Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Een hele goeie service en professioneel geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (762)

  • Beoordeling: 10.0

    Een hele goeie service en professioneel geholpen.
    Geschreven door Klant uit APPINGEDAM op 20-07-2024
  • Beoordeling: 7.6

    wij hebben nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf, maar de eerste indrukken zijn veel belovend
    Geschreven door Klant Valkema uit GRONINGEN op 13-07-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel met goed personee
    Geschreven door Klant uit appingedam op 18-04-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Betrouwbaar en snelle service
    Geschreven door Klant Bult uit nieuwolda op 11-04-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Een deskundige verkoper,vriendelijk en neemt alle tijd.
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 06-04-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Je voelt je gehoord en begrepen.
    Geschreven door Klant Geerdsema uit delfzijl op 03-04-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke personeel ...service op en top in de winkel maar ook het brengen aan huis...
    Geschreven door Klant Koolman uit appingedam op 02-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige en deskundig advies. Goede uitleg en vriendelijk geholpen Het verschil uitgelegd tussen de inductie kookplaten en het gemak en voordeel van deze. Binnen 2 dagen persoonlijk bezorgt en aan gesloten. Expert is een geweldige winkel in Delfzijl. Dit is het 4 de product dat we aanschaffen in 2 jaar bij hen.in de toekomst kijken we eerst bij hen voor als er wat vervangen moet worden. Top winkel.👍
    Geschreven door Klant Groenescheij uit borgsweer op 01-04-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Snel geholpen door een medewerker..klantgericht.
    Geschreven door Klant uit farmsum op 28-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goede uitleg & hulp
    Geschreven door Klant uit appingedam op 25-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goede zaak en service
    Geschreven door Klant uit holwierde op 14-03-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Expert geeft goede service en staat gelijk klaar bij eventuele vragen
    Geschreven door Klant uit termuntenzijl op 13-03-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Antwoorden gegeven in voorgaand vragen
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 11-03-2024
  • Beoordeling: 8.2

    goede uitleg
    Geschreven door Klant uit mensingeweer op 07-03-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Goeie service, vriendelijk personeel, en komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Bouwman uit delfzijl op 29-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    overzichtelijke winkel .. klant vriendelijk
    Geschreven door Klant De Graaf uit delfzijl op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima. Top
    Geschreven door Klant Stoppels - Vos uit delfzijl op 12-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ga bij de winkel langs, goede service.
    Geschreven door Klant uit woldendorp op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    👍 ok ben goed geholpen
    Geschreven door Klant De Vries uit termunterzijl op 02-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Wij lopen al heel wat jaren bij Exper te Delfzijl en zijn altijd goed geholpen wijnzojn zeer te vreden over deze winkel en heel belangrijk hele goede service
    Geschreven door Klant Boltjes uit wagenborgen op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Snel en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Van Der Lijn - Broekema uit delfzijl op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldige service Kom al jaren bij expert
    Geschreven door Klant Van Dijk uit appingedam op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Goede winkel , met hele goede services en vriendelijk heid
    Geschreven door Klant uit bierum op 23-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel ,met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Ten Brink uit delfzijl op 15-01-2024
  • Beoordeling: 5.8

    Altijd goed geweest,laaste x niet.
    Geschreven door Klant Regensburg uit delfzijl op 14-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    De reden om bij expert te bestellen is dat alles wat je koop prima van kwaliteit is en kwantiteit is cq prijs verhouding alle elektriche apparaten hebben wij gekocht bij expert ik zij tegen een van de medewerkers behalve mijn vrouw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant Dammer uit wagenborgen op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Alles positief.
    Geschreven door Klant Lieste uit siddeburen op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service erg blij mee. Vakkundig personeel. Kundig advies en fijn dat ze tegen een meerprijs ook installeren en monteren
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 11-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    goeie produkten,goeie service
    Geschreven door Klant Hilverda uit appingedam op 09-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Hier wordt je viendelijk behandelt,en er wordt naar je geluistert.prima service.
    Geschreven door Klant Tebbenhof uit delfzijl op 05-01-2024