Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (Ov)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo (ov) die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (Ov). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Uitstekend geadviseerd en geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekend geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant uit hengelo op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Omdat onze oude tv opeens kuren kreeg moesten we snel op zoek naar een nieuw toestel. Het fijne van LEC Expert Hengelo was dat we tot we een definitieve keuze maakten gewoon een leentoestel van hen konden krijgen. Na onderzoek op internet uiteindelijk een afspraak in de winkel gemaakt. Een prachtige net verbouwde winkel met een open en professionele uitstraling. Daar zijn we rustig en deskundig geholpen bij de afweging tussen verschillende toestellen. Onze uiteindelijke keuze (Tv van LG) was niet voorradig maar ter plekke werd een collega locatie gebeld en werd de tv daar door hen opgehaald. Bij levering werd de tv netjes en rustig geinstalleerd en voorzien van de nodige uitleg. Al met al een fijne winkel waar we vanwege de service en scherpe prijzen al jaren komen. En dat zullen we in de toekomst zeker ook blijven doen. met vriendelijke groet Rob van der Pijll
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede voorlichting en correct personeel. Goede service bij bezorging product.
    Geschreven door Klant Van Zelst uit hengelo ov op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    X
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Alle aandacht gekregen Goede uitleg over gebruik apparatuur
    Geschreven door Klant Herder uit hengelo ov op 26-03-2021
  • Beoordeling: 4.9

    Dat ga ik niet doen mijn voorkeur 1 op 1 evaluatie
    Geschreven door Klant uit borne op 25-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    wij hebben voor het eerst in lange jaren een mindere ervaring met Expert voorheen LEC gehad.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top geregeld door LEC
    Geschreven door Klant Te Spenke uit hengelo ov op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    op een plaatje ziet een apparaat er vaak anders uit dan je denkt en je kent het gewicht niet. Daarom was ik nogal verrast. Maar de medewerker die ik aan de telefoon had dacht goed met mij mee. Ik hoefde niet te ruilen.
    Geschreven door Klant Rusch uit hengelo op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Ze luisteren goed naar je en dringen zich niet op!
    Geschreven door Klant Knip uit hengelo ov op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.2

    ..
    Geschreven door Klant uit hengelo op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    na levering heeft mijn zoon meteen een onderdeel per ongeluk stuk gemaakt. deze onderdeel kon ik via expert vervangen tegen een erg schappelijke prijs t.o.v de prijs die de fabrikant mij heeft opgegeven. ( prijs fabrikant was 22 euro ( incl verzendkosten) prijs bij Expert 5 euro .
    Geschreven door Klant Stippel uit hengelo ov op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Kopen al 40 jaar producten bij Expert. Altijd hele goede kwaliteit, deskundig advies, goede prijzen, goede aflevering en installatie. Deskundig, goed onderlegd personeel.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Gratis bezorgen en toch nog €14,00 moeten betalen voor plaatsen, vind ik een beetje misleidend maar goed, het zal er wel bij horen!
    Geschreven door Klant Brummer uit hengelo ov op 16-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige verkoper met verstand van zaken en fijn geholpen.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert ben je zeker van kwaliteit en service
    Geschreven door Klant uit borne op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goede en snelle service en goede uitleg.
    Geschreven door Klant Baum uit hengelo ov op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima winkel met goede service!
    Geschreven door Klant Semmekrot uit zenderen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, kennes en informatie van de medewerker. Ook bij reparaties geweldige service
    Geschreven door Klant uit hengelo op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede informatie, klantvriendelijk, snelle service. Steun lokale onderneming.
    Geschreven door Klant Meijerink uit hengelo ov op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    top winkel wat een service. heel goed!
    Geschreven door Klant Zeevat uit hengelo ov op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service. Fijn dat ze met je meedenken!
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 10-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Alles verliep prima. Alleen jammer dat niets kon worden uitgelegd, omdat onaangekondigd het water afgesloten werd in het appartementencomplex tijdens de installatie.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 10-03-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Als ik een droger koop van 1150,- verwacht ik op zijn minst de vraag of de bezorgers even moeten helpen. Het meenemen van de verpakking was al lastig. Drempellevering werd gezegd, zal best, maar ik weet van niets. Mag best beter.
    Geschreven door Klant Baart uit hengelo op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Medewerkers van deze Expertdoet hun best om aan de wensen van klant tegemoet tekomen.
    Geschreven door Klant Meijer uit hengelo op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    prettig aankopen doen bij Expert/L.E.C., goede service
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige, persoonlijke en deskundige behandeling en advies. Expertzaken ademen de sfeer van een betrouwbaar, persoonlijk en degelijk middenstandsbedrijf.
    Geschreven door Klant Boelens uit hengelo ov op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Pick up to go. Daarom n.v.t.
    Geschreven door Klant Bos uit hengelo ov op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Medewerkers denken mee, schakelen snel en levering volgens afspraak. Prettig!
    Geschreven door Klant Kuipers uit hengelo ov op 01-03-2021