Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schoonderbeek 9.2

uitstekende service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (64)

  • Beoordeling: 9.2

    uitstekende service
    Geschreven door Klant Schoonderbeek uit arnhem op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wij hebben een nieuwe inbouwkoelkast gekocht en laten plaatsen alles was perfect geregeld zijn erg blij met de goede service anke graven
    Geschreven door Klant Graven uit arnhem op 14-09-2020
  • Beoordeling: 5.9

    dat zal ik maar niet doen
    Geschreven door Klant Derksen uit arnhem op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ZEER GOEDE SERVICE
    Geschreven door Klant Janssen uit slijk ewijk op 13-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede dienstverlening zowel in de winkel bij de verkoop als tijdens bezorgen en installeren. Al met al fijn totaal pakket in dienstverlening
    Geschreven door Klant uit driel op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Onze ervaring met Expert Elst is ronduit gezegd zeer goed. Ook de bezorging is zeer service gericht. De mooie verhalen hoor je elders maar de daden vind je terug bij Expert Elst. Voor ons ....TOP
    Geschreven door Klant Welgraven uit arnhem op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer vriendelijk personeel,goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit lith op 02-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ben heel blij ermee met de bovenlader wasmachine ik heb al een wasgedaan klaar is gaat automatic uit
    Geschreven door Klant Albert uit arnhem op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Top bedrijf en leuke prijzen ,helemaal tevreden en aan te raden!!
    Geschreven door Klant Van Veen uit arnhem op 31-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Advies in de winkel was prima. Meedenken en verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit huissen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zie eerdere opmerking die mag geplaatst worden
    Geschreven door Klant Kobossen uit lent op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en eenvoudig te bepalen in welke winkel (in ons geval Expert te Elst) het product (Miele wasmachine en droger) voorradig is om zo de apparaten live te kunnen bekijken, duidelijke uitleg gehad. Bovendien kan in de winkel korting worden besproken, via internet lukt dat natuurlijk niet! Snelle service en installatie aan huis, klasse!
    Geschreven door Klant uit lobith op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De Expert medewerker heeft alle moeite gedaan om nog in het land de Lenovo laptop te vinden die wij graag wilden kopen en met succes. Heel fijn.
    Geschreven door Klant Kalkwijk uit elst op 18-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Xxx
    Geschreven door Klant uit heteren op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Door aanraden van mijn vader een koelvries comb en wasmachine gekocht prima service en zeer goed geholpen mijn volgende aankoop zal ook weer gedaan worden bij expert elst
    Geschreven door Klant uit lent op 10-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service en bezorging
    Geschreven door Klant Willemsen uit arnhem op 06-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundig personeel, accuraat werk!!
    Geschreven door Klant uit elst op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    goed e mensen
    Geschreven door Klant uit arnhem op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    als je details wilt weten van n artikel ben je bij deze expert precies waar je moet zijn. geduldig, aandachtig luisterend komt men tot een juist advies waar je echt wat aan hebt
    Geschreven door Klant uit elst op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en vriendelijk personeel met goede adviezen!
    Geschreven door Klant De Pagter uit arnhem op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.7

    geen ervaring, machine wordt gebruikt door huurder.
    Geschreven door Klant uit elst op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    zie voorgaand antwoord
    Geschreven door Klant Nab uit arnhem op 23-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    👍
    Geschreven door Klant uit elst op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    snel en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit rozendaal op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ben zeer tevreden over mijn aankoop
    Geschreven door Klant De Vries uit arnhem op 27-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Geen ervaring met de website, ga persoonlijk naar de winkel
    Geschreven door Klant Gaasbeek uit elst op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn meest positieve ervaring met internet contact in een winkel ooit.
    Geschreven door Klant Ditewig uit nijmegen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super service
    Geschreven door Klant uit kinrooi op 21-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De klant vriendelijkheid en service was zeer fijn. Zeer duidelijk omtrent het bezorgen van mijn product en leverde ook netjes de afgesproken dag af. Kan alleen maar meer dan tevreden zijn. G.Vogel uit Nijmegen
    Geschreven door Klant Vogel uit nijmegen op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede aervice en snel geholpen. Vriendelijke benadering
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 11-06-2020