Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Slooten 7.9

We hebben de wasmachine nog maar net maar ben er nu al blij mee

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (694)

  • Beoordeling: 7.9

    We hebben de wasmachine nog maar net maar ben er nu al blij mee
    Geschreven door Klant Van Slooten uit gouda op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    We waren op zoek naar een nieuwe koelkast, de medewerker bij Expert heeft goed meegedacht en tips gegeven. Ook was het fijn dat we wat modellen in de winkel konden zien. Via internet hebben we een koelkast besteld. Expert reageerde snel op onze vragen en we zijn daarna goed geïnformeerd over de levertijd, die ook nog eens een dag eerder was. Het inbouwen van de koelkast heb ik zelf gedaan en was goed te doen mbv de handleiding.
    Geschreven door Klant Verschoor uit gouda op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Wij zijn zeer tevreden over de service en zouden een aankoop bij Expert zeker aanbevelen. De medewerker die wij hadden deed zijn best om ons als klant tevreden te stellen.
    Geschreven door Klant Van Bree uit gouda op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goede zaak voor al uw huishoudelijke ap..
    Geschreven door Klant Van Eck uit gouda op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    goede service produkt ben ik tevreden over vriendelijke medewerker
    Geschreven door Klant Alphenaar uit gouda op 30-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kom graag bij Expert. Fijne winkel. Goede service en producten. Medewerkers vriendelijk, deskundig en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Gouda toonde zich een ware expert!
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    ik had te weinig ruimte voor een goede wasmachine daarom moest ik aan een mini wasmachine de aan en uit knop werkt ook niet zo goed ik hoop dat ik er een tijdje plezier van heb
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Loewe tv voor zover nog verkocht goed serviceregeling navragen. Witgoed altijd prima. Al tientallen jaren vrieskist, wasmachine, droger ed bij Expert gekocht. Laptops beter bij een op typisch pc/laptop gerichte zaak aan te schaffen ivm specialisatie. Ik wist niet dat Expert ook internetradio verkocht anders had ik deze daar wel aangeschaft ipv Media Markt hoewel deze prima functioneren. De prijs echter hiervan bij MM is niet lager dan bij Expert.
    Geschreven door Klant Wullink uit gouda op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    prima ervaring bij de vervanging van een vlakscherm afzuigkap. Het voordeel van Expert is dat het gekochte artikel zo nodig wordt ingebouwd door hun technische dienst. Dit gebeurde in dit geval ook, snel en zeer vakkundig. Wij zijn heel tevreden. Voor de kosten hoef je het niet te laten, zelf ben je veel langer bezig, met de evt frustraties dat er iets niet past.
    Geschreven door Klant uit gouda op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Winkel in Gouda bestaat al lang, betrouwbare indruk. Denken mee
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    ---
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk a/d ijssel op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service.
    Geschreven door Klant Scheegelenbos uit gouda op 10-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Klantvriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit gouda op 10-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kwam voor een wasmachine, twijfelde tussen twee modellen. De verkoper heeft me prettig en deskundig geholpen, kon precies de voor- en nadelen van de verschillende modellen noemen. Keuze was snel gemaakt. Installatie door Expert is groot voordeel als je zelf niet zo handig bent.
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant Kruisinga uit gouda op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Smart phone gekocht, fijne deskundige hulp bij de aankoop. Weer goed geholpen!
    Geschreven door Klant De Vries uit gouda op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en afspraak is afspraak
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    toppie !! een echte aanrader voor iedereen , klantvriendelijk , netjes een dikke 10
    Geschreven door Klant Jongenelen uit waddinxveen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel (Gouda), goede service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Al vele jaren kopen we regelmatig bij Expert Gouda en steeds naar tevredenheid. Nu een nieuwe wasmachine nodig en snel een gekocht en snel bezorgd en aangesloten en uitleg gegeven. Werkt prima.
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert is een fijne zaak goed advies vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Spruijt uit gouda op 26-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Van showroom tot in de eigen woning voetl men zich bij Expert thuis.
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 23-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer tevreden over de machine
    Geschreven door Klant Kwaakernaat uit gouda op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede adviseur in de winkel. En een keurige levering.
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    goed.
    Geschreven door Klant Christ uit gouda op 17-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Alles prima in orde. Aan te bevelen
    Geschreven door Klant De Bruyn uit waddinxveen op 12-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Expert in Gouda is een prima winkel met verkopers die weten waar ze over praten en een goed advies geven. Ook de monteur die de apparaten thuisbrengt en installeert heeft zeer goede kennis van de apparatuur en geeft een prima uitleg over de werking van de apparaten
    Geschreven door Klant Hulscher uit gouda op 12-05-2020
  • Beoordeling: 4.3

    Nog niet ik wacht eerst af.
    Geschreven door Klant Degenkamp uit gouda op 11-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-05-2020