Navigatie

Beoordelingen Expert Pijnacker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Pijnacker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Pijnacker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Prima service. Goed te bereiken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (252)

  • Beoordeling: 8.7

    Prima service. Goed te bereiken
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen naar aanleiding van de vraag die wij hadden.
    Geschreven door Klant Lakerveld uit pijnacker op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert voor het eerst ontdekt als elektro leverancier. Komt zeker een vervolg op. Huub Langeweg(75), Delft
    Geschreven door Klant Langeweg uit delft op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Erg vriendelijke personeel, goede informatie en kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit pijnacker op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    lokaal kopen en niet online bestellen
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over de hulp bij bestellen, bezorging en installeren. Fijn dat alles in 1 pakket kan worden geregeld. Het apparaat voldoet naar alle verwachtingen, prijs/kwaliteit verhouding enorm goed. (en jullie waren de enige die in deze tijd gewoon tot over de drempel bezorgden en installeerden).
    Geschreven door Klant Van der Veer uit zoetermeer op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Niet zoeken! Ga naar expert. Goed, goedkoop en snel.👌
    Geschreven door Klant Kerklaan uit pijnacker op 26-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb bij Expert een nieuwe wasmachine gekocht. Ik ben in de winkel supergoed geholpen en kreeg een nette prijs voor het product. Alles werd netjes, op tijd en precies zoals afgesproken thuis op de juiste plek afgeleverd. Ik heb alleen maar positieve ervaringen en beveel deze zaak (in Pijnacker) dan ook van harte aan.
    Geschreven door Klant Willemsen uit bergschenhoek op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima geholpen, deskundig en leuk geholpen. Installatie van het apparaat ging vlot.
    Geschreven door Klant Keizer uit pijnacker op 12-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    online besteld bij expert in Pijnacker prima geholpen en keurig thuis bezorgd door twee man die wisten hoe het hoorde prima zo.
    Geschreven door Klant uit rijswijk op 12-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik kom al jaren bij Expert Pijnacker. Het het een fijn zaak en een mooie winkel. Je kan altijd een praatje maken met de verkopers die behulpzaam zijn en kundig. Fijn winkelen daar.
    Geschreven door Klant Bok uit pijnacker op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel. Het personeel is heel vriendelijk. Veel kennis van de producten
    Geschreven door Klant Kuiper uit delft op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Koop zeker locaal, kijk online en bestel het bij de dicht bijzijnde filiaal en haal het af en betaal in de winkel.
    Geschreven door Klant De Kroon uit pijnacker op 06-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    -
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 05-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Recent heb ik een inbouwkoelkast gekocht bij Expert. Ik ben erg onder de indruk van de dienstverlening van Expert. Na mijn bezoek aan de winkel is het bestelproces in gang gezet. Helaas bleek dat het model wat ik had gekocht niet leverbaar was. Expert heeft prima alternatieven aan me geboden en me op de hoogte gehouden over de gang van zaken. De inbouwservice was prima.
    Geschreven door Klant De Groot uit \'s-gravenhage op 05-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben snel, adequaat en persoonlijk behandeld in een tijd (Corona) waarin het erg druk was. Ik vond het heel goed dat ze ondanks alle drukte de tijd en rust vonden om me te woord te staan en te helpen. En dat tegen een concurrerende prijs! Kortom Top service!
    Geschreven door Klant Vrolijk uit rotterdam op 28-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden. Goede service
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 23-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Plotselinge definitieve uitval van de wasmachine is lastig, een keertje wassen bij de benzine pomp gaat nog wel voor een keertje (wel letten op de achter gebleven resten van de vorige wasbeurt) , maar een eigen machine is voor ons wel een noodzaak. Bekende online leveranciers laten het qua bezorgen en plaatsen afweten, zo niet bij Expert in het dorp. Goed advies en ondanks het corona virus toch nog een rappe, goede, tijdige en veilige bezorging en plaatsing. Complimenten!
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 21-04-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Wij zijn prima geholpen,en zeer goede plaatsing.
    Geschreven door Klant Van Schie uit pijnacker op 21-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige gewaarwording dat het belang/behoefte van de klant daadwerkelijk leidend is.
    Geschreven door Klant Pierik uit voorburg op 08-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Binnen 24 uur een nieuwe vaatwasser bezorgen en installeren? En dan zo?n kundige en keurige monteur? Klasse. Waar andere bedrijven het laten afweten door Covid_19 was het hier snel geregeld. En, de monteur hield keurig afstand, deed alles volgens de regels en was welbespraakt.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 08-04-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wordt goed geholpen, en wordt goed mee gedacht.
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 04-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede ervaring met Expert. Ed heeft ons deskundig en proactief geholpen.
    Geschreven door Klant Fransz uit \'s-gravenhage op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Ben al een oude klant van Expert en vindt dat er goed geleverd wordt, daarom de meeste apparatuur in ons huis geleverd door Expert
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk met verstand van zaken!
    Geschreven door Klant Groenewegen uit pijnacker op 27-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer duidelijke, uitnodigende website met een prima zoekfunctie
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 25-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert luistert naar de klant, geef goede uitleg en advies en is niet opdringerig.
    Geschreven door Klant Wensveen uit zoetermeer op 25-02-2020
  • Beoordeling: 3.3

    Ondanks dat er geen verzendkosten in rekening zouden worden gebracht, gebeurde dit toch (5 euro) Bestelling en levering vond plaats via filiaal Pijnacker/van Dongen. De levering vond na 1 week plaats. Het is te hopen dat het artikel, (Philips Senseo) naar behoren functioneert, anders zal gebruik worden gemaakt van de garantie en word ik weer verwezen naar het dichtstbijzijnde filiaal, Pijnacker met eerder genoemde klantvriendelijke behandeling. Zij weten wel hoe de naam en reputatie van Exact beschadigd moeten worden.
    Geschreven door Klant Monteiro uit zoetermeer op 11-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Best wel goede en duidelijke website maar voor een goed advies, ga naar de winkel
    Geschreven door Klant uit pijnacker op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima werk bij inbouw koelvriescombinatie. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit delft op 16-01-2020