Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

eenvoudige winkel maar perfect bedrijf

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (330)

  • Beoordeling: 7.4

    eenvoudige winkel maar perfect bedrijf
    Geschreven door Klant uit arnhem op 13-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit oosterbeek op 28-02-2019
  • Beoordeling: 6.1

    Een winkel waar je beter aan voorbij kunt lopen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige aardige mensen. Snelle levering en al jaren super service. Hier voel je je nog welkom!
    Geschreven door Klant Knuiman uit elst op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    fijne winkel!!!
    Geschreven door Klant uit elst op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Als inwoner van Elst ben je blij met deze speciaalzaak. De klantbehandeling is informeel en passend in ons dorp. De prijzen liggen hoger dan bij Internetwinkels, maar de goede service staat daar tegenover. Een aanrader voor iemand die (bij grotere aankopen) graag een paar tientjes extra over heeft voor een klantvriendelijke zaak in de directe omgeving.
    Geschreven door Klant Zwier uit elst op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Ruime keuze, goed advies,
    Geschreven door Klant op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk personeel en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Van Maanen uit arnhem op 04-01-2019
  • Beoordeling: 7.1

    geen
    Geschreven door Klant uit heteren op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Klaassen uit huissen op 14-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Nog niet in gebruik
    Geschreven door Klant uit elst op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zéér goede verzorging en bezorging !!!!!!!!!!!! Het totaal plaatje is perfect !!!!!!!!
    Geschreven door Klant Neijenhuis uit huissen op 06-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Elst heeft ons weer heel goed geholpen. Wij kopen al jaren al onze grote aankopen voor de huishouden bij Expert! Wij zijn dus zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Gorelikow uit arnhem op 11-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne mensen meg kennis van zaken. Fijn dat er nog zulke winkels bestaan
    Geschreven door Klant uit arnhem op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en uitleg en meedenken met de klant! Kortom als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug. Ik beveel Expert Elst ook aan aan in mijn omgeving!
    Geschreven door Klant uit angerlo op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant uit elst op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Erg tevreden met de goede service en vriendelijkheid. Maakt de aanschaf van de TV nog mooier!
    Geschreven door Klant uit elst op 01-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Geen zin
    Geschreven door Klant uit elst op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn zeer tevreden over de service van de Expert in Elst! Ze denken mee, komen afspraken na en geven goede voorlichting over de producten ! Ook nemen ze de tijd voor de klant!
    Geschreven door Klant uit elst op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn Nokia 6.1 voldoet aan mijn wensen. Ik ben er tevreden mee.
    Geschreven door Klant uit huissen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    apparaat werkt prima lekker koffie
    Geschreven door Klant Dams uit herveld op 22-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Alles zeer goed
    Geschreven door Klant Artz - Van Vorsselen uit gendt op 19-09-2018
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit arnhem op 17-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service
    Geschreven door Klant \'t Pannekoekhuis Lettele uit lettele op 13-09-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Kennis van zaken en correcte hulp.
    Geschreven door Klant Van Ginkel uit valburg op 28-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, denken mee over je aankopen en geven goed advies. Bezorging op tijd en vriendelijke bezorgers die ook nog verstand van zaken hebben. Dikke 10 dus
    Geschreven door Klant Van den Enden uit arnhem op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Misschien niet direct een voor de handliggende keuze... onbekend maakt onbemind...maar bij prijsvergelijkingen kan EXpert zich absoluut meten met de \'grote conncurrenten\'.. en zeker wat betreft service afspraken e.d.. Expert?... een goede keuze!!
    Geschreven door Klant Ruisch uit doorwerth op 12-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    n.v.t
    Geschreven door Klant Rossy uit arnhem op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Bij BCC geweest nare ervaring slechte service. Daarna na Expert gegaan en een verademing. Goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit driel op 04-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service en personeel.
    Geschreven door Klant uit elst op 31-07-2018