Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

We kopen altijd bij Expert, omdat je zeer vriendelijk wordt geholpen. Je stelt je vragen en krijgt een goed advies. Als je je koelkast stuk hebt krijg je direct een tijdelijk apparaat totdat de nieuwe geleverd wordt. Alle lof.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (353)

  • Beoordeling: 8.9

    We kopen altijd bij Expert, omdat je zeer vriendelijk wordt geholpen. Je stelt je vragen en krijgt een goed advies. Als je je koelkast stuk hebt krijg je direct een tijdelijk apparaat totdat de nieuwe geleverd wordt. Alle lof.
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant De Blaauw uit coevorden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Service is heel goed. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit emmen op 09-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Beter kan het niet. Goed advies , prima levering en alles keurig geinstalleerd. Leuke ,vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Oudeboon uit sleen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed overleg. Niet allen oog voor zakelijk belang maar ook oog voor de consument
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit emmen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Grote kennis van producten met een plezierige dosis humor
    Geschreven door Klant Dubbelboer uit borger op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    harry is een beste vent
    Geschreven door Klant uit drachten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Keurig geholpen en via zzp-er (relatie Expert) installatie verzorgd.
    Geschreven door Klant Zwiers uit aalden op 30-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel, veel deskundigheid en zeer goede service! Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 26-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zijn prettig en ter zake kundig bij Expert geholpen. De service is prima.
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede uitleg en service. Vlot geleverd.
    Geschreven door Klant Menicon Bv uit emmen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede ervaring met Expert
    Geschreven door Klant uit emmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top service van zeer goede vakmensen die exact weten wat er moet gebeuren
    Geschreven door Klant Cramer uit barger oosterveld op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Nee ik vind het zo wel mooi genoeg!
    Geschreven door Klant uit emmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vind deze winkel zeer goed en ze hebben zeer goede medewerkers die verstand van zaken hebben, wij kopen al jaren bij expert in emmen en blijven dat zeer zeker in de toekomst doen.
    Geschreven door Klant Doornbos uit zandpol op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede zaak,worden goed geholpen, zijn altijd vriendelijk.
    Geschreven door Klant Huizing uit emmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige zaak en medewerkers, waar je vlot eerlijke zaken mee kunt doen.
    Geschreven door Klant Lalkens Fysiotherapie uit sleen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit emmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Emmen bied een goede service op een klantvriendelijke manier. Dit geeft reden om hier nogmaals een product te kopen, of te laten repareren!
    Geschreven door Klant Potze uit 2e exloËrmond op 04-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk personeel. Mooie uitstraling winkel. Prima service.
    Geschreven door Klant uit emmer-compascuum op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Snel, goed, vriendelijk gewoon doen dus.
    Geschreven door Klant uit dalen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    hebben tijd EN geduld met klanten.
    Geschreven door Klant De Wit uit emmen op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    We hebben meerdere apparaten gekocht bij Expert. De service en klantvriendelijkheid is erg goed. We zijn erg tevreden, en mochten we weer iets nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn bij Expert.
    Geschreven door Klant Pater uit sleen op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Super mooi tv
    Geschreven door Klant uit emmen op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Vestiging Emmen kan beter
    Geschreven door Klant Pol uit holsloot op 07-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit emmen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit odoorn op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Eerlijk, vakkundig, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit. Wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant uit dalen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit coevorden op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Na 27 jaar begeeft de droogtrommel het! Volgende dag bij Expert binnenstappen, bij de afdeling drogers even vergelijken en dan staat er een medewerker bij je die hulp aanbiedt en met me meedenkt! Een kwartier later ga ik tevreden de winkel uit en de droger wordt de volgende dag al bezorgd dn aangesloten. Deze ervaring bij Expert is niet de eerste!
    Geschreven door Klant Fijneman uit odoorn op 30-10-2020