Navigatie

Beoordelingen Expert Den Burg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Burg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Burg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Zeer correct geholpen bij Expert in den Burg. Goed en duidelijk advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (85)

  • Beoordeling: 8.3

    Zeer correct geholpen bij Expert in den Burg. Goed en duidelijk advies
    Geschreven door Klant uit de koog op 20-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De aandacht die ze aan je schenken bij de winkel van de Expert op Texel is erg prettig en professioneel. Ze denken met je mee.
    Geschreven door Klant Van Der Ster uit den burg op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    goede winkel, uitstekende service
    Geschreven door Klant uit odoornerveen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Van harte aanbevolen!
    Geschreven door Klant Velu uit oudeschild op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De meeste vrienden en familie weet dat expert goed in de markt is.Wij op texel zijn heel blij met expert.
    Geschreven door Klant uit den burg op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Texel geeft inhoudelijk goed advies, en biedt een fijne service. Top!
    Geschreven door Klant uit den burg op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit den burg op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit den hoorn op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben snel geholpen toen een onderdeel van mijn stofzuiger stuk was. Fijn dat ze snapten dat het haast had
    Geschreven door Klant Ferdinandus uit den burg op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede services, goede uitleg bij aflevering wij bestellen alle apparaten niet voor niets bij Expert
    Geschreven door Klant Van Woersem uit den burg op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Den Burg is aan te bevelen. Men is klant vriendelijk en deskundig . Ook de nazorg en service is prima.
    Geschreven door Klant uit den burg op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Texel een aanrader voor alle mensen.
    Geschreven door Klant uit den burg op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service, goede productkennis en gemanierd geholpen!
    Geschreven door Klant uit den burg op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies en heel prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit den burg op 27-10-2020
  • Beoordeling: 5.9

    geen
    Geschreven door Klant Hilbrink uit hengelo ov op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ik kwam voor een snoertje voor mijn tv, zag een stofzuiger die ik ook nodig had en ging met beide de deur uit. Niet alleen de klantvriendelijkheid maar ook het meedenken doet mij zeker terugkomen.
    Geschreven door Klant uit den burg op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Expert daar word je vrolijk van, ze doen wat ze beloven, en dat zie je vandaag de dag niet veel meer. 💪💪👍👍
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is zeer aan te raden!
    Geschreven door Klant Van Dalen Filmproductions uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super goed geholpen bij expert Texel en wat een fijne en super leuk personeel
    Geschreven door Klant Bruin uit assen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Er wordt echt meegedacht. Ik wilde iets aanschaffen maar de verkoper vond dat onnodig. Keurig!
    Geschreven door Klant De Lara uit almere op 25-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan een ieder aanraden om naar expert te gaan! Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar. Geen hoge kosten. Een aanrader voor alle Texelaars en die toeristen.
    Geschreven door Klant Van Marion uit den burg op 18-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    geen behoefte aan. Ik hecht aan mijn privacy
    Geschreven door Klant uit duivendrecht op 10-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en vriendelijk geholpen. Goede uitleg. Goede hulp bij keuze.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravendeel op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij kunnen Expert Den Burg, na verschillende positieve ervaringen, van harte aanbevelen op het gebied van geluidsinstallatie en andere elektronica die onderdeel uitmaken van hun assortiment. Jantje Visser en Tom van Breukelen
    Geschreven door Klant Van Breukelen uit den burg op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    mooi verbouwde winkel. ruim en overzichtelijk. behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    ruime keuze en hulp bij het aankopen van een product top
    Geschreven door Klant uit den burg op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers, snelle levering en aansluiting van de wasmachine. Alles prima!
    Geschreven door Klant uit bielefeld op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Super friendly and excellent service
    Geschreven door Klant Meyer uit weimar (lahn) op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De nieuwe eigenaren van de Expert winkel op Texel zijn vriendelijk, kundig en doen net even dat stapje extra. Top!
    Geschreven door Klant Jong uit sint pancras op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Informeer terdege of dd prijs nog hoger uit kan vallen als je een aanbetaling doet
    Geschreven door Klant uit den burg op 31-08-2020