Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Visser 9.8

Levering op de afgesproken tijd. Heldere uitleg! Van harte aan te bevelen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (581)

  • Beoordeling: 9.8

    Levering op de afgesproken tijd. Heldere uitleg! Van harte aan te bevelen!
    Geschreven door Klant De Visser uit gouda op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prettig geholpen,ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit gouda op 15-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Gouda Top.
    Geschreven door Klant Ijsselstijn uit gouda op 12-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijk ben ik voorstander van mijn aankopen te doen bij een lokale verkoper ten behoud van winkels in de stad. Bovendien is het heel prettig om even rond te kijken voordat je tot aankopen overgaat. Meestal deskundig advies maar vooral persoonlijke aandacht en veel geduld bij Expert Gouda.
    Geschreven door Klant Schilt uit gouda op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een prettige zaak in je eigen stad, goede service bij problemen, een zaak met een gezicht!
    Geschreven door Klant Zuijdwijk uit gouda op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    perfecte service en prima kwaliteit voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant Bazen uit gouda op 21-02-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne Electronica winkel, veel kennis van de specificaties van de producten en vriendelijk en persoonlijk geholpen.
    Geschreven door Klant Morgenrood uit gouda op 12-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    sommige artikelen zijn soms iets duurder, maar daar tegenover staat een uitstekende service, klantvriendelijkheid en kennis van de producten.
    Geschreven door Klant Hoogendoorn uit gouda op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    prima zaak voor al je witgoed en lekker dicht bij
    Geschreven door Klant Gelderblom uit gouda op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Een hele mooie droger gekocht voor een goede prijs. Winkelpersoneel erg vriendelijk en kundig. Thuisbezorging ging perfect! Aardige bezorgers hadden de droger binnen no-time op zijn plek. Een dikke tien!
    Geschreven door Klant Van Gent uit gouda op 30-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    uitleg over het produkt was zeer goed.bezorging uitstekend aardige mensen en vertrouwd. prijs de ene keer goedkoper de andere keer iets duurder maar je krijg goede service en in de buurt.
    Geschreven door Klant Marco Broekhuizen Klussenbedrijf uit gouderak op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Gouda. Groot in service: van (A)dvies tot Z(orgvuldigheid bij afleveren. Niet alleen bij de aankoop van de stereo of wasautomaat, maar ook bij de aanschaf van een nieuwe scheerkop. Al vele jaren ons betrouwbare kompas.
    Geschreven door Klant Rijlaarsdam uit moordrecht op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    ik heb de website niet bezocht
    Geschreven door Klant uit gouderak op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Ben goed geholpen en er werd tijd voor me genomen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima erg tevreden!
    Geschreven door Klant Van Os uit gouda op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, uitgebreid assortiment. Je kan alles eerst zien/uitproberen in de winkel
    Geschreven door Klant Merkestijn uit gouda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Professionele, adequate houding van het personeel.
    Geschreven door Klant Hartkamp uit gouda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle service, concreet, pas hoeven betalen na aflevering en inbouw. Zeer professioneel en ontspannen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, goede service, deskund[g personeel,
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Kan pas echt een goed oordeel geven over ca. een half jaar. Tot nu toe bevalt het product goed.
    Geschreven door Klant uit gouda op 13-12-2018
  • Beoordeling: 6.5

    onvoldoende inleefvermogen van de verkoper voor de specifieke wensen van de klant, waardoor over het hoofd werd gezien dat aangeschafte Philips LED TV wel degelijk beschikt over een scartaansluiting, klant op basis van het onthouden van deze productinformatie nieuwe apparatuur aankocht terwijl haar oude nog goed functionerende dvd speler (al meegenomen door de installateur want omissie te laat ontdekt) perfect op de wel aanwezige scartaansluiting had gepast
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-12-2018
  • Beoordeling: 8.5

    ruime keuze, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit hekendorp op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekend gekwalificeerd personeel wat goed meedenkt
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 22-11-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Voor deskundigheid, service enbetrouwbaarheid kan ik u Expert enorm aanbevelen. Wasmachine gekocht. Prima uitgelegd. Alle tijd genomen. Thuisbezorgen, TOP afgeleverd
    Geschreven door Klant Van Veen uit gouda op 24-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goed en vakkundig geholpen. Snelle levering van mij nieuwe wasmachine. Even tien award, void zowel de verkoper alsmede de monteurs. Vriendelijk en snel.
    Geschreven door Klant Ten Cate uit gouda op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Een van de weinige winkels waar nog keuze en expertise aanwezig is.
    Geschreven door Klant Bos uit gouda op 15-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Holtrop uit gouda op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Expertise in de buurt! Een onderschatte succesfactor
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goede aankoop gedaan van een dyson stofzuiger. Ik ben plezierig, vriendelijk geholpen en heb voldoende informatie gekregen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Kom naar Expert.. gratis parkeren..ruime keuze.. wij denken met U mee, bieden een oplossing.. wij brengen alles thuis.. bieden goede service en dit alles tegen bolleke prijzen...
    Geschreven door Klant Schilt uit gouda op 24-08-2018