Navigatie

Beoordelingen Expert Breukelen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breukelen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breukelen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Expert Breukelen is in ons dorp een zeer prettige winkel, zowel voor voorlichting, als voor installeren..

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (100)

  • Beoordeling: 9.6

    Expert Breukelen is in ons dorp een zeer prettige winkel, zowel voor voorlichting, als voor installeren..
    Geschreven door Klant uit breukelen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    geen review
    Geschreven door Klant uit breukelen op 07-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Betrouwbaar en prima service.
    Geschreven door Klant Dolman uit loenen aan de vecht op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    De lokale Vakmannen , met uitstekende Service.
    Geschreven door Klant uit vreeland op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Al geschreven.
    Geschreven door Klant uit breukelen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede voorlichting en prima aflevering door vakmensen
    Geschreven door Klant uit maarssen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wilde een wasmachine kopen, eerst mijn huiswerk gedaan en toen online gekocht. Bestelling geplaatst en snel geleverd, Netjes thuisbezorgd en oude machine meegenomen toppie, ik ben een tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit maarssen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen tijdens keuze maken van product en de persoonlijke aandacht na levering. Heel erg fijn en wordt enorm gewaardeerd!
    Geschreven door Klant uit maarssen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Breukelen. Is het beste van de hele regio. Goed vriendelijk en professioneel personeel. Echt de moeite waard. Loop gerust eens vrijblijvend naar binnen.
    Geschreven door Klant Van het Hoff uit breukelen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben altijd zeer tevreden met wat ik koop / of laat installeren en het aansluiten en uitleg . Top .
    Geschreven door Klant uit breukelen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    WIJ winkelen met groot plezier bij Expert Breukelen.
    Geschreven door Klant Smaling uit kockengen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    daar ben ik niet zo\'n ster in hoor . Maar spreek alleen voor mijzelf .Uitstekende winkel .En vertel iedereen om mij heen dat alles wat ik in mijn huis hebt staan komt bij expert Breukelen vandaan Ben heel erg tevreden
    Geschreven door Klant Schalkwijk uit breukelen op 22-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd vriendelijk medewerker Altijd goede service Altijd blij met EXPERT uit mijn eigen dorp. KOOP LOKAAL 💪
    Geschreven door Klant Oppelaar Installservice uit breukelen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit kockengen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service zo dicht in mijn omgeving
    Geschreven door Klant uit kockengen op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zijn al jaren een zeer tevreden klant. Dit geld ook voor onze kinderen Klant zijn Expert..
    Geschreven door Klant uit breukelen op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert, wij zijn blij met jullie! Geweldige service!
    Geschreven door Klant uit breukelen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Top zaak, top service en denken altijd mee!
    Geschreven door Klant Goedsign uit woerden op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel en personeel, perfecte service . Niets is teveel
    Geschreven door Klant Hom uit kockengen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Onlangs telefonisch een koelkast besteld. Deze is zonder vooraf te betalen keurig geleverd en neergezet. Ook is de oude koelkast meegenomen. Heel fijn geregeld!
    Geschreven door Klant uit loenen a/d vecht op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Kan uit eigen ervaring expert Breukelen van harte aanbevelen. Vriendelijke benadering en goede adviezen.
    Geschreven door Klant Overbeek uit loenen a/d vecht op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zelf bel ik altij Expert als ik iets nodig heb omdat ik weet dat zij mij altijd goed adviseren en zorgen dat alles goed geïnstalleerd wordt. Vrienden en familie adviseer ik ook altijd bel Expert dan komt het in orde
    Geschreven door Klant Evers uit maarssen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Bij expert wordt u prima, deskundig en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit breukelen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer nette, vriendelijke en deskundige medewerkers. Bij thuis bezorgen, komen er eigen mensen, dat is een pré. Ook met de prijs kunnen ze de concurrentie aan. Goede service.
    Geschreven door Klant Krah uit vleuten op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en snelle levering. Zelfs eerder dan afgesproken was.
    Geschreven door Klant Van der Sluis uit utrecht op 11-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    alles was zeer goed. het personeel zeer kundig. groetjes.
    Geschreven door Klant Kool uit kockengen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit breukelen op 29-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goede service, zowel in de winkel, als ze komen installeren.
    Geschreven door Klant Goedsign uit woerden op 20-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Deze zaken geven in mijn ervervaring duidelijkheid on snelle service.
    Geschreven door Klant Redering uit nieuwegein op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Betrouwbaar, uitstekende service en bezorgers gaan niet weg voordat alles in orde is.
    Geschreven door Klant Smits uit maarssen op 01-05-2020