Navigatie

Beoordelingen Expert Den Burg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Burg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Burg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Marion 9.3

Tja.. ze zijn deskundig..prima tent

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (360)

  • Beoordeling: 9.3

    Tja.. ze zijn deskundig..prima tent
    Geschreven door Klant Van Marion uit DEN BURG op 13-07-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Bij het betreden van de winkel werden we welkom geheten. Wij kwamen voor een tv en hadden online reviews gelezen. De eigenaresse vroeg uit en het bleek dat de spiegeling het grootste probleem was. Laat er nu een matte tv bestaan! Samsung the frame. Iets boven budget maar hete was precies wat we zochten. Besteld, betaald en 3 dagen erna bezorgd. Zelf geinstalleerd, lukte gedeeltelijk. Terug naar de winkel en de bezorger heeft mij deskundig van technisch advies voorzien. De installatie verliep daarna probleemloos.
    Geschreven door Klant Dijksterhuis uit den burg op 26-04-2024
  • Beoordeling: 8.3

    mijn werdt snel geholpen en jullie waren heel vriendelijk!
    Geschreven door Klant Ahrens uit den burg op 25-04-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Antwoord op de vorige vraag kan pas gegeven worden na langdurig gebruik niet als het nieuw is
    Geschreven door Klant Buter uit alkmaar op 17-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd vriendelijk en je wordt er meestal meteen geholpen
    Geschreven door Klant uit den burg op 12-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, kennis van zaken bij de verkoper en de bezorger.
    Geschreven door Klant Woldhuis uit den burg op 04-04-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Begrip als je een probleem met een product hebt
    Geschreven door Klant uit oudeschild op 04-04-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en snel geholpen met duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit den burg op 02-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben met de aankoop van een wasmachine keurig geholpen op Texel. Machine werd gebracht en aangesloten en uitleg gegeven van de machine. Ben zeer tevreden over expert en AEG machine.
    Geschreven door Klant De Jong uit den burg op 02-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    prima produkt
    Geschreven door Klant uit den burg op 28-03-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Laatst een stofzuiger besteld was er nog een van op Texel. Ik woon in Zeeuws-Vlaanderen. Maar een halve week later had ik mijn stofzuiger. Dus een prima en nog snelle service Dus EXPERT😉👍
    Geschreven door Klant Stoffels uit oostburg op 22-03-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Ik kwam in de winkel van Expert Texel en word hier altijd zeer fijn geholpen, zij bieden snelle goede oplossingen. Lossen problemen altijd zonder moeite op. En bij aanschaf van nieuwe producten krijg je eerlijk en deskundig advies wat wel/niet handig is.
    Geschreven door Klant uit den burg op 20-03-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Mooie winkel vriendelijk geholpen goede uitleg over de producten
    Geschreven door Klant uit de cocksdorp op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ga voor alles met een stekker naar Expert.
    Geschreven door Klant Bakker uit de waal op 06-02-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Prima adres deze expert
    Geschreven door Klant Sikma uit den burg op 05-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk en heel erg gericht op behoefte klant. Daarom wil ik Expert Den Burg van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Van der Loos uit nordhorn op 05-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Vaatwasser in de winkel besteld, goed op de hoogte gehouden van leverdatum. Vakkundig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Van Wijk uit den burg op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk, goede service en ook alles bij levering uitgelegd
    Geschreven door Klant Kuiper uit den burg op 31-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Superfijn geholpen, uitstekende service. Om 13 uur een vriezer uitgezocht en om 15.45 uur is deze al thuis afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit den burg op 31-01-2024
  • Beoordeling: 7.2

    Gaan zo door
    Geschreven door Klant uit den burg op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    prijs kwaliteit is prima en goede service
    Geschreven door Klant uit den burg op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Klantvriendelijk, correct en kundig.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 08-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer deskundig en aardig personeel en die ook niet opdringerig zijn. Zijn niet .
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service ,meedenkend en professioneel
    Geschreven door Klant Rutten uit doetinchem op 29-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Lokaal bedrijf met goede services
    Geschreven door Klant uit den burg op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Alles ok mit Kauf und service
    Geschreven door Klant uit gevelsberg op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Es ist alles beschrieben.
    Geschreven door Klant uit bochum op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer goed geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant uit den burg op 03-11-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop en dat geeft een prettig gevoel.
    Geschreven door Klant Van Breukelen uit den burg op 30-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    ga naar expert ik ben prima geholpen
    Geschreven door Klant Keijser-dros uit den burg op 25-10-2023