Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Arends 8.7

Prima winkel om je voor te laten lichten en om de aankoop te doen !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (256)

  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel om je voor te laten lichten en om de aankoop te doen !
    Geschreven door Klant Arends uit gendt op 23-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Niet alleen bij verkoop maar ook daarna, mocht er iets niet in orde zijn, ook goede service en klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Jacobs uit elst op 21-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    top geregeld ken nie beter tot zo ver
    Geschreven door Klant Berns uit haalderen op 21-10-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik zou iedereen adviseren om bij Expert te kopen
    Geschreven door Klant De Vries uit valburg op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goede bediening in winkel of via de telefoon.
    Geschreven door Klant Bresser uit arnhem op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ervaring met expert.
    Geschreven door Klant uit elst op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Heb in winkel mijn keuze gemaakt.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies, goede service. Als ik weer een apparaat nodig heb zal ik zeker bij Expert Elst gaan kijken.
    Geschreven door Klant uit elst op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Eigenlijk ben ik veeleisend qua kwaliteit-prijs voor witgoed aankoop en service mogelijkheid en vak en materiaal kennis van de verkoper en bij expert vind ik dat telkens weer, Ooit elders een aankoop gedaan maar daarop terug gekomen, ontevreden over service na defect binnen garantie Dus gewoon vertrouwd bij expert recent mijn koel-vrieskast gekocht
    Geschreven door Klant uit gendt op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top service, goede prijzen
    Geschreven door Klant Li uit arnhem op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Daar waar bezorgen een race rond de klok is geworden werd hier de menselijke maat toegepast.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen in een overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 30-09-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit arnhem op 21-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Maak een goede voorbereiding qua eisen, prijs, kwaliteit e.d. dan gaat de rest vanzelf goed.....
    Geschreven door Klant Berkhof uit arnhem op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Koop u artikelen bij Expert
    Geschreven door Klant Groenewegen Van Der Weiden uit arnhem op 09-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, goed personeel en keus genoeg
    Geschreven door Klant Van De Pol uit herveld op 03-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Voorlichting over zuiniig gebruik van artikel
    Geschreven door Klant Van Druten uit elst op 03-09-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring gehad
    Geschreven door Klant uit elst op 02-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service!
    Geschreven door Klant uit elst op 01-09-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit slijk ewijk op 27-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Topwinkel, snelle en duidelijke service!
    Geschreven door Klant uit nieuwkuijk op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Lucassen uit bergen lb op 25-08-2021
  • Beoordeling: 2.2

    Ik ben niet echt te spreken over Expert, de reden is dat ze je totaal niet tegemoet komen als je vraagt om enige korting. en als ze het doen krijg je op 4 vriezers(tafelmodel) 30 euro korting. Echt belachelijk! Er is bijna geen Marge! Ik heb de vriezers zelf opgehaald en er waren ook geen transportkosten voor Expert. Nee ik ben echt niet te spreken over Expert!
    Geschreven door Klant Jj\'s Sushi uit driel op 21-08-2021
  • Beoordeling: 7.2

    zorgvuldiger omgaan met het installeren vaN HET PRODUCT
    Geschreven door Klant uit elst op 20-08-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit slijk ewijk op 19-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor een echte en deskundige expert Gaat u naar een winkel van Expert!
    Geschreven door Klant Peelen uit arnhem op 16-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Snel en goed geholpen, koelkast vakkundig weer ingebouwd.
    Geschreven door Klant Martens uit nijmegen op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Erg goede service fijn geholpen en snelle levering
    Geschreven door Klant Hendriks uit elst op 15-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    persoonlijke service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit arnhem op 14-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede tv en zeer goede service.
    Geschreven door Klant Sterel uit doorwerth op 14-08-2021