Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Goede adviezen, vriendelijke bediening en een prettige behandeling. Ook de service is goed.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (752)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede adviezen, vriendelijke bediening en een prettige behandeling. Ook de service is goed.
    Geschreven door Klant uit nieuwerkerk a/d ijssel op 26-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Zoals ik gewend ben is de service altijd hoogstaand
    Geschreven door Klant uit delft op 20-11-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede verstandhouding, prima medewerker. Wat tips en adviezen gekregen . . .
    Geschreven door Klant Pader uit gouda op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn geholpen bij mijn aankoop.
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit gouda op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende behandeling in de zaak en geweldig goede montage van de inbouw koelkast.
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen Goede service snelle levering Prima prijs
    Geschreven door Klant Van Eck uit haastrecht op 11-11-2020
  • Beoordeling: 5.4

    Ik had meer verwacht van de service die ze zeggen te bieden. In verhouding met andere grote ketens van witgoed, heb ik hier geen voordeel ervaren van bestellen bij een lokale partij.
    Geschreven door Klant V.d Horst uit gouda op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Medewerkers hebben een duidelijke voorkeur voor kwaliteit. De klant is dus beter in staat een keus te maken. Dit gebeurt op een klant vriendelijke manier.
    Geschreven door Klant De Wit uit waddinxveen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Je moet bij reclames wel snel reageren anders is het al uitverkocht of niet voorradig
    Geschreven door Klant uit hekendorp op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    bekwaam personeel en goede service. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Bazen uit gouda op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Steun in deze coronatijd uw plaatselijke winkeliers, en koop bij een Expert-winkel in uw directe omgeving. T. den Otter, Gouda.
    Geschreven door Klant Den Otter uit gouda op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Een ene Bart van Beek (filiaal) Gouda heeft mij uitstekend telefonisch geholpen. Hij kwam zelf met suggesties en denkt actief mee om datgene wat ze niet op voorraad hebben in de winkel via andere filialen alsnog te kunnen bemachtigen. De opvolging van de bestelling ( Omnijewel muurbeugels tbv Bose 700 satelite speakers) van het begin tot het einde verloopt uitstekend. Beste Bart van Beek ik ben een zeer tevreden klant!!! Bedankt voor de service!
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Alles is conform de gemaakte afspraken geleverd.
    Geschreven door Klant uit gouda op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    a
    Geschreven door Klant uit gouda op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel, waar wij al jaren komen , vanwege de deskundigheid, vriendelijkheid en goede afwerking van de koop.
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-10-2020
  • Beoordeling: 7.0

    De koelkast die we besteld hebben was op tijd geleverd en in tweede instantie prima bedrijfsklaar gemaakt.
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goed advies gehad en vriendelijk geholpen in de winkel. Keurig bezorgd en aangesloten.
    Geschreven door Klant Massar-overwater uit gouda op 22-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Prettige winkel, maar het is wel afhankelijk door wie je geholpen wordt, hebben wij ervaren.
    Geschreven door Klant Van de Sande uit gouda op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    In verband met de grootte van de winkel is het aanwezige assortiment beperkt. Dit maakt het beoordelen van je keuze lastig. De medewerker was zeer behulpzaam in het pogen te beantwoorden van onze vragen.
    Geschreven door Klant Scheerman uit gouda op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Hele fijne winkel. Goede service, snelle levering en uitstekende informatie over het product.
    Geschreven door Klant Van Dijck uit gouda op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Tevreden met mijn koelkast
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig advies en goede persoonlijke aandacht en behandeling!
    Geschreven door Klant uit gouda op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    snelle installatie, door een monteur, \"ouderwetse\" service, dat maakt dat je, voor een volgend product, weer naar Expert Gouda gaat !
    Geschreven door Klant Nederhoff uit gouda op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Gouda een dikke 10. Bestelde product moest uit een ander filiaal komen en zou de volgende dag gereed liggen. Door omstandigheden konden we het niet afhalen. Zonder probleem bezorgd inHoorn.
    Geschreven door Klant Diekmann uit hoorn nh op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Een van de weinige winkels voor elektrische apparaten in Gouda
    Geschreven door Klant uit gouda op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed en uitgebreid geïnformeerd. helaas waren de bezorgers niet voorzichtig.
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    al vele jaren zeer tevreden over Expert, en niet duurder als alle internet aanbieders , uitstekende service!!
    Geschreven door Klant De Bruin uit gouda op 12-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Heb een inductie kookplaat gekocht. Prima contact en installatie.
    Geschreven door Klant Gerstel uit gouda op 11-09-2020