Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Goede service, sympathiek personeel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (628)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, sympathiek personeel!
    Geschreven door Klant uit gouda op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goede prijs/kwaliteit, juiste info.
    Geschreven door Klant Deuling uit gouda op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zelfs na een eenmalig bezoek aan de winkel is het mogelijk om expert op te bellen en een tv te kopen.
    Geschreven door Klant Van Dam uit gouda op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Nu even niet
    Geschreven door Klant Van der Hoorn uit gouda op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Printer gekocht (Brother). Tevreden over.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit gouda op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Expert uitstekende service en producten ! natuurlijk verwacht je dit wel daar zei duurder zijn dan de concurrent.
    Geschreven door Klant Nijssen uit gouda op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel aardige en vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen fijne service En erg blij met de tv
    Geschreven door Klant Ravensberg uit gouda op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Naast service en een persoonlijke benadering ook nog leuke aanbiedingen..................
    Geschreven door Klant Rap Boerlage uit gouda op 05-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Keurige uitvoering van de werkzaamheden m.b.t het ophangen van de TV
    Geschreven door Klant Bezemer uit gouda op 05-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Massar-overwater uit gouda op 30-10-2019
  • Beoordeling: 8.9

    N 5 sterren winkel!
    Geschreven door Klant Schoorl uit gouda op 30-10-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goed bedrijf, goed advies, gratis en ruime parkeergelegenheid en overzichtelijke showroom, geen onnodige toestanden....!
    Geschreven door Klant Den Boer uit moordrecht op 22-10-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en duidelijk en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit gouderak op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Voor service kies je voor Expert ipv de grote internetbedrijven. Expert snapt wat service is en ruilt een droger van 1,5 maand oud gewoon om als die kapot is omdat de leverancier niet snel een monteur kan sturen. De consument staat op 1, niet de regeltjes van de leverancier. Top!
    Geschreven door Klant uit haastrecht op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    \'s Morgens de ontdekking dat onze 12 jarige wasmachinetrommel niet meer wilde. Direct naar de winkel in Gouda gegaan en daar snel en vakkundig geholpen een andere te kiezen. Deze werd half de middag al afgeleverd !!
    Geschreven door Klant uit gouda op 20-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert, zowel in de winkel als bij de bezorging van mijn wasmachine en droger.
    Geschreven door Klant De Rooij uit moordrecht op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    vriendelijke verkopers, en snelle service....al met al zeer tevreden
    Geschreven door Klant Ploeg uit gouda op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk personeel, deskundig. Goede service vanaf de winkel tot thuis.
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en aandacht voor mijn wensen.
    Geschreven door Klant Van Buuren uit gouda op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Kennelijk toch nog een kooppubliek die niet alleen alles van het internet koopt maar een stukje service/advies wenst of nodig heeft. Voor dat kooppubliek is Expert nuttig!
    Geschreven door Klant uit gouda op 15-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    nee
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn ervaring met expert was super. Ik vond alleen €50 betalen voor installeren van mijn dure flarscreen erg duur. Om die reden zelf geïnstalleerd. Voor de rest echt een topzaak!
    Geschreven door Klant De Vries-versteeg uit gouda op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig en goede service, behulpzaam
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    zeer tevreden over de nagekomen afspraken, allen goed uitgevoerd en prima service.
    Geschreven door Klant Oomen uit gouda op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Fijn om naar een winkel te gaan en advies te kunnen vragen.
    Geschreven door Klant Heijstraten uit gouda op 19-06-2019
  • Beoordeling: 6.7

    Door dit product te bestellen wilde ik snel klaar zijn, om aan de slag te gaan met thuiswerken. Het begon al met het feit dat je bij de levering geen inspraak hebt over het bezorgmoment. Ik heb hierover gebeld van kan dit niet anders, ik ben op dat moment niet thuis. Nee, ik moest het op dat moment laten bezorgen en dan konden zij verder iets doen. Is niet gebeurd. Gaat dat ook zo als ik een televisie bestel? Mag ik die dan werkelijk met de fiets in een depot op komen halen?? Lastig allemaal, want ik werk en dan ben je dus niet altijd thuis. En ook heb ik geen auto om spullen te vervoeren, daarom vraag ik bezorging. De bezorging liep dus mis en ik moest de monitor met mijn fiets bij een servicepunt ophalen. Toen ik er zojuist mee aan de slag wilde bleek er geen hdmi-kabel bijgesloten te zijn, (wel VGA trouwens), waardoor ik nu naar een winkel moet om dat bij te kopen. (en het regent heel hard nu...) En laten we wel wezen, VGA is iets van 20 jaar geleden, HDMI is de huidige standaard, dus dan lijkt het me wel zo netjes om aan de klant te melden dat hij er waarschijnlijk niet meteen mee aan de slag kan.
    Geschreven door Klant Reinders uit gouda op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Heb een prima keus gemaakt door de samsung TAB A 10,5 te kopen. Keurig geholpen bij Expert Gouda.
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Heb je een nieuw apparaat nodig (in mijn geval een inbouw koelkast), bel Expert Gouda. Ze nemen gelijk actie en binnen paar dagen is alles geregeld en kan je genieten van een mooie en super zuinig nieuwe ingebouwde koelkast.
    Geschreven door Klant Heuvelman uit gouda op 31-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Service uitstekend.
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-05-2019