Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

De expert zaak in Haren bezoek ik regelmatig en word bij de aankopen vriendelijk behandeld

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (395)

  • Beoordeling: 8.7

    De expert zaak in Haren bezoek ik regelmatig en word bij de aankopen vriendelijk behandeld
    Geschreven door Klant uit haren op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zoals altijd ook deze keer weer prima geholpen.
    Geschreven door Klant De Jong uit haren op 30-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, dik tevreden. Al jaren!
    Geschreven door Klant uit haren op 28-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snel en professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    We zijn zeer tevreden over de levering en installatie van onze audio-/video apparatuur!
    Geschreven door Klant Heller uit froombosch op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Tv geïnstalleerd door expert Supet
    Geschreven door Klant Valkenburg uit groningen op 13-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Bij de locale Expert ontving ik advies op maat.
    Geschreven door Klant uit haren op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Nu al meerdere malen bij Expert Haren een advies, aankoop bezorging en installatie laten doen. Ik voel mij ontzorgt en ben meer dan tevreden over de aanbevolen producten. Vooral de vriendelijkheid en het plezier waarmee de medewerkers hun werk doen maken de aankoop een fijne ervaring.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundige prettige meewerkers. uitstekend service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit haren op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zijn allemaal korthaar en we zijn blij dat we Expert hier in Haren hebben met een goed assortiment.
    Geschreven door Klant De Haan uit haren op 06-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    zie eerde4r commentaar
    Geschreven door Klant Haarsma uit assen op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wees loyaal en koop lokaal. Daarom kopen wij al jarenlang tot volle tevredenheid bij Expert in Haren. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en top service!. Ook nu weer met de wamtepompdroger.
    Geschreven door Klant Wis uit haren op 26-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ben te vreden
    Geschreven door Klant uit haren op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Haren, prima winkel, deskundig personeel. Kwaliteit qua producten, service
    Geschreven door Klant uit assen op 14-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastische persoonlijke service icm concurrerende prijs met internet. Al met al goed gevoel!
    Geschreven door Klant uit assen op 29-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    geen zin in.
    Geschreven door Klant uit haren op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel en niet duurder dan prijsvechters. Goede bezorgservice.
    Geschreven door Klant uit haren op 23-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    alle materialen worden altijd stipt geleverd, tenzij er een probleem is ontstaan, maar daar wordt je goed voor4 geinformeerd
    Geschreven door Klant De Jonge uit groningen op 23-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In deze winkel vind je een zeer ruime keuze. Zowel witgoed, kleine elektronische apparaten, tv, stofzuigers, audio en telefoons en tablet. Het personeel dringt zich niet op, maar is zeer behulpzaam bij vragen. Door de relaxte sfeer verlaat je met een goed gevoel na aankoop de winkel.
    Geschreven door Klant uit haren op 16-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit haren op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Kan ik zo gauw niet beschrijven , services okee.
    Geschreven door Klant uit noordlaren op 30-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Haren blijft een super goede winkel qua assortiment, advies en niet te vergeten service. Expert Haren heeft al deze kenmerken super hoog in het vaandel staan en dat merk je. Chapeau!
    Geschreven door Klant Kielman uit haren op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn erg blij met onze aankoop en zeer goed geadviseerd door vakkundig en gedreven medewerkers. Hiervoor dank!
    Geschreven door Klant Stobbe Vormgevers uit tynaarlo op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    vakkundig personeel en uitstekende uitleg en montage
    Geschreven door Klant Van der Laan uit onnen op 18-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en prijs.
    Geschreven door Klant Bralds uit groningen op 15-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Mij review is afhankelijk hoe Expert dit probleem (het is tenslotte een Expert probleem) gaat oplossen!!
    Geschreven door Klant Aanstoot uit groningen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Service was in één woord geweldig en persoonlijk. Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Bekker De Jong uit haren op 04-03-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben uitstekend geholpen bij en na mijn aankoop.
    Geschreven door Klant uit haren op 03-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    vakkundig en vriendelijk personeel, komen steeds na een aankoop bij Expert,met een voldaan gevoel thuis !! De service is, zoals het behoort te zijn.
    Geschreven door Klant Wester uit haren op 24-02-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ga nu mijn lunch voorbereiden.
    Geschreven door Klant Nachbar uit paterswolde op 21-02-2020