Navigatie

Beoordelingen Expert Den Burg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Burg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Burg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

geen behoefte aan. Ik hecht aan mijn privacy

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (64)

  • Beoordeling: 7.3

    geen behoefte aan. Ik hecht aan mijn privacy
    Geschreven door Klant uit duivendrecht op 10-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en vriendelijk geholpen. Goede uitleg. Goede hulp bij keuze.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravendeel op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij kunnen Expert Den Burg, na verschillende positieve ervaringen, van harte aanbevelen op het gebied van geluidsinstallatie en andere elektronica die onderdeel uitmaken van hun assortiment. Jantje Visser en Tom van Breukelen
    Geschreven door Klant Van Breukelen uit den burg op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    mooi verbouwde winkel. ruim en overzichtelijk. behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ruime keuze en hulp bij het aankopen van een product top
    Geschreven door Klant uit den burg op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers, snelle levering en aansluiting van de wasmachine. Alles prima!
    Geschreven door Klant uit bielefeld op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Super friendly and excellent service
    Geschreven door Klant Meyer uit weimar (lahn) op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De nieuwe eigenaren van de Expert winkel op Texel zijn vriendelijk, kundig en doen net even dat stapje extra. Top!
    Geschreven door Klant Jong uit sint pancras op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Informeer terdege of dd prijs nog hoger uit kan vallen als je een aanbetaling doet
    Geschreven door Klant uit den burg op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Den Burg doet zijn naam eer aan. Deskundig met ook nog een vriendelijke en persoonlijke dienstverlening
    Geschreven door Klant uit leiden op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    De expert op Texel is een hele goede winkel naar mijn mening. Klantvriendelijkheid staat voorop, ze zetten graag een extra stapje om je nog meer tevreden te maken. Zo kwam ik binnen om een tv te kopen. Ik heb eerst gekeken naar welke tv ik wilde en daar hebben ze me uitstekend bij geholpen. Toen ik wat dagen later terugkwam nadat ik gedacht heb over wat ik zou kopen wist de medewerker precies nog waar we het over gehad hebben en heb ik daarvandaan mijn ideale tv gekocht. Ook heb ik extra tips en tricks gekregen voor het vervoeren en instaleren van de tv. Ideaal. Ik kom zeker terug als ik meer nodig heb
    Geschreven door Klant Van Tiel uit de koog op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd prettige en deskundige hulp van de medewerkers in een echte winkel met voldoende keuzemogelijkheden.
    Geschreven door Klant Heijnen uit den burg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    super geholpen mensen met kennis en ervaring
    Geschreven door Klant Coevert uit oudeschild op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed advies én service !
    Geschreven door Klant De Jong uit den burg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goed team en uitstekende service!
    Geschreven door Klant Witte uit den burg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uiteindelijk ben ik toch blij met mijn aankoop, maar moeilijke maten lieten e.e.a. wat langer duren
    Geschreven door Klant uit den burg op 18-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima advies en service tegen een concurrerende prijs van de producten.
    Geschreven door Klant Stelwagen uit de wilgen op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant uit den burg op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    et is was en blijft al jaren een plezier in deze winkel te kunnen en mogen komen
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit de koog op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wat een geweldige service!
    Geschreven door Klant Poelmann uit den burg op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijke medewerkers, winkel mooi en overzichtelijk ingericht goede en eerlijke adviezen
    Geschreven door Klant Zijm uit den burg op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit de cocksdorp op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige winkel, ruim opgezet. Vakkundig, vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Hafkamp uit diepenveen op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert op Texel is een winkel waar je vriendelijk wordt geholpen en dan kom je nog eens terug
    Geschreven door Klant Inia uit giekerk op 25-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Prettige en deskundige informatietie
    Geschreven door Klant uit den burg op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ze helpen je goed en geven je advies waar naar je vraagt
    Geschreven door Klant Witte uit den burg op 16-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prima winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Mones uit diever op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over het geleverde product en service. was een Pioneer - Micro geluidsinstalatie en toebehoren. Is zeker de moeite waard om de winkel eens te bezoeken ..... keuze genoeg en prijs technisch goed. Peter van Tiel en Maaike de Vries Den Burg
    Geschreven door Klant De Vries uit den burg op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima bedrijf. Normale prijzen. Aandacht en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit den burg op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig, vriendelijk
    Geschreven door Klant uit den hoorn op 10-07-2020