Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Prins 8.2

Fijne winkel vriendelijk personeel echt een aanrader om een keer te gaan kijken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (355)

  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel vriendelijk personeel echt een aanrader om een keer te gaan kijken
    Geschreven door Klant Prins uit haren op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert weten ze hoe ze klanten kunnen helpen en er wordt geluisterd naar de klacht of wens van de klant.
    Geschreven door Klant Lobach uit haren op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Mag iedereen zelf bepalen
    Geschreven door Klant uit haren op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Bij expert hebben de medewerkers verstand van zaken ze zijn behulpzaam denken met je mee zodat je samen de juiste keuze kunt maken
    Geschreven door Klant uit vries op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Alles perfect verlopen.
    Geschreven door Klant Spoelstra uit haren op 22-10-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    vlotte service niets op aan te merken
    Geschreven door Klant uit groningen op 09-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Een verademing in deze tijd van online kopen en bedolven worden met digitalisering dat dergelijke topzaken nog beschikbaar zijn. Dit zijn de juiste winkels voor de toekomst.
    Geschreven door Klant Ijsebrands uit norg op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    we zijn erg goed voorzien van advies, en bereid om dat wat is geadviseerde thuis te demonstreren.
    Geschreven door Klant uit groningen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service!
    Geschreven door Klant Hoeksema uit haren op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ervaring in de winkel (Expert Haren, Groningen) zeer goed, maar merk-producten (Braun; Loewe-tv) zijn niet als verwacht: goed, maar de levensduur is zo kort...…….
    Geschreven door Klant uit haren op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Gezien de zeer positieve ervaringen en deskundigheid van de medewerkers zou ik nooit naar Bol.com, Coolblue of dergelijke bedrijven gaan
    Geschreven door Klant Hart uit groningen op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Spontaan en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Velthuis uit haren op 14-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer snel en goed geholpen Goed en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Wal uit haren op 09-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekend geholpen en ingelicht.
    Geschreven door Klant Dhr. Jonkers uit groningen op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    ER is uitsluitend mannelijk personeel in de winkel. Met een mooie dame zou ik mijn vrienden ook enthousiast maken. Scheelt weer in de omzet
    Geschreven door Klant uit haren op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende voorlichting, vriendelijk personeel , goede service.
    Geschreven door Klant uit haren op 03-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Door de geweldige service van Expert Haren kunnen wij optimaal genieten van onze nieuwe inbouwkoelkast. Perfecte verkoop en naadloos weggewerkt door de monteur.
    Geschreven door Klant uit groningen op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik koop in principe in mijn eigen dorp omdat ik wil dat dergelijke winkels blijven bestaan. Ook al zal het misschien wat duurder zijn dan bij de mediamarkt. De service en het vriendelijke persoonlijke contact vind ik erg belangrijk.
    Geschreven door Klant Van Duin uit haren op 02-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit tynaarlo op 01-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service. We zijn dik tevreden
    Geschreven door Klant Noordhoek uit westerbork op 26-04-2019
  • Beoordeling: 6.9

    kijk uit met het kopen van dyson producten. Bij contact problemen (het vaak stoppen van de zuigmotor tijdens het zuigen) geen vervanging of reparatie mogelijk.
    Geschreven door Klant uit haren op 26-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige, prettige mensen in een uitermate overzichtelijke winkel vol goede apparatuur waarvan de prijs in orde is!
    Geschreven door Klant Breejen uit haren op 24-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert de naam zegt het al, alleen maar vakkundige mensen die er werken met oog voor detail, netheid en waar de klant central staat.
    Geschreven door Klant Veldman uit koekange op 23-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Wij worden altijd fijn geholpen door het deskundig personeel. Heel persoonlijk.
    Geschreven door Klant De Vries uit groningen op 19-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Klantvriendelijke benadering en de persoonlijke aandacht heb ik zeer gewaardeerd.
    Geschreven door Klant Couperus uit groningen op 14-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    kundig | meedenkend | snel | accuraat
    Geschreven door Klant De Ridder uit haren op 04-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bijzonder goede service alles klopt!!
    Geschreven door Klant uit haren op 04-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Al vele jaren ben ik klant bij Expert in Haren. Word altijd vriendelijk en deskundig geholpen en de service is prima!
    Geschreven door Klant Ritsema uit groningen op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit harkstede op 18-03-2019