Navigatie

Beoordelingen Expert Steenwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Steenwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Steenwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Woerdt 10.0

Top service en kwaliteit

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (65)

  • Beoordeling: 10.0

    Top service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Van der Woerdt uit noordwolde fr op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    goede ontvangst in de winkel en snelle levering thuis
    Geschreven door Klant Cuypers-kranendijk uit havelte op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    jullie (expert Steenwijk) zijn heeeeel goed bezig
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 16-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed geholpen in winkel en bezorging en service waren uitstekend
    Geschreven door Klant uit havelte op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over expert. Bezorger nam de tijd om zowel t.v. als stereo installatie goed te installeren en de gewenste zenders vast te leggen. Een volgend keer zeker weer Expert
    Geschreven door Klant Liemburg uit wilhelminaoord op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik raad aan iedereen hier te gaan winkelen
    Geschreven door Klant Lanting uit nijensleek op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    De LG airco is redelijk stil en werkt goed.
    Geschreven door Klant uit meppel op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Vooruit weten wat je wild dat scheelde tijd in de winkel
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    .
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Houd de winkels actief bestel niet op internet. Dan heb je betere service.
    Geschreven door Klant Kuiper uit steenwijkerwold op 19-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Juiste en nette bezorging, nemen de tijd, zijn vriendelijk en werken netjes.
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    .
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 11-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Levering op vrijdag zelfs na 18:00 uur. Want \"afspraak = afspraak\". Helemaal top!
    Geschreven door Klant Evenboer uit steenwijk op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Toen ik voor het eerst van het fenomeen noise canceling hoorde, begreep ik dat er nogal wat hiaten in mijn kennis moesten worden opgevuld. Ik ben van het tijdperk van de CD\'s ( en dat was na de LP en het cassettebandje al heel modern) en van streamen e.d. had ik geen flauw benul. Wel, de noise canceling koptelefoons werken niet op de klassieke CD-spelers en radio\'s. Ik had dus enkele uitgebreide lessen en een uitgebreide demonstratie van de apparaten nodig voor ik de koptelefoon kon aanschaffen en ook gebruiken. Deze colleges mag ik wel zeggen, werden in het filiaal in Steenwijk op deskundige, geduldige en heldere manier gegeven door een van de medewerkers en ook nu ik het apparaat inmiddels in huis heb, weet ik dat ik altijd terecht kan voor nog wat uitbreiding van mijn kennis en van de mogelijkheden met het apparaat. Meer dan uitstekende service dus.
    Geschreven door Klant Vendrig uit darp op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Fijn winkel
    Geschreven door Klant Oosterhof uit steenwijk op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede advisering t.a.v de best passende keuze. Levering stipt volgens afspraak en goede, deskundige en klantgerichte plaatsing.
    Geschreven door Klant Kooiman uit vledder op 02-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel met goede service.
    Geschreven door Klant Mellema uit steenwijk op 25-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Heel plezierig om bij Beute materiaal te bestellen, alles is goed geregeld en een monteur die heel kundig is.
    Geschreven door Klant uit tuk op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goeie website, fijn telefonisch contact met medewerker van expert en snelle levering.
    Geschreven door Klant Brinkman uit nijeveen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Hele mooie wasmachine
    Geschreven door Klant uit vledder op 13-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Het is prima gedaan hoor
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    goede service/ prijs, snelle gratis bezorging
    Geschreven door Klant Mulder uit zuidveen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Erg vriendelijk en behulpzaam, keurige be - en afhandeling!!
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    .
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 23-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik moest bellen voor bestelling in deze rot tijd ik heb al eerder deze wasmachine bij jullie gekocht en bevalt goed daarom ging het gemakkelijker om nog 1 te bestellen
    Geschreven door Klant uit steenwijkerwold op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Het was mooi om via de website een selectie te kunnen maken zodat het voor ons juiste product ook nog via de lokale expert bezorgd kon worden. Helemaal blij in deze lastige Corona tijd
    Geschreven door Klant Meinen uit steenwijk op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    behulpzaam en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Zeer goede ervaring gehad met Expert. Aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Geweldige winkel in Steenwijk, wij komen zeker terug en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Broeren uit darp op 23-12-2020