Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidlaren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidlaren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidlaren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Moes 9.6

Ik koop niet voor niets regelmatig elektronica bij EXPERT in Zuidlaren, Ben uitermate tevreden over de service en de kwaliteit. Kan ieder ander aanraden hetzelfde te doen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (139)

  • Beoordeling: 9.6

    Ik koop niet voor niets regelmatig elektronica bij EXPERT in Zuidlaren, Ben uitermate tevreden over de service en de kwaliteit. Kan ieder ander aanraden hetzelfde te doen.
    Geschreven door Klant Moes uit zuidlaren op 14-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe koelvriescombinatie via internet uitgezocht. Expert had die ook en ook nog eens voor een prima prijs. In de winkel eentje die er veel op leek bekeken (dit type hadden ze net niet staan) voor de laatste check. Artikel moest van een ander filiaal komen, maar was er erg snel. Levering aan het eind van de dag was geen probleem en ze waren netjes op tijd. De bezorgers hebben de best zware koelvriescombinatie netjes op zijn plek gezet en de oude meegenomen. Daarna nog even alle transportbeveiliging voor mij uit het apparaat gehaald. Vriendelijke mensen, zowel in de winkel als de bezorgers. Zo wordt lokaal kopen wel heel erg makkelijk!
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 30-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 26-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Is gewoon goed en ik ga de volgende keer weer heen.
    Geschreven door Klant Winkel uit veeningen op 26-05-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Expert biedt mij een prettige mix van plaatselijk aanbod (gratis parkeren of op de fiets erheen en geen benzinekosten), jarenlange ervaring, no nonsens, redelijke prijzen en service. Een aanrader!
    Geschreven door Klant Van Der Bles uit zuidlaren op 16-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend bedrijf en prima ex-vicepresident en deskundigheid.
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 04-05-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Geef aan waardoor het prijsverschil van een duurder toestel wordt verklaard en geef het jaartal aan wanneer deze toestellen op de markt zijn gekomen Het is nu een zoekplaatje
    Geschreven door Klant uit annen op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Claus uit zuidlaren op 27-04-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Vakkundig advies gekregen in de winkel. Aflevering en installatie prima. Een winkel en service om aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 14-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Bestudeer de folder, kijk op de website.
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 13-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Prima geholpen en de levering van de droger is ook prima verlopen. Advies in de winkel was ook goed.
    Geschreven door Klant uit tynaarloo op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Het kan bijna niet beter!
    Geschreven door Klant Boer uit noordlaren op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Koop lekker in eigen dorp en weet dat je als klant wordt gewaardeerd. Prima adviezen, prima service en de prijs-kwaliteitsverhouding in uitstekend. De goede ervaring in de winkel gaat moeiteloos door bij de bezorgdienst.
    Geschreven door Klant Dijkema uit de groeve op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Goed!!!!!!
    Geschreven door Klant uit vries op 04-04-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Gewoon bij de plaatselijke middenstand alles kopen.
    Geschreven door Klant Ottens/rubingh uit zuidlaren op 28-03-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede service en een fijne winkel in Zuidlaren met professionele monteurs voor aflevering en installatie
    Geschreven door Klant Van Der Veen uit kropswolde op 28-02-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Klantvriendelijk is heel belangrijk.
    Geschreven door Klant Kloppenburg uit zuidlaren op 15-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Geen idee. Goede winkelketen en dichtbij.
    Geschreven door Klant uit annerveenschekanaal op 12-02-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Mooie vaatwasser gekocht maar de informatie die de verkoper heeft gegeven klopt niet wij zouden een aa++ machine hebben hebben gekocht maar bij plaatsing bleek hij een label C hebben dat stond niet in de winkel er op daar stond aa++ op beetje misleidende informatie dat moet de verkoper hebben geweten verder een prima machine niks op aan de merken alleen wat duurder in het stroomverbruik dat had ik graag voor dat ik hem had gekocht willen weten
    Geschreven door Klant uit annen op 08-02-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Fijn om bij expert de winkel in ons dorp te kopen
    Geschreven door Klant De Vries uit zuidlaren op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit gieten op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Degelijkheid is de moeder v d levering
    Geschreven door Klant Kalk uit zuidlaren op 01-02-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer goed geholpen bij Expert in Zuidlaren! Echt eerlijk advies bij het uitzoeken van een koelkast en huistelefoon. Ik ben al jaren tevreden over de producten en service van Expert. Ook nu weer echt persoonlijk contact, snelle levering en vriendelijke bezorgers.
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 28-01-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Doe t! Je zult niet teleurgesteld worden.
    Geschreven door Klant uit zuidlaarderveen op 24-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    heb ik niet
    Geschreven door Klant uit tynaarlo op 28-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima zaak, met deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Hovius uit anloo op 24-12-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Doe ik niet
    Geschreven door Klant uit tynaarlo op 23-12-2021
  • Beoordeling: 6.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 13-12-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 01-12-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Vervelend vind ik het grote aantal vragen. De klanttevredenheid is af te lezen uit de verkoopstatistieken en terugkeer van oude klanten. In de huidige tijd interesseert het laatste de winkelier meestal niets!!!
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 29-11-2021