Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidlaren

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidlaren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidlaren. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hovingh 9.2

Prima winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (102)

  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Hovingh uit zuidlaren op 01-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige medewerkers en goed advies
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vanwege de volledige service en klantvriendelijkheid komen we graag terug!
    Geschreven door Klant Denboer uit groningen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    snelle en zeer goede service, dit tegen een schappelijke prijs
    Geschreven door Klant uit eelde op 18-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Product keurig afgeleverd, personeel vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit annen op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit annen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima zaak met super service
    Geschreven door Klant uit annen op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik kan zonder aarzelen eenieder Expert durven aan te bevelen, gezien mijn eigen goede ervaringen, ben nl nooit teleurgesteld wat betreft hulp en aandacht.
    Geschreven door Klant Matus / V D Hem uit noordlaren op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk goede uitleg heb alles gekocht bij expert.
    Geschreven door Klant Kloppenburg uit zuidlaren op 23-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    goed bedrijf, goede verkopers, goede service.
    Geschreven door Klant uit annen op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak !
    Geschreven door Klant Clement uit zuidlaren op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Erg plezierig en zeer accuraat.
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kom al jaren bij Expert Zuidlaren. De optimale service i.c.m. eerlijke prijsniveau overtuigen mij steeds weer van de juiste deal.
    Geschreven door Klant Kuipers uit annen op 03-05-2021
  • Beoordeling: 5.4

    Ik ben een voorstander van winkels en voorzieningen in het eigen dorp. En ik wil die ook steunen. Maar een beetje meer creativiteit zou ik aangenaam vinden
    Geschreven door Klant uit midlaren op 01-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    goede en snelle bedoening
    Geschreven door Klant Zuidersma uit zuidlaren op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De keuze voor expert was niet zo moeilijk,we hebben goede ervaringen met dit bedrijf,en bevelen deze vanharte aan.
    Geschreven door Klant uit annen op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Service, oplossingsgericht en persoonlijke benadering van Expert is top!
    Geschreven door Klant uit zeegse op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service, deskundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit emmen op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Advies in de winkel en levering was zoals cliënten het graag willen zien. Prima!
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wees met inkopen allert en koop dus bij expert
    Geschreven door Klant uit vries op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede en vriendelijke deskundige voorlichting.
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend geholpen met passend advies!
    Geschreven door Klant uit annen op 31-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert word je goed geholpen. Tevens mag je het product ook omruilen
    Geschreven door Klant Peek uit zuidlaren op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    TOPPIE!!!
    Geschreven door Klant De Groot uit bedum op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Vriendelijk en klantgericht. Kan altijd behalve nu natuurlijk binnen lopen voor/met een vraag.
    Geschreven door Klant Flikkema uit zuidlaren op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik vind de Exppert in Zuidlaren een prettige en klantgericht en deskundige zaak. Ik kom er al jaren tot tevredenheid
    Geschreven door Klant uit zuidlaarderveen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en zeer plezierige service
    Geschreven door Klant Scholtens uit assen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed advies en uitleg over het product om de juiste keuze te kunnen maken
    Geschreven door Klant Van der Scheer uit zuidlaren op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel en de service is super top
    Geschreven door Klant Ebeling uit zuidlaren op 08-02-2021