Navigatie

Beoordelingen Expert Uithoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Binnen een week alles keurig geregeld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (60)

  • Beoordeling: 9.0

    Binnen een week alles keurig geregeld.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 18-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Persoonlijk goed geholpen
    Geschreven door Klant uit mijdrecht op 08-06-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Tsja, ik blijf graag kopen in fysieke winkels in de buurt. En ik stel het vakmanschap en de service in- en de aanwezigheid van zeg maar gewone dorpswinkels zeer op prijs.
    Geschreven door Klant Winkel uit mijdrecht op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Het voordeel van expert is dat ze lokaal een winkel hebben en ook leveren inklusief plaatsen en afvoeren
    Geschreven door Klant Huizeling uit mijdrecht op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit hilversum op 19-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    ik ben de laatste tijd meerdere keren in de winkel geweest en heb daar ook tot volle tevredenheid aankopen gedaan. Ik zal deze winkel deze winkel aanbevelen.
    Geschreven door Klant Janssen uit uithoorn op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bijzondere service ontvangen via de winkel bij bestelling van wasautomaat
    Geschreven door Klant Heijkoop uit amstelveen op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben zeer tevreden over Expert, over alles.
    Geschreven door Klant Sassen uit uithoorn op 02-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon ouderwetse service voor een goede prijs
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan de amstel op 02-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit hilversum op 15-02-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Weer zeer goed geholpen in Uithoorn.
    Geschreven door Klant Sijm uit kudelstaart op 09-02-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn in de winkel fijn geholpen, er werd echt de tijd voor ons genomen. Het bezorgen ging prima en ook het installeren.
    Geschreven door Klant Van Oostrom uit mijdrecht op 08-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Al heel veel jaren zijn we regelmatig klant bij Expert/ Uithoorn. Dit was ook de reden dat wij onze aankoop van een oven en kooplaat hier hebben besteld en laten installeren. Er was goed overleg en info betreffende onze aankoop en een correcte aflevering. Bedankt.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 07-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Na een perfect advies heb ik een scheerapparaat gekocht die ruimschoots aan de verwachting voldoet. Hij scheert perfect glad en kom overal gemakkelijk bij en dat zonder huid irritatie . Dit is gewoon een 10
    Geschreven door Klant Van Rijn uit de kwakel op 07-02-2022
  • Beoordeling: 8.9

    help de middenstand in uw eigen woonplaats vooral in deze coronatijd en de afhandeling gaat wat persoonlijker
    Geschreven door Klant Van Scheppingen uit de kwakel op 19-01-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Uithoorn. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit de kwakel op 17-01-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 13-01-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 06-01-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Zoals eerder vermeld. ik ben voor mijn witgoed en o.a. Tv\'s klant bij Expert. Eerst in Amsterdam en nu reeds 15 jaar in mijn huidige woonplaats.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 05-01-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Klantvriendelijke en deskundige bejegening…
    Geschreven door Klant uit kudelstaart op 31-12-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige winkel met goede service
    Geschreven door Klant De Theije uit uithoorn op 02-12-2021
  • Beoordeling: 8.2

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 02-12-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak, goed geholpen goeie prijzen en mooie acties.
    Geschreven door Klant Baanvinger uit uithoorn op 06-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Hier word geluisterd Jullie zijn Top 👍🏽
    Geschreven door Klant uit nieuwkoop op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ben tevreden over de service, de kwaliteit, ook als ik e.e.a. vergelijk met de prijzen van o.a. Media Markt. Prijzen zijn (uitgezonderd aanbiedingen) gelijk. Service Expert is beter.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak goed geholpen
    Geschreven door Klant uit velserbroek op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.1

    voldoet aan wat ik besteld heb.
    Geschreven door Klant Raams uit aalsmeer op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Kopen bij de plaatselijke leverancier heeft veel voordelen en daarom heb ik er geen probleem mee om soms een paar tientjes meer te betalen.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 10-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goede service
    Geschreven door Klant De Vries uit mijdrecht op 18-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit mijdrecht op 13-07-2021