Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Borg 9.3

Deskundig!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1014)

  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig!
    Geschreven door Klant Borg uit gouda op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Goede winkel met vriendelijk en deskundig personeel. Service is ook goed.
    Geschreven door Klant Hanse uit gouda op 19-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Luttikhuizen uit heerhugowaard op 19-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    De service en adviezen zijn erg prettig
    Geschreven door Klant Vernooij uit gouda op 18-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ga als je een nieuw apparaat nodig hebt voorbereid naar de winkel. Daar kunnen ze je dan een goed advies geven voor wat je nodig heb.
    Geschreven door Klant Van Klaveren uit gouda op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Het winkelen bij Expert is aan te bevelen boven aankoop op internet, vanwege diverse redenen. Advies ter plekke, overleg dus minder retour,
    Geschreven door Klant Kuijper uit gouda op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en vakmanschap
    Geschreven door Klant Van der Haven uit gouda op 17-05-2022
  • Beoordeling: 7.2

    ..........
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-05-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Aanbevelingswaardig
    Geschreven door Klant Brus uit gouda op 11-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit dongen op 10-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Van A tot Z klopte alles
    Geschreven door Klant Barten uit moordrecht op 10-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De gehele afhandeling is perfect.
    Geschreven door Klant Kesting uit zevenhuizen op 10-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ik de winkel was het gewenste in mijn keuze kleur niet(meer) aanwezig. Het werd naar afspraak geleverd na een telefoontje dat het was gearriveerd.
    Geschreven door Klant uit gouda op 09-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige en rustige mensen die je zelf laten nadenken over product met de kennis die zij hebben . Ze zijn niet opdringerig. Heel prettig
    Geschreven door Klant uit gouda op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Word hier altijd fantastisch geholpen . Fijne medewerkers. Prima zaak
    Geschreven door Klant Rietveld uit gouda op 03-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    de website is overzichtelijk en logisch ingedeeld
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-05-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Er werd gebeld over de bezorging. Teruggebeld en er werd gezegd dat alles in orde was en maandag bezorgd zouworden. Later zag ik dat meerdere keren was gebeld en de voicemail was ingesproken. Er zou op zaterdagmorgen bezorgd worden maar dan zijn we niet thuis. Gelukkig heeft mijn buurman het aangenomen. Verder ging alles goed.
    Geschreven door Klant Lausberg uit gouda op 02-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Inzichtelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit gouda op 28-04-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt ik heb telefonisch besteld
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    👌fijne shop
    Geschreven door Klant uit haastrecht op 25-04-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Eerlijk advies en perfecte service!
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    fijne zaak, gedegen advies, snelle service
    Geschreven door Klant Fris uit gouda op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Helemaal blij met Expert Gouda. Fijne verkoop, super snelle levering en het plaatsen ging snel ondanks onze smalle trap!! Ik ben onwijs goed geholpen met de wasmachine en ben helemaal tevreden!
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Gemoedelijk en vakkundig
    Geschreven door Klant Soppe uit heesch op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Webside is overzichtelijk en alle produkten en beschrijvingen zijn makkelijk te vinden.
    Geschreven door Klant Heerkens uit gouda op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Heb jaren ervaring met expert. Service is prima.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zijn al jaren lang klant, dat zegt genoeg.
    Geschreven door Klant uit gouda op 08-04-2022
  • Beoordeling: 7.9

    prima keus als je iets nodig hebt moet je bij willemse zijn ik koop eral 25 jaar of langer met veel tevredenheid
    Geschreven door Klant Gelderblom uit gouda op 05-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeker je spullen bij expert bestellen
    Geschreven door Klant Verhoef uit gouda op 05-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden, prima service!!!
    Geschreven door Klant Vellinga uit gouda op 29-03-2022