Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rijsewijk 8.4

Prima service en ze nemen de tijd om goed uit te leggen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (338)

  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en ze nemen de tijd om goed uit te leggen
    Geschreven door Klant Rijsewijk uit driel op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Een fijne zaak waar je vriendelijk geholpen wordt en een goed advies krijgt. Bovendien doet de medewerker dat met geduld en doet ook moeite voor je.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Expert echt aan te bevelen, goede garantie en klantvriendelijk fijne winkel om te winkelen.
    Geschreven door Klant Janssen uit gendt op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Voortreffelijk met name Paul
    Geschreven door Klant Hunting uit oosterhout op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    uitstekende behandeling. en kennis van zaken!
    Geschreven door Klant Waalboer uit arnhem op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant Fielt uit elst op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Een gezellige, goede winkel, voor de door Expert aangeboden producten.
    Geschreven door Klant uit gendt op 29-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima advise en service. De bezorging was op tijd en hebben alles Keurig geinstalleerd.
    Geschreven door Klant Peijs uit didam op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.4

    eenvoudige winkel maar perfect bedrijf
    Geschreven door Klant uit arnhem op 13-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit oosterbeek op 28-02-2019
  • Beoordeling: 6.1

    Een winkel waar je beter aan voorbij kunt lopen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige aardige mensen. Snelle levering en al jaren super service. Hier voel je je nog welkom!
    Geschreven door Klant Knuiman uit elst op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    fijne winkel!!!
    Geschreven door Klant uit elst op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Als inwoner van Elst ben je blij met deze speciaalzaak. De klantbehandeling is informeel en passend in ons dorp. De prijzen liggen hoger dan bij Internetwinkels, maar de goede service staat daar tegenover. Een aanrader voor iemand die (bij grotere aankopen) graag een paar tientjes extra over heeft voor een klantvriendelijke zaak in de directe omgeving.
    Geschreven door Klant Zwier uit elst op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Ruime keuze, goed advies,
    Geschreven door Klant op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk personeel en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit arnhem op 04-01-2019
  • Beoordeling: 7.1

    geen
    Geschreven door Klant uit heteren op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Klaassen uit huissen op 14-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Nog niet in gebruik
    Geschreven door Klant uit elst op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zéér goede verzorging en bezorging !!!!!!!!!!!! Het totaal plaatje is perfect !!!!!!!!
    Geschreven door Klant Neijenhuis uit huissen op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Elst heeft ons weer heel goed geholpen. Wij kopen al jaren al onze grote aankopen voor de huishouden bij Expert! Wij zijn dus zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Gorelikow uit arnhem op 11-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne mensen meg kennis van zaken. Fijn dat er nog zulke winkels bestaan
    Geschreven door Klant uit arnhem op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en uitleg en meedenken met de klant! Kortom als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug. Ik beveel Expert Elst ook aan aan in mijn omgeving!
    Geschreven door Klant uit angerlo op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant uit elst op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Erg tevreden met de goede service en vriendelijkheid. Maakt de aanschaf van de TV nog mooier!
    Geschreven door Klant uit elst op 01-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Geen zin
    Geschreven door Klant uit elst op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn zeer tevreden over de service van de Expert in Elst! Ze denken mee, komen afspraken na en geven goede voorlichting over de producten ! Ook nemen ze de tijd voor de klant!
    Geschreven door Klant uit elst op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn Nokia 6.1 voldoet aan mijn wensen. Ik ben er tevreden mee.
    Geschreven door Klant uit huissen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    apparaat werkt prima lekker koffie
    Geschreven door Klant Dams uit herveld op 22-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Alles zeer goed
    Geschreven door Klant Artz - Van Vorsselen uit gendt op 19-09-2018