Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oldenburger 10.0

Prima persoonlijk contact. Een bedrijf waar je nog persoonlijk wordt geadviseerd. Top!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (374)

  • Beoordeling: 10.0

    Prima persoonlijk contact. Een bedrijf waar je nog persoonlijk wordt geadviseerd. Top!
    Geschreven door Klant Oldenburger uit emmen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en deskundig advies.
    Geschreven door Klant Zijnge uit sleen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede Advies en goed personeel beantwoorden de vragen goed waarna ja vraagt. En geven als het moet altijd goede alternatieven.
    Geschreven door Klant Santing uit emmen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    In mum van tijd telefonisch inbouwkoelkast gekocht, juiste merk en type op voorraad. Slechts twee dagen zonder afwasmachine gezetem.
    Geschreven door Klant Meijering uit klyndyk op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik koop al mijn producten al jaren bij Expert.
    Geschreven door Klant Meijering uit odoorn op 25-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    prima
    Geschreven door Klant uit emmen op 20-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Kwaliteit deskundigheid vertrouw
    Geschreven door Klant uit emmen op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    expert emmen voor alle emmenaren een goede keus
    Geschreven door Klant Spanjer uit emmen op 11-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    je hoeft echt niet meer voor de prijs naar de online vechters prijzen zijn gelijk maar dan met persoonlijk aandacht
    Geschreven door Klant Expert Deurne uit deurne op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Betrouwbaar bedrijf met uitstekend service. En personeel die weten waar ze over praten.
    Geschreven door Klant Feiken uit emmen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Het kan niet nog beter. Een pluim dus.
    Geschreven door Klant Bousema uit emmen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant Bais uit emmen op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden over deze Televisie. zeker om aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Buis uit exloo op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Deskundig advies klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Voordepoorte-gossen uit dalen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit sleen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Kwaliteit en service is heel goed, aan te bevelen voor andere klanten.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit emmen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Hele goeie ervaring. Service uitstekend. Gaan met plezier naar expert.
    Geschreven door Klant uit emmen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Emmen is gewoon een top zaak
    Geschreven door Klant Bentlage uit odoorn op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en goede service
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 26-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Vergeleken met de grote “spelers” on line in electronica zo veel prettiger om zaken te doen met Expert. Altijd behulpzaam, komen afspraken na, prima service en prijzen. Ze doen echt hun best om tegemoet te komen aan de wensen van de klant en proberen niet om je een duurder exemplaar te verkopen. Absoluut mijn eerste keus als ik iets nodig heb!
    Geschreven door Klant Bonnet uit emmen op 21-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert maakt zijn/haar naam waar
    Geschreven door Klant Muller uit emmen op 21-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    We kopen altijd bij Expert, omdat je zeer vriendelijk wordt geholpen. Je stelt je vragen en krijgt een goed advies. Als je je koelkast stuk hebt krijg je direct een tijdelijk apparaat totdat de nieuwe geleverd wordt. Alle lof.
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant De Blaauw uit coevorden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Service is heel goed. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit emmen op 09-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Beter kan het niet. Goed advies , prima levering en alles keurig geinstalleerd. Leuke ,vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Oudeboon uit sleen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed overleg. Niet allen oog voor zakelijk belang maar ook oog voor de consument
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit emmen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Grote kennis van producten met een plezierige dosis humor
    Geschreven door Klant Dubbelboer uit borger op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    harry is een beste vent
    Geschreven door Klant uit drachten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Keurig geholpen en via zzp-er (relatie Expert) installatie verzorgd.
    Geschreven door Klant Zwiers uit aalden op 30-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel, veel deskundigheid en zeer goede service! Zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 26-12-2020