Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Reitsma 9.7

Vlotte to the point uitleg met humor en empathie over het product zelf.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (270)

  • Beoordeling: 9.7

    Vlotte to the point uitleg met humor en empathie over het product zelf.
    Geschreven door Klant Reitsma uit emmen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Men moet niet alleen voordelen noemen, maar ook de nadelen. Vooral wat betreft teletekst en ondertiteling.Zou handig zijn voor doven en slechthorenden. Waarvan m,n in de winkel niets vanaf wist.
    Geschreven door Klant De Jonge uit emmen op 29-12-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Prima bedrijf in alle opzichten.
    Geschreven door Klant uit emmen op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Nvt
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert biedt veel keuze tegen nette prijzen en de service is gewoon goed !
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    goed advies en een winkel die afspraken na komen
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    vakkundig en met overgave geholpen hier kunnen andere ondernemers nog veel van leren
    Geschreven door Klant Nijkeuter uit emmen op 12-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service, vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Van Beek uit erm op 12-11-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Ooit werd ons een Samsung tv aangeraden, omdat Philips slecht zou zijn, een week later heeft u Philips tv in de aanbieding, als een product slecht is dan wil je die toch niet verkopen?
    Geschreven door Klant uit emmen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    advies en deskundigheid meer dan voldoende
    Geschreven door Klant uit emmen op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn heel tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant Winter uit aalden op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een hele fijne winkel waar de verkopers veel kennis hebben van de producten en goede adviezen geven. Altijd klantvriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant T.t.l uit emmen op 09-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijke mensen,al heel lang klant en blijf Klant!
    Geschreven door Klant Lerant uit emmen op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    onze ervaring, reeds meerdere malen zaken gedaan met EXPERT, met hoofdletters, is altijd op hoog pijl geweest. Wij zijn blijvertjes
    Geschreven door Klant De Slegte uit emmen op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 03-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Je kunt hier veilig kopen Altijd goed advies
    Geschreven door Klant Olijve uit emmen op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel,goede service en vriendelijkpersoneel! Emmen kan niet zonder Expert!!!
    Geschreven door Klant uit emmen op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Pria winkel met veel keuzes.
    Geschreven door Klant Zeinstra uit emmen op 20-06-2019
  • Beoordeling: 7.9

    goede service en goede bediening. afspraken goed nagekomen en aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Tewis uit exloo op 10-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over Expert. Nagenoeg trouwe klant.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit emmen op 09-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service
    Geschreven door Klant Fictorie uit emmen op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Service met een grote S
    Geschreven door Klant Hdmi Holding Bv uit emmen op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    nee
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Al jarenlang een tevreden klant: goede service, deskundig advies en een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Meijer uit emmen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Heb een wasmachine mogen ruilen voor een ander. Had die van mij nog maar een half jaar maar wilde toch liever een voorlader. i.v.b mijn kleine badkamer. Kan ik spullen op de wasmachine zetten. Had daar niet aan gedacht toen ik de bovenlader kocht. Ben zeer goed en vriendelijke geholen. Erg snel ook. Heb nog niet gewassen met de nieuwe wasmachine. Dat komt nog wel.
    Geschreven door Klant Meylink uit emmen op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    ga naar expert, het zijn echte experts!
    Geschreven door Klant De Jong uit nieuw amsterdam op 06-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Meijer te Emmen is mijn keuze voor witgoed en radio en televisie. Kundig personeel die grote vakkennis hebben en je veel kunnen uitleggen en of adviseren. Vaak ook met humor reageren. De prijzen zijn echt niet hoger dan bij de stunters en dan krijg je ook nog een hele goede service!!! TOP!!!
    Geschreven door Klant Sanders uit emmen op 28-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    heel prettig, kundig personeel, en niet van die vlugge jongens die je iets duurs willen aansmeren, laten wel de mogelijkheden zien, producten worden netjes gebracht EN geïnstalleerd. nemen de tijd voor je in de winkel, en fijne persoonlijke benadering. Hoop dat Expert nog lang mag blijven bestaan en niet ten onder gaat aan de online webshops, als het aan ons ligt niet tenminste.
    Geschreven door Klant Midden uit de kiel op 28-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service prijs en afspraken woeden nagekomen
    Geschreven door Klant Smits uit sellingen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Erg mooie winkel. Deskundig advies en altijd een goede service ontvangen. Al jaren lang vaste klant.
    Geschreven door Klant Poker uit emmer compascuum op 26-02-2019