Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Graaf 9.3

overzichtelijke winkel .. klant vriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 9.3

    overzichtelijke winkel .. klant vriendelijk
    Geschreven door Klant De Graaf uit delfzijl op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima. Top
    Geschreven door Klant Stoppels - Vos uit delfzijl op 12-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ga bij de winkel langs, goede service.
    Geschreven door Klant uit woldendorp op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    👍 ok ben goed geholpen
    Geschreven door Klant De Vries uit termunterzijl op 02-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Wij lopen al heel wat jaren bij Exper te Delfzijl en zijn altijd goed geholpen wijnzojn zeer te vreden over deze winkel en heel belangrijk hele goede service
    Geschreven door Klant Boltjes uit wagenborgen op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Snel en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van Der Lijn - Broekema uit delfzijl op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldige service Kom al jaren bij expert
    Geschreven door Klant Van Dijk uit appingedam op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Goede winkel , met hele goede services en vriendelijk heid
    Geschreven door Klant uit bierum op 23-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel ,met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Ten Brink uit delfzijl op 15-01-2024
  • Beoordeling: 5.8

    Altijd goed geweest,laaste x niet.
    Geschreven door Klant Regensburg uit delfzijl op 14-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    De reden om bij expert te bestellen is dat alles wat je koop prima van kwaliteit is en kwantiteit is cq prijs verhouding alle elektriche apparaten hebben wij gekocht bij expert ik zij tegen een van de medewerkers behalve mijn vrouw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Dammer uit wagenborgen op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Alles positief.
    Geschreven door Klant Lieste uit siddeburen op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service erg blij mee. Vakkundig personeel. Kundig advies en fijn dat ze tegen een meerprijs ook installeren en monteren
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 11-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    goeie produkten,goeie service
    Geschreven door Klant Hilverda uit appingedam op 09-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Hier wordt je viendelijk behandelt,en er wordt naar je geluistert.prima service.
    Geschreven door Klant Tebbenhof uit delfzijl op 05-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Wasdroger van Samsung werkt fantastisch en mijn steelstofzuiger had ik eerder moeten hebben.
    Geschreven door Klant Van Limbeek uit delfzijl op 01-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik had een nieuw koffiezet machine, eenvoudig type zonder vreemde snufjes, nodig en mij werd een product getoond, dat daar aan voldoet.
    Geschreven door Klant Arbouw uit wagenborgen op 27-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 26-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 26-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is een keurige nette zaak , met deskundig en heel vriendelijk personeel. Ik zal mijn volgende aankopen er zeker doen.
    Geschreven door Klant uit appingedam op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    We hebben een condensdroger gekocht en deze werd de volgende dag al thuis bezorgd. Uitstekende service en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit appingedam op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Prima zaak
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en goede kwaliteit een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit ten boer op 19-12-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Een zeer goed klant vriendelijke personeel
    Geschreven door Klant Donselaar uit tjuchem op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Ik spreek erover Schrijven vind ik niet nodig
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top service
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Bedankt voor het installeren van de video deurbel top service 😀
    Geschreven door Klant Dijkstra uit delfzijl op 01-12-2023
  • Beoordeling: 7.2

    We werden goed geholpen
    Geschreven door Klant Geertsema uit delfzijl op 27-11-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit nieuw wolda op 15-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service. Voldoende uitleg en goede informatie. En tijd genoeg voor een goede manier van uitleg geven.
    Geschreven door Klant Scholten uit woldendorp op 09-11-2023