Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Cc

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (854)

  • Beoordeling: 9.8

    Cc
    Geschreven door Klant uit gouda op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    De experts van Expert denken met je mee en helpen dat je de aankoop doet die passend is
    Geschreven door Klant Prins uit gouda op 15-06-2021
  • Beoordeling: 5.7

    Gekochte stofzuiger voldoet aan onze wensen. Expert Gouda is sterk achteruit gegaan sinds nieuwe eigenaar.
    Geschreven door Klant uit gouda op 09-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    IK ben heel tevreden met de aankoop van mijn vaatwasser,goeie service
    Geschreven door Klant Bruijniks uit gouda op 08-06-2021
  • Beoordeling: 7.7

    zie opmerking aan het begin. Ik ben al 49 jaar tot mijn volle tevredenheid klant bij Expert Gouda.
    Geschreven door Klant Van den Broek uit gouda op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    het betreffende produkt was bestemd voor iemand anders, maar door mij besteld en betaald. Ik begreep dat de betreffende persoon/gebruiker er tevreden mee is en ook zeer tevreden omtrent de wijze van afwikkeling en plaatsen door de betreffende monteurs.
    Geschreven door Klant Verlaan uit gouda op 03-06-2021
  • Beoordeling: 6.4

    De keuze van de bezochte Expert-winkel was goed echter de bediening was onder de maat. Tijdens dit bezoek en tevens een eerder bezoek van één van de familieleden kregen we sterk de indruk dat een gunst is om bij Expert te mogen kopen. We overwegen sterk om in het vervolg toch maar elders elektrische apparatuur te kopen.
    Geschreven door Klant Van der Veer uit gouda op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Kan alleen maar zeggen: OK!!!
    Geschreven door Klant uit gouda op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb het product telefonisch besteld, met bevestiging per mail. (Dus niet via WhatsApp). Prima service en vriendelijke mensen, zowel telefonisch als bij levering van de nieuwe wasmachine en het meenemen van de oude.
    Geschreven door Klant Vlaanderen-brenkman uit gouda op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-05-2021
  • Beoordeling: 4.2

    Nee bedankt. Dit zal niet zo\'n leuke recensie worden dus beter voor de winkel dat ik dat niet doe. Maar kopen bij de expert zal ik dus niet meer doen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik kocht een koffiezetapparaat bij Expert in Gouda. Prima kwaliteit, prima service, ruime keus. Goed apparaat met heerlijke koffie.
    Geschreven door Klant De Rooij uit moordrecht op 14-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-05-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Besteld via internet maar iets meer door vragen naar plaatsing op wasmachine was beter geweest
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 12-05-2021
  • Beoordeling: 6.8

    ?
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede Kennis van hun producten en eerlijke informatie plus goede service
    Geschreven door Klant Knol uit gouda op 07-05-2021
  • Beoordeling: 4.5

    Goed product gekocht Maar medewerker was ongeïnteresseerd/chagrijnig/was allemaal teveel
    Geschreven door Klant uit krimpe aan den ijssel op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    vertrouwd adres
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service
    Geschreven door Klant Uit Ten Bogaard uit bergambacht op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant Blok uit gouda op 08-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijke en behulpzame mensen.
    Geschreven door Klant Scheevelenbos uit gouda op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    persoonlijk goed advies, snel geleverd en net zo betaalbaar als de bolcommers of koude blauwers, alleen dan verzekerd van een fysieke winkel met echte mensen!
    Geschreven door Klant Van Rij uit leiden op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Een vertrouwd adres en komen hun afspraken altijd na, bij twijfel over het aanschaffen van een product (merk) geven ze extra informatie over kwaliteit en gebruiksmogelijkheden er wordt niet direct over een ander merk gesproken.
    Geschreven door Klant uit gouda op 21-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Alles keurig
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    O
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden over levering en bezorgers.
    Geschreven door Klant Sibbald uit gouda op 17-03-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Aan het eind vd dag werden de kabels thuis bezorgd!
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 16-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Via internet besteld en laten komen en installeren,uitstekend service en uitleg.
    Geschreven door Klant Hageman uit gouda op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    We zaten al 1 week op een nieuwe vaatwasser te wachten. Expert gebeld en kon de nieuwe vaatwasser diezelfde ochtend al ophalen in Gouda. Snelle levering en goede kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee!
    Geschreven door Klant uit houten op 15-03-2021