Navigatie

Beoordelingen Expert Zuidhorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuidhorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuidhorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Meijerman 9.7

Expert Groendijk Zuidhorn vind ik een zeer prettige zaak om te kopen! Goed personeel en zeer deskundig!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (29)

  • Beoordeling: 9.7

    Expert Groendijk Zuidhorn vind ik een zeer prettige zaak om te kopen! Goed personeel en zeer deskundig!
    Geschreven door Klant Meijerman uit aduard op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Top bedrijf, deskundige medewerkers, prima uitleg, goede aansluiting.
    Geschreven door Klant Kurvers uit zuidhorn op 30-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Dichtbij huis met een uitstekende service en ruime keuze, dat opgeteld bij vakmanschap en goede hulp bij het maken van een keuze: Expert heeft mij de afgelopen periode twee inductiekookplaten geleverd, een vaatwasser, een afzuigkap en een mesh Orbi wifi installatie: een dikke tien voor alles. Mag de Consumentenbond een pluim voor geven, en menig groothandel een voorbeeld aan nemen.
    Geschreven door Klant Bosch uit briltil op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Elke keer bij een nieuwe aankoop uitstekend geholpen, goede adviezen
    Geschreven door Klant Poel uit enumatil op 19-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Online artikelreservering van artikel bij afhalen en betalen in de winkel. Winkel in Zuidhorn volgt snel en duidelijk op. Top. Gemak van online maar toch met de winkel om de hoek!
    Geschreven door Klant uit briltil op 17-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Eerste ervaring met Expert Groenendijk Zuidhorn. Wat een goede service! Zowel in de winkel als bij thuisbezorging/installatie. Wat een fijne mensen . Komen graag weer terug. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven!
    Geschreven door Klant Brokmann uit groningen op 22-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    EP Groendijk Zuidhorn, een prima keuze voor o.a. uw witgoed!
    Geschreven door Klant Meijerman uit aduard op 05-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en meedenken als het product of situatie/ installatie afwijkt.
    Geschreven door Klant Veenstra uit groningen op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    advies goed, snelle levering, goed met clienten
    Geschreven door Klant Veraquin uit grootegast op 07-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Zuidhorn, degelijk en betrouwbaar!
    Geschreven door Klant Boertjens uit groningen op 22-01-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Goede service en redelijke prijzen.
    Geschreven door Klant Venema uit veendam op 26-09-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Expert leuke winkel en website, met kwalitatief goede en voordelige aankopen
    Geschreven door Klant Hovinga uit oldehove op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Snelle levering en een goede service!
    Geschreven door Klant Smit uit winsum op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Je krijgt Echt advies op maat! DEZE MENSEN DENKEN MET JE MEE, dat doen de andere massa verkopende rommelige schreeuwende Ketens zoals Mediamarkt Niet!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Voor deskundig advies is dit bedrijf een aanrader. Ze denken mee. Vriendelijk personeel en zijn nergens te beroerd voor.
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede en vlotte bezorging, voor 13.00 besteld en de zelfde dag gratis bezorgd, kan niet beter.
    Geschreven door Klant Winter uit winsum op 16-02-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Keuze genoeg en bezorging ook goed (2 werkdagen bij online bestelling)
    Geschreven door Klant Visser uit aduard op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.1

    verder goede winkel.
    Geschreven door Klant Feitsma uit niehove op 08-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb nog een besteld via website een philips stofzuigen FC9922/9 en is gisteren aangekomen bij winkel Groningen Ebbingestraat helaas heel jammer is dat ie doos beschadigt en de stofzuiger ook. Winkelier verteld dat die terugsturen en wij wachten op volgende nieuwe bestelling. Die zou rond 2e week in |Januari of eerder als binnen is gekomen en dan wij ophalen. Het is hele fijne vriendelijke mail contact Ypey ons goed te helpen. en we wachten rustig af op volgende bestelling en hopelijk niet weer beschadigen komen.
    Geschreven door Klant Laan uit groningen op 23-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik vergelijk graag prijzen van populaire en veel beoordeelde producten. Vaak kom ik uit bij de goedkoopste aanbieder. Dit was met Expert ook het geval. Deze werd na overleg op afspraak en uitstekend geleverd. Ik keek op van de service die ik daarbij en ook later in hun winkel kreeg. Mocht een medewerker het niet zeker weten, werd er een zeer kundige collega bij gehaald. Wellicht dat ik mij in vervolg minder laat leiden door de goedkoopste bieder, maar ook let op de aftersales service.
    Geschreven door Klant Kranendonk uit zuidhorn op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prima behandeling na het indienen van en \"klacht\" i.v.m. het niet direct leveren van een product via online bestelling. Het product was niet voorradig. Een email bericht was voldoende geweest. Echter één telefoontje was voldoende en het product werd dezelfde dag nog geleverd. Dikke vette pluim!
    Geschreven door Klant uit winsum op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Mooie zaak vakkundig en klantvriendelijkheid uitstekend
    Geschreven door Klant Jong uit groningen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Koelkast bevalt goed, aanlevering was beneden de maat buiten de de schuld van de leverende winkel.
    Geschreven door Klant Valk uit winsum op 14-10-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Website is in orde. Echter dat de afhandeling van de bestelling gedaan wordt door de lokale vestiging is afwijkend van het gebruikelijke. Kan zijn voordeel hebben. Bij ons dus niet. Had tot gevolg, dat het product later geleverd werd, zonder benadering door de vestiging zelf. Na ons telefoontje werd het product uit de showroom geleverd zonder verpakking incl. showroomstickers en wat kleine beschadigingen
    Geschreven door Klant Willekes uit lutjegast op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Moderne zaak met ouderwetse, dus degelijke service!
    Geschreven door Klant Voedselbank Westerkwartier uit aduard op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    best wel veel keuze en en goede prijsen
    Geschreven door Klant uit grijpskerk op 07-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    ik had een kleinzoon bij me die ons hielp met praktiese opmerkingen.
    Geschreven door Klant uit zuidhorn op 23-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Geen idëe
    Geschreven door Klant Wouterse uit lauwerzijl op 15-06-2016