Navigatie

Beoordelingen Expert Hoogezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hoogezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hoogezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Roose 8.0

Goed en duidelijk assortiment en goed in kwaliteit/prijs verhouding.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (59)

  • Beoordeling: 8.0

    Goed en duidelijk assortiment en goed in kwaliteit/prijs verhouding.
    Geschreven door Klant Roose uit hoogezand op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    De medewerker dacht super mee over bedieningsgemak ,en prijs. Toekomstige aanbieding word je verteld ,dus geen teleurstelling als je product een week later €100 - goedkoper is. De installatie fing snel en deskundig,mijn droger voldoet aan de verwachting. U heeft er aan mij een klant bij Mvg en hartelijk bedankt Wendy van Dijk
    Geschreven door Klant Van Dijk uit hoogezand op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Geen klachten
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    alles is goed
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met vriendelijk behulpzaam deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 08-11-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Slecht dus
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Helaas was het tijd voor een nieuwe wasmachine. Bij het filiaal in hoogezand erg goed geholpen en wacht nu met smart tot mijn wasmachine word geleverd!
    Geschreven door Klant Van der Veen uit hoogezand op 31-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Voor uw nieuwe aankoop een goed advies en goede service nodig is Expert een goed begin voor services en kwaliteit
    Geschreven door Klant Kampen uit hoogezand op 12-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    NVT.
    Geschreven door Klant Willems uit kropswolde op 27-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Expert een fijne winkel waar je goed en op een vriendelijke, en vakkundig manier geadviseerd word. Een aanrader dus.
    Geschreven door Klant Oosting uit hoogezand op 04-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    uitstekende voorlichting en service, bij een benodigde reparatie had ik geen aankoopbon/bewijs meer maar de medewerker wist de aankoop in de computer terug te halen zodat ik toch nog aanspraak op garantie kon maken. Alle lof.
    Geschreven door Klant Kuiper uit hoogezand op 27-05-2019
  • Beoordeling: 7.9

    👍👍
    Geschreven door Klant Stoker uit foxhol op 28-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    niet gekeken op website
    Geschreven door Klant Naarsing uit wildervank op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en soms goede aanbiedingen. Goede service en leuke winkel.
    Geschreven door Klant uit sappemeer op 15-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Een top winkel
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede info over artikellen en opties top
    Geschreven door Klant Theunis uit hoogezand op 12-09-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Een vriendelijke en nette zaak
    Geschreven door Klant Aslander uit hoogezand op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Uitgebreid aanbod en aandacht voor diverse productgroepen
    Geschreven door Klant Stroop uit hoogezand op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben door Expert goed geholpen. Ik kom binnen door eerst op koopjesdeal te hebben gekeken,ik zie daar een Sony TV voor een goede prijs. Ik ga daarna naar Expert,en vertel de deal en vraag of zij deze TV ook kunnen leveren. Dat was mogelijk want deze was een week later in de aanbieding. Dit voor €50 meer koop ik dan liever bij expert en dit met de nodige service ipv via het net. EXPERT dus.
    Geschreven door Klant Drenth uit hoogezand op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Onze kookplaat was stuk en Herman kwam langs om te kijken of hij te repareren was. Dat was niet het geval dus er moest een nieuwe komen. Hij heeft het opgemeten en kwam met een aankoopadvies op maat. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant Twickler uit kolham op 22-05-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Onze ervaring is dat we vriendelijk en geduldig worden geholpen ,snelle levering en uitstekende service .
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ga s.v.p. zelf ervaren hoe de werkwijze, service en eventuele nazorg van Expert Bernard Peper te Hoogezand zijn.
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ben toch blij dat er een expert bij mij in de buurt is,die mij kan helpen om m,n apparatuur goed aan te sluiten
    Geschreven door Klant Van Heeringen uit wildervank op 15-11-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Snelle levering en installatie totdat het écht goed is. Ook leen-apparaat als reparatie langer duurt is prettig.
    Geschreven door Klant Oving uit wildervank op 14-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn uitstekend geholpen in de winkel, maar ook waren we zeer tevreden over het leveren van het product en het aansluiten, wat zelfs na 18.00 uur plaatsvond.
    Geschreven door Klant Plat uit noordbroek op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede servies altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Bos uit hoogezand op 07-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel, waar je goed wordt geholpen. En afspraken over bezorging worden nagekomen en de bezorging zelf is ook uitstekend.
    Geschreven door Klant uit sappemeer op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit hoogezand op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    In deze zaak word je echt geholpen, te woord gestaan en na de aankoop is de liefde niet over. Je kunt er altijd terecht met je vragen.
    Geschreven door Klant Feijen uit sappemeer op 20-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Wij gaan weer terug naar de persoonlijke bediening. Het lijkt misschien iets duurder dan de mega winkels maar uiteindelijk veel beter en toch niet duurder.
    Geschreven door Klant Kamminga uit kropswolde op 19-09-2017