Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Romijn - Fries 8.7

Pakken alles actief aan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (294)

  • Beoordeling: 8.7

    Pakken alles actief aan
    Geschreven door Klant Romijn - Fries uit \'s-gravenhage op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig advies, snelle levering
    Geschreven door Klant Nikkels uit \'s-gravenhage op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede bezorgd vriendelijk en snel
    Geschreven door Klant Muller uit zoetermeer op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant Qualm uit nootdorp op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben uitermate tevreden over Expert. Mijn LG Oled staat nog steeds als een huis. Er werd mij goed geadviseerd over verdere gebruiksmogelijkheden (lang leve Ziggo....) en niets was te veel gevraagd.
    Geschreven door Klant De Koning uit zoetermeer op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Hele ouderwetse service, wat vaak bij andere zaken ver te zoeken is
    Geschreven door Klant Boersma uit den haag op 22-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel, goed geholpen en correct afspraken nagekomen. Monteur heeft ook prima werk geleverd en was ter zake kundig.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit delft op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    LG TV telefonisch gereserveerd. Zoals afgesproken afgehaald. Voor de winkel kan je in en uitladen. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Gingen op pad voor een wasdroger. Op basis van heldere vragen, konden wij samen met de verkoper de keuze bepalen. En dat was in dit geval echt niet de duurste droger. Binnen een week na aanschaf werd de droger netjes afgeleverd, vakkundig aangesloten en kregen wij ook nog in het een heldere uitleg over het gebruik. Complimenten voor deze service \'om de hoek\' en dit alles voor een gewoon goede prijs.
    Geschreven door Klant König- Keijzer uit nootdorp op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    geen
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen en keurig op tijd afgeleverd zoals was afgesproken.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer prettig en deskundig geholpen bij Expert Pijnacker. Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb.👍
    Geschreven door Klant Den Uijl uit pijnacker op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Alles perfect, de verkoop, bezorgen en plaatsen van de spullen.
    Geschreven door Klant Brekelmans uit nootdorp op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    We hebben een nieuwe afstandbediening aangekocht voor de Humax 5400. De eerste deed het niet, teruggebracht en zij hebben direct de juiste afstandbediening besteld. 2 dagen later al opgehaald en deze werkt nu perfect.
    Geschreven door Klant Jongeneelen uit delft op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig contact via de email en professionele plaatsing.
    Geschreven door Klant De Haas uit voorschoten op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer blij, enthousiaste medewerker die mee denkt!
    Geschreven door Klant uit voorburg op 17-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goed producten, netjes geholpen en prima winkel.
    Geschreven door Klant uit delft op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Pijnacker blijft gewoon een leuke gezellige winkel met een grote verscheidenheid aan artikelen. Fijne mensen daar.
    Geschreven door Klant Bok uit pijnacker op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb nieuwe witgoed apparatuur willen bestellen en heb gebruik gemaakt van de inmeetservice. Wat ik niet wist is dat het niet bij het inmeten blijft. Je krijgt vakmensen op bezoek en ze voorzien je van een geweldig advies ook. Russendoor heb ik supergoed en snel contact gehad met de winkel. Ze hebben mij prima geholpen met afspraken en met de offerte. Om vervolgens ook weer dezelfde vakmensen aan het werk te mogen zien. Ja, vakmensen bestaan nog. Ik weet waar ik mijn volgende bestellingen ga plaatsen.
    Geschreven door Klant Toia uit nootdorp op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service in de winkel, fijn dat er meegedacht wordt, deskundige plaatsing. Groot voordeel tov internetbestellingen bij online winkels.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert Pijnacker ben ik al 13 jaar prima geholpen met advies over en meestal dan aanschaf van een artikel.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Telefonisch besteld bij medewerker van Expert pynacker, heel leuk geholpen en het bestelde zelf afgehaald! Goede winkel!
    Geschreven door Klant Mulder uit zoetermeer op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel, goede uitleg en vriendelijke verkoper. Er wordt meegedacht. Prima prijs kwaliteit verhouding,
    Geschreven door Klant Korendijk uit zoetermeer op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, vriendelijk en niets is teveel
    Geschreven door Klant uit delft op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel netjes
    Geschreven door Klant De Boer uit zoetermeer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Mijn eerste ervaring met Expert is uitstekend. De verkoper ter plaatse nam de tijd om een goede keuze te maken. Een zeer goede ervaring met Expert Van Dongen in Pijnacker Mijn volgende aankoop wordt een nieuwe wasmachine. En dat gaat zeker wederom plaatsvinden bij Expert!
    Geschreven door Klant Van Wees uit zoetermeer op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over Expert Pijnacker. Personeel is zeer behulpzaam en ook de afspraak vwb de levering is nagekomen. Prima zaak.
    Geschreven door Klant Haak uit pijnacker op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De keuze in producten is groot. De prijs is goed. De service is heel goed. Heel vriendelijke verkopers.
    Geschreven door Klant Kuiper uit delft op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert heeft vriendelijke en deskundige medewerkers. De winkelmedewerker die mij hielp, deed moeite om een televisie te vinden die paste bij mijn persoonlijke voorkeur en wensen. De monteur die de televisie heeft gebracht en aangesloten, was stipt, zeer vriendelijke competent. Ik zou Expert dus zeker aanbevelen bij andere mensen.
    Geschreven door Klant Paijmans uit voorburg op 11-08-2020