Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Gorcum 8.7

Ik was op zoek naar een zwarte koelkast. Ik heb bij andere aanbieders in Pijnacker gekeken en ook online. Expert Pijnacker had een mooie \"Cash back\" aanbieding. Maar belangrijker nog, in de winkel kreeg ik aandacht en er werd actief met mij meegedacht. Koelkast is netjes afgeleverd, neergezet en geinstalleerd. Nu heb ik een prachtige zwarte Siemens Koelkast. Dankuwel Expert Pijnacker.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (214)

  • Beoordeling: 8.7

    Ik was op zoek naar een zwarte koelkast. Ik heb bij andere aanbieders in Pijnacker gekeken en ook online. Expert Pijnacker had een mooie \"Cash back\" aanbieding. Maar belangrijker nog, in de winkel kreeg ik aandacht en er werd actief met mij meegedacht. Koelkast is netjes afgeleverd, neergezet en geinstalleerd. Nu heb ik een prachtige zwarte Siemens Koelkast. Dankuwel Expert Pijnacker.
    Geschreven door Klant Van Gorcum uit pijnacker op 30-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    geen interesse
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 25-07-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Fijne winkel groot assortiment vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Boorsma uit pijnacker op 19-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    goede prijs en goede dienstverlening
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Een \"echte\" winkel blijft veel voordeel houden boven webshops.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit pijnacker op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    goede uitleg
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wacht graag eerst jullie reactie af
    Geschreven door Klant Schlee uit nootdorp op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben deskundig geholpen. Afspraken zijn stipt nagekomen. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Balvers uit den hoorn zh op 08-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top service.
    Geschreven door Klant Rheenen uit pijnacker op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een geweldige zaak waarbij klantvriendelijkheid en klantgerichtheid voorop staan.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Perfect in prijs kwaliteit
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Pijnacker goede service goed geholpen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en deskundig advies, vriendelijk en voorkomend.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 31-12-2018
  • Beoordeling: 4.6

    Ik ben geboren in 1934 , ben dus 84 jaar , maar moest mijn keinkinderen vragen om dat toestel op te halen , ze deden erg moeilijk over bezorgen , m.a.w. over service ben ik zeer verdrietig.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 21-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    prettig was dat aangeboden product in weekkrantje ook op voorraad was in Pijnacker en direct geleverd kon worden.
    Geschreven door Klant uit nootdorp op 17-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert. Snelle en vlotte persoonsgerichte service.
    Geschreven door Klant Baumgarten uit rijswijk op 05-12-2018
  • Beoordeling: 6.2

    Geen
    Geschreven door Klant uit den haag op 27-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert -van Dongen is is al jaren een bedrijf waar we graag komen. Goed advies, deskundig en vriendelijk. Wat ze beloven doen ze, en dat kom je steeds minder tegen. Een fijn bedrijf.
    Geschreven door Klant Bonnewits uit bergschenhoek op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ben door de medewerkers van expert Pijnacker zeer goed voorgelicht over het aangeschafte product.Fam Pluym.
    Geschreven door Klant Pluym uit pijnacker op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies van verkopers komen afspraken na die je maakt De afhandeling verloopt netjes ook met de aflevering door bezorgers en installateurs
    Geschreven door Klant Lemmers uit pijnacker op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Samsung QE55Q9F QLED TV gekocht, aantrekkelijke korting, product laten bezorgen en instaleren, geheel is vlekkeloos verlopen en wij kijken nu naar een schitterend beeld. Dus een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Verstraate uit rijswijk op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prachtige tv, heel mooi beeld & het geluid is ook nog meer dan prima voor een platte Tv. Afstandsbediening is bijzonder stijlvol & na wat zoekwerk best makkelijk te bedienen. Al met al een mooie aanwinst. Enig klein nadeel is dat het beeld vanaf de zijkant bekeken enigszins flets overkomt maar ok ikzelf heb de bank recht voor de tv staan. Mvg rolf
    Geschreven door Klant uit leiden op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expertise bij de Expert voor dit product is duidelijk. Het enthousiasme vd medewerker over de producten is overtuigend. Ben snel tot aankoop overgegaan.
    Geschreven door Klant De Boer uit pijnacker op 19-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Na persoonlijk contact met de winkel in Pijnacker over de te bestellen koelkast, kan ik niet anders zeggen dat dit heel plezierig was. Ook de bezorgers waren heel vriendelijk. Prima winkel, super service!
    Geschreven door Klant uit delft op 11-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    geen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 02-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Heel prettig geholpen bij Expert Pijnacker. In eerste instantie wilden we geen dure TV en dat werd gerespecteerd. Er werd niet gesproken over dure TV\'s, totdat we zelf de keuze maakte om verder te kijken. Verkoper gaf goed advies, was prettig en geduldig en alles met een gemeende lach. Uiteindelijk met een mooie TV de deur uit.
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 28-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen en geadviseerd, hoewel ons model niet te bekijken viel toch een goed advies gekregen om ook elders te kijken, maar zeker terug te komen voor een goede deal!
    Geschreven door Klant Mol uit pynacker op 01-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Pijnacker is een goede winkel maar laten bij contact met klant weleens een steekje vallen.
    Geschreven door Klant Engels uit den haag op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    ben nietzo handig
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede hulp bij goede service
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 16-06-2018