Navigatie

Beoordelingen Expert Breukelen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breukelen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breukelen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Goede service, prettig personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (64)

  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, prettig personeel
    Geschreven door Klant uit vreeland op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    geen
    Geschreven door Dhr Bolsius uit maarssen op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Koop al jaren mijn elektrische apparaten in Breukelen, tot volle tevredenheid
    Geschreven door Klant uit breukelen op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Heb ik niet, omdat ik naar de winkel ga als ik iets nodig heb.
    Geschreven door Klant uit breukelen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit maarssen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Voor een echte expert ga je naar Expert.
    Geschreven door Klant Horst uit breukelen op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service!!!!
    Geschreven door Klant uit vreeland op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Prettige winkel met voldoende ruim assortiment. Prima aanbiedingen. Prettige hulp in de winkel. Zeer vriendelijke medewerkers. Fijn in de buurt.
    Geschreven door Klant Ket uit loenen aan de vecht op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    hele goede service
    Geschreven door Klant Agterberg uit tienhoven op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prima levering van het product. Ik ben telefonisch op de hoogte gebracht dat de bezorging op een later tijdstip zou plaatsvinden. Er zijn geen bezorgkosten en dat is een goede service.
    Geschreven door Klant Anker uit breukelen op 11-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel, fijne medewerkers, weten waar ze het over hebben en geven goed advies
    Geschreven door Klant uit breukelen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Breukelen is een prettige winkel waar ik altijd uitstekend wordt geholpen.
    Geschreven door Klant uit breukelen op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    ---------
    Geschreven door Klant uit loenen aan de vecht op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Door de inmeet service vooraf kregen we een advies \'op maat\' , levering en installatie verliep daardoor soepel en snel.
    Geschreven door Klant uit kockengen op 28-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    prima website, overzichtelijk, goede afhandeling
    Geschreven door Klant uit maarssen op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prima en snelle levering aan huis. Echter bij cadeau aangeven dat het verpakt moet worden. Anders zichtbaar voor overige huisgenoten
    Geschreven door Klant uit maarssen op 23-11-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Info over komende aanbiedingen niet paraat. Info over ruilen / terugbrengen niet verstrekt. Nuttige info over kwaliteit niet gehad.
    Geschreven door Klant Griffioen uit breukelen op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.8

    snelle service van de bestelde artikel(en)
    Geschreven door Klant Vries uit hilversum op 09-11-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen in de winkel met duidelijk advies op basis van de wensen. Snelle en perfecte aflevering.
    Geschreven door Klant Middelweerd uit breukelen op 09-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Alles oké
    Geschreven door Klant uit loenen a/d vecht op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Prima in orde
    Geschreven door Klant uit loenen a/d vecht op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Probeer bij aankopen wat meer eerst aan de plaatselijke winkeliers te denken. Je ondersteunt daarbij je eigen middenstand.
    Geschreven door Klant uit breukelen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben zeer tevreden over het gehele proces vanaf uitzoeken van het gewenste, het bestelproces en de levering.
    Geschreven door Klant uit kockengen op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    o.k.
    Geschreven door Klant uit breukelen op 26-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    wij hebben bij expert een TSCS 725 Split air conditioner Tectro. deze arco wekt heel goed zeker nu met deze hitten en hij heb ook de voor deel dat die warmte kan geven we hebben hem geplaatst in onze slaapkamer.
    Geschreven door Klant Passenier uit loenersloot op 26-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, snel geholpen
    Geschreven door Klant uit breukelen op 24-08-2016
  • Beoordeling: 4.2

    De service is mij erg tegen gevallen.
    Geschreven door Klant uit maarssen op 21-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Expert maakt de naam helemaal waar: goede expertise, behulpzame medewerkers, betrouwbare adviezen. Ook goede after sales. Bij problemen kun je er altijd terecht.
    Geschreven door Klant Vreugdenhil uit breukelen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede ervaringen met expert
    Geschreven door Klant Tegelaar uit maarssen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service, top aankoop
    Geschreven door Klant uit breukelen op 07-07-2016