Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Hoogezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hoogezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hoogezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stoker 7.9

👍👍

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (48)

  • Beoordeling: 7.9

    👍👍
    Geschreven door Klant Stoker uit foxhol op 28-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    niet gekeken op website
    Geschreven door Klant Naarsing uit wildervank op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en soms goede aanbiedingen. Goede service en leuke winkel.
    Geschreven door Klant uit sappemeer op 15-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Een top winkel
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede info over artikellen en opties top
    Geschreven door Klant Theunis uit hoogezand op 12-09-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Een vriendelijke en nette zaak
    Geschreven door Klant Aslander uit hoogezand op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Uitgebreid aanbod en aandacht voor diverse productgroepen
    Geschreven door Klant Stroop uit hoogezand op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben door Expert goed geholpen. Ik kom binnen door eerst op koopjesdeal te hebben gekeken,ik zie daar een Sony TV voor een goede prijs. Ik ga daarna naar Expert,en vertel de deal en vraag of zij deze TV ook kunnen leveren. Dat was mogelijk want deze was een week later in de aanbieding. Dit voor €50 meer koop ik dan liever bij expert en dit met de nodige service ipv via het net. EXPERT dus.
    Geschreven door Klant Drenth uit hoogezand op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Onze kookplaat was stuk en Herman kwam langs om te kijken of hij te repareren was. Dat was niet het geval dus er moest een nieuwe komen. Hij heeft het opgemeten en kwam met een aankoopadvies op maat. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Twickler uit kolham op 22-05-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Onze ervaring is dat we vriendelijk en geduldig worden geholpen ,snelle levering en uitstekende service .
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ga s.v.p. zelf ervaren hoe de werkwijze, service en eventuele nazorg van Expert Bernard Peper te Hoogezand zijn.
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ben toch blij dat er een expert bij mij in de buurt is,die mij kan helpen om m,n apparatuur goed aan te sluiten
    Geschreven door Klant Van Heeringen uit wildervank op 15-11-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Snelle levering en installatie totdat het écht goed is. Ook leen-apparaat als reparatie langer duurt is prettig.
    Geschreven door Klant Oving uit wildervank op 14-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn uitstekend geholpen in de winkel, maar ook waren we zeer tevreden over het leveren van het product en het aansluiten, wat zelfs na 18.00 uur plaatsvond.
    Geschreven door Klant Plat uit noordbroek op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede servies altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Bos uit hoogezand op 07-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel, waar je goed wordt geholpen. En afspraken over bezorging worden nagekomen en de bezorging zelf is ook uitstekend.
    Geschreven door Klant uit sappemeer op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    In deze zaak word je echt geholpen, te woord gestaan en na de aankoop is de liefde niet over. Je kunt er altijd terecht met je vragen.
    Geschreven door Klant Feijen uit sappemeer op 20-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Wij gaan weer terug naar de persoonlijke bediening. Het lijkt misschien iets duurder dan de mega winkels maar uiteindelijk veel beter en toch niet duurder.
    Geschreven door Klant Kamminga uit kropswolde op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben zeer tevreden over de moeite die een verkoper in Den Bosch gedaan heeft om mij te attenderen dat een tv die in de aanbieding was in deze vestiging uitverkocht was doch nog wel verkrijgbaar was in een andere vestiging.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel, prima mensen, prima prijs en prima personeel
    Geschreven door Klant Borger uit hellum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super goede service! In 1 woord top!
    Geschreven door Klant Groeneveld uit hoogezand op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige manier om te winkelen
    Geschreven door Klant Aslander uit hoogezand op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en vertrouwt zonder veel ophef. Staan altijd voor je klaar en er is persoonlijk contact.
    Geschreven door Klant Osendarp uit hoogezand op 15-06-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Expert Peper Hoogezand komt zijn afspraken correct na en heeft een goede service.
    Geschreven door Klant uit westerbroek op 08-06-2017
  • Beoordeling: 7.2

    H.Elzer. Op vrijdag 4 mei de warmte pomp droger AEG ontvangen en direct uit geprobeerd. De was kwam er kurk droog uit. Dus een goede droger en is aan te bevelen.
    Geschreven door Dhr Elzer uit hoogezand op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.9

    netjes geholpen en voor herhaling van een andere aankoop gaan wij weer naar expert in hoogezand
    Geschreven door Klant Velde uit kolham op 08-03-2017
  • Beoordeling: 4.0

    Pas na zes dagen bestelde product ontvangen, geen succes dus!
    Geschreven door Klant Klimp uit slochteren op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede zaak wanneer je daar je spullen haalt.
    Geschreven door Klant Feijen uit sappemeer op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Uitzoeken de service
    Geschreven door Klant Pot uit veendam op 10-02-2017