Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

snel en deskundig geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (41)

  • Beoordeling: 8.1

    snel en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit rozendaal op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ben zeer tevreden over mijn aankoop
    Geschreven door Klant De Vries uit arnhem op 27-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Geen ervaring met de website, ga persoonlijk naar de winkel
    Geschreven door Klant Gaasbeek uit elst op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn meest positieve ervaring met internet contact in een winkel ooit.
    Geschreven door Klant Ditewig uit nijmegen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super service
    Geschreven door Klant uit kinrooi op 21-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De klant vriendelijkheid en service was zeer fijn. Zeer duidelijk omtrent het bezorgen van mijn product en leverde ook netjes de afgesproken dag af. Kan alleen maar meer dan tevreden zijn. G.Vogel uit Nijmegen
    Geschreven door Klant Vogel uit nijmegen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede aervice en snel geholpen. Vriendelijke benadering
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit elst op 10-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    In de winkel van Expert in Elst zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de daar aanwezige medewerker Paul. Dus als u in deze omgeving woont en nog iets nodig heeft op het gebied van huishoudelijke apparatuur of een PC of Laptop zeker hier eens binnen lopen
    Geschreven door Klant Verhaak uit \'s-gravenhage op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ditmaal een airco-systeem aangekocht bij Expert. Weliswaar iets duurder dan bij sommige online-leveranciers, maar daarvoor in ruil wel de betrokken verkoper zowat om de hoek zitten mochten er toch storingen/problemen zijn. Beetje meer geld voor veel meer service lijkt mij gerechtvaardigd. We gaan zeker weer terug naar onze lokale Expert voor een volgende aankoop
    Geschreven door Klant Wijgers uit elst op 06-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima, zaak om je producten te kopen. Goede service. Nu ook in Corona tijd, wasmachine geleverd en geïnstalleerd op zolder. Oude apparaat ook netjes meegenomen. 😁
    Geschreven door Klant uit opheusden op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    De mensen van de Expert winkel in Elst zijn altijd uiterst betrokken, kundig en flexibel en doen hun uiterste best om je goed te helpen en je te ontzorgen en zorgen er ook voor dat je de beste oplossing krijgt voor je budget. Goed te zien dat in deze internet-tijd, een fysieke winkel toch zoveel voordeel oplevert.
    Geschreven door Klant uit elst op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Wederom prima, netjes en vakkundig geholpen. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar ze bieden daarvoor wel service. Dat is niet overal vanzelfsprekend maar hier wel standaard.
    Geschreven door Klant Bril uit giesbeek op 27-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ondersteun de lokale leveranciers!
    Geschreven door Klant uit elst op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Website is overzichtelijk. Ontzettend veel keuzes. Als je vragen hebt kun je via de site zien welke expert bij jouw in de buurt zit.
    Geschreven door Klant Kranenburg uit arnhem op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Onlangs de play bar en twee boxen van Sonos aangeschaft en ben goed en vriendelijk behandeld in de zaak en alles is thuis goed geïnstalleerd. Ik kan een ieder aanraden iets aan te schaffen bij Expert Elst.
    Geschreven door Klant Zadelhoff uit arnhem op 20-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    expert Elst winkel waar de klant nog koning is levering en installatie 10 met een griffel
    Geschreven door Klant Reinders uit elst op 16-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We hebben het product nog uitgeprobeerd, maar na dit te hebben gedaan wil ik wel een review geven.
    Geschreven door Klant Brohet uit arnhem op 14-05-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Geen reactie. De lijst is wat mij betreft ingevuld. Hartelijke groet
    Geschreven door Klant uit elst op 02-05-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Uitstekende service en echt bereid om mee te denken met de klant.
    Geschreven door Klant Nijhuis uit zevenaar op 29-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak, prima dienstverlening
    Geschreven door Klant uit heteren op 28-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service
    Geschreven door Klant uit arnhem op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    In Elst werkt het erg goed naar mijn idee.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden met de Nieuwe aankoop...
    Geschreven door Klant V. Bommel Dikkers uit arnhem op 20-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit lent op 17-04-2020
  • Beoordeling: 9.5

    uitstekende service met heel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit arnhem op 17-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit heteren op 10-04-2020
  • Beoordeling: 7.5

    wij hebben bij Expert besteld omdat zij ook installeren. de Wehkamp doet dat niet (lthans bij een inbouwvaatwasser) en Cool Blue is wat pusherig als je twijfelt over een aankoop. Expert geeft ook goed advies bij twijfel.
    Geschreven door Klant uit oosterbeek op 04-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Aan te bevelen voor iedereen. Je wordt prima geholpen en geadviseerd en de bezorging is zeer correct.
    Geschreven door Klant Sprukkelhorst uit arnhem op 03-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert doet zijn werk goed
    Geschreven door Klant uit arnhem op 23-03-2020