Navigatie

Beoordelingen Expert Marum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Marum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Marum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Snel en deskundig. Je wordt goed en snel geholpen . Ik ben er al meer dan 30 jaar erbij

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (135)

  • Beoordeling: 9.1

    Snel en deskundig. Je wordt goed en snel geholpen . Ik ben er al meer dan 30 jaar erbij
    Geschreven door Klant uit marum op 15-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goede vaatwasser en snel geleverd door expert
    Geschreven door Klant Van Der Meulen uit siegerswoude op 13-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zullen vast nogmaals van uw dienst gebruik maken.
    Geschreven door Klant De Jong uit niebert op 09-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Veel verstand van zaken
    Geschreven door Klant Vielen uit marum op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bestelling in de winkel gedaan. Wilden op afroep laten bezorgen. Zelfs met een iets latere datum dan vooraf afgesproken, geen probleem. De aflevering verliep prima evenals de installatie en uitleg van het product. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit marum op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met heel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Brander uit bakkeveen op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goed geholpen expert komt levertijd na ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Huisman uit marum op 22-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Correct en zakendeskundig geholpen. Ook mijn vragen over inductie koken werden verhelderend uitgelegd. De aankoop en levering van de inductiekookplaat is ook voorspoedig verlopen. En vooralsnog bevalt het inductie koken prima.
    Geschreven door Klant Heijden V D uit de wilp op 19-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    we hebben bij Kramer Expert een goed product gekocht en hierbij goede uitleg gekregen!
    Geschreven door Klant uit oldekerk op 15-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Toppers
    Geschreven door Klant Veenstra uit de wilp op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    fijn een winkel dichtbij waar je de producten kunt bekijken . Ook de service is prima .
    Geschreven door Klant uit bakkeveen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima kwaliteit, goede prijs, snelle levering
    Geschreven door Klant De Vries uit marum op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Het bestelde product - in de winkel in Marum - werd snel geleverd (2 dgn) de prijs is concurerend, het personeel is vriendelijk en je wordt goed geholpen, er hangt een prettige gemoedelijke sfeer in de winkel. we hebben het product opgehaald maar brengen was ook geen enkel probleem.
    Geschreven door Klant Veltman uit leek op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    NVT
    Geschreven door Klant uit jonkersvaart op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Alles volgens afspraak, top👍🏼
    Geschreven door Klant De Vries uit marum op 19-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert geeft goed advies, heeft ruime keuze en goede service!
    Geschreven door Klant Hut uit nuis op 18-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Bij Expert Kramer ben je op het goede adres, goede prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk en deskundig personeel die met de klanten meedenken!
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit marum op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Leuk bedrijf goede service
    Geschreven door Klant Overkamp uit boerakker op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Kramer in Marum staat de klant centraal. Dat was zo bij Kramer sr. en dat is zo bij Kramer jr.
    Geschreven door Klant uit marum op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    we worden altijd goed geholpen, krijgen goede informatie omdat medewerkers ons kennen in de loop van de jaren, als vaste klant en daarom wordt er ook advies op maat geven.
    Geschreven door Klant Nijlunsing uit siegerswoude op 19-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Rutgers uit boerakker op 15-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima website
    Geschreven door Klant Kooi uit leek op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle en nette levering
    Geschreven door Klant uit marum op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de verkopers
    Geschreven door Klant uit ureterp op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Opnieuw verrast door de goede medewerking en service!
    Geschreven door Klant Overeem uit houten op 19-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Leuk geholpen, kennis van producten, service prima
    Geschreven door Klant uit tolbert op 16-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ga altijd met plezier naar onze vaste Expert. Vakkundig en snel.
    Geschreven door Klant Brander uit bakkeveen op 10-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Niet nodig. Hun naamsbekendheid is meer dan voldoende bekend
    Geschreven door Klant Keidel uit marum op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    EXPERT IS VOOR ONS EEN WINKEL WAAR WIJ OP EEN PRETTIGE MANIER WORDEN GEHOLPEN!
    Geschreven door Klant De Jong uit oldekerk op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak qua personeel,meedenken, prijsafspraak en dienstverlening
    Geschreven door Klant Vogelzang uit leek op 18-12-2019