Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Personeel denkt mee aan wensen van de klant zonder opdringend over te komen en neemt hierbij de tijd voor uitleg van het product. Wij hadden een probleem met een eerder gekocht product, dit is prima opgelost in de winkel doormiddel van omruilgarantie voor een ander product! Top service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (671)

  • Beoordeling: 9.1

    Personeel denkt mee aan wensen van de klant zonder opdringend over te komen en neemt hierbij de tijd voor uitleg van het product. Wij hadden een probleem met een eerder gekocht product, dit is prima opgelost in de winkel doormiddel van omruilgarantie voor een ander product! Top service!
    Geschreven door Klant uit groningen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Thuis laten installeren met persoonlijke service en advies👍
    Geschreven door Klant uit groningen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijkheid.deskundigheid en geduld goud waard
    Geschreven door Klant Kuipers uit groningen op 26-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Nemen alle tijd bij aankoop in de winkel en tijdens de bezorging werd alles netjes geïnstalleerd en uitgelegd. Kan niet anders zeggen een dikke 10
    Geschreven door Klant Kolle uit groningen op 23-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en eenvoudig, kwaliteit staat voorop!
    Geschreven door Klant Aaten uit eelde op 18-01-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Expert in Haren aan te bevelen, goede service en snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit groningen op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Expert in Haren geeft je nog het gevoel dat je er als klant toe doet. Dat kom je niet vaak meer tegen
    Geschreven door Klant uit overschild op 13-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle en betrouwbare service
    Geschreven door Klant uit haren op 10-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Matig begonnen goed geeindigd
    Geschreven door Klant uit haren op 04-01-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Bij Expert wordt je vriendelijk te woord gestaan en is men helder bij de presentatie van de producten. Ook neemt men de tijd voor je, indien nodig.
    Geschreven door Klant uit groningen op 03-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Problemen Met je Witgoed EXPERT nemen
    Geschreven door Klant Groenhout uit siddeburen op 28-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Aardige mensen met een uitstekende keur van kwaliteitsproducten. Expert in Zuidlaren is overigens ook erg goed.
    Geschreven door Klant Hoogerkamp uit haren gn op 27-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en correct via whatsapp geholpen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine en koelkast. Snelle levering en vriendelijke bezorger.
    Geschreven door Klant Aardema op 27-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Haren wil ik graag worden geholpen door de wat oudere en die al jaren bij Expert werken. De jongere werknemers laten een steekje vallen. En dat is jammer. Deze suggestie ook al door mij aangegeven
    Geschreven door Klant uit groningen op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Wasmaschine keurig afgeleverd en in bedrijf gezet.
    Geschreven door Klant uit ten boer op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel!!
    Geschreven door Klant uit groningen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit haren op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede kennis van het apparaat en goede service, thuis installeren en door gaan tot het past ook al werd het iets moeilijker dan verwacht.
    Geschreven door Klant Schuur uit groningen op 14-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Aardig personeel, mooie winkel en goede service. Voldoende assortiment en gedegen kennis.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit haren op 13-12-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Zo doorgaan met vriendelijke groeten
    Geschreven door Klant uit haren op 09-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben sinds jaren klant van Expert. Mijn aankopen doe ik altijd in de winkel . Ik ben zeer tevreden over zowel mijn aankopen als over de service.
    Geschreven door Klant Tiktak uit eelde op 08-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Aan te bevelen, Expert-Haren, vanwege de behulpzame personeelsleden, en de snelle levering van de producten
    Geschreven door Klant uit haren op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Breed assortiment, prettig contact en goede service. Weegt op tegen misschien iets goedkoper via internet.
    Geschreven door Klant uit gieten op 05-12-2022
  • Beoordeling: 6.6

    Let goed op of de prijs wel klopt
    Geschreven door Klant uit groningen op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Voldoende keus en goed aanbod
    Geschreven door Klant uit haren op 24-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Ben bij de laatste aankoop (een wekkerradio) heel prettig geholpen en een goede uitleg gekregen. Maar... thuis gekomen was er toch nog een onduidelijkheid, dus nieuwe afspraak maken met Erwin?
    Geschreven door Klant Kooistra uit haren op 23-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kan Expert Haren van harte aanbevelen: prijs-kwaliteit verhouding, deskundig, vriendelijk, meedenkend.
    Geschreven door Klant uit groningen op 22-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Verkeken wat je wil en wat je nu hebt , en gewoon uit eigen dorp halen !!
    Geschreven door Klant uit haren op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Je kan goed slagen bij expert. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 14-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-11-2022