Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Franssen 9.3

Prima service en zeer snel en kundig geleverd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (100)

  • Beoordeling: 9.3

    Prima service en zeer snel en kundig geleverd.
    Geschreven door Klant Franssen uit arnhem op 23-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Inductiekookplaat gekocht bij Expert die zij vervolgens ook hebben gemonteerd, prima!
    Geschreven door Klant uit gendt op 21-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service tegen een scherpe prijs. Vakkundig en aardig personeel. Aanrader!
    Geschreven door Klant Van Rooij uit duiven op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden ,en ik raad het iedereen aan om bij Expert te kopen,een hele goede service
    Geschreven door Klant Van der Hoeven uit arnhem op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    levering kwaliteitsproduct met deskundige verkoper
    Geschreven door Klant uit rozendaal op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Wij willen Expert graag aanbevelen. Misschien niet de goedkoopste in het land maar service is ook heel belangrijk. Duidelijk klantgericht bedrijf
    Geschreven door Klant Bootsma uit elst op 14-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    prima service, keuzehulp en bezorging. En dat allemaal tegen een zeer competitieve prijs, ook tov internetprijzen. Hier wil je gewoon zeer graag een lokale ondernemer mee supporten!
    Geschreven door Klant uit nijmegen n op 14-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Gewoon bellen en afspraak maken
    Geschreven door Klant uit huissen op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert neemt de tijd en adviseert goed. Levering was geheel volgens afspraak en monteurs waren vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit valburg op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wat we gelezen haddden een half jaar of daaromtrent geleden in \'Het Gemeentenieuws\' over de ambitie van de nieuwe eigenaar van Expert, maakten de medewerkers, bij onze aankoop, voor 100% waar, zowel de eigenaar zelf als de andere medewerkers.
    Geschreven door Klant In \'t Veld uit elst op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De wasmachine was onverwachts stuk: dankzij goed, vakkundig en een prima advies werd er snel een nieuwe machine geleverd en te draaien ! Top service en actie. Daar wordt je blij van.
    Geschreven door Klant Kroon uit huizen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima
    Geschreven door Klant Driessen uit bemmel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    alles prima verlopen,vanaf de winkel tot thuis.
    Geschreven door Klant Jansen uit bemmel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijke verkoper. Dacht goed mee en wist waar hij het over had.
    Geschreven door Klant Teunisse uit bemmel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    TV Samsung gekocht 50 inch. Liep binnen bij Expert... scherpe aanbieding, lekker in de buurt. Ik ben er blij mee. Concurent Arnhem geen Samsung en niks te kiezen. Waardeloos...
    Geschreven door Klant Noordenburg uit bemmel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    September 2020 een radio bij expert Elst gld besteld ! Na 14 dagen was hij eindelijk binnen ! Door een trage leverancier ! De winkel zelf kan daar natuurlijk weinig aan doen ! Meerdere malen excuus van expert gehad daar voor ! Ik ben zeer te vrede ! Ook over de radio trouwens ! De Philips TAVS 700 werkt prima ! En ziet er ook nog eens leuk uit met zijn retro uitstraling !
    Geschreven door Klant Stek uit arnhem op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ouderwets. Deskundige verkoper. Probeer juiste machine voor je te vinden. Levering tot op de werkplek, aangesloten, getest en korte uitleg bediening. Geen haast terwijl het druk was. Top expert elst.
    Geschreven door Klant Hendriks uit arnhem op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Nee kan ik beter niet doen....
    Geschreven door Klant Gerritsen uit nijmegen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Dankzij hulpvaardigheid en expertise van de (service) medewerker van Expert, kon ik een goede en snelle beslissing nemen ivm het vervangen van een inbouwkoel/vriescombinatie.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 31-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service, goed produkt, uitstraling van de winkel erg goed. Netjes volgens afspraak en met zorg het produkt geleverd. Kennis van zaken leuk en enthousiast geholpen. We komen zeker terug!
    Geschreven door Klant Oud uit arnhem op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Ik heb gebruik gemaakt van een zeer mooie aanbieding voor TV\'s en ben vriendelijk, deskundig en snel geholpen door medewerker. Ik kon de TV per direct ophalen ondanks algemene langere levertijden op deze TV (LG), Kortom: Chapeaux
    Geschreven door Klant Verhoeven uit gendt op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.5

    Heb geen eerdere ervaring met dit bedrijf. Nimmer eerder iets gekocht bij Expert.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Nog te kort in gebruik voor goede reactie. Nu erg tevreden over inductie kook plaat.
    Geschreven door Klant Cornelissen uit dodewaard op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft mij overtuigd door dezelfde producten te leveren als andere grote elektronica bedrijven tegen een acceptabele prijs. Echter is de persoonlijke begeleiding bij het kopen van onze tv en de goede service bij aflevering en montage doorslaggevend om verdere aanschaf van onze producten bij de Expert in Elst te doen.
    Geschreven door Klant Scheffer uit arnhem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne overzichtelijke winkel. Goed advies en zeer vriendelijk personeel. Houden zich goed aan de afspraak.
    Geschreven door Klant uit huissen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert vestiging in Elst is overzichtelijk, hebben goede keuze in A-merken en je wordt super vriendelijk, goed en deskundig geholpen. Heel tevreden over de aankopen die ik hier heb gedaan.
    Geschreven door Klant Dings uit nijmegen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    De ervaringen met Expert waren en zijn goed. Dit zal ons ook niet weerhouden een volgende aankoop bij Expert te doen. De kleinschaligheid van de winkel en het contact met de verkopers is goed verlopen er was tijd en aandacht voor onze wensen ( maar dat een bestelling drie weken blijft staan moet toch iemand tot actie aanzetten.
    Geschreven door Klant Bouwman uit arnhem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Elst is zonder meer een prettige zaak met vakkundig en vriendelijk personeel. Ook een volgende aankoop zal ik hier graag doen. Het gehele proces van aankoop tot levering geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant uit haalderen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede prijs/kwailteitsverhouding, bezorging netjes en op tijd
    Geschreven door Klant uit druten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Top service, s morgens bellen en s middags leveren.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 20-10-2020