Navigatie

Beoordelingen Expert Dinxperlo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dinxperlo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dinxperlo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Niets dan lof

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (129)

  • Beoordeling: 9.6

    Niets dan lof
    Geschreven door Klant uit anholt op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    perfecte service, Achterhoeks goed!
    Geschreven door Klant uit silvolde op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    aanbevelen
    Geschreven door Klant uit gendringen op 14-11-2017
  • Beoordeling: 7.4

    mooie schone winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Holthausen uit ulft op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    goed
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 03-11-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Mijn ervaring over expert is heel erg goed
    Geschreven door Klant uit aalten op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Er is ruim voldoende kennis, en er wordt goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant uit sinderen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    gewoon goede en eerlijke service.
    Geschreven door Dhr Brethouwer uit dinxperlo op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Altijd deskundig ongevraagd advies waar je wat mee kunt doen
    Geschreven door Klant Voogd uit winterswijk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Hallo, Onlangs hebben wij een nieuwe Tv gekocht bij Expert in Dinxperlo. Wij werden heel goed en vriendelijk geholpen. Wij kregen deskundig advies bij het maken van een goede keuze. Ons werd goed uitgelegd wat er tegenwoordig allemaal is op het gebied van Tv\'s. Kortom wij zullen deze winkel zeker vaker gaan bezoeken.
    Geschreven door Klant Heinen Van Kooten uit aalten op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Dinxperlo gewoon goed met ouderwetse service
    Geschreven door Klant Helming uit silvolde op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    snel en goed geholpen, verandering in bezorgings tijd geen probleem.
    Geschreven door Klant uit mecghelen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Ik heb de tv nog niet aangesloten pas in september
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 18-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    zie voorgaande review
    Geschreven door Klant uit winterswijk op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Vak en producten kennis en behulpzaamheid van het winkelpersoneel en de prijzen zijn uitstekend. Zeker een bezoek waard.
    Geschreven door Klant Aaken uit silvolde op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Eijmans uit didam op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    ik stuur vaak mensen naar Expert,??
    Geschreven door Klant Hosmus uit dinxperlo op 23-07-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ik kocht al ca 28 jaar álles wat ik maar nodig had en daar kon kopen bij Expert totdat het filiaal in mijn woonplaats sloot. Nu kwam ik via internet erachter dat er ca 20km verder ook een filiaal van Expert zit dús, na wat bestellingen bij anderen gedaan te hebben, lekker weer terug naar Expert. Expert is goedkoop en heeft een uitstekende service waar hier de duurste winkel nog veel van kan leren! Vriendelijke mensen, goede uitleg over alle apparatuur, ze komen alle afspraken na enzovoort. Expert is voor mij gewoon dé winkel waar ik voor een goede prijs, via internet én in de winkel alles kan krijgen wat ik nodig heb. Voorbeeld? Vrijdagavond naar de winkel gebeld over een tv die ik op internet had gezien....2 uur later stond hij bij mij op de tv kast en zat ik te genieten van een fantástisch beeldscherm. Gewéldig!
    Geschreven door Klant Robijn uit winterswijk op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    alleen maar GOEDE!
    Geschreven door Klant Smits uit dinxperlo op 07-07-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Koop lokaal,snelle service
    Geschreven door Klant Postma uit dinxperlo op 03-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goed
    Geschreven door Klant Perloy uit dinxperlo op 29-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Keurig en correct advies bij aankoop van onze nieuwe Miele wasmachine De service van Miele is ook prettig, bijna jaar gratis wasmiddel voor de i-Dos machine.
    Geschreven door Klant 0 uit arnhem op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer tevreden over de service ...de aflevering en de plaatsing van het toestel.
    Geschreven door Klant Driessen uit dinxperlo op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, veel productkennis, ruim assortiment
    Geschreven door Klant uit dinxperlo op 14-06-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Kan iedereen aanraden om zaken mee te gaan doen!!
    Geschreven door Klant Heesen uit dinxperlo op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Ik was op zoek naar een nieuwe printer voor mijn computer.Snel belandde ik op de site van kieskeurig.nl.Daar kwam expert als goedkoopste voor de HP 2130 aio uit de hoek.Nergens op internet werd deze printer goedkooper aangeboden.Ik vulde het bestelformulier in om het apparaat te laten reserveren in het filiaal Dinxperlo. Dan kwam er een klein probleempje opdagen:met mijn woonadres in Duitsland was het niet mogelijk het formulier in te vullen (vanwege de postcode).Daarom vulde ik het contactformulier handmatig in.Kort daarna werd ik door een vriendelijke medewerker opgebeld en die heeft het apparaat gereserveerd. Prima service dus
    Geschreven door Klant Schurawitzki uit oberhausen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede winkel en wordt goed met klacht omgegaan
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 08-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service en de vriendelijkheid van Expert Mastenbroek, wat wil je nog meer. Daarbij een goede prijs - kwaliteits verhouding. Daar kan geen internet tegen op.
    Geschreven door Klant Lingerlo uit dinxperlo op 17-05-2017
  • Beoordeling: 7.4

    goede voorlichting in de winkel, en alles is volgens afspraak nagekomen.
    Geschreven door Klant uit aalten op 10-05-2017