Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bruin 9.1

al vele jaren zeer tevreden over Expert, en niet duurder als alle internet aanbieders , uitstekende service!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (724)

  • Beoordeling: 9.1

    al vele jaren zeer tevreden over Expert, en niet duurder als alle internet aanbieders , uitstekende service!!
    Geschreven door Klant De Bruin uit gouda op 12-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Heb een inductie kookplaat gekocht. Prima contact en installatie.
    Geschreven door Klant Gerstel uit gouda op 11-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Hebben een nieuwe inbouw koelkast gekocht. Medewerker van Expert die het heeft ingebouwd heeft dit prima gedaan.Bleef net zo lang sleutelen tot dat de koelkastdeur er weer goed in zat, en goed sloot.
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende service, ze verdienen een warme douche!
    Geschreven door Klant Van de Bor uit gouda op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Geen zin in
    Geschreven door Klant uit gouda op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren klant, medewerkers zijn service gericht en hebben detail kennis van de producten.
    Geschreven door Klant Van den Bovenkamp uit gouda op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Na een vraag over een onderdeel kreeg ik dezelfde dag al een sms dat het in de winkel klaar lag
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    levering en plaatsing van de diverse gekochte apparaten altijd conform de afspraken
    Geschreven door Klant uit gouda op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben vooral erg blij met de service van Expert. Producten zijn vaak tikkie duurder dan elders, maar dat heb ik graag over voor de fantastische service
    Geschreven door Klant De Joode uit gouda op 18-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goed
    Geschreven door Klant uit gouda op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zijn dik tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Wel uit gouda op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Een geweldige airco gekocht. Met deze hitte een fantastisch apparaat. Jammer dat er weinig keuze was in de winkel
    Geschreven door Klant Van Hertum uit gouda op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb op 1 augustus 2020 een Miele stofzuiger aangeschaft. En daar heb ik geen spijt van. Wat het moet doen, doet het. Je huis wordt schoon en met een redelijk gemak en fluitend kun je in no time weer kijken naar een schone laminaatvloer.
    Geschreven door Klant Geul uit gouda op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en aandacht voor de klant. Fijn meegezocht naar prettigste oplossing in gegeven situatie. Mooi dat ook ingebouwd kon worden tegen redelijke prijs. Zeer netjes en zorgvuldig gedaan!
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Een prettige winkel
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    .
    Geschreven door Klant uit almere op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wasmachine gekocht, service , advies, deskundigheid en klantvriendelijkheid prima in orde. Prijs nogal stevig.
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden, al jaren trouwens
    Geschreven door Klant Tompot uit gouda op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige, vriendelijke expert service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kunnen alleen maar zeggen Expert is een goede en fijne winkel met prima personeel.
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 22-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Bij expert iets besteld wordt snel geleverd.
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik had op internet al onderzoek gedaan voor de aankoop van de nieuwe vries- koelcombinatie. In de winkel mijn overwegingen en eisen gedeeld en goed advies gekregen. Helaas niet op voorraad maar daarna uitstekend geleverd op de plek van bestemming en de oude weer meegenomen.
    Geschreven door Klant Middelkoop uit gouda op 21-07-2020
  • Beoordeling: 1.6

    Ik beveel Expert Gouda zeker NIET aan.
    Geschreven door Klant uit gouda op 15-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prima winkel goed personeel goede af wikkeling van expert. zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit gouda op 14-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima aankoop en dito levering.
    Geschreven door Klant De Jong uit gouda op 14-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb onlangs een nieuwe Smart TV gekocht bij Expert in Gouda. Kom daar graag vanwege prettige bediening en goede service. De advisering is ook prima.
    Geschreven door Klant Van Sister uit gouda op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Fijn dat er nog een winkel is waar je ziet wat je koopt. Zou best groter mogen en meer assortiment. Het is nu wel veel van alles door elkaar. Prettig personeel, weet waar ze het over hebben. En tot slot, parkeerruimte achter de winkel!
    Geschreven door Klant De Rooij uit gouda op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb meerdere malen artikelen bij Expert in Gouda gekocht en was nooit teleurgesteld. Er was altijd tijd voor informatie en dat stel ik erg op prijs. Dit keer was het (mijn derde) TV, maar ik heb ook een radio en vrieskast gekocht, alsmede kleinere artikelen. Overigens zal ik altijd bij de detailhandel kopen en niet via Internet.
    Geschreven door Klant Landman uit gouda op 07-07-2020
  • Beoordeling: 2.7

    MSN beter van niet
    Geschreven door Klant Mekes uit gouda op 06-07-2020