veel expertise
    Geschreven door Klant uit haren op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zie voorgaande opmerkingen
    Geschreven door Klant uit haren op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon; geen probleem om bijv.de stofzuigerzakken mee te laten bezorgen met de nw.wasmachine. Nette aflevering; fijn het vertouwen te hebben dat de klant het geld spoedig overmaakt, top!
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit haren op 03-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service. Snelle levering en installatie. Prijs/kwaliteit is uitstekend.
    Geschreven door Klant Fundament Haren uit haren op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    prima service
    Geschreven door Klant uit haren gn op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit haren op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Service was perfect. Snelle en duidelijke communicatie. En de medewerkers daar, wat een top gasten. De bezorger was een goede gast. Een Rus, Evert heette hij. Keurig man! Als dat het gezicht van de winkel is Chapeau!!! Echte Experts.
    Geschreven door Klant Boon uit hoogeveen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Geen behoefte
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Haren deskundig , klantvriendelijk en ruime keus van goederen.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit haren op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Wasmachine ging stuk, toevallig folder Expert dag ervoor in huis gekregen. Heb Expert gebeld, mijn wensen kenbaar gemaakt, werd telefonisch goed geholpen met uitzoeken van wasmachine (zonder dat ik de wasmachine heb gezien). Dag erna werd wasmachine geleverd, oude wasmachine werd meegenomen, kreeg goed uitleg over de machine, wasmachine werd goed geplaatst, hier heb ik wel extra voor moeten betalen waar dat was het wel waard.
    Geschreven door Klant Lesilolo uit groningen op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Enthousiaste mensen met een enorme dosis vakkennis dat is wat wij bij expert vonden
    Geschreven door Klant Stobbe Vormgevers uit tynaarlo op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn heel tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant uit groningen op 04-03-2021