Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meijer 9.0

Al jarenlang een tevreden klant: goede service, deskundig advies en een redelijke prijs.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (247)

  • Beoordeling: 9.0

    Al jarenlang een tevreden klant: goede service, deskundig advies en een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Meijer uit emmen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Heb een wasmachine mogen ruilen voor een ander. Had die van mij nog maar een half jaar maar wilde toch liever een voorlader. i.v.b mijn kleine badkamer. Kan ik spullen op de wasmachine zetten. Had daar niet aan gedacht toen ik de bovenlader kocht. Ben zeer goed en vriendelijke geholen. Erg snel ook. Heb nog niet gewassen met de nieuwe wasmachine. Dat komt nog wel.
    Geschreven door Klant Meylink uit emmen op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    ga naar expert, het zijn echte experts!
    Geschreven door Klant De Jong uit nieuw amsterdam op 06-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Meijer te Emmen is mijn keuze voor witgoed en radio en televisie. Kundig personeel die grote vakkennis hebben en je veel kunnen uitleggen en of adviseren. Vaak ook met humor reageren. De prijzen zijn echt niet hoger dan bij de stunters en dan krijg je ook nog een hele goede service!!! TOP!!!
    Geschreven door Klant Sanders uit emmen op 28-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    heel prettig, kundig personeel, en niet van die vlugge jongens die je iets duurs willen aansmeren, laten wel de mogelijkheden zien, producten worden netjes gebracht EN geïnstalleerd. nemen de tijd voor je in de winkel, en fijne persoonlijke benadering. Hoop dat Expert nog lang mag blijven bestaan en niet ten onder gaat aan de online webshops, als het aan ons ligt niet tenminste.
    Geschreven door Klant Midden uit de kiel op 28-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service prijs en afspraken woeden nagekomen
    Geschreven door Klant Smits uit sellingen op 27-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Erg mooie winkel. Deskundig advies en altijd een goede service ontvangen. Al jaren lang vaste klant.
    Geschreven door Klant Poker uit emmer compascuum op 26-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende producten en goede service.
    Geschreven door Klant Venema uit klijndijk op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Super service, en fijne communicatie
    Geschreven door Klant Kamps uit noord-sleen op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert (Emmen in dit geval) kan ik zeer zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit oosterhesselen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Zandvoort uit assen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel en een goede service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service Goede voorlichting over de te kopen producten. Vriendelijk personeel Thuisbezorging ook perfect Ik zou expert aan iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Olijve uit emmen op 21-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Zéér vriendelijk personeel, en goed advies!
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige goede winkel, wij kopen hier al jaren onze elektrische apparaten. Ze zoeken altijd met je mee voor een goede oplossing bij eventueel een probleem.
    Geschreven door Klant Doornbos uit zandpol op 19-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    de expert in Emmen is een uitstekende winkel met een goede service.
    Geschreven door Klant uit gieten op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt snel en deskundig geholpen. De service zijn zeer goed .ze komen thuis service verlenen.
    Geschreven door Klant Smale uit emmen op 31-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    alles prima. al meer dan 30 jr. een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant De Wit uit emmen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit oosterhesselen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert denkt met U mee !
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede zaak en service
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima geholpen door de mensen van Expert Emmen. Persoonlijke aandacht ipv dozen schuiven. Goed gevoel aan overgehouden.
    Geschreven door Klant Heemskerk uit schoonoord op 15-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    VERDER GEEN OP OF AANMERKINGEN MEER.
    Geschreven door Klant uit emmen op 03-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Super !!!!!!!
    Geschreven door Klant uit emmen op 29-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    andere zijn af en toe goedkoper maar qua service zijn ze niet thuis EXPERT ga zo door
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede uitleg en service
    Geschreven door Klant Dragstra uit valthermond op 13-08-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert in emmen is voor ons wat oudere mensen een geweldige winkel omtrent dat je zeer goede instructies krijgt als je iets nieuws koopt. Verder zeer vriendelijk personeel altijd wel even tijd voor een praatje.
    Geschreven door Klant Tibbe uit emmen op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Wasmachine kapot, nieuwe gekocht bij Expert Emmen. Ondanks de enorme drukte toch de zelfde dag bezorgt en aangesloten.
    Geschreven door Klant uit schoonoord op 03-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Exper is een prima winkel, en wij worden altijd prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou zeggen:stap de winkel in dan merk je het zelf
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-07-2018