Navigatie

Beoordelingen Expert Marum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Marum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Marum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

alles tot uitstekende service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 9.7

    alles tot uitstekende service
    Geschreven door Klant uit marum op 10-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle levering, prettige omgang, deskundig
    Geschreven door Klant uit marum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en prijzen
    Geschreven door Klant uit marum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben goed geholpen bij de aankoop van mijn laptop en alles is goed uitgelegd na dat ze alles over gezet hebben van de oude naar de nieuwe. Dus de volgende aankoop doen we weer bij Expert Kramer in Marum.
    Geschreven door Klant De Jong uit marum op 05-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig en met hoog serviceniveau, prima winkel!
    Geschreven door Klant uit marum op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kreeg goede adviezen en kon daarna zelf een goede keuze maken. Het plaatsen van de producten ging zeer vlot. Wij zijn er heel blij mee.
    Geschreven door Klant Criens uit niebert op 16-07-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Mijn apparaat is volgens afspraak geleverd en vakkundig aangesloten met een vriendelijke van de belangrijkste dingen.
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Het is verder wel goed met afhandelen
    Geschreven door Klant De Haan uit marum op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    netjes geholpen,kennis van zaken en goede levering
    Geschreven door Klant Buiter uit marum op 20-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, ook nadat er problemen waren werd er mee gedacht en proberen op te lossen
    Geschreven door Klant De With uit de wilp op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Kramer is een top zaak met deskundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Spanninga Montage uit marum op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    wij komen al jaren bij Kramer Expert in Marum , omdat zij weten wat zij verkopen en een betrouwbare en snelle service bieden.
    Geschreven door Klant Veldzicht Dagopvang uit zevenhuizen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zie hiervoor.
    Geschreven door Klant uit marum op 05-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Kramer is een aanrader als je waarde hecht aan een no-nonsens behandeling waar de mensen elke klant op waarde schatten
    Geschreven door Klant Afd. Facturenregistratie uit hoogeveen op 29-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    zeer tevreden met expert in ons dorp.
    Geschreven door Klant uit marum op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn klant sinds dat Andries de winkel is begonnen, en zijn nog steeds dik tevreden nu Jan en Roelof aan het roer staan. Hendrik en Alie.
    Geschreven door Klant Renkema uit siegerswoude op 14-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij worden altijd vriendelijk ontvangen en krijgen goed advies. En het word altijd snel thuis gebracht als het nodig is. En kopen in je eigen woonplaats is altijd goed.
    Geschreven door Klant De Jong uit marum op 10-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De winkel in Marum is goed voorzien, prettige hulp, zelfs thuis met een product wat niet eens bij hun gekocht was, en dit voor een kleine vergoeding. Wij vinden dit een super service en komen dan ook graag weer in deze winkel terug, voor zowel grote als kleinere aankopen. De service is prima.
    Geschreven door Klant Waijer uit haulerwijk op 09-12-2018
  • Beoordeling: 7.2

    nee
    Geschreven door Klant uit marum op 15-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Marum kenmerkt zich door een wijdverbreid klantenbestand. Goede producten met faire prijs. Personeel zeer klantgericht en met kennis van zaken zonder zaken op te willen dringen. Heb altijd een goed gevoel als ik winkel uitkom met of zonder gekochte produkten. Bij vragen wordt je altijd snel geholpen.
    Geschreven door Klant Vogelzang uit leek op 13-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Kramer Expert in Marum kan ik u van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Sellbach uit engwierum op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Super winkel top service
    Geschreven door Klant Overkamp uit boerakker op 07-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Koop al vele jaren bij Expert Kramer,altijd goed en vriendelijk en kundig geholpen.
    Geschreven door Klant Brander uit bakkeveen op 31-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    deskundig en goed advies gekregen tijdens aankoop. Alles naar tevredenheid thuis bezorgd/installeren en ook nog goed de werking van de apparatuur uitgelegd. Helemaal TOP.
    Geschreven door Klant Piers uit marum op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen en meedenkend en levering ging snel.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit de wilp op 10-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen. Snelle service. Vakkundig geplaatst.
    Geschreven door Klant Hazelhoff uit groningen op 07-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima Kwaliteit en prijsverhouding , perfecte service
    Geschreven door Klant Illimach Beheer. uit siegerswoude op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.3

    goede persoonlijke benadering en deskundig personeel die met je mee denkt en advies op maat geven die aansluit bij wens en verwachting die de kant heeft.
    Geschreven door Klant Nijlunsing uit siegerswoude op 17-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Prima service en advies
    Geschreven door Klant De Vries uit frieschepalen op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn zeer tevreden over expert.
    Geschreven door Klant uit tiel op 18-06-2018