Navigatie

Beoordelingen Expert Haren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Kooo in de buurt bij mensen die u kent en vertrouwt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (809)

  • Beoordeling: 9.6

    Kooo in de buurt bij mensen die u kent en vertrouwt
    Geschreven door Klant uit haren op 26-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    expert haren, goede winkel en brede assortiment
    Geschreven door Klant Willems uit paterswolde op 12-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Zorg voor mijn vraag wat ik nodig ben.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 10-04-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Snel en deskundig
    Geschreven door Klant uit groningen op 05-04-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Prima ………………….
    Geschreven door Klant uit haren op 05-04-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijke bediening en uitleg. Indien nodig wordt het thuis gebracht en indien op verzoek geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Emmerink uit groningen op 03-04-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Geholpen naar mijn wensen. Installatie en uitleg super!
    Geschreven door Klant Eringa uit haren op 27-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Geduld vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit eelderwolde op 27-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    de geleverde koelkast Liebherr bevalt goed.
    Geschreven door Klant Bos uit groningen op 18-03-2024
  • Beoordeling: 9.5

    die zijn prima
    Geschreven door Klant uit haren op 13-03-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Hof in Haren is heel goed. En ik vind deze invuloefening vreselijk. Niet nauwkeurig of juist veel te vals -nauwkeurig. In gewoon Nederlands is zeer goed het beste. Groningers houden niet van flauwekul schaalverdelingen met uitstekend, zeer goed en goed. Waar gaat dit over? Mijn ervaring met de dealer is zeer goed, met dit vragenformulier ...... Bedenkt u zelf maar een diskwalificatie.
    Geschreven door Klant uit groningen op 11-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prima ervaring.
    Geschreven door Klant Benninga uit haren op 11-03-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Goede balans in kwaliteit en prijs
    Geschreven door Klant Van Muijen Advies uit groningen op 11-03-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit eelde op 08-03-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben altijd prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit groningen op 29-02-2024
  • Beoordeling: 8.4

    We worden altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant Stoel uit haren op 28-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige winkel, goede service.
    Geschreven door Klant uit haren gn op 28-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 26-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    fijn dat het het zo goed ging
    Geschreven door Klant uit haren gn op 23-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Prima en vakkundig
    Geschreven door Klant uit groningen op 09-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies, snelle levering.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit groningen op 09-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Bij een klacht over een wasmachine zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant Bloem uit blijham op 05-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel, je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant uit haren gn op 02-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Top service
    Geschreven door Klant Van Veen uit groningen op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Prettig geholpen duidelijk uitgelegd
    Geschreven door Klant Van Wijk uit glimmen op 23-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Al jaren klant nog nooit teleurgesteld
    Geschreven door Klant uit haren op 20-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Goede info in de winkel. Snelle levering. Prettig personeel in de winkel en in de bezorgdienst. Ik kies voor de EXPERT in Haren.
    Geschreven door Klant Kamphuis uit haren gn op 18-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen, goed advies en het product kon direct meegenomen worden.
    Geschreven door Klant Water En Vuur uit groningen op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Ben al jaren klant.Dat wil zeggen dat ik zeer tevreden ben anders zocht ik wel een ander bedrijf
    Geschreven door Klant uit paterswolde op 17-01-2024
  • Beoordeling: 7.7

    Prima
    Geschreven door Klant uit haren op 08-01-2024