Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (Ov)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo (ov) die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (Ov). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Olde Kalter 9.2

Uiterst goede prijs kwaliteit Vriendelijk gedegen kennis personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (281)

  • Beoordeling: 9.2

    Uiterst goede prijs kwaliteit Vriendelijk gedegen kennis personeel
    Geschreven door Klant Olde Kalter uit hengelo op 31-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en vakbekwaam geholpen in de winkel. De installatie van de inbouwkoelkast ging perfect.
    Geschreven door Klant Esmeijer uit hengelo ov op 30-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service!
    Geschreven door Klant Kastelein uit hengelo ov op 30-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Makkelijk en goede service
    Geschreven door Klant Pol uit borne op 30-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goed assortiment en vakkundig advies.
    Geschreven door Klant Meirik uit hengelo ov op 29-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ben prettig geholpen en hoop dat de beloofde service in de toekomst ook waar gemaakt zal worden.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 29-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De beste levering en service die ik kon krijgen
    Geschreven door Klant Joosse uit delden op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    erg goede prijs , prima service wat wil je nog meer...deskundig advies: ook top!!
    Geschreven door Klant Hoogstraten uit hengelo ov op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    100 % perfect
    Geschreven door Klant Rhemrev uit hengelo ov op 28-07-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Product besteld, onduidelijkheid over levertijd. Wel gebeld, zelf om duidelijkheid moeten vragen, dan gaan ze er wel achter aan, wat fijn is. Service in de winkel: hij probeerde adhv website leverancier duidelijkheid te bieden, daarnaast leverancier gebeld. Minpunt: onduidelijkheid over precieze levertijd, daarnaast zeer ongemakkelijk verkoopgesprek gehad, doordat meneer mij in eerste instantie niet wilde helpen, omdat hij dacht dat ik geholpen was en ik aandacht te kort kwam en door nog iemand geholpen wilde worden? In ieder geval zeer ongemakkelijke situatie, waar de eigenaar op hoor afstand stond en de boel niet probeerde minder ongemakkelijk te maken.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Met expert an sich is niks mis, maar wees verstandig en ga niet naar Hengelo ov als je met respect behandeld wilt worden en wilt dat afspraken worden nagekomen.
    Geschreven door Klant op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Niet een plek om alleen te kopen, maar deskundige adviseurs die mee denken in de beslissing.
    Geschreven door Klant Kuiper uit hengelo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super service, blij met mijn aankopen
    Geschreven door Klant Burink uit hengelo ov op 22-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Al met al goed
    Geschreven door Klant uit hengelo op 22-07-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer Goede en mooie winkel
    Geschreven door Klant uit hengelo op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel met goede uitstraling!
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed, voor ons gevoel eerlijk advies. Niet een bepaald produkt aangepraat.
    Geschreven door Klant Hilarius uit delden op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden. Ik heb hem laatst voor 95 euro gekocht en nu is die 88 euro maar ze hebben mij keurig het verschil gedaan. Ben zeer tevreden over L.E.C Hengelo.
    Geschreven door Klant Rouhof uit hengelo ov op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    .
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    een zeer tevreden klant. Heb reeds meerdere producten gekocht en /of ook thuis laten bezorgen, resp. installeren.
    Geschreven door Klant Crijns uit hengelo ov op 15-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon goed zoals het hoort
    Geschreven door Klant Visser uit hengelo ov op 15-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert in Hengelo ben je Koning!
    Geschreven door Klant Katgert uit hengelo ov op 15-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    We werden in de winkel vlot geholpen door een deskundige verkoper; de mensen die de koelkast kwamen bezorgen en installeren waren ook deskundig en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 14-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    gewoon top
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel en snelle service
    Geschreven door Klant Groen uit hengelo op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit hengelo op 13-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijkheid en de service en de persoonlijke aandacht bij het adviseren zijn reden waarom wij onze artikelen altijd bij LEC / expert zullen aanschaffen
    Geschreven door Klant uit borne op 10-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Betrouwbare adres voor je aankopen…
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 09-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit hengelo op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    veel deskundigheid in huis service is uitstekend
    Geschreven door Klant Van Oosten uit hengelo ov op 07-07-2021