Navigatie

Beoordelingen Expert Marum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Marum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Marum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

fijn een winkel dichtbij waar je de producten kunt bekijken . Ook de service is prima .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (125)

  • Beoordeling: 9.4

    fijn een winkel dichtbij waar je de producten kunt bekijken . Ook de service is prima .
    Geschreven door Klant uit bakkeveen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima kwaliteit, goede prijs, snelle levering
    Geschreven door Klant De Vries uit marum op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Het bestelde product - in de winkel in Marum - werd snel geleverd (2 dgn) de prijs is concurerend, het personeel is vriendelijk en je wordt goed geholpen, er hangt een prettige gemoedelijke sfeer in de winkel. we hebben het product opgehaald maar brengen was ook geen enkel probleem.
    Geschreven door Klant Veltman uit leek op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    NVT
    Geschreven door Klant uit jonkersvaart op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Alles volgens afspraak, top👍🏼
    Geschreven door Klant De Vries uit marum op 19-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert geeft goed advies, heeft ruime keuze en goede service!
    Geschreven door Klant Hut uit nuis op 18-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Bij Expert Kramer ben je op het goede adres, goede prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk en deskundig personeel die met de klanten meedenken!
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit marum op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Leuk bedrijf goede service
    Geschreven door Klant Overkamp uit boerakker op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Kramer in Marum staat de klant centraal. Dat was zo bij Kramer sr. en dat is zo bij Kramer jr.
    Geschreven door Klant uit marum op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    we worden altijd goed geholpen, krijgen goede informatie omdat medewerkers ons kennen in de loop van de jaren, als vaste klant en daarom wordt er ook advies op maat geven.
    Geschreven door Klant Nijlunsing uit siegerswoude op 19-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Rutgers uit boerakker op 15-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima website
    Geschreven door Klant Kooi uit leek op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle en nette levering
    Geschreven door Klant uit marum op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de verkopers
    Geschreven door Klant uit ureterp op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Opnieuw verrast door de goede medewerking en service!
    Geschreven door Klant Overeem uit houten op 19-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Leuk geholpen, kennis van producten, service prima
    Geschreven door Klant uit tolbert op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ga altijd met plezier naar onze vaste Expert. Vakkundig en snel.
    Geschreven door Klant Brander uit bakkeveen op 10-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Niet nodig. Hun naamsbekendheid is meer dan voldoende bekend
    Geschreven door Klant Keidel uit marum op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    EXPERT IS VOOR ONS EEN WINKEL WAAR WIJ OP EEN PRETTIGE MANIER WORDEN GEHOLPEN!
    Geschreven door Klant De Jong uit oldekerk op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak qua personeel,meedenken, prijsafspraak en dienstverlening
    Geschreven door Klant Vogelzang uit leek op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn content met de levering en installatie van onze aangekochte apparatuur bij Expert Kramer. Korte lijnen, ze doen wat ze zeggen en een prima service. Blij mee!
    Geschreven door Klant Hut uit marum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed duidelijk
    Geschreven door Klant uit leek op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    alles tot uitstekende service
    Geschreven door Klant uit marum op 10-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle levering, prettige omgang, deskundig
    Geschreven door Klant uit marum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en prijzen
    Geschreven door Klant uit marum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben goed geholpen bij de aankoop van mijn laptop en alles is goed uitgelegd na dat ze alles over gezet hebben van de oude naar de nieuwe. Dus de volgende aankoop doen we weer bij Expert Kramer in Marum.
    Geschreven door Klant De Jong uit marum op 05-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig en met hoog serviceniveau, prima winkel!
    Geschreven door Klant uit marum op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kreeg goede adviezen en kon daarna zelf een goede keuze maken. Het plaatsen van de producten ging zeer vlot. Wij zijn er heel blij mee.
    Geschreven door Klant Criens uit niebert op 16-07-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Mijn apparaat is volgens afspraak geleverd en vakkundig aangesloten met een vriendelijke van de belangrijkste dingen.
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Het is verder wel goed met afhandelen
    Geschreven door Klant De Haan uit marum op 27-06-2019