Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Huige 9.3

Nog nooit teleurgesteld!! Al meer dan 10 jaar kopen we alles in de winkel in Elst. Gaat altijd goed!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (373)

  • Beoordeling: 9.3

    Nog nooit teleurgesteld!! Al meer dan 10 jaar kopen we alles in de winkel in Elst. Gaat altijd goed!!
    Geschreven door Klant Huige uit huissen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant Westerveen uit arnhem op 27-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en geduld bij uitleg
    Geschreven door Klant Huijgen uit andelst op 21-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goede service deskundige uitleg en snelle levering
    Geschreven door Klant Sprokkereef uit elst op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Soms moet je er door schade en schande achter komen dat eerlijkheid, goed advies en benaderbaarheid belangrijker zijn dan een paar euro goedkoper. Expert Elst doet wat het zegt en ook nog eens op een prettige en deskundige wijze. Fijne winkel. Aanrader!
    Geschreven door Klant Boswinkel uit arnhem op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    De stofzuiger Mieke C3 was eigenlijk mijn keuze. Het artikel was niet leverbaar maar de verkoper heeft een goed alternatief van Miele aanbevolen en ook de voor en nadelen van beide artikelen met ons besproken waardoor wij tevreden met een ander artikel de winkel verlaten hebben. De vakkundigheid van de verkoper heeft ons overtuigd zonder dat hij aangedrongen heeft. De keuze lag steeds hij ons. Kort gezegd zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Cremers uit arnhem op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Je krijgt goede informatie over het product en luisteren goed wat jij belangrijk vind, zodat het makkelijker is een goede keuze te maken. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Fijne zaak, waar we al tientallen jaren komen!
    Geschreven door Klant Bouwman uit valburg op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een winkel met een groot assortiment producten en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit elst op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    jullie zijn snel met het leveren van de goederen en correct in het afhandelen.
    Geschreven door Klant Vorst uit arnhem op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    ben zeer tevreden over Expert!!
    Geschreven door Klant uit elst op 20-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Een tv uitgekozen welke in de folder van Expert stond vermeld. Deze was echter niet aanwezig in de winkel. Derhalve (met de nodige schaamte) bij een concurrent deze maar bekeken. Toch nog de tv in de winkel gekocht en die zou de volgende werkdag in de winkel zijn. Er was overlegd dat wanneer de tv in de winkel was , besproken zou worden of deze bezorgd of opgehaald zou worden (ivm eigen werktijden). Er is netjes gebeld en wilde afspreken om de tv te laten bezorgen, echter dat bleek nog 5 werkdagen te duren. Ook is er niet gesproken over mogelijke installatie door expert (dat had ik zelf maar opgezocht op internet). De keuze was gevallen op expert, omdat ik meer service verlening had verwacht. De bruto prijs was tov alle andere witgoedleveranciers 100 euro duurder, maar dankzij de cash-back actie krijg ik 200 euro retour en is daarmee ca 100 euro goedkoper. Achteraf had ik dus beter via de website kunnen bestellen, dan had ik m binnen 24 uur thuisbezorgd gehad. Nu heb ik de tv zelf opgehaald in de winkel. Ik was de enige klant aanwezig in de winkel (en 3 verkopers) en had de auto binnen 10 meter van de deur staan. Ik heb zelf even aan een verkoper gevraagd of hij even mee wilde lopen naar de auto. Tja, natuurlijk was die 100 euro bepalend, maar bij gelijke prijs had ik daar ook willen halen, omdat ik er van uit ging dat Expert de service biedt waar ze voor staan. Echter dat laatste is mij tegen gevallen.
    Geschreven door Klant Klein Brink uit elst op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Volop tevreden over product, service en levering 🤗
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Erg tevreden over de aankoop van een nieuwe wasmachine. Zeer goed en passend advies gekregen en de wasmachine werd thuis gebracht, naar de zolder gesjouwd en aangesloten. We kregen uitleg over hoe de wasmachine werkt en de oude wasmachine werd mee teruggenomen. Expert Elst, dankjewel !
    Geschreven door Klant Versloot & Haag uit elst op 16-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Ben ik geen Kei in
    Geschreven door Klant uit lent op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk geholpen met deskundig advies over aanschaf tv.
    Geschreven door Klant uit slijk ewijk op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel in Elst. Ik ben er blij mee.
    Geschreven door Klant Maljers uit elst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    een hele fijne winkel alles wat jee koopt word ingesteld afgeleverd, kan dat niet dan komt een van de verkopers gewoon even bij je thuis. dus wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant Budding uit elst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, deskundige uitleg, de medewerkers nemen de tijd en zijn gedreven goede kwaliteit te bieden en mee te denken. We rijden graag een eindje om voor deze winkel!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Inmeten, bezorgen en inbouwen van koel-vrieskast gebeurde conform de gemaakte afspraken. Echte service bestaat dus nog.
    Geschreven door Klant Van den Hatert uit oosterhout op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer nette bezorging en behulpzaam zowel ik de winkel als bezorging een min puntje zeer slechte parkeer gelegen heid.
    Geschreven door Klant uit gendt op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Nieuwe inbouw vaatwasser gekocht bij Expert, die ook door ze geïnstalleerd is. De vaatwasser was niet goedkoop (een Miele). Het inbouwen wel en het is daarbij heel netjes gedaan door de bezorgers. En ze hebben de oude vaatwasser en alle verpakkingsmateriaal mee terug genomen. Heeft ons al met al heel veel tijd bespaard voor een heel nette prijs.
    Geschreven door Klant Wachtmeester uit arnhem op 02-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Nvt
    Geschreven door Klant Janssen uit elst op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Goed
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 25-10-2019
  • Beoordeling: 8.4

    zeer goede service levering comobi koelkast zelfde dag bininen half uur,netjes geplaatst en geinstallewrd
    Geschreven door Klant Hagenaar uit arnhem op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden over de schade afhandeling van de bij ons geleverde koelvriescombinatie. Zonder problemen omgeruild door duurder type. Geweldig toch, dit noemen we nu service. Volgende keer weer bij expert bestellen
    Geschreven door Klant uit doornenburg op 22-07-2019
  • Beoordeling: 6.4

    Dit scheerapparaatje niet goed? moet nog 10 minuten scheren?
    Geschreven door Klant Neijenhuis uit elst op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering, klantvriendelijk,en belangrijk komen hun afspraken na
    Geschreven door Klant Gerritsen uit westervoort op 21-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en levering
    Geschreven door Klant uit pannerden op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    doe ik nooit !!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    zeer tevreden over de service in de winkel en de aflevering
    Geschreven door Klant uit huissen op 28-06-2019